DataIO

Gebruikers over webshop DataIO

Standaard webshop die goed werkt. Verder zijn hier geen bijzonderheden over te melden. Je krijgt een bevestiging per mail.

Product, Sandisk Extreme 128GB, laten versturen via PostNL met track en trace. Het SD kaartje is nooit gearriveerd door problemen bij PostNL. Dit staat in de track & trace informatie vermeld.

Na discussie over mail wordt van mij als klant verwacht dat ik een formulier print, onderteken en inscan en terug stuur waar ik in verklaar dat ik het product niet ontvangen heb. Hoeveel opstakels wil deze winkel voor zijn klanten opwerpen voor dat ze een probleem met vervoerder voor hun klanten oplossen.
Als het goed gaat waarschijnlijk een prima winkel maar als er iets mis gaat met recht waardeloos. Nu na twee maanden nog steeds geld niet terug.

Product niet geleverd, blijven steken bij PostNL (tevens zichtbaar op Track & Trace). DataIO wijst naar PostNL en biedt mij geen oplossing. Geen (vervangend) product, geen geld terug.

Ronduit opgelicht.

Extra betaald voor brievenbustracking maar men verschuilt zich achter geschil met PostNL.

Nalatige communicatie; traag/niet reageren op mail. Herhaaldelijk geduld vragen om vervolgens naar de klant te wijzen dat het 'te lang is geleden'.

Simpele maar efficiente website zonder gedoe. Scherpe prijzen, status update en een bezorging voordat de postnl website door had dat het pakje onderweg was.

prima verpakt, bliksemsnel bezorgd.

Prima en snel afgehandeld, levering conform afspraak. Mogelijkheid te kiezen tussen brievenbuspakje (2,50) met track en trace of normale brievenbuspost (gratis) zonder track en trace.

Super overzichtelijke site snelle en correcte afhandeling. Ik ga hier zeker vaker terug komen.geweldige winkel

Sneller dan werd aangegeven

Ze hadden een mooie aanbieding. Voor €25,45 een 200GB SD kaartje voor mijn Switch gehaald. Twee dagen later had ik hem binnen via de brievenbus. Ideaal met dit soort kleine pakketjes.

Bij de verzending waren verschillende verzendopties mogelijk. Ik heb gekozen voor brievenbus post. Twee dagen later had ik mijn pakketje binnen.

Goede webwinkel: overzichtelijke website, uitgebreid productaanbod,...
Na het bestellen direct al een e-mail gekregen dat het product al verzonden was.
Top ervaring, aan te raden!

Het product was verpakt in een stevige kartonnen verpakking. De volgende dag al geleverd in België door PostNL.

Na al jaren te shoppen bij Dataio werd het eens tijd voor een review. Erg fijn bedrijf, en kan inmiddels wel zeggen dat ze 9 van de 10 keer ook nog eens de goedkoopste zijn in de pricewatch.

Verzending in stevige enveloppe, met keuze tot track en trace of briefpost (dat laatste is goedkoper).

Valt weinig te melden, was goedkoopste op pricewatch, was op voorraad, goeie website , betalen via ideaal, erna nette email. En het kwam op tijd bij mij thuis.

Was tricky was gratis verzending naar brievenbus zonder track en trace en ging om microsdxc kaart van 55,9€ maar ik koos daar zelf voor, er waren 3 andere opties van verzendend ie wel geld kosten van 2,5 tot ?6,95ofzoiets waarbij het wel getracked werd. Maar het is aangekomen dus alles goed en wel.

Samsung Flash Drive FIT Plus 128 GB USB sticks besteld. 2 van de 3 USB sticks bleken al na een paar maanden defect, wat ansich behoorlijk opmerkelijk is.

Omdat deze USB sticks als ESXi boot drive worden gebruikt (en dus kritisch zijn, zonder zitten is géén optie) meteen andere USB sticks van een ander type besteld, eveneens -netjes zoals het hoort imho- bij DataIO.

Hierna telefonisch contact opgenomen om de originele USB sticks aan te melden voor RMA met de vraag om creditering (want ik had dus al vervangende sticks). In eerste instantie was dit totaal geen probleem en werd ik vriendelijk telefonisch te woord gestaan maar na digitaal aanmelden bleek dit plotseling wel degelijk een probleem. Ik kreeg na het terugsturen van de defecte exemplaren, ondanks mijn vraag om creditering, nieuwe USB sticks toegestuurd. Na een mail wisseling blijkt dat ze deze gloednieuwe sticks (in verpakking!) niet meer willen terugnemen, zelfs niet na de vervangende aanschaf bij hun. Waardeloos, de nieuwe USB sticks zijn gewoon verkoop geschikt maar ze weigeren deze terug te nemen.

