CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Een overzichtelijke site met over het algemeen goede prijzen. Bovendien kun je zien hoeveel voorraad er is.

Ik heb de RTX 3060 Ti hier besteld en ik heb niks aan te merken op de afhandeling van de bestelling. Ik had op donderdag 20:00 besteld en had mijn twijfels of de bestelling nog tijdens het weekend bezorgd zou worden. En jawel, zaterdag kwam de kaart binnen netjes met een track & trace code.

Nette overzichtelijke website, Groot assortiment.
Niks op aan te merken. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Producten waren goed verpakt. En binnen de vermelde levertijd geleverd.

Een vraag over de verwachtte bezorgdatum werd snel beantwoord via whatsapp.

The rare 3060Ti GPU was in stock and on special at SiComputers.

Finding the promotion was easy as SiComputers came up in google search.
The website was easy to navigate and find what i was looking for.
Looking at the average cost of the 3060ti I quickly saw that the price on offer was fantastic - almost at MSRP.

From there it was a simple matter of creating an account and paying via Ideal.

The order was placed and within the day i had the tracking number. 2 days later PostNL delivered a brand new MSI 3060ti in my hands.

Website 5/5
Price 4/5
Delivery 5/5

SiComputers provided fantastic service for a rare product at a great price

SI computers is al jaren een vaste en betrouwbare bron voor mijn pc benodigdheden. Na vele bestellingen door de jaren heen heb ik nog geen enkel negatief punt kunnen vinden, goeie en snelle service voor een constante scherpe prijs - klasse!

Altijd geleverd op de aangegeven datum, netjes en mooi verpakt. In mijn lollige tienerjaren vroeg ik nog wel eens om een tekening of kleurplaat bij m'n bestelling (de humorvolle wegen van 15-jarigen zijn ondoorgrondelijk), en zelfs hierin hebben ze altijd keurig en vrolijk geleverd. - pluspunten!

Ik heb een keer een bij hun besteld artikel moeten retourneren binnen de garantieperiode, en kon niks aan te merken op de service. Ik ben begripvol en snel geholpen door de vriendelijke mensen van de klantenservice, en er was zelfs ruimte voor een grapje en leuke babbel tussendoor - zou ze bijna voor de gezeligheid zo weer bellen!

Het afgelopen jaar een aantal keer wat bij SiComputers gekocht, o.a. een Xbox accessoire, nieuwe Ryzen CPU en een stapel HDDs. Communicatie en levering waren steeds tijdig, duidelijk en netjes en de prijzen zijn ook concurrerend dus ben gewoon erg tevreden.

Snel geleverd, degelijk verpakt en goed traceerbaar.

Product is veilig ingepakt en voldoet aan alle verwachtingen.
Prima bedrijf!
Reden waarom ik voor SiComputers gekozen heb prijzen zijn laag.

De levertijd wijkt iets af van wat er beloofd is.
2 tot 3 dagen, werd uiteindelijk 4 dagen.

Nadat ik een aantal keer gebeld had en gemaild.
Ben ik zeer tevreden over de manier hoe ze mijn vragen beantwoorden.
Super service!
Ik ben een zeer tevreden klant.

Vriendelijke verkoopmedewerkers die meedenken met het bouwen van een nieuwe computer.
Website zou mogelijk wat uitgebreider naar produktinfo zoeken kunnen hebben, maar is via andere websites ook nog te doen .
Omruilen van een gamemonitor met een te lage resolutie ging gemakkelijk, dus een prima service.

Kan dus zeggen dat ik erg ben tevreden over de bestelling en afhandeling van de onderdelen voor mijn nieuwe pc!

Levering computeronderdelen is zo snel mogelijk en goed ingepakt.

Ik ben erg tevreden over de bestelling en afhandeling van de onderdelen voor mijn nieuwe pc!

Vooral de bereikbaarheid en de hulpvaardigheid van de klantenservice medewerkers is een pluspunt van deze zaak. Ik heb 3 keer gebeld met een vraag over producten, steeds werd er snel opgenomen en werd ik zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Ook een retour van een product met een verkeerde afmeting werd vlekkeloos afgehandeld. Uitstekende service!

heb een bluetooth muis van logitech gevonden en was makkelijk te bestellen vlotte levering,voldoet aan de verwachtingen.

vlotte levering

Goede prijzen en service, website doet wat ie moet doen.

Had alleen wat meer filters willen zien voor tijdens het zoeken (bijv, GPU Model etc).

Verzending ging snel en alles was goed ingepakt.

Had laatst een probleem met mijn videokaart, netjes opgelost door SiComputers, kreeg snel antwoord en de RMA ging ook snel.

Heb hier al vele keren iets besteld van harde schijven tot voedingen en behuizngen. Ik heb er nooit echte problemen mee gehad, jammer genoeg hebben ze niet alles in vooraad en kan het soms wat langer duren dan de 1-2 werkdagen

Het is meestal snel en is goed ingepakt

Bestelling en betaling verliepen makkelijk en snel, verzending duurde langer dan geclaimd (een week in plaats van 1 of 2 dagen), klantenservice vriendelijk via e-mail maar niet klantgericht. Misleidende informatie op de website. Bedrijf met betalingsproblemen? Bestel hier gewoon niet en loop door naar de winkel waar het misschien een tientje duurder is...

Levering was later dan de geclaimde termijn (een week in plaats van 1 of 2 dagen).

