Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenBestelling is op tijd geleverd. De luidsprekers zijn geweldig. Mooie baas en geweldig hemels geluid.
Snel en goed afgeleverd. Mooie producten en compleet. Na eerder een iets mindere ervaring te hebben opgedaan is het vertrouwen weer terug. Dat was trouwens geen fout van BAX maar het transportbedrijf. BAX had her toen keurig opgelost.
Ik heb een MOTU geluidskaart besteld en de verpakking was al open. Vertoonde duidelijk sporen van eerder uit de doos gehaald te zijn. In mijn mening dus een demo model.
VerzendingSnel geleverd (niet binnen de beloofde tijd, maar toch...)
KlantenserviceIk heb gevraagd om uitleg en korting, product was verder in orde. Pas na een week!!! kreeg ik een reactie. Daar was niet over te praten, ik moet het terugsturen en dan krijg ik een nieuwe, maar....ik bestel een geluidskaart om te gebruiken en kan niet echt zonder. Dus nu een dilemma. Baal heel erg van deze gang van zaken. Tot nu toe altijd alles foutloos, maar als er dus wat is, iets minder vriendelijk dan gedacht. En dan te bedenken dat ik maar 3 dagen te laat was om mijn kortingscoupon in te wisselen, dan is een korting toch het minste wat je kan doen. Voor deze bestelling heel erg teleur gesteld.
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor jouw review. Jammer om te lezen over de staat waarin je het artikel hebt ontvangen. We kijken graag voor je na of we nog iets voor je kunnen betekenen qua korting. Kun je jouw ordernummer naar webcare@bax-shop.com o.v.v. deze review? Dan hopen we je een passende oplossing te kunnen bieden.
Bax Music
Het bestelproces verliep vlekkeloos. De producten waren goed omschreven op de website. Afhandeling ging vlotjes zonder verrassingen.
VerzendingBezorging ging prima en precies zoals beloofd. Goed verpakt
Veel keus, goede prijzen met laagste prijsgarantie en snelle levering.
Ook 2 van mijn bandleden hebben goede ervaringen met BAX.
Aanbevolen en gewaardeerd!
Mooie koptelefoon (AKG K712) besteld. Website werkt prima, prijs was goed, en de bestelling snel.
VerzendingNetjes ingepakt met voldoende bubblewrap. Pakket was er binnen een dag, dus ik was happy.
Bax heeft goede prijzen maar is daarbij ook betrouwbaar en levert service. Daar mogen veel niet-internetwinkels nog een puntje aan zuigen. Groot assortiment en ruime keuze.
VerzendingMet DHL een enkele keer gehad dat een levering van maandag toch pas dinsdag kwam. Wel altijd goed verpakt en netjes afgeleverd
KlantenserviceRuilen en informatie vragen is nooit een probleem. Wel ooit voor een studiologic SL88 accessoires uitgevraagd en daarop nooit reactie ontvangen, ook na reclameren. Dat is wel jammer...
Prima prijs en service, kreeg snel antwoord na een vraag van m'n product. Er werd mij alleen een aanvullend product aangeraden door de site...maar dat zal al inbegrepen. Dus dubbel besteld. Maar da's echt een detail.
VerzendingMet bezorgen is er iets misgegaan maar dat lag aan DHL. Bax heeft het prima opgepakt.
KlantenservicePrima.
Beste Willem,
Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen met betrekking tot de bezorging van jouw pakketje. We willen je nog veel plezier wensen met jouw bestelling!
Bax Music
Erg goede service ! na een bepaald info niet in de artikel omschrijving te hebben gestaan, opgebeld en uitstekend te woord gestaan ! snelle geleverd
Erg snelle levering. Zoals word belooft. voor 23:00 besteld morgen in huis
Dit is niet goed, maar geweldig. Deze winkel is een voorbeeld van hor het wel moet! Volgende dag in huis, toegankelijk en een top site. Alles wat ik in een webshop voor mijn Bobbie zoek!
VerzendingIk heb meerdere dingen besteld bij Bax en zal dat blijven doen. Levering is vlug en heb er nooit enig probleem mee gehad.
KlantenserviceOoit had ik een effect pedaal voor mijn gitaar gekocht. Deze ging stuk, vrij snel, dus ik stuurde hem terug. Snel kreeg ik een nieuwe. Stom toevallig gebeurde hetzelfde. Ook weer terug gestuurd, en ik kreeg netjes mijn geld terug. Heb er een ander voor gekocht, maar dit alles gebeurde in korte tijd.
Keurige service. Alle informatie was snel voor mij beschikbaar. Daarnaast zijn de producten in super staat. Ook alles keurig de volgende dag geleverd.
VerzendingZoals hierboven ook vermeld. De producten werden snel en goed geleverd.
KlantenserviceZe hadden goede antwoorden op mijn vragen en waren ook erg behulpzaam.
Heb een XLR kabel besteld voor 23:00 uur en de volgende middag was alles al binnen in een net verpakking!
Dat is heel fijn!
Elke product die ik besteld heb had geen problemen en alles is altijd heel snel geleverd.
- Goed verpakt
- Binnen 24 uur pakket binnen
- Ziet netjes uit
- 5% kortingsbon voor volgende aankoop
Heb een Ibanez akoestische western gitaar gekocht uit de B-stock. Helaas trillen 2 snaren tegen de frets aan. Ik heb overwogen om de gitaar terug te sturen, maar had de verpakking niet meer. Om een hoop gedoe te voorkomen, uiteindelijk maar naar de gitaarwinkel in de buurt gebracht om te laten kijken of de hals moet worden afgesteld.
Over de prijs (fikse korting!), meegeleverde accessoires en levering ben ik verder prima tevreden.
De code die ik per mail zou krijgen om de bestelling te kunnen volgen, heb ik aanvankelijk niet ontvangen. Na hierover met de klantenservice gemaild te hebben, kreeg ik 'm alsnog, maar wél nadat de bestelling al geleverd was. Dat gebeurde overigens keurig op de afgesproken datum en (afwijkende) plaats, dus het is uiteindelijk goed gekomen.
KlantenserviceOp mijn mail n.a.v. het uitblijven van de trackingcode kreeg ik relatief snel een antwoord. Dat was wel prettig. Alleen was de bezorger nét iets sneller :-)
Het was zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en de verdere zaken gaan ook zeer gemakkelijk. En het is ook handig dat je een verlanglijstje kunt maken.
VerzendingHelaas is de verzending tegenwoordig via de DHL. Vroeger was dit via PostNL. Bij de PostNL wist je altijd precies wanneer ze kwamen helaas is nu niet meer bij de DHL. En voor de avondlevering moet je betalen.
KlantenserviceGoede klantenservice en zeer eenvoudig te bereiken. Via Facebook zijn ze het snelst met het reageren via de mail duurt het soms een aantal dagen.
Prima bedrijf. Nog nooit problemen gehad met diverse bestellingen. Klantenservice reageert adequaat en snel op vragen.
VerzendingGoed verpakt en snel verzonden
KlantenserviceKlantenservice reageert adequaat en snel op vragen.
duidelijke site betrouwbaar en goed te bereiken via Email en telefoon komen hun afspraken goed na en bij onvoorziene problemen word het naar behoren opgelost
Verzendingleveringen worden goed na gekomen onvoorziene naleveringen geschieden op kosten bax shop wat keurig en correct wordt kenbaar gemaakt via Email
Super uitleg aan de telefoon over wat ik nodig heb
Levering binnen 1 dag
Betaling via ideal of achteraf en prachtige producten
Binnen 1 dag
KlantenserviceGoede kennis van de producten
Duidelijke website, voordelige aanbiedingen, snelle en correcte levering, en ook de telefonische service is dik in orde. Mijn favoriete bedrijf om instrumenten bij te bestellen.
De meeste artikelen gewoon op voorraad, overzichtelijke site en uitstekende service, zoals te doen gebruikelijk bij Bax-Shop.
VerzendingDe verzending via DHL was ronduit slecht. De chauffeur was blijkbaar niet in staat om in een tijdbestek van 4 uur (tussen 09:00u en 13:00u) het pakketje te leveren en na een melding geplaatst te hebben bij de DHL klantenservice (via Facebook) duurde het vervolgens ruim 1,5 uur voor er reactie kwam. De reactie was dat ik gewoon thuis had moeten zijn toen de chauffeur (ruim 3 kwartier later) voor de deur stond. Aangezien mijn agenda voor die dag redelijk vol zat kon ik dus niet blijven wachten, ondanks het feit dat ik de inhoud van het pakketje eigenlijk hard nodig had die dag.
Beste klant,
bedankt voor jouw review. Jammer om te horen over jouw ervaring met betrekking tot de bezorging. Het tijdvak dat je ziet staan op de track & trace code is altijd een indicatie. We kunnen ons natuurlijk wel voorstellen dat het fijn is om binnen dat bestek jouw pakketje te ontvangen, zeker gezien een drukke agenda. We hopen dat je jouw bestelling in goede orde hebt mogen ontvangen en dat ook de artikelen naar wens zijn.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Bax Music
BAX-shop levert altijd mooi op tijd, heeft veel keuze en retour zenden is nooit een probleem.
Verzending's avonds 23:00 uur besteld, volgende dag in huis. Keurig op tijd binnen gekregen.