Gebruikers over webshop Levix Computershop
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb de AOC ultrawide CU34G2X bij jullie besteld. Wat een mooi ding is dat. Een hele mooie curved monitor die ik voor werk en vrije tijd gebruik. De service was top. De track and trace sloot goed aan en alles kwam op tijd binnen. Ik had in mijn adres per abuis het nummer niet doorgegeven, maar dat hebben ze binnen 15min opgelost. Dank jullie wel.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd. Digitaal goed ondersteund. De site is goed ingericht qua informatie.
KlantenserviceDe klantenservice heeft me goed geholpen door heel snel mijn wijziging op te nemen in de bestelling.
AlgemeenGoeie prijs, snelle levering. Beste prijs die er was voor mn draadloze toetsenbord
Erg blij met mijn nieuwe toetsenbord
AlgemeenOmdat ik niet heel vaak een computer bouw, laat ik me via tweakers adviseren over de producten die er te krijgen zijn. Ik heb een computer gebouwd die ik voor kantoor gebruik. Dit is leuk om te doen, en daarnaast heb ik ook een degelijke machine.
In mijn zoektocht naar een passende voeding van deze computer, kwam ik op Levix webshop terecht. Het is een rechttoe-rechtaan webwinkel,zonder allerlei toeters en bellen. Daar houd ik van. Ook kreeg ik slecht twee mailtjes: de een dat mijn bestelling geplaats was, en een tweede mail met een track&trace + bon.
In andere webshops heb ik een mailblokkade ingesteld omdat ik gek van de mail werd. Hier niet. Fantastisch!
Mijn voeding werd in een passende doos geleverd (dus niet een die 5 x te groot was) en dat is heel prettig. Ook de track&trace was goed te volgen via Trunkrs. Een leuke en innovatieve organisatie
AlgemeenDe prijs van het beeldscherm was echt superscherp, veel lager dan bij concurrenten. Bovendien werd het beeldscherm de volgende dag al gratis bezorgd.
VerzendingHet beeldscherm was goed verpakt en alles zat in de doos. Via de track and trace werd ik op de hoogte gehouden wanneer het pakket bezorgd zou worden.
AlgemeenIk had een pricewatch alert ingesteld op tweakers en kreeg een melding dat de e-reader 20 euro goedkoper was. Doorgeklikt op de link kwam ik bij Levix uit. Besteld en netjes geleverd gekregen. Top!
VerzendingBij sommige webshops wordt je continu op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Bij Levix niet. Ik kreeg een orderbevestiging en een paar dagen later de melding dat het verstuurd was. Meer niet.
AlgemeenSnel en duidelijk in de communicatie. Bestelling was volledig en correct afgeleverd.
Alles viel binnen mijn verwachtingen.
Zoals al omschreven viel alles binnen mijn verwachtingen en was er dus helemaal niks mis gegaan.
AlgemeenSnel wat schermen nodig. Toen Coolblue en Paradigit geen voorraad hadden kwam ik terecht bij Levix.
Prima en snel geleverd volgens de verwachting. Ook nog eens lagere prijs
AlgemeenZoals een webshop hoort te zijn. Makkelijk een product bestellen, en nog eens één die bij andere webshops niet goed op voorraad is ook.
Ik zal zeker weer bestellen bij Levix.
Levering was duidelijk en snel. Zaterdag besteld, maandag in huis. Verzonden met een koerier service die ik nog niet kende, Trunkrs.
AlgemeenOp zich gewoon een prima webshop, geen poespas en schreeuwerig gedoe. Bestel- en betaalproces verlopen soepel.
VerzendingVan tevoren contact opgenomen of het mogelijk was een voorkeur dag aan te geven voor de levering. Dat was niet mogelijk, geen verassing an sich want dat kan bij veel winkels niet.
De reden dat ik dit wilde weten was dat ik de bureaustoel vanwege maat en gewicht wilde laten afleveren op ons nieuwe adres waar wij nog niet woonden, en ik dan apart voor heen zou rijden en wachten tot het pakket binnen was.