Verzending van vervangende USB sticks had nooit plaats mogen vinden. Tevens zelf extra kosten gehad t.a.v. RMA procedure die nooit zijn vergoed door DataIO.

Zie eerdere toelichting. Erg teleurgesteld in DataIO en zal ook geen zaken meer met hen doen zolang dit is niet opgelost.

Een SD kaartje besteld op vrijdag en die was zaterdag al geleverd. Super gauw bezorgd. Bestel er zeker nog eens weer.

Ik heb n product besteld,het staat nog steeds als beschikbaar op hun site aangemerkt terwijl ik een mail heb ontvangen dat de levertijd niet bekend is...Wat er wordt gezegd niet klakkeloos aannemen eerst contact opnemen met io ... Ik vind 't netjes dat ze eerlijk vertellen waar je aan toe bent,dus ik gun voordeel van de twijvel.Na 10 dagen nog steeds geen product thuis ontvangen terwijl ze gewoon als zijne beschikbare product hun spullen onder de marktprijs aanbieden .

Ik bestel al vaker geheugenkaartjes via dataio en dit keer besloten er een korte review over te schrijven. Ik ben zeer te spreken over dataio. Ze hebben een zeer ruim aanbod en zeer goede prijzen. Ook de website is lekker overzichtig en prettig in gebruik.

Verpakking was prima voor geheugenkaartjes. Paste prima door de brievenbus hierdoor. Levering was ook erg snel. Maandagavond besteld, woensdag in huis.

DataIO had de beste prijs voor het geheugenkaartje dat ik zocht. Daarnaast zagen de beoordelingen er goed uit en daarom heb ik bij hun besteld. Duidelijke website, vlotte afhandeling.

Verzending met briefpost was de volgende dag al binnen, voor de zekerheid houden ze 3 dagen aan omdat ze hier natuurlijk geen invloed op hebben. Het geheugenkaartje was goed verpakt in een mooie kartonnen envelop met opgespoten of opgeplakt schuim.

Ik ben gewend om mijn afval te scheiden en dat doe ik dus ook bij enveloppen met bubbelplastic of foam. Bij deze envelop was dat echter niet mogelijk omdat het foam en karton dermate aan elkaar verkleefd waren dat loshalen niet lukt.

schuimenveloppe met 2 extra plakbandjes over de vouw van de zelfklevende flap, maandag besteld, dinsdag met gewone post bezorgd, micoSDkaart goed aangekomen. Website goed georganiseerd qua vinden en vergelijken, prijs goed, betaling via ideal vlot, reply-mail vlot, eerdere ervaring 2 jaar terug was ook goed, dus top!

met zorg verpakt - zie boven, vlotte reply, direct verzonden, kan niet beter.

Het bestelproces was simpel. Daarnaast ontving ik mijn bestelde product eerder dan verwacht. Ik was positief verrast.

Ik ontving mijn bestelde product eerder dan verwacht. Ik was positief verrast.

Was de eerste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst maar het is allemaal heel goed verlopen. Voor herhaling vatbaar..

Was allemaal keurig verpakt en zoals men beloofd voor 17:00 bestellen, volgende dag in huis. Qua verzending had ik gekozen om het aangetekend pakket te laten verzenden. Wel iets duurder maar wel veiliger.

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling (verkeerd product gekozen) en moest daarom klantenservice bellen. Die loste dit prima op door de bestelling aan te passen en mij per e-mail direct een betaal link te sturen zodat ik het verschil kon bijbetalen. Dit allemaal vlak voor 17:00 zodat ik alles nog de volgende dag keurig geleverd kreeg.

Binnen 2 dagen geleverd in een keurige verpakking enveloppe met bubbeltjes plastic. Mijn eerste en zeker niet de laatste bestelling.

SanDisk is door de jaren heen erg betrouwbaar gebleken. De 64GB 150mb/s read is toekomstig erg belangrijk nu de nieuwe Windows de 5GB gaat overschrijden en niet meer op één DVD past.

Reactie ERG SNEL en duidelijk! Goede communiecatie

USB-stick uit het duurdere segment voor installatie en backups. Zonder overbodige verpakkingsmaterialen als zonder extra verzendkosten brievenbuspakketje in een iets te grote envelop. Goedkoop, simpel en snel.

Het bestel gemak en de duidelijke weergave van het product en de snelle verzorgde leveringen en de scherpe prijs maken deze aankoop zeer geslaagd en raad deze webshop daarom ook aan.

zeer snel zoals op site werd aangegeven ,dus bestelling kwam de volgende dag ook binnen

Scorekaart voor DataIO