Gebruikers over webshop ElektronicaWereld.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSpanningsomvormer gekregen. DOA. Melding gemaakt, hun bewering was dat ik het kapot had gemaakt. Ik heb het echter nooit aan kunnen krijgen. Geld weg.
AlgemeenWebsite oogt veroudert, hoeft op zich geen probleem te zijn. Het werkt en daarmee is het wel gezegd.
Pluskudos voor de simpele voorwaarden die in de FAQ zijn gegoten, mede hierdoor heb ik besteld, zodat ik snel verder kon met m'n project.
Product is te laat verzonden. De FAQ is nogal prekerig ten opzichte van klanten, dus ik verwacht dat ze zich aan hun eigen regeltjes houden, dat gebeurt helaas niet.
KlantenserviceMeerdere keren geprobeerd te bellen, er wordt niet opgenomen. Daarna een bericht gestuurd via de website.
mtak (via contactformulier):
Volgens jullie FAQ (die tevens jullie leveringsvoorwaarden zijn), zouden jullie bij voorraad mijn bestelling maandag nog versturen. Ik heb namelijk besteld voor 16:00 en volgens de website is alles op voorraad. Het is nu woensdag, en DHL geeft aan dat er nog niks door hen is ontvangen en ook heb ik nog niks gezien.
Graag mijn bestelling zsm verzenden.
Electronicawereld.nl:
Deze bestelling is 5-1 [dinsdag, red.] verstuurd, hij kan ook verstuurd zijn als brievenbuspakje via post.nl
mtak:
5-1 [dinsdag, red.] was niet de afspraak. De afspraak is maandag voor 16:00 besteld, maandag verzonden.
Electronikawereld.nl:
Bestel volgende keer lekker ergens anders.
---
Dat gaan we zeker doen
AlgemeenPrima ervaring. De site oogt niet erg modern, maar het bestelproces werkte prima.
Het was vrijdagavond dus ik verwachtte redelijkerwijs niet dat het geheel voor maandag nog verstuurd zou worden.
De standaard email meldde wel: "Zodra de betaling is goedgekeurd wordt de bestelling meteen verstuurd", wat m.i. een iets te sterke belofte was. De betaling was immers via iDeal en dus feitelijk al goedgekeurd. En wat als producten niet op voorraad waren? Zo'n formulering kan voor sommigen de verwachtingen wat overspannen maken.
Mijn avondbestelling werd netjes de volgende werkdag verstuurd en kwam de dag daarna alweer aan. De juiste producten werden goed ingepakt geleverd.
Ondanks verzending als pakketpost was er geen track&trace.
AlgemeenGeen problemen ondervonden, alles verliep zoals verwacht. De site ziet er overzichtelijk uit. Ook snel een bevestigingsmail ontvangen.
VerzendingNadat ik een bestelling had geplaatst kreeg ik wel een bevestigingsmail én een track en trace code van DHL. De zending was aangemeld maar nog niet ontvangen door DHL. Vijf dagen later staat deze melding er nog steeds.
KlantenserviceOp vragen van mijn kant via het contactformulier wordt niet gereageerd.
AlgemeenLevert geen aansluit instructies bij een geleverde ringkern trafo en is daarom verkeerd aangesloten waardoor de trafo onherstelbaar defect is geraakt. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer.
VerzendingGing niet al te snel maar was rond Kerst dus logisch dat het wat langer duurde.
KlantenserviceGeen reflectie op mijn klacht dat er een aansluit instructie bij had moeten zitten.
AlgemeenUitermate slechte ervaring. Uit van alles blijkt dat het niet pluis is.
Aan de website is eigenlijk best goed te zien dat je er niets moet bestellen, dat was mijn fout. Een adres en/of telefoonnummer staan nergens vermeld, het bedrijf is uiteraard nergens bij aangesloten en verdere informatie is op de site ook niet te vinden.
Het feit dat alles ineens opgelost was toen ik op het punt stond aangifte te doen geeft ook te denken.
Na bestelling melden ze het aan bij DHL, van DHL ontvang je vervolgens direct een track&trace code. Het pakket (je betaalt volgens de orderbevestiging € 6,95 verzendkosten voor 'pakketpost schadevrij aan huis') komt echter nooit bij DHL want ze gooien het blijkbaar in een envelope en sturen het met de post. Mijn spullen kwamen niet aan, melding bij DHL bleef staan op 'aangemeld maar nog niet door DHL ontvangen'. Na een vervelende emailwisseling wees ik ze op het feit dat ik had betaald voor verzekerde pakketverzending, waarop het antwoord luidde dat je niet kan kiezen hoe het verzonden wordt, en al helemaal niet verzekerd. Dus ik stuur ze als reactie een screenshot van de orderbevestiging waarna ik een week op verschillende mails geen reactie meer kreeg. Na mijn email dat ik aangifte zou gaan doen van oplichting werd er direct gereageerd met het bericht dat ze het "opnieuw verzonden hadden". Ik kreeg wederom een track & trace code van DHL dat het pakket was aangemeld maar nog niet door DHL ontvangen en dat geven beide track&trace codes van Caris Elektronica On Line, Sloterstraat 8 te Landgraaf op dit moment nog steeds aan. De volgende dag lag er een envelope met de goederen in de brievenbus.
KlantenserviceOnplezierige toon in emails, waarin ook nog eens dingen worden verkondigd die niet stroken met hun eigen orderbevestiging ("pakket schadevrij aan huis voor € 6,95"). Toen ik dit door middel van een screenshot van hun orderbevestiging onderbouwde kreeg ik een week geen reactie meer - tot mijn email met de aankondiging dat ik aangifte zou gaan doen.
Algemeenmijn schoonouders hebben een thermostaat besteld bij elektronicawereld.nl welke volgens de site gewoon leverbaar was. Opeens is de thermostaat eraf gehaald en krijgen ze te horen dat ze hun geld niet terug krijgen. Contactformulier reageren ze niet op en als ze iets in het gastenboek zetten over deze superslechte service wordt er gelijk een bericht geplaatst dat er problemen zijn en er tijdelijk niets in het gastenboek geplaatst kan worden. Met andere woorden, dit ruikt naar oplichting.
VerzendingNiet ontvangen dus waardeloos te noemen! En geen respons!! Heel naar bedrijf
KlantenserviceEr wordt niet gereageerd, nemen niet op, blokkeren gastenboekfunctie zodra je een negatief bericht plaatst
Ik had al besteld, voordat ik de beoordelingen las. Wilde al bijna ergens anders ook bestellen, om mijn product op tijd te krijgen, maar toch maar afgewacht. Er werd al de volgende dag geleverd!
Email werd wel beantwoord, maar onpersoonlijk en zeer kortaf.
Op de site vindt je geen telefoonnummer, KvK nummer en BTW nummer.
KvK nummer en BTW nummer staan wel op de factuur.
Toch houdt ik het maar bij deze ene bestelling voor de zekerheid, na het lezen van de doorsnede ervaringen, en ook omdat het telefoonnummer niet gegeven wordt.
Er werd snel (de volgende dag) geleverd, goed verpakt, en dat viel dus mee na het lezen van de vele slechte beoordelingen. Ik denk wel dat mensen eerder de moeite nemen een beoordeling te schrijven als er iets niet goed gaat.
KlantenserviceTelefoonnumer wordt geheim gehouden.
Email werd wel beantwoord, maar onpersoonlijk en zeer kortaf.
Maar ja, misschien zijn de erg druk met alle emails.
Zoals hieronder ook al aangegeven: zeker niet aan te bevelen! Je kunt de gok wagen, maar dan zou ik gaan duimen dat je je bestelling goed geleverd krijgt, want als er iets verkeerd geleverd is wordt er uitzonderlijk moeilijk gedaan.
Ik had hier op maandagavond voor een kleine 100 euro aan klein elektronicaspul besteld, waaronder een paar zekeringen. Echter bleek (na het openmaken van de sealbag) dat de zekering niet in de bijbestelde houder paste, wat bleek: de verkeerde maat was geleverd. Dit is door mij ook niet opgevallen, ik heb die dingen nog nooit in de handen gehad, dus een verschil van 8mm zie je dan niet ook niet.
Ik had het spul graag in het weekend willen gebruiken, maar het werd pas donderdag geleverd. Die dag had ik zelf geen tijd om alles te controleren, maar vrijdag kwam ik er dus achter. Mail gestuurd: geen reactie. Dus maar naar de bouwmarkt, andere zekeringen gehaald inclusief houder (dezelfde zekeringen hadden ze niet).
Helaas geen bevestigingsmail / verzendingsmail ontvangen. Dus geen idee wanneer het pakketje zou worden afgeleverd. Eenmaal afgeleverd ondervond ik wel een pluspunt: al het kleine spul zat netjes verpakt in sealbags.
KlantenserviceIk heb de maandag na het weekend nogmaals contact opgenomen of ik de zekeringen + houders retour kon doen (toch zo'n 30 euro bij elkaar). Echter kon dit niet meer, omdat ik de sealbag al had losgehaald. Op het probleem dat de verkeerde zekeringen werden geleverd werd niet ingegaan. Hierop nogmaals aangekaart dat de verkeerde waren geleverd, maar ze schuiven telkens de schuld in mijn schoenen. Ik snap dat ik ze heb losgemaakt, maar dan kan er toch meegedacht worden om samen tot een passende oplossing te komen?! Waardeloze klantenservice.
Vermijden deze winkel ! Bestelling werd redelijk snel geleverd. Echter het verkeerde werd geleverd. Op de site staat een afbeelding die niet overeenkomt met het geleverde product. Tevens werkte een interne bevestigingsschroef niet. Als het dan niet past ligt het aan de klant.... Na enig heen en weer gemail vanwege het niet willen begrijpen van de oorzaak aan hun kant, de zaak opgegeven.
Weggegooid geld dus en nog steeds niet het juiste product.. Nu in bestelling elders.
Waardeloze club. Vermijden dus is het advies!!
Dit is geen klantenservice te noemen. Ze zijn niet telefonisch te bereiken. Communicatie loopt alleen via de website. Reactie steeds in een enkele zin. Niet bereid het probleem op te lossen. Het ontvangen product komt niet overeen met hetgeen op de website aangeboden, maar probleem ligt dan aan de klant.
Waardeloos.
U kunt beter niks bestellen bij dit bedrijf,als het defect is bij aankomst kunnen ze niks voor u betekenen,ofwel u bent uw hard verdiende centjes gewoon kwijt!ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte service gehad,van alle webshops waar ik besteld heb is deze zeker de slechtste.....,bij de meeste webshops wordt alles netjes opgelost,bij deze is het geld foetsie!.ze snappen niks van garantie en service!!elke andere webshop is beter,dus u kunt beter verder zoeken,succes!
VerzendingVerzending was 1 dag te laat,lag niet aan de koerier
KlantenserviceSlechtste service tot nu toe,en ik bestel al 10 jaar elektronica producten via internet!
De bottom line: het bestelde is niet geleverd en er wordt niet ingegaan op herstel van een tekortkoming van hun kant. Vandaar de algemene slechte beoordeling.
VerzendingBestelling was binnen een paar werkdagen binnen.
KlantenserviceBestelling werd redelijk snel geleverd. Echter het verkeerde werd geleverd. Op de site staat een omschrijving die niet klopt. Ik had besteld: fittingmoeren voor G9 fitting; geleverd werden: fittingmoeren voor E14 fitting - dit past natuurlijk voor geen meter. Heeft waarschijnlijk niet de gewenste moeren. Na enig heen en weer gemail vanwege het niet willen begrijpen van de oorzaak aan hun kant, de zaak opgegeven.
Weggegooid geld dus en nog steeds niet de juiste moeren. Nu in bestelling bij lokale winkel.
Zeer slecht vanwege geen enkele after sales!! Dus ik koop er niets meer want je hebt geen enkele garantie als er iets mis gaat.
Verzendingproducten kwamen wel snel binnen maar de order was slecht afgewerkt (verkeerde dingen geleverd)
KlantenserviceTotaal geen reactie op email of ingevuld contact formulier op hun site naar aanleiding van verkeerd geleverde producten.
Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik via de site een vraag aan elektronicawereld gesteld, hierop heb ik geen antwoord ontvangen.
Toch verschillende onderdelen besteld, en ook ontvangen.
Enkelen daarvan werken niet. Hierover heb ik verschillende keren contact opgenomen, maar daar wordt niet op gereageerd. Ze zijn niet telefonisch te bereiken.
Zoals beloofd de volgende dag in huis.
KlantenserviceTotaal geen aftersales. Op e-mails wordt niet gereageerd. Op reactie via het contactformulier op de site wordt niet gereageerd. Telefonisch contact opnemen is niet mogelijk.
Als er iets mis is met de levering of de onderdelen hoor je niets meer van deze zaak.
Omdat mijn LG Flatron L194WT-SF monitor van de een op de andere dag niet meer aan ging, vermoedde ik een 'bad caps probleem' . Nadat ik de monitor uit elkaar had gehaald, zat er inderdaad een bolle elco op het voedingsbord. Opgezocht welke condensatoren ik nodig had, meteen alles maar vervangen dan en uitgekomen bij ElektronicaWereld.nl. Daar ik ook geen soldeerbout e.d. had deze meteen meebesteld. Condensatoren + Soldeerspullen incl. verzenden nog geen 20 euro.
Vanmiddag aan het solderen gegaan, mijn monitor doet het weer en kan weer jaren mee gelukkig =)
Gewoon prima, de slogan 'vandaag besteld en op voorraad in het magazijn, dan wordt het vandaag verzonden en heeft u het normaliter morgen in huis' werd prima waar gemaakt. Gistermiddag besteld en vanmiddag pakketje bezorgd door de DPD. Top dus!