Gebruikers over webshop Levix Computershop
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLaatst een laptop bij ze besteld (goedkoopste webwinkel waar ik vertrouwen in had). De informatie op de site en het bestelproces was prima.
VerzendingSnel verzonden - en in een stevige doos zodat er geen risico was op schade. Afgeleverd op de vooraf aangegeven dag.
AlgemeenHele scherpe prijs, goed toetsenbord, duidelijke communicatie en snelle levering. Alles wat ik verwacht als ik bestel.
VerzendingSnel verzonden, tracking in orde, goed ingepakt en op tijd bezorgd.
AlgemeenEcht een hele goede shop.
Erg meedenkend en goede service. Ik wilde toch liever een oled scherm na 13 dagen. En er werd totaal niet moeilijk over gedaan.
Ik kan deze shop van harte aan bevelen.
De levering is optijd en gelijk de volgende dag je wordt verder goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
KlantenserviceGoede service meedenkend en erg kundig. Je wordt overal van op de hoogte gehouden.
AlgemeenNu al twee garantieafwikkelingen meegemaakt met Levix.. Wat een TOP service!
Bij mijn eerste product (toetesenbord/muis set) deed de muis ineens heel raar. Klikte niet goed meer.
Zonder problemen kon ik de hele set omruilen voor twee andere losse producten. Ze deden dus niet moeilijk om een omruil actie.. SUPER. Dit was een ervaring van een jaar geleden ongeveer.
Nu, vanochtend deed mijn Logitech MX 3S muis het ineens niet meer. Hij wilde ook niet meer opladen. Product viel nog binnen garantie.
Gebeld met de servicedesk. Daar vertelde ze mij dat ik het product gewoon kon omruilen. Ik werk in de buurt van een Levix winkel. Daar naartoe gewandeld en binnen een uur heb ik een NIEUWE logitech muis ontvangen en zij handelen de garantie verder af!.
Er valt toch wat te zeggen voor fysieke winkels, en mensen die je kunt spreken.
Ik raad dit bedrijf aan!
2x een garantieafwikkeling gehad. Met TOP service. Zeer vriendelijk personeel dat met je mee denkt en niet moeilijk doet in het afwikkelproces.
AlgemeenLevix GARANDEERT: “Voor bestellingen die geplaatst worden op maandag tot en met vrijdag vóór 18:00 en op zaterdag vóór 12 uur en waarvan het artikel op voorraad is, garanderen wij levering op de volgende werkdag in Nederland.”
Door die garantie besloot ik te bestellen want dringend nodig.
Niets was minder waar: twee dagen later kreeg ik de bestelling.
KlantenserviceMijn klacht werd over de schutting gegooid. Verantwoordelijkheid lag bij het transportbedrijf. Consumentenrecht zegt iets anders: Levix is verantwoordelijk voor het hele bezorgproces: van deur tot deur.
De garantie van Levix is dus misleiding.
AlgemeenEen super snelle levering, zoals ze beloofd hebben. Ik heb het gisteren besteld en het is inderdaag vandaag binnen gekomen. Het wordt verzonden via postnl.
Verzendingverzending wordt door postnl gedaan, de aankomst tijd is goed te volgen via de website.
AlgemeenBestelling (Acer Swift X) om 17:40 geplaatst. Dezelfde dag nog verzonden. Snelle levering, niks op aan te merken. Site was duidelijk.
Na ontvangst van de laptop was de verrassing nog groter. Het bleek een roze laptop te zijn 😂. We hebben nu een (mannelijke) collega die dagelijks op een prachtig roze laptop mag werken. De dames op kantoor zijn jaloers.
Overigens was de kleur onze eigen fout. De website beschrijft duidelijk dat het een roze variant is. Gevalletje beter kijken/ lezen.
Op de valreep een bestelling geplaatst (17:40). Iets later al bericht dat alles verzonden was. Netjes verpakt en volgende dag geleverd.
AlgemeenPrima firma. Goede website (overzichtelijk, juiste en betrouwbare info), goede orderafhandeling, snelle levering en product was goed verpakt.
VerzendingSnelle en goed geleverd. Track en trace werkte prima. Laptop was goed en veilig verpakt.
AlgemeenTijdens mijn zoektocht naar een nieuwe laptop kwam ik op Levix. De prijs was de voornaamste rede om voor ze te kiezen. Ze waren €100 (ong 10%) goedkoper dan andere aanbieders. Aanschaf vie de website verliep soepel. Levering was volgende dag, en verpakking was top. Helemaal volgens verwachting dus, erg blij mee.
AlgemeenVoor levix gekozen in verband met de vele betaalmogelijkheden die ze aanbieden, daarnaast verliep de betaling probleemloos.
VerzendingDe verzending was snel en goed geleverd. Heb het op tijd ontvangen en alles was goed verpakt.
KlantenserviceNiet nodig gehad, maar de mailtjes over verzending en dergelijk waren duidelijk. Ook werd alles snel verstuurd.
AlgemeenGezocht op Tweakers geken waar deze het voordeligst was en online besteld
Snelle levering en voordelig zoals afgesproken
AlgemeenIk had snel een stapel toetsenborden nodig van een specifiek type. Levix had ze op voorraad. Ik kende deze winkel nog niet.
De bestelling ging snel en soepel.
Ik had voor Trunkrs gekozen, omdat die het snelst zouden leveren. Helaas maakte Trunkrs de belofte niet waar en zou het wat sneller zijn geweest met PostNL. Wat daarbij wel vervelend was, was dat ik via de Track & Trace erachter moest komen dat het niet ging lukken en dat was pas 's avonds zichtbaar.
Levering was dus een dag later dan verwacht.
Alles zat verder goed verpakt. Verder prima dus.
AlgemeenBj Levix vond ik de goedkoopste 64GB USB-stick van Nederland: de 64GB Kingston Datatraveller Exodia M (USB 3.2).
(Dus niet de gewone Kingston Exodia, maar de Kingston Exodia M.)
10 stuks voor € 49,90 (inkl. btw en géén verzendkosten).
Da's 4,99 per stuk, nergens zijn ze zo goedkoop!
En ze waren ook prima verpakt.
Levix heeft een goeie, duidelijke site, aankoop en betaling ging zo glad als boter!
Het was wel een aardige klus om Levix te vinden tussen de honderden aanbieders van USB-sticks, veel bedrijven zijn veel te duur en missen ook een knappe zoekfunktie op hun site, en vooral de sorteerfunkties zijn vaak droevig of soms helemaal niet aanwezig. Dat was bij Levix allemaal prima in orde.
lekker snel via postnl, al heb ik totaal geen problemen met tijd, het hoeft voor mij niet zo snel, ik ben geen klein kind dat zeurt omdat het nú een ijsje wil...
AlgemeenProduct via pricewatch gevonden, navigatie van product tot bestelling was niets mis mee. Site was overzichtelijk, en verdere afhandeling ging snel zonder problemen.
VerzendingLaatste minuut cadeau voor Sinterklaas, ondanks mogelijke Sinterklaasdrukte op tijd geleverd, goed verpakt, niets negatiefs op aan te merken.
AlgemeenPrima genoeg keuze mbt opties. Ruim aanbod, prima prijzen. Beschrijving van producten ook op orde
VerzendingSnelle levering echter postnl verdeelde het in 2 leveringen.
Hierdoor kwam een deel op zondag en het andere deel op maandag. Hier kan Levix niks aan doen
AlgemeenBestelling is makkelijk en snel te plaatsen, duidelijke website zonder poespas. Betalen gaat makkelijk, veel opties.
VerzendingSneller bezorgd dan eerder aangegeven, oftewel echt de volgende dag in huis.
Het toetsenbord zat in een stevige koffer waardoor de dunne verpakking niet erg was.
AlgemeenBestellen en betalen ging prima, het retourproces is ouderwets en onduidelijk vergeleken met andere webshops.
VerzendingElektronica is verpakt in een fragiele laag karton zonder enig opvulmateriaal en alle randen zijn afgetapt om de doos bij elkaar te houden.
KlantenserviceOnline bestelling retourproces is achterhaald vergeleken met andere webshops. Er staan onduidelijke instructies op de websites en de klantenservice kan je ook niet vertellen wat er moet gebeuren. Je moet een ingevulde pdf formulier mailen en vervolgens krijg je geen gehoor.
AlgemeenIk heb een HP Victus gaming laptop bij jullie besteld. Het bestel proces was duidelijk. Eenmaal besteld zag ik dat er op de afbeeldingen gesproken werd over een amd Ryzen 7000 cpu. Terwijl in de specificaties stond dat de laptop een I7 zou hebben. Ik heb gebeld naar jullie en werd erg vriendelijk te woord gestaan. Ze gingen het foutje aanpassen op de website. Daarnaast konden ze mij gelijk vertellen dat de laptop die zelfde middag nog werd verstuurd en de volgende dag al in huis zou zijn. Geweldig! Hier ga ik zeker vaker apparatuur aanschaffen in de toekomst.
VerzendingDe laptop werd netjes stevig verpakt de volgende dag al thuis geleverd. Super snelle levering.
KlantenserviceZie mijn review boven aan. Hier leg ik uit dat ik contact heb gehad met de klantenservice.
AlgemeenIk heb de AOC ultrawide CU34G2X bij jullie besteld. Wat een mooi ding is dat. Een hele mooie curved monitor die ik voor werk en vrije tijd gebruik. De service was top. De track and trace sloot goed aan en alles kwam op tijd binnen. Ik had in mijn adres per abuis het nummer niet doorgegeven, maar dat hebben ze binnen 15min opgelost. Dank jullie wel.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd. Digitaal goed ondersteund. De site is goed ingericht qua informatie.
KlantenserviceDe klantenservice heeft me goed geholpen door heel snel mijn wijziging op te nemen in de bestelling.
AlgemeenGoeie prijs, snelle levering. Beste prijs die er was voor mn draadloze toetsenbord
Erg blij met mijn nieuwe toetsenbord