Hoewel vriendelijk heen-en-weer gemaild is de klantenservice niet klantgericht en lijkt zich niet volledig te willen inzetten voor klanttevredenheid.

Monitor met pixeldefecten teruggestuurd binnen de zichttermijn en gelijk een nieuwe monitor besteld met pixelgarantie. Ook deze monitor had wederom defecten, waardoor ook deze weer retour ging (immers pixelgarantie). SiComputers vertelt dat er problemen zijn met deze schermen, waardoor er geen nieuw scherm opgestuurd zal gaan worden, maar dat er over zal worden gegaan op creditering (met andere woorden: een éénzijdige ontbinding van de koopovereenkomst). Normaal gesproken dient het geld teruggestort te worden binnen 14 dagen, wat niet gebeurde. Het antwoord op mijn herhaaldelijke e-mails was steeds dat de boekhouding een achterstand had. Uiteindelijk 5 weken moeten wachten op het geld, wat mij doet vermoeden dat het een bedrijf is aan de rand van de financiële afgrond, aangezien anderen op Tweakers hier ook problemen mee hadden.

Het geld dat was teruggestort bleek het geld voor 2 monitoren te zijn, zonder de pixelgarantie afgesloten op de tweede aankoop. Weer heen en weer gemaild, waarbij duidelijk wordt dat men de pixelgarantie ("we garanderen een pixelperfect product" volgens de website) interpreteert als een eenmalige "terugstuurmogelijkheid" "voor het geval dat". Met andere woorden: je betaalt 50 euro voor de mogelijkheid om een product terug te sturen en om te ruilen, waarbij het omgeruilde product niet meer gegarandeerd vrij is van pixeldefecten. Dit strookt niet met "we garanderen een pixelperfect product", en bovendien, die terugstuurmogelijkheid had ik al en die heet: "wet kopen op afstand". De interpretatie van pixelgarantie is dus uiterst misleidend, net als de informatie op de website hierover. Echter, dit alles doet niets af aan het feit dat, nogmaals, SiComputers eenzijdig de koopovereenkomst heeft ontbonden door zelf en zonder overleg te kiezen voor het crediteren. Ik heb daardoor door een beslissing van hen geen monitor kunnen afnemen, maar ben ondertussen wel 50 euro armer voor een service die ik effectief gezien niet heb afgenomen. Ik heb een klacht ingediend bij SiComputers en zal contact opnemen met Autoriteit Consument en Markt, aangezien het hier gaat om compleet onwettig handelen en ze daar op aangesproken dienen te worden.

Edit: na nog meer heen-en-weer gemail met het uitleggen van de standpunten en tevens het aanmaken van een geschil tussen consument en bedrijf op een portaal van de Europese Commissie waarop het bedrijf wordt geacht te reageren, is door SiComputers besloten het resterende geld toch terug te storten. Dit was binnen een dag geregeld. Rating voor klantenservice nu verhoogd van 1 ster naar 2: men bleef vriendelijk reageren, maar dit gedoe was simpelweg niet nodig geweest.

Prettige website met duidelijke voorraadindicatie. Bestellen verloopt soepel; invullen van gegevens, bezorgopties en betaalopties staan allemaal op dezelfde pagina, dus geen onnodig heen en weer geklik. Verder is het aanmaken van een account geen vereiste.

Artikel was op voorraad bij een leverancier, werd de volgende dag verzonden en een dag later had ik het in huis.

Een keer iets (HDD) besteld. Informatievoorziening over het leveringsproces was uitstekend, de levering was uitstekend verpakt, maar wel in een wat grote doos. En de levering werd uitgevoerd door PostNL. Dat is op zichzelf ook al een pré. Kortom, het geheel is bijzonder prettig verlopen.

Goed verpakt en verwerkt door PostNL. Wat mij betreft de beste en soepelste pakketbezorger.

Order was easy to place and very clear. Prices are great too. Nothing to note

Zoals werd beloofd op de website, had ik mijn bestelling de volgende dag in huis!

Exact het product dat ik besteld had, voor de prijs en verzendkosten die op tweakers werd aangegeven! Nieuwe bulk HDD in ongeopend antistatisch zakje, goed shockproof verpakt in ruime doos.

Had een simpel toetsenbord van Dell gekocht waarbij de shift toets na een tijdje bleef hangen. Teruggestuurd en na bijbetaling een beter model toegestuurd gekregen. Ik moet zeggen er ging wat tijd over heen, omdat het terug moest naar de leverancier. Omdat die maar niet antwoordde, besloten ze na een tijdje mij alvast een nieuw exemplaar toesturen en heb toen voor een upgradeje gekozen. Heel netjes allemaal!

Heel netjes opgelost.

Deze online winkel levert goede producten voor een goede prijs met snelle bezorging, was ook we tevreden met de klantenservice.

De levering van de producten is snel, zonder gedoe. Het komt allemaal in top conditie bij je thuis.

De klantenservice is in het algemeen wel goed, ik had één keer problemen met ram die niet werkte, ik moest nog een mail krijgen van hoe ik de ram terug moest sturen, het duurde alleen een tijdje voordat ik die uiteindelijk kreeg.

Makkelijk te bestellen via de Pricewatch van Tweakers.net. Proces verliep vlot en duidelijk. Wat mij betreft een goede shop.

Onderdelen hadden allemaal levertijd van 2-5 werkdagen. Zaterdag besteld, vrijdag alles in huis. Op tijd en zonder problemen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops