CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ik had besloten om bij SiComputers te bestellen. Dit had, hoofdzakelijk, twee redenen: prijs en levertijd. Ik heb op 11-01-2021 drie componenten besteld. De levertijd bedroeg, voor alle componenten, 2-3 werkdagen. Na drie werkdagen had ik nog niks binnen, dus heb ik de klantenservice gebeld. Ik werd daar vriendelijk te woord gestaan door Jeroen. We kwamen er al snel achter dat een van de componenten de 'bestelling ophield'. Ik heb toen netjes voorgesteld om dit product te annuleren en de overige twee componenten te laten staan. Ik werd hier goed bij geholpen en het was zo geregeld. Vervolgens zou mijn bestelling alsnog verzonden kunnen worden. Drie werkdagen verder en er was nog steeds geen teken te bekennen van mijn bestelde componenten, dus ik weer bellen. Nogmaals kreeg ik Jeroen aan de telefoon en stond hij me, wederom, vriendelijk te woord. Hij wist alleen niet zo goed wat er fout was gegaan en zou het magazijn voor mij gaan bellen. Een aantal minuten later kwam het er op neer dat ze de rest van de bestelling nog niet hadden verpakt en verzonden. Jeroen zei dat hij ervoor zou zorgen dat dit zou gebeuren. Uiteindelijk was dit wéér niet het geval en moest ik toch nog maar eens naar de telefoon grijpen. Deze keer was ik iets minder vriendelijk tegen Jeroen en heb ik aangegeven minimaal een tegemoetkoming te willen zien van hun kant. Hij schoot enigszins in de verdediging en gaf aan dat dit niet zomaar kan. Mijn motivatie was het feit dat ik de bestelling in de afgelopen week (van de twee weken wachttijd) had kunnen annuleren en mijn componenten zelfs goedkoper bij de concurrent had kunnen bestellen (oh, en wat baal ik dat ik dit niet heb gedaan). Hij zou dit voor mij navragen, bood zijn excuses aan namens het magazijn en gaf aan dat mijn bestelling dezelfde dag nog de deur uit zou gaan. Dit was, eindelijk, waar en een dag later had ik mijn componenten binnen. Toen deze binnen waren, kreeg ik een mail met daarin het bericht dat ik geen € 15 korting kon krijgen (de tegemoetkoming waar ik om vroeg, gebaseerd op het prijsverschil met de concurrent destijds), omdat ze geen 'bewijs' konden vinden dat dit zo is geweest, en hadden ze daarentegen een kortingscode aangeboden voor de eerst volgende bestelling op hun webshop (alsof dat ooit nog gaat gebeuren nu). Met nog één moedige poging besloot ik vier 'screenshots' te sturen van de prijsgrafiek van Tweakers en de prijs op de website van de concurrent, in de hoop dat ze zouden toegeven fout te zitten en mij alsnog tegemoet zouden komen om hun naam te herstellen. Tot heden heb ik nog geen reactie mogen ontvangen, behalve een mail met de vraag of ik een review wilde schrijven... en hier zijn we dan.

Mijn bestelling had uiterlijk drie werkdagen later moeten arriveren, maar zonder enige communicatie had ik m'n bestelling elf werkdagen later.

Jeroen van de klantenservice is erg vriendelijk en toont, waar nodig, zijn begrip, maar lijkt weinig, daadwerkelijk, voor elkaar te krijgen en doet simpelweg 'valse beloftes'. Ondanks m'n derde, wat minder vriendelijke, telefoontje bleef hij vriendelijk, maar dit heeft mij nauwelijks geholpen bij het oplossen en/of tegemoet komen van het probleem (de vertraging van m'n bestelling en het, achteraf, duurder uit zijn dan bij de concurrent).

Er wordt onduidelijk aangegeven en zelfs misleid dat je een product retour kan sturen terwijl die niet onder garantie valt als je ooit je bedrijfsnaam hebt ingevuld in je profiel.

Van te voren contact opgenomen met het bedrijf waardoor ik uit eigen kosten mijn product kon opsturen, maar helaas krijg ik mijn geld niet terug ook al heb ik het product niet eens gebruikt. Ondanks aangegeven dat het hun communicatiefout is heb ik het product weer retour mogen ontvangen en kan ik er niks mee.

Ondanks het hun communicatiefout is wordt de vinger naar de klant gewezen in plaats van de fout te erkennen en de klant al dan niet te belonen voor zijn feedback in procesoptimalisatie.

Nooit gehoord van de SIcomputer. Zag genoeg goeie reviews dus dacht probeer het ook. Heb er geen spijt van, snelle levering en uitstekende kwaliteit

Betaald gelijk een bevestiging. Binnen 1 dag geleverd

Zeer fijne winkel die doet wat die zegt. Reageert snel op vragen en levering is volgens hetgeen ze aangeven. Zeer tevreden.

Verzending was netjes en goed op tijd geleverd.

Ik had een voeding besteld op het moment dat deze niet leverbaar was. Samen met enkele andere zaken. Op vragen werd snel gereageerd en ze hebben mijn bon keurig aangepast nadat ik enkele wijzigingen in mijn order had aangebracht (andere fans en cancellen van de voeding).

Het was makkelijk de gevraagde items uit te zoeken, een bestelling te plaatsen en te betalen.

De spullen werden binnen vier dagen geleverd, wat in deze tijd redelijk snel is. De spullen zijn ook in goede staat binnengekomen.

bestel hier veel hardware en altijd goed nu bestel ik voor mijn eigen een nieuw moederbord processor en geheugen en zet het in elkaar maar jammer genoeg werkt het niet heb alles kosteloos terug mogen sturen en alles is weer werkend gemaakt zeer goede service

bijna altijd word het de andere dag verstuurd en anders staat het er meestal wel bij en kun je nog kiezen voor deellevering.

je word netjes te woord gestaan en doen er alles aan om je tevreden te stellen

Misschien niet de goedkoopste in pricewatch maar degelijk bedrijf.
Behulpzaam en vriendelijk, levertijden zijn duidelijk en worden ondanks de corona situatie netjes opgevolgd.

Het product werd netjes verpakt en binnen de termijn geleverd. Geen opmerkingen!!

Vriendelijk, bereikbaar en welwillend.

Na mijn bestelling merkte ik op dat het door mij gekochte product tijdelijk niet in stock was, 's avonds een mailtje gezonden met de vraag of ik mijn bestelling mocht aanpassen.
Jammer genoeg had ik blijkbaar niet goed opgelet en had 4 x 8 GB latjes besteld (mini-itx heeft maar twee dimm-slots) en zond dus een half uurtje later een nieuwe mail om dit opnieuw aan te passen.

Dag erna nette vriendelijke mail ontvangen dat mijn order werd aangepast en een paar minuutjes erna een tweede mail met bevestiging (met EXCUSES dat ze mijn tweede mail niet eerder hadden gezien, wat totaal onnodig is aangezien dit mijn fout was!!) dat de order opnieuw werd aangepast.

Er was ook een prijsverschil in mijn voordeel dat zonder morren en uit eigen beweging meteen werd aangepast op de factuur en netjes werd terug gestort op mijn rekening.

Klantvriendelijkheid en service ten top!!!

Een overzichtelijke website met goede uitleg. Eenvoudig om te bestellen en het wordt snel geleverd, zelfs als ze het niet zelf beschikbaar hebben.

Mijn bestelling werd netjes binnen de 3 dagen geleverd zoals aangegeven.

Altijd goede service, nette prijzen en het is makkelijk om last minuute verandering voor een bestelling door te geven.

Ik heb een monitor besteld bij deze webwinkel. Goede prijs en snel verzonden, prima dus.

Betrouwbare webwinkel met een breed assortiment en aantrekkelijke prijzen. Dat is natuurlijk wel altijd afhankelijk van wat je eisen zijn en of het überhaupt een kandidaat is op basis wat je zoekt.

Niets mis met de verzending: niets gemerkt van de drukte bij PostNL en was gewoon keurig op tijd.

Je wordt netjes geholpen, daar ligt het beslist niet aan. Retourprocedure is omslachtig: eerst mailen om toestemming, dan daarop wachten en dan pas retourneren. Terugbetaling geeft men aan binnen 7 dagen, maar het is dan ook pas echt op het allerlaatste moment binnen die 7 dagen dat je het retourbedrag ontvangt.

Fijn keurig en kundig bedrijf die zijn zaakjes goed op orde heeft. Snel met antwoorden, denken goed mee en weten waar ze het over hebben.
Dus niet alleen een dozenschruiver. Ook nog goede prijzen.

Ik ben al lang fan van deze winkel, ze hadden alles op voorraad, tegen scherpe prijzen.

Diverse onderdelen voor een upgrade besteld, in 1 keer en netjes verpakt ontvangen.

Hier een aantal componenten besteld voor een nieuw systeem. Ik was zelf een vrij lastige klant in de aftersales maar de klantenservice bleef aardig en er werd uiteindelijk goed meegedacht. Top dus

Eerder bestellingen bij SiComputers gedaan in het verleden. Nog geen problemen mee gehad. Deze keer een RYZEN 7 5800X besteld. Deze werd tijdig verstuurd en kwam goed verpakt aan.

SIComputers maakt gebruik van PostNL als bezorgdienst. Niks mis mee, maar in mijn ervaring is de track & Trace ervaring van PostNL niet optimaal. Het pakket stond gedurende de middag al als bezorgd in de Track & Trace, maar werd pas ergens in de avond daadwerkelijk afgeleverd. Hier kan SiComputers niet direct iets aan doen.

.prima scherm, snel geleverd. snel en prettig contact na een vraag van mij. mooi product.

Twee schijven besteld voor mijn NAS. Bestellen en betaling was eenvoudig. De opgegeven levertijd bedroeg drie werkdagen, de termijn is netjes nagekomen. Producten zijn goed verpakt geleverd. Geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, vandaar op dat punt ook geen beoordeling gegeven.

De producten waren goed verpakt, schijven ieder in een antistatische zak die ieder waren verpakt in eigen bubbeltjesplasticzak. Deze zaten vervolgens in een ruime doos die netjes was opgevuld met papier. Track en trace was netjes en duidelijk.

1 product was op moment van bestellen niet binnen. Nadat alles was toegekomen in de winkel was het 1 dag later bij mij thuis geleverd.

Zeer slechte ervaring. In coronatijd een printer gekocht, die helaas toch niet nodig bleek omdat de oude het warempel weer begon te doen. De levering duurde een aantal dagen langer, maar natuurlijk geaccepteerd vanwege de omstandigheden. Retourneren via mijn vaste retourpunt was vervolgens niet mogelijk, door de sluiting en lockdown. Daardoor net buiten de retourtermijn even contact opgenomen. Er bleek geen mogelijkheid, SI Computers wil de printer niet retour nemen. Zeer matige service, omdat de verpakking niet eens open is geweest en het dus gaat om een product in volledige nieuwstaat. Voortaan maar weer gewoon via een betrouwbaar adres bestellen.

UPDATE: SI Computers heeft naar aanleiding van m'n review contact opgenomen. Ze hebben de printer alsnog retour genomen, waar ik erg blij mee ben. Het is daarna netjes afgehandeld, maar jammer dat dit in eerste instantie niet lukte.

Vertraging aan de kant van SI Computers moet worden geaccepteerd, andersom is er blijkbaar geen coulance mogelijk. Zeer slechte service in deze toch bijzondere tijd.

De medewerker is zeer star en voor geen rede vatbaar. Zwaar teleurgesteld in SI Computers.

Duidelijke webshop die de eenvoud uitstraalt en dat is denk ik juist de kracht.
Geen poespas, maar puur op het product kunnen focussen waar je in geïnteresseerd bent!
Betaling ging kinderlijk eenvoudig.

Ik heb veel mee gemaakt de aflopen 20 jaar met grote leveringen, maar zo goed ingepakt als deze slaat werkelijk alles en verdient zeker extra aandacht of een verpakkings-award! Geweldig, zelfs deze Dell 34"monitor doos zat apart verpakt in een kartonnen doos zodat de originele doos netjes overkwam!
Ik vind het vreselijk frustrerend als je iets nieuws koopt en het mooie is er al direct van af als iets bij je arriveert. Een dikke 5 sterren hiervoor, proces verloop via track en trace dus dat is handig.

Top! had een technische vraag, en daar gaven ze zeer duidelijk en eerlijk antwoord op, plus een aantal tips. Ze namen hier ruim de tijd voor.
Dat vind ik persoonlijk erg relaxed!

Scorekaart voor CAPS

Qshops