Het advies: Bestel het een dag voordat je het geleverd wil hebben, de volgende dag is het binnen. Gedaan, PostNL track en trace ontvangen dus speciaal de volgende dag vrij genomen en heengereden (+/- 40KM), niets geleverd, dag erna toch voor de zekerheid nog maar een dag vrij genomen en heengereden, wederom niets.
Na zelf contact te hebben opgenomen kwam ik erachter dat PostNL weigerde het pakket mee te nemen vanwege omvang en gewicht. PostNL heeft daar limieten voor waarbij ik ervan uitga dat ze daar op de logistieke afdeling van Levix op de hoogte zouden zijn.
Het pakket is vervolgens via UPS verstuurd en toen kwam het goed. Next-day delivery werd op een dag na een week.
2 dagen verlof voor niets opgenomen en +/- 160KM voor niets gereden, dat heeft me aardig wat meer gekost dan de stoel zelf.
Vriendelijke mensen, redelijk vlotte communicatie. Wat me stoort is dat ik in het duister was blijven tasten als ik zelf geen contact had opgenomen waar het pakket bleef.
AlgemeenDe bestelling was eenvoudig te plaatsen, het juiste product vond ik via de Pricewatch van Tweakers. Bestelproces verliep soepel.
VerzendingLevering op tijd, geen wachttijd, alles keurig verpakt.
AlgemeenPrima webshop met hier en daar scherpe prijzen en nette afhandeling. Gratis verzending boven € 25!
VerzendingInmiddels meerdere keren besteld. Alles tot nu toe op tijd geleverd en tegen € 0 verzendkosten
Algemeen's Nachts na 0 uur besteld en dezelfde dag nog bezorgd.
Prijs wat netjes en levering met Trunkrs verliep prima.
AlgemeenDeze winkel doet wat ze moeten doen en doen dat goed. Simpel, snel en meedenkend.6
VerzendingAltijd afwachten of volgende dag leveren ook wordt waargemaakt. Bingo dus.
KlantenserviceWilde kleine aanpassing, dat lukt je niet bij de grotere concurrenten.
AlgemeenAlles liep gewoon soepel. Bestellen, betalen, verzenden ging allemaal zoals je zou verwachten dat het gaat bij andere grote webshops.
VerzendingRelatief grote doos voor het product wat ik besteld had, maar een toetsenbord is ook een rare maat. Verder alles netjes afgehandeld en op de hoogte gehouden van de voortgang.
AlgemeenEen bestelling hier geplaatst omdat ze een product hadden wat hier alleen op voorraad was. Kreeg heel erg snel antwoord op mijn vragen en producten werken allemaal goed naar behoren. Al en al een zeer goede ervaring bij Levix gehad!
VerzendingLevering was netjes op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceIk had een vraag over de levering en via mail werd ik snel te woord gestaan en vriendelijk geholpen.
AlgemeenDe website is toegankelijk en ik kon mijn product makkelijk vinden. Ook de informatie over het product is duitdelijk zodat je eenvoudig kan vergelijken. De winkelmand kon ik makkelijk vinden en vanuit hier was de betaling zo gedaan.
VerzendingVia email werd ik op de hoogte gehouden van de verzend status van mijn bestelling. Ik kon het pakket eenvoudig volgen en heb het de volgende dag al in huis ontvangen. Het pakket was normaal verpakt. (geen extra bescherming). Dit was voor mij ook prima.
AlgemeenOverzichtelijke website met ruime keuze
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en deze is snel geleverd.
Snel geleverd en goed verpakt
AlgemeenIk heb een laptop besteld, kwam veilig ingepakt aan en had een klein probleempje. Dus ik heb de klantenservice gebeld en zij hebben mij uitstekend geholpen om het probleem op te lossen
Kwam binnen 2 dagen aan bij mij thuis, zoals ze hadden gezegd
KlantenserviceHebben mij geholpen met problemen oplossen die ik tegenkwam op de laptop
AlgemeenSnel gevonden wat ik nodig had, goedkoper dan op andere sites. Ze hebben veel aanbod, de betaling en levering verliep perfect. Goede ervaring dus.
AlgemeenGoede website met goede info, fysieke winkels, uitstekende communicatie, en correcte weergave van de voorraad.
VerzendingSnelle levering en goede communicatie rondom de levering.