Gebruikers over webshop Levix Computershop
Review toevoegenop 18.12.2015 laptop Asus NB gekocht en als service werd deze gebruiksklaar gemaakt en alle reclame zou verwijderd worden.
Helaas hebben ze startpagina veranderd in Levix pagina en opstart goolge was ook veranderd in Levix.
Dat was wel jammer
eenvoudige en duidelijke website, makkelijk te bestellen en te betalen via ideal. Snelle afhandeling en bevestiging via e-mail.
Verzendinglevering volgens website
KlantenserviceEen keer besteld. Produkt was defect na telefonisch contact mogelijkheid om te crediteren of wachten op omruil. Na 2 dagen stond het bedrag weer op mijn rekening. Top service.
's Avonds laat besteld, de volgende dag een mail dat 1 item niet op voorraad was met daarbij de vraag of zij een alternatief artikel mochten leveren. Ik vond het een prima alternatief. Prima service
VerzendingMeteen de volgende dag geleverd
Alles is soepeltjes gegaan, had Levix gevonden via tweakers, een account aangemaakt en gelijk besteld wat ik wou hebben. Niets op aan te merken!
VerzendingPrima levering, in de avond besteld en de volgende dag al in huis.
Was opzoek naar een wat ouder moederbordje en dit bedrijf had het. Goede verzending en snelle aflevering
Ik was wat laat met mijn bestelling maar om 10 voor 5 besteld en de andere dag al in huis.
Verzendingzoals hier boven al vermeld een supersnelle levering en niet beschadigd.
Klantenservicealles keurig afgehandeld
eerst gebeld voor wat extra advies twijfelde tussen 2 printers goed geholpen makkelijk te bestellen en te betalen
Verzendingop tijd geleverd te volgen via track en trace goed verpakt .
Klantenservicegebeld met winkel voor advies was gewoon super geholpen
Zeer tevreden over zowel de snelle en juiste levering als de snelle en echt goede ontvangen service.
VerzendingSnelle en goed verpakte levering.
KlantenserviceEcht een prima telefonische service ontvangen omdat ik 2 laptops nodig had die uit verschillende filialen moesten komen. Ik hoefde niets zelf te doen, alles werd netjes en snel geregeld!
Bestelling en betaling verliep zeer vlot iDeal. Prima! Ook de levering was sneller dan verwacht. Prima deze service!
VerzendingDe levering was ruim binnen de vermelde 24 uur, 15:00 besteld en de volgende dag om 11:00 binnen, super! Het bestelde apparaat zat in een te grote verpakking. Dit is een puntje voor verbetering.
KlantenserviceEr is door ons gebeld over het te bestellen product. Wij werden goed en netjes te woord gestaan. Een punt van verbetering is het eerlijk melden van wel of geen kennis hebben van een product.
Ik moest een nieuwe rugtas hebben ivm een recent gekochte laptop van 17,3 inch. Levix verkocht de Targus laptop rugtas waarin een 18 inch laptop zou moeten passen.
Het bestellen was zo gedaan en het product was snel in huis.
Het bestellen was zo gedaan en het product was snel in huis. Het product was verpakt zoals je dat mag verwachten.
KlantenserviceDe klantenservice kan stukken beter, op mijn eerste mail heb ik geen antwoord gehad m.b.t. stiksels die los laten op de rugtas. ik zal binnenkort nogmaals een mail sturen. daarnaast blijkt dat in mijn pagina op de website bij mijn orders, mijn order leeg staat en het product is tevens niet meer te vinden op de website.
De rugtas doet voor de rest zijn werk.
Kleine update meerdere emails naar Levix gestuurd, nooit een reactie. Mogelijk werkt het contact form niet naar behoren. Als klant kreeg ik een mail met de headline "Uw review is 2 GRATIS Mini Stylus Pennen en een eventuele extra prijs waard!". Mogelijk hebben meerdere klanten dit gehad, dit kan dus invloed hebben op reviews.
De rugzak doet nog steeds zijn werk, ben nog steeds bang dat de schouder banden binnen een jaar ofzo wel los laten door dat ze niet al te goed vast zitten in mijn opinie, maar we gaan dit zien.
Ik had de sonos woofer besteld. nou bleek de laatste net weg te zijn.
Maar toch kreeg ik een nieuw exemplaar voor de oude prijs!
