Levix Computershop

Gebruikers over webshop Levix Computershop

Ik had een laptop bij Levix gekocht en het was de laatste van dat model in hun assortiment, in een email kreeg ik open en eerlijk mee dat de laptop een beschadiging had waarop gevraagd is of ik alsnog akkoord wilde gaan met de aankoop. Er was zelfs een korting aangeboden, dat aanbod accepteerde ik natuurlijk graag onder voorbehoud dat de laptop gewoon naar behoren functioneerde. Na akkoord te gaan nam ik dezelfde avond in spanning de laptop in ontvangst, voor de zekerheid nam ik de `unboxing` op. Als cadeau hadden ze er een muis bij geleverd, wat attent! Na bijna vijf minuten zoeken gaf ik het op, de beschadiging leek nergens te zien. Later die avond waagde ik nog een poging, ik gleed zachtjes met mijn hand over de bovenkant van de laptop en voelde een heel lichte deuk die eigenlijk helemaal niet opvalt als je ernaar kijkt maar alleen aanwezig is als je het dus voelt! Zelf nu dat ik weet dat de deuk er zit merk ik er niks van, de korting was ook snel op mijn rekening gestort. Het hele Levix-team heeft van begin tot eind uitstekend gehandeld!

De laptop was binnen twaalf uur in mijn bezit.

Open en eerlijk, snel en duidelijk.

Snelle levering en op dat moment de goedkoopste!
Mijn zoon is zeer tevreden over zijn cadeau.

Netjes geleverd in originele verpakking.

Makkelijke bestelprocedure, goed geleverd. Ik ben tevreden over het geleverde product. Kan er niet meer van maken.

Milieuvriendelijker verpakken. Liever karton i.p.v. plastic.

Op zoek naar een nieuwe monitor kwam ik via de Pricewatch uit bij Levix.
Erg goede aanbieding en vanuit voorraad leverbaar.
Bestellen ging heel eenvoudig.

Op zondag besteld en op maandagmiddag met Red-je-Pakketje al bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zo snel had ik het niet verwacht.

Plaatsen van de bestelling: super gemakkelijk
Ontvangen goederen: precies zoals beschreven
Ben dik tevreden en plaats zo weer een bestelling

Verzending en ontvangst; supersnel

De Pricewatch bracht me tot deze shop voor de aanschaf van een monitor steun voor 2 monitoren.
Lage prijs en snelle levering, dus was benieuwd.
Uiteindelijk super tevreden, en hier ga ik nog weleens terug komen mijn complimenten.

voor 12.00 besteld vanavond in huis, nou eerst zien dan geloven. Maar warempel dit was werkelijkheid. Met Red Je pakketje werd ik perfect op de hoogte gehouden en ook een kleine opmerking over waar het pakketje achter gelaten mocht worden kwam direct en goed door. in 1 woord super !

PostNL ... zo kan het dus ook

Makkelijk te vinden op internet en na bestelling snelle levering. Alles ging van een leien dakje.

Vandaag besteld morgen geleverd

Overzichtelijke site om snel te kunnen bestellen. Duidelijke omschrijving van het artikel. Duidelijke foto's van het artikel. Prima site

Snelle verzending en levering

Bestelling en levering ging goed en snel en prijs was net iets lager dan bij anderen.

Het is wel jammer dat het printer wat ik heb gekocht niet nieuw was. (lees al eens helemaal uitgepakt en ontdaan van alle bescherm folie en stickers om alles op zijn plek te houden) . Verder was hij gelukkig wel in orde, en de cartridges waren nog dicht. Maar dit zou toch niet moeten mogen als je denkt een nieuwe printer te kopen.

Prijs was centen goedkoper, levering was binnen 2 dagen. 15 woorden verplichting is dwaas, zeg.

Levering was zoals toegezegd. Prima.

De videokaart die ik wilde hebben was op voorraad voor een goede prijs, dus besteld.

Levering verliep vlot en het artikel was degelijk verpakt.

Prima geseald aangeleverd zonder enige beschadigingen. Maar zonder omdoos. Dit kan voor sommige klanten uitmaken wanneer ze de originele verpakking niet beplakt en bestickerd willen zien.

Heldere communicatie, snelle levering en netjes afgehandeld. Valt niets op aan te merken. Ben blij met mijn bestelling en levering hiervan.

Ik heb producten bestelt en snel binnengekregen, kortom ik ben zeer tevreden over deze webshop.

Zeer snelle reacties op vragen via de mail, binnen enkele minuten. BEstelling binnen 3 dagen binnen ondanks Corona. Al met al tevreden.

Goed ingepakt, binnen 3 dagen binnen, maar dat is heel schappelijk tijdens Coronadrukte in mijn ervaring tot nu toe.

Heel snelle reacties en duidelijk.

Gelijk aan de meeste moderne webshops tegenwoordig. Lijdt wel aan dezelfde euvel als de meeste webshops.
Zoals te weinig producten die tegelijk getoond worden. 12 is echt te weinig, dan blijf je maar bladeren, gelukkig kan je dit op meer producten per pagina zetten.

En behoorlijk karige filters. Als je naar iets specifieks op zoek bent, dan heb je moeite met het te vinden op hun eigen site. Gelukkig zoek ik meestal via de pricewatch. Dat is natuurlijk ook wel een hoge lat om aan gewend te zijn.

Verzending ging zoals beloofd en de producten kwamen in goede staat aan.

Op tijd geleverd en in nieuwstaat.

Standaard verloop van bestellen, voldoende betaal mogelijkheden. Verzendtijden worden minder precies aangegeven dan bij de meeste shops.

Na twee dagen een mail gekregen of ik het prima vind dat ze een gebruikt showmodel opsturen ipv een nieuw product. "Maar is verder wel als nieuw". Nee, daar wil ik dus niet de nieuwprijs voor betalen. Nu dus een paar dagen verder en kan ik 5 dagen gaan wachten om mijn geld terug te krijgen.

Ik had vragen over welk dockingstations (USB C) met mijn Lenovo T480 laptop konden werken. Geadviseerd dat ik met de laptop langs kwam. Prima keus kunnen maken met wat het mooiste werkte. Deze service krijg je niet bij andere winkels.

Bij inleveren kapotte computer en melding een nieuwe te kopen toch onderzoekkosten betalen. Geen service.

Op AANRADEN van Levix defecte computer na laten kijken. Bij kopen nieuwe laptop en eventueel externe DVD-speler geen verekening onderzoek kosten.

Levix deelt achteraf onkosten en voorwaarden mede. Slechte informatie dus.

Zaterdag besteld, meteen verzonden en heb het uiteindelijk dinsdag gekregen, wat natuurlijk netjes is.
Helaas hadden ze, alhoewel ik een ander adres had opgegeven, toch mijn eigen adres ingevuld, en daar is het ook naar toegestuurd. Zoiets kan natuurlijk gebeuren, maar geeft aan dat hier fouten in gemaakt kunnen worden (en blijkbaar printen ze dus handmatig een verzendlabel uit).

Scorekaart voor Levix Computershop