Kabeldirect

Gebruikers over webshop Kabeldirect

Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden, een dag later is het binnen. Super Store.

De batterijen waren praktisch nergens te krijgen, En anders schreeuwend duur. Hier super goedkoop en genoeg in huis. Enorm veel keuze en prijzen. Waar we naar op zoek waren, was bij deze zaak volop te krijgen. Echt super.

zat al tijden met het probleem scart, beetje googleen en kwam bij kabeldirect terecht meteen het goede gevonden probleem was ook meteen opgelost.en voor een prima prijs

binnen 1 werkdag op de deurmat toppie kabeldirect, ook de verzendkosten super laag.

kabeldirect is zo goed dat daar geen ervaring voor nodig is.

DE website is overzichtelijk en makkelijk. goede prijzen en zeer snelle verzending.
Alles wordt ook goed ingepakt

ik heb de nieuwe hirschmann splitter gekocht omdat de oude problemen gaf.
De oude was alleen geschikt voor analoge signalen en aangezien we nu allemaal digitale tv hebben moest dus ook de splitter aangepast worden.
Die nieuwe hirschmann pluggen zijn ook erg makkelijk. kabel strippen, kabel er in en klaar.

Ik ben nog niet vaak op de site geweest, maar ik ben nog niks negatiefs tegen gekomen.

Prima service. Goede klanten support (zoals het hoort) Wij zijn zeer tevreden met de snelle afhandeling en support.

alles goed verpakt en netjes geleverd.

Er was iets fout gegaan met de levering. Een telefoontje en alles is meteen recht gezet. Wij zijn tevreden en de volgende bestelling zal hier weer plaats vinden.

Vlug kunnen vinden op internet. Grote sortering van de diverse kabels en aansluitingenen voor lage prijzen.

Snelle levering in 2 dagen

Bestelling plaatsen was helemaal prima! Betalen ook prima. Alles was helemaal helder en duidelijk aangegeven.

Verzending helemaal zoals stond beschreven. Erg fijn.

ik was op zoek naar een kabel om mijn urbanears headset/koptelefoon ook op mijn pc en/of laptop te kunnen gebruiken, deze 2 beschikken echter nog over oude (groen en roze) jack-aansluitingen dus moest er een verloop kabeltje gevonden worden, na een lange zoektoch kwam ik ut bij vage chineese webshops waar ik toch iets minder gelukkig van werd half besluitend dat ik dan toch maar daar moet vinden vind ik uiteindelijk één linkje waar ze voor een gelijkwaardige prijs een zelfde kabel verkopen. toen ze ook nog voor minder dan 10 euro een usb-geluidskaartje in het assortiment hadden was ik helemaal gelukkig, ik heb nu een headset die via usb, via normale audio en gsm/tablet connectors werkt...

over de verzending was ik iets minder te spreken, hoewel de envelope (brievenbuispost) goed dicht zat leek de verpakking van het usb-kaartje al eens open gemaakt, misschien doet men dit om te testen of het werkt (al vrees ik dat dit waarschijnlijk niet zo is), al met al oogde dit iets minder. desondanks werkt alles naar behoren dus laat ik het er maar bij...

Makkelijk te vinden, en goedkoop. Makkelijk betaald en snel geleverd. Het werd binnen 2 dagen geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd

Uitgebreid assortiment in alle soorten kabels, scherp geprijsd. Altijd het vaste adres als ik snel een specifieke kabel nodig heb.

Verzending in een keurige verpakking, hadden ons wel op de hoogte mogen houden van de verwachte leverdatum.

Betaling verliep heel gemakkelijk en snel , het product was precies wat ik nodig had. Het mooiste was dat het binnen 24 uur al in de brievenbus lag voor zo een lage prijs.

Binnnen 24 uur, van vrijdag op zaterdag

Heel ruim assortiment kabels
Overzichtelijk in rubrieken om gemakkelijk terug te vinden en eenvoudig om te bestellen

Vlotte verzending. 1 artikel was blijkbaar door stockbreuk niet direct beschikbaar, alsnog is de verzending vertrokken gevolgd door een nalevering zoals vooraf aangekondigd door mail van Kabeldirect

Niets op aan te merken. Een soepel proces van selecteren, afrekenen tot bezorgen. Nog binnen 24 uur had ik het snoer in huis.

De bestelling plaatsen ging heel snel en gemakkelijk.
Het product was bijna helemaal bovenaan in Google en precies wat ik zocht.
De prijzen werden goed en duidelijk aangetoond bij elk product.
Het betalen was een fluit van een cent.
De prijs was veel lager dan bij andere websites.

Netjes en snel in huis. Jammer dat het niet in het weekend bezorgd kan worden.

Hoco bandje voor mijn Huawei watch besteld, volgende dag ontvangen in goed verpakte envelop. Prijs was netjes en bestelling afronden ging soepel via we website. Kortingscode ontvangen bij bestelling, handig voor de volgende keer!

Goed verpakt in envelop, stevig

Grote keus maar wel overzichtelijk. Snelle levering en duidelijke communicatie.
Kortom een zeer tevreden klant!

Grote assortiment, en niet alleen op kabel gebied. Zeer snelle levering.De betaling is gemakkelijk via Ideal.

Voor 21.00 uur besteld,de andere dag in huis met de vermelding dat het in de brievenbus past.

Makkelijk gevonden makkelijk betalen snel geleverd 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Makkelijk gevonden makkelijk betalen snel geleverd 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Niet van toepassing geen klachten

Alles zoals je het mag verwachten bij een moderne webshop. Bestellen en betalen met ideal, het ging allemaal vlekkeloos

Volgende dag was de kabel al binnen. Prima dus.

Duidelijke website, aantrekkelijke prijzen, degelijk verpakt en alles netjes op tijd geleverd. Tevens uitstekende service! Ik ga hier vaker bestellen.

Snelle duidelijke reactie, probleem zeer netjes opgelost. Heel tevreden!

Scorekaart voor Kabeldirect

Webshop Keurmerk