Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVia de pricewatch op tweakers naar SiComputers gestuurd. Ben erg tevreden over mijn bestelling daar, ondanks enkele reviews die aangaven dat de website uitzonderlijk lange levertijden had. Ik heb het product binnen een week binnen. Werd via de mail ge-update en kreeg ook track & trace. Het product zelf ziet er goed uit, een usb-c hub van Dell voor mijn vriend. Overall heel tevreden over SiComputers.
VerzendingProduct kwam snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden.
Algemeen1) Je ziets iets dat je wilt hebben.
2) Je drukt een paar knopjes in.
3) Wat je wou hebben, wordt de volgende dag geleverd aan huis.
Was alles in het leven maar zo gemakkelijk =)
AlgemeenIk had een product besteld maar het duurde een week voor het product überhaupt verstuurd werd, terwijl hij op voraad was.
VerzendingDit gedeelte duurde dus te lang waar ik niet over te spreken ben
AlgemeenIk ben al bijna 10 jaar klant nu bij Si Computers met meerdere bestellingen, altijd vlot en voorspoedig verlopen. Vind het een fijne overzichtelijke website, voorraadstatus is te zien (en accuraat).
Duidelijke informatie beschrijving bij de producten, prijzen zijn ook scherp.
Krijg duidelijke status updates omtrend de verzending dmv track&trace met PostNL. Altijd zeer netjes verpakt met goede bescherming van het product zelf.
Ook goed dat ze een orderpick erbij voegen met afstreping welke producten erin meoten zitten met naam van wie de handpicking gedaan heeft.
Contact met de klantenservice is altijd binnen 24h een reactie, ze zijn altijd heel coulant mbt omruilen van een artikel, ze denken prima met je mee zodat je als klant de beste oplossing hebt. (of je nou moet bijbetalen of geld terug krijgt)
AlgemeenMijn bestelde WD Red Plus zat erg goed, transportveilig ingepakt.
In een enveloppe met bubbeltjes plastic die in een doos zat met heel veel plastickussentjes en karton. Wellicht een beetje overkill maar ik vond het er erg goed uitzien.
AlgemeenHet pakket is goed aangekomen, zelfs eerder als ik had verwacht gezien de aangegeven leveringstermijn.
VerzendingHet kwam aan tussen de afgesproken tijd.
Algemeen1 TB micro-sd card van PNY Pro Elite. Werkt prima. Snel geleverd. Enige nadeel was dat na aankoop prijs gelijk 20 euro goedkoper werd, maar ja, dat kan gebeuren.
Verzendinggoed en veilig verpakt.
AlgemeenPrima webshop met goede prijzen. Producten vinden op de website is lastig vanwege het gebrek aan goede filters (bijvoorbeeld "alle geheugenmodules van 8gb die leverbaar zijn gesorteerd op prijs" is niet mogelijk.)
VerzendingBinnen 2 dagen in huis en dit gaf de website ook aan. Prima.
AlgemeenVerschillende artikelen besteld, snel geleverd. Ook de kwaliteit is zoals beloofd en netjes verpakt. Aanrader dus.
AlgemeenZoeksysteem is nagenoeg afwezig, geen onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld verschillende soorten ram, daardoor een algeheel gebrek aan overzicht. Prijzen zijn redelijk, en klantenservice is vriendelijk, maar het zoek en leverproces laat te wensen over.
VerzendingOm onduidelijke reden verstuurd op een wijze die niet direct naar een afhaalpunt kon, maar wel na 2 keer tevergeefs aan de deur te zijn geweest, zodoende nog een week extra vertraging.
KlantenserviceGeen bericht ontvangen over een niet leverbaar artikel, tot ik er een week later zelf naar vroeg. Daarna wel zeer netjes afgehandeld.
AlgemeenHet was makkelijk om de bestelling te plaatsen en te betalen. Dit is natuurlijk te verwachten gezien ze graag geld binnen hebben.
VerzendingOp de website stond en staat nog steeds 2 a 3 werkdagen. Nu na 2 werkdagen gebeld en word pas volgende week geleverd (10 werkdagen) waardeloos dus maar weinig andere keuze dan af te wachten.
KlantenserviceVolgens de klantenservice stond vermeld op de website dat het 5 werkdagen zou duren maar hier staat 2 tot 3 werkdagen. Incompetent
AlgemeenMakkelijk bestellen, betalen en wachten tot het binnen is.
Enig verbeterpunt is dat soms verschillende varianten van hetzelfde product niet goed te zien zijn op de website. Maar via de pricewatch kun je er prima komen met de directe links.
Op tijd geleverd, goed verpakt.
AlgemeenPrima service. Ik heb geen problemen ervaren, maar het duurde wel lang voordat mijn pakket binnenkwam (anderhalve week)
VerzendingHet duurde lang, en er is nergens een check om te kijken waar je pakket is of waar ze mee bezig zijn. Verder heb ik wel een mailtje ontvangen toen mijn pakket verzonden werd.
Algemeenduidelijke prijzen en tot op heden altijd netjes geleverd zoals aangegeven. ook heb ik tot op heden geen rare dingen meegemaakt met Sicomputers!
VerzendingDoor gebruik te maken van stevige dozen met goede opvulling komt het altijd goed aan.
AlgemeenKeurige afspraken, die men ook probeert na te komen. Ondanks dat de toeleverancier het moederbord nog niet geleverd had werd dat toch even gemeld.
Omdat de afspraken 2 tot 3 dagen levering zijn was alles voor het weekend geregeld en heb ik mijn nieuwe pc kunnen bouwen.
Keurig alles verpakt in een om doos waarin niets kon verschuiven of kapot gaan. Zeker met een koeler die 1,2kg weegt zouden rare dingen kunnen gebeuren.
KlantenserviceGoede klantenservice, waarbij het feit dat het moederbord er nog niet was en er een dag vertraging optrad, duidelijk en eerlijk gecommuniceerd werd.
AlgemeenUp-to-date website, meteen alles te vinden en de prijs is goed. Uitstekende communicatie wat betreft de levering.
VerzendingZou binnen 10 werkdagen geleverd worden maar het was er al na 5 dagen.
KlantenserviceEr werd tussendoor nog een mailtje gestuurd om te laten weten hoe de bestelling ervoor stond, top idee!!
AlgemeenAl wat vaker wat gekocht in het verleden. Dit keer 2 items gekocht aangezien SiComputers deze zeer scherp geprijsd had levertijd was iets langer maar goed aangegeven.
VerzendingPrima verpakt, stevige doos, opgevuld met dik papier
AlgemeenIk heb er geheugen besteld, het was niet op voorraad maar het werd toch snel geleverd.
AlgemeenIk had al vaker een product gekocht en ik had altijd vragen en al mijn vragen werden duidelijk en snel uitgelegd. De prijzen van de producten zijn uitstekend goed. Het pakketje werd altijd snel bezorgd zonder schade of anderen dingen. Als SiComputers een product heeft dat ik op het oog heb is deze online site het BESTE!!!
VerzendingIk had al vaker een product gekocht en ik had altijd vragen en al mijn vragen werden duidelijk en snel uitgelegd. De prijzen van de producten zijn uitstekend goed. Het pakketje werd altijd snel bezorgd zonder schade of anderen dingen. Als SiComputers een product heeft dat ik op het oog heb is deze online site het BESTE!!!
KlantenserviceIk had al vaker een product gekocht en ik had altijd vragen en al mijn vragen werden duidelijk en snel uitgelegd. De prijzen van de producten zijn uitstekend goed. Het pakketje werd altijd snel bezorgd zonder schade of anderen dingen. Als SiComputers een product heeft dat ik op het oog heb is deze online site het BESTE!!!