Geweldig!
Website en betaling was niks mis mee.
Je moet verplicht een account aanmaken. Dat hoeft van mij zo.
Men adverteert met "bestelling voor 17u, volgende dag in huis". Dan moet je dit waarmaken. En dat doet men niet. Bestelde product was een verjaardag cadeau en niks geven is gewoon een teleurstelling. Dit was de reden om hier te bestellen.
KlantenserviceNa het melden van de vermoedelijk te laten levering, kreeg ik een naamloos kort antwoord dat het "toch de volgende" werkdag geleverd zou worden" En dat ik "daarmee voldoende was geïnformeerd" . Ja dat was dus die dag te laat.
Op die reactie kreeg ik geen reactie meer van de 'naamloos'. Paar dagen later wel van een collega met wel een naam. Die bood tenminste nog excuses en betwist de te late levering van Levix aan PostNL. Maar ik ben geen klant van PostNL dus kan daar niks mee......
We werken hard om onze dienstverlening te optimaliseren. Binnenkort introduceren we een nieuwe webshop waar het mogelijk is te bestellen zonder account. Excuses dat we het product niet op de gewenste datum af hebben kunnen leveren.
Mvg,
Levix Computershop
Bestelling plaatsen was makkelijk, werd dezelfde dag nog verzonden. Het product was op het beloofde moment bezorgd!
Het is eenvoudig om een zoekopdracht te plaatsen, waar dan diverse mogelijkheden worden getoond. Dat lukt prima op de kwaliteiten die je wilt toekennen aan het product en op de kosten die je maximaal wilt uittrekken voor het product. Na bestelling en betaling werd het product heel snel geleverd. Het product voldeed aan de voorwaarden die ik er aan heb gesteld.
De webshop heeft een ruime keus, en is goed gesorteerd. Prima plek voor computer aankopen.
2 schermen besteld waar 2-3 dagen levertijd op zou zitten. Na 2 dagen werd 1 scherm afgeleverd dus heb ik toch maar even gebeld voor het 2e scherm. Bleek dat het 2e scherm over het hoofd was gezien door de magazijn medewerker. Deze zou alsnog worden opgestuurd en die zou ik morgen (5 dagen later) kunnen verwachten. Kan gebeuren natuurlijk en ik ben later nog gebeld door een medewerker om even de situatie uit te leggen en excuus aan te bieden. Uiteindelijk goed opgelost dus.
Een Philips 24" beeldscherm besteld, aangezien de oude Medion overleden was. Snel besteld, volgende dag al in huis. Ging vrij makkelijk allemaal.
VerzendingKreeg helaas geen PostNL Track en Trace nummer, maar misschien was dat alleen bij die levering, en gaat dat niet altijd zo. Verder was de levering prima.
Slecht. Had binnen een paar dagen een laptop nodig. Dus de vestiging gebeld om te vragen of het product écht aanwezig was zodat ik zeker was van mijn bestelling. Nadat de medewerker het extra had gecontroleerd dat het product op voorraad was werd de laptop meteen besteld. Een dag later een bericht dat de order is geannuleerd. 5 dagen(!!) wachten op geld(€800) terug. Dus kan daarna pas weer een laptop kopen terwijl ik hem meteen nodig heb. Erg slecht, ik heb zelfs gebeld en om er zeker van te zijn dat hij nog geleverd kon worden. Het antwoord was ja maar dit bleek niet zo te zijn. Ze hadden aan de telefoon meteen moeten zeggen dat dit niet product niet meer aanwezig is. Dan had ik de laptop ergens anders kunnen bestellen en had ik hem tenminste.
Helaas een foutje van onze medewerker die niet door had dat de betreffende notebook al op order stond voor een klant in één van onze filialen. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Levix Computershop
Gewoon makkelijk te bestellen, duidelijke website. Moet wel een account maken wat geen probleem is voor mij maar misschien voor andere
VerzendingVerzending zoals gemeld. Op tijd geleverd met track and trace
Eigenlijk niets toe te voegen. Prima prijs, service en aflevering. Goede website met snel zoekresultaat, goede informatie en voldoende keus.
Helaas geen mogelijkheid om verschillende artikelen te selecteren en te vergelijken.
Zeer snel en accuraat. Goede info via TrackAndTrace