Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenEen mooie, overzichtelijke webshop met een gemakkelijke bestelprocedure. Eén van de betere naar mijn mening, omdat ze aan mijn verwachtingen voldoen.
VerzendingIk heb het bestelde product ontvangen op de beloofde leverdatum in een stevige verpakking. Oftewel een prima service.
Goede en duidelijke website.
Groot assortiment.
Snelle en correcte bezorging van de bestelde artikelen. Top!
Ik kon het product (isoacoustics iso-L8R200) makkelijk vinden en het bestellen ging erg vlot. Ik heb verschillende mails gekregen met o.a. bestel- en betaalbevestigingen, top! Ik heb geen ervaring met de klantenservice aangezien ik het niet nodig had; het bestellen e.d. liep vlekkenloos.
VerzendingDe levering was op tijd aangekomen. Het product was veilig verpakt met luchtgevulde plastic zakjes als bescherming, top! Het minder goede was dat er een dik boekje met een overzicht van producten van Bax bij zat. Voor de geïnteresseerden zou dat mooi zijn geweest, maar ik heb dus een redelijk dik boekje van papier weg moeten gooien, zonde.
Goede, overzichtelijke webshop met concurrerende prijzen, goede service en snelle levering. Dit is mijn go-to-webshop voor snelle leveringen.
VerzendingBestellingen zijn altijd snel verwerkt en geleverd. Avondbezorging is de volgende dag al mogelijk met keuze uit vrij specifieke tijdslots.
KlantenserviceBij problemen reageert customer support erg snel en accuraat. Een defect artikel werd zelfs opnieuw opgestuurd, omdat een retour zending niet rendabel was. Top service!
Alles was helemaal prima van de verzending tot het instrument zelf. De verzending was heel erg snel en er was gezorgd voor een goede bescherming voor het product tijdens de verzending. Ik ben ook heel erg tevreden over het product zelf. Bax bied een goede prijs en een goede kwaliteit. Ik raad deze shop zeker aan!
VerzendingDe kwaliteit van het product is heel erg goed. Back bied lage prijzen en tegelijkerteit een goeie kwaliteit.
KlantenserviceTijdens het hele proces werd je goed op de hoogte gebracht en ik wist precies wanneer alles gebeurde en wanneer ik mijn bestelling thuis zou gaan ontvangen, super!
Site is logisch ingericht. Bax-shop heeft bijna alles qua muziek producten en vaak zijn ze samen met Thomann de goedkoopste. De betaling gaat ook gemakkelijk en snel.
VerzendingBijna altijd snelle levering. Ik bestel vaker bij bax-shop en heb maar een keer een tegenvaller gehad toen een product niet goed gesorteerd werd. Verder altijd de bestelling op tijd binnen gehad.
KlantenserviceAltijd vriendelijk. Je wordt snel geholpen en de weinige problemen die ik had zijn snel opgelost. Ook kun je de klantenservice om advies vragen over producten. Je krijgt dan een volledig antwoord terug dat mij heeft geholpen met de keuze voor een product.
Een hele nette webshop met een verrassend assortiment tegen vriendelijke prijzen. Ik vond hier de schuimreiniger die ik verder niet kon vinden!
VerzendingDHL maakte er een puinhoop van en kon dit pakje niet binnen een week afgeleverd krijgen! Na contact met Bax werd e.e.a. zonder commentaar opnieuw verstuurd, en de verzendkosten geschrapt. Zeer slechte beurt voor DHL, en een uitstekende voor Bax!
KlantenserviceVlot en vaardig. Toen mijn pakje na 4 afleverpogingen nog steeds niet in mijn bezit was pikte Klantenservice het perfect op, zond mij een nieuwe en schrapte de verzendkosten. Zeer klantvriendelijk!
Goede snelle service, klantgericht en vriendelijke hulplijn, degelijke kwaliteit tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Sterk concurerend
Verzendingsnelle levering
Klantenservicevriendelijk
alles is goed geregeld, waar voor je geld, bestelling{en} op tijd binnen, alles is uitstekend
VerzendingAlles kwam op exact de geregelde datum binnen.
KlantenserviceIedereen helpt je goed, en antwoord op al je vragen.
Bestelling was heel snel en gemakkelijk geplaatst en er is een optie (voor 1,95) om het product dezelfde avond te laten leveren. De communicatie over de bestelling was prima. Je wordt goed, volledig en regelmatig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
VerzendingHet bestelde product was op de afgesproken tijd geleverd in een stevige BAX-shop doos om de verpakking van het originele product. Stevig genoeg in dit geval. De verpakking was volledig onbeschadigd aangekomen
KlantenserviceBij een eerdere bestelling contact gezocht met de klantenservice omdat hetgeen gecommuniceerd/beloofd was niet klopte. Om de "pijn" te verzachten stuurden ze mij dezelfde avond nog een "gitaar gereedschap setje" (een mapje met gereedschap welke benodigd is voor het vervangen van de snaren). Als ze het niet hadden gedaan had ik het ook goed gevonden. Zeer klantvriendelijk dus!
Fijne webshop, snelle levering, goede communicatie en goede prijs. Ik koop hier graag en kom zeker terug.
VerzendingDe krk boxen kwamen heel degelijk verpakt aan op de afgesproken tijd. Ik ben er heel blij mee.
Groot assortiment, goedkoper heb ik de producten die ik zocht niet kunnen vonden veel betaal opties en snelle levering, de volgende dag al
VerzendingIk had een multitool besteld met een uitbreidingskit ebij en die past niet in het orginele hoesje wat bij de multitool geleverd wordt en de xl hoesjes van leaherman zijn er dus ook te krijgen waardoor alles in 1 hoesje past en inderdaad het past allemaal mooi
KlantenserviceDuidelijke instructies, snelle mail met factuur en garantiebewijs en heel duidelijk over de levering petje af dus voor Bax
Ik was op zoek naar een leatherman wave en had ook geen idee dat bax.nl die ook zou verkopen en dat niet alleen, was ook nog eens goedkoper dan ieder ander en vandaag besteld en morgen geleverd dus helemaal top
VerzendingGeweldige multitool met leatherman kwaliteit, alles erop en eraan en ook de extra bit set besteld met extender dus altijd gereedschap bij je en dan ook nog eens 25 jaar garantie en als je dat kunt geven als fabrikant dan ben je zeker van een top kwaliteit en dat voel je niet alleen dat straalt het product ook uit
KlantenserviceAls je je artikel besteld hebt krijg je direct via de mail een factuur en de bon wat ook je garantiebewijs is en is er wat mis dan wordt er ook snel gereageerd dus al met al top service, kijk problemen kunnen altijd voor komen daar kun je niet altijd wat aan doen en het gaat uiteindelijk om de oplossing
Heerlijke website; de filters werken bijna net zo goed als die van tweakers zelf; je kunt snel een overzicht krijgen van wat je zoekt.
VerzendingGoedkope verzending omdat het in een envelop paste. Ik had hem een dag later al in huis!
KlantenserviceSnelle reactie en duidelijk met de nodige expertise.
De winkel heeft goede prijzen, hij is makkelijk navigeren en ik had de bestelling om 22:30 geplaatst en hij was al de volgende dag binnen!
VerzendingGoed verpakt met voldoende luchtkussen bescherming.
Niets mis met baxshop. Website oogt profecioneel en de producten hebben een prima prijs. Dhl is helaas een incapabel bedrijf.
Verzendingdhl tracking service werkt erg slecht. Pakket zou tussen 1 en 3 geleverd worden. Gewacht tot 3 en vervolgens maar eens gebeld met dhl. Resultaat uh ja meneer hij komt een keer vandaag. Wanneer kan ik je niet vertellen. Beetje onzin om tijdvakken te geven om vervolgens er niet aan te houden of te updaten. Geen fout van baxshop. Product was goed verpakt. Misschien toch een andere zending partner nemen.
Beste klant,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Vervelend om te lezen hoe de bezorging is verlopen. We zijn nog wel erg benieuwd hoe laat jij jouw bestelling wel hebt ontvangen We hopen dat het nog wel dezelfde dag is geweest!
Verder hopen we dat de bestelling naar wens is.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Fijn weekend toegewenst!
Amanda
Bax Music
Qua bestellen en betalen verschilt Bax Music niet veel met andere grote webwinkels. Een bestelling kun je snel en makkelijk plaatsen en betalen kan via Ideal. Een super handige functie is het kunnen vergelijken van verschillende producten (en dan het belangrijkste de specs) wat mij enorm veel geholpen heeft uiteindelijk de beste piano te kiezen die bij mij paste. Ook staan er bij vrijwel elk product veel foto's en demovideo's zodat je al een redelijk goed beeld kunt krijgen van wat je bestelt. Daarnaast is de 3 jaar garantie en 60 dagen bedenktijd iets wat ik niet vaak bij andere webwinkels zie en waar ze in positieve zin in uitblinken.
VerzendingIk had mijn bestelling om 22:00 besteld. Helaas was het de dag erna Hemelvaart dus werd hij toen niet geleverd. Maar de dag erna stond hij om 10:00 voor mijn deur, wat goed klopte met de verwachte levertijd van 9:00 tot 10:30. Waar ik me vaak aan erger is dat een bestelling verwacht wordt tussen bijv. 10:00 en 16:00 waardoor ik heel de dag thuis moet gaan zitten wachten, maar dit was bij Bax Music dus niet het geval. Over de verpakking heb ik niet veel te vertellen aangezien dit gewoon de verpakking van de producent was.
Webshop overzichtelijk, levering is snel, producten zijn erg goed verpakt en de producten die ik heb besteld bevallen uitstekend.
Betaling verloopt goed en de prijs is altijd de laagste. Bovendien is de verpakking meer dan goed, jè kunt ervan op aan dat je bestelling heelhuids aankomt.
VerzendingSnelle verzending. Voor een kleine meerprijs krijg je je bestelling zelfs dezelfde dag als je voor 12 uur bestelt!
KlantenserviceDe klantenservice van Bax shop is heel vriendelijk en er wordt altijd naar tevredenheid gehandeld, top! Ook elke dag bereikbaar.
Baxshop.nl beschikt over een wij assortiment. Zo breed dat er maar een dunne lijn loopt tussen hobbyist en professional. Zo zijn er kleine speeltjes voor jonge kinderen te vinden of een elektrische gitaar-set voor een puber die graag lessen wilt gaan volgen.
In de winkel valt veel te kiezen en zo is baxshop ook perfect ingedeeld zodat het individu of bedrijf perfect kan kiezen wat hij, zi of het nodig heeft.
Van studioapperatuur tot podiumapperatuur. Baxshop heeft het.
Zo heb ik mijn live setup en studio samengesteld met mijin baxshop bestellingen en heb ik hier onlangs al jaren plezier van ondervonden. Hierbij moet ik ook toekennen dat ik dankzij baxshop ook onwijs heb kunnen groeien wat betreft de kwaliteit van mijn muziek, maar heb ik ook meer genot kunnen halen uit mijin zelfgeproduceerde muziek.
Aldus een zeer te vreden klant.
Het bedrijf DHL parcel