Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMijn bestelling snel en netjes geleverd. Sicomputers zit altijd bij de scherpste prijzen. Zoekmethode op de website zou wat handiger kunnen.
VerzendingOp tijd en netjes verpakt. Niet in een overdreven grote doos met idioot veel plastic. Top
KlantenserviceNog geen ervaring mee. Maar afhandeling van mijn bestelling was prima.
AlgemeenHeb een compleet systeem samengesteld en door SiComputers laten assembleren. Uitstekende prijzen, goede communicatie en hele snelle levering. Ik ben erg tevreden met deze partij.
VerzendingLevering was snel, inclusief assembleren en het nog bestellen van een aantal producten die niet op voorraad waren bij hun eigen locatie, maar wel bij de leverancier.
KlantenserviceGoede communicatie. Er werd snel en duidelijk gereageerd op vragen van mijn kant.
AlgemeenDuidelijke website waar alle informatie over je product zowel als levertijd duidelijk in een overzicht te zien krijgt. Zowel op telefoon als desktop. Verder bieden ze alle verwachte betaalopties.
VerzendingGewoon zoals verwacht, vooraan duidelijk aangegeven hoe lang het ongeveer duurt en met wie het verzonden wordt. En dan ook houden aan die beloftes.
Algemeen2 GPUs besteld binnen de minuten dat ze live stonden op de website. Echter maanden later nog steeds niets geleverd met uiteindelijk annulatie van hun kant. Op zich niet fantastisch maar daar kan ik mee leven gezien de globale situatie. Echter moet ik nu al 21 dagen jagen op een terugbetaling. De deadline was al ruim op 14 dagen maar wordt uitgesteld en vervolgens weer niet gehaald. Zeer ontevreden over deze situatie.
KlantenserviceAlhoewel de klantenservice vriendelijk is en snel reageert ben ik er weinig mee als ze het probleem niet oplossen.
AlgemeenIk had 4 dure 8 TB schijven besteld en erbij vermeld dat ze die aub goed moesten verpakken, zodat ze niet door de verzending al zouden beschadigen.
Welnu ik heb nog NOOIT zo goed verpakte Harddisks ontvangen, werkelijk VOORTREFFELIJK!!!
Extreem goed verpakt.
AlgemeenGoede winkel met scherpe prijzen die ik graag verkies boven Amazon of Bol, tot op heden altijd goede ervaringen.
AlgemeenVia Tweakers bij Sicomputers terecht gekomen, omdat ik vaker daar gekocht heb. Betaald via iDeal. Ik kreeg een bevestigingsmail en één dag later een update van de bestelling. Binnen 3 dagen was het geleverd.
VerzendingVerpakt in een RUIME doos. Helaas moest ik de chauffeur helpen, het is gelukkig wel gelukt, maar ze hadden ook 2 jongens kunnen sturen.
AlgemeenHalf mei een i5-11400F besteld. Een week daarna kreeg ik een mailtje waarin stond dat de i5-11400F niet leverbaar was en dat het onduidelijk was wanneer deze wel weer geleverd kon worden i.v.m. problemen bij Intel. Aangezien ik geen haast had met bestellen, ervoor gekozen om een paar weken af te wachten.
Afgelopen week leek het erop dat de processor nog steeds niet leverbaar was en heb ik in overleg mijn bestelling geannuleerd. Na de annulering ontstond er een misverstand, want uiteindelijk bleek dat de processor toch leverbaar was. SiComputers is uiteindelijk met een goede oplossing gekomen waardoor mijn oorspronkelijke bestelling toch door kon gaan.
In eerste instantie was er een misverstand in het contact met SiComputers. Het probleem dat speelde is netjes opgelost.
AlgemeenIk kom het product altijd afhalen in de winkel en dat is geen probleem.
Vaak dezelfde dag nog.
Top winkel!!
AlgemeenMakkelijk en snel te bestellen, en werd super snel verzonden. Mijn computer draait als een zonnetje, bedankt!
AlgemeenProduct op voorraad bij leverancier en werd netjes bezorgd binnen het aangegeven bezorgtermijn.
Voorheen ook een EGPU besteld, na 2 dagen herkende mijn Thunderbolt software de EGPU niet meer. Product terug gestuurd en netjes een nieuwe ontvangen.
Top service!
Gewoon netjes via PostNL
AlgemeenMijn eerste indruk van de webshop was dat deze zeer duidelijk en en netjes in elkaar zit.
Ook veel producten en goede tot scherpe prijzen.
Iets wat ik belangrijk vind bij bezorging van een bestelling is de optie om het parket teksten bezorgen op een afhaalt naar keuze!
Om dat dit mogelijk is bij SiComputers zal ik zeker klant bij ze blijven!
Product was ook goed verpacht.
Bij bestelling is naar wenze verlopen dus eigenlijk geen reden gehad om contact op te zoeken met klantenservice.
AlgemeenHet duurde wat lang voor ik mijn pakket binnenkreeg maar dit kwam doordat ze de producten niet op voorraad hadden. Hier was ik van op de hoogte dus het is geen probleem geweest.
VerzendingVerzending snel en stevig ingepakt. Verzonden met PostNL.
KlantenserviceIn eerste instantie verkeerde product geleverd gekregen. De klantenservice behandelde mijn probleem snel en professioneel waardoor ik alsnog het goede product in handen kreeg (kostenloos).
AlgemeenHad een aantal vragen over het product en deze werden binnen een kwartier al beantwoord via de email.
Hierna de bestelling geplaatst en product werd binnen een uur al verstuurd.
Volgende dag perfect verpakt ontvangen.
Binnen afgesproken tijd verstuurd en ontvangen. Extra service was dat er via de email is gecontroleerd of de bestelling goed was verlopen, en dat er zekerheid was dat het product meteen verzend werd.
KlantenserviceBinnen 15 min een antwoord op een aantal vragen over het product.
Na bestellen, ook contact gehad om te zien of alles goed was gegaan.
Dit was op verzoek van SIComputers, en gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel dat product er ook zou zijn de volgende dag.
AlgemeenBestel een paar keer per jaar. Prijs is natuurlijk erg goed, vaak het goedkoopst. En ze hebben regelmatig producten die een ander niet heeft.
VerzendingGoed verpakt, geen problemen
KlantenserviceCommunicatei gaat via email, ik merk wel een verbetering op ten opzichte van een paar jaar geleden, toen je vaker zelf achter voorraden etc aan moest.
AlgemeenMooie site, snel te vinden en zo ook snel besteld. Items werden na 3 business dagen verzonden zoals vooraf gemeld. Als ik toch een opmerking zou mogen maken: Stel een (hoog) minimum bedrag in waarop geen verzendkosten meer worden berekend.
VerzendingZeer goed verpakt in zowel los papier, als dat de harde schijven dubbel(!) voorzien waren van bubbeltjesplastic enveloppen.
AlgemeenBestelling die ik heb geplaatst kwam in back order en heb toen gevraagd hoelang dat zou duren. Heb ik netjes antwoord op gehad en de aankomst tijd klopte ook perfect
Klantenservice2 keer contact opgenomen en 2 keer vriendelijke antwoord gehad met een goed antwoord
AlgemeenLaatst een cooler besteld, was nog niet op voorraad, maar kwam al snel aan, de klantenservice was zeer vriendelijk
AlgemeenEen Ubiquiti PoE injector besteld voor gebruik met mijn camera. Website is duidelijk en de informatie klopt.
VerzendingZoals op de website aangegeven zou mijn bestelling binnen 3 dagen arriveren en dat was ook zo. Daarnaast gewoon goed verpakt met papieren opvulling en papieren tape, dus makkelijk recyclebaar.
AlgemeenStandaard check-out procedure met alle mogelijke betaal opties inclusief Bitcoin. Dat is leuk als je crypto hebt.
VerzendingGoed verpakt en snel ontvangen
KlantenserviceGeen contact met klantenservice nodig. Dat is altijd het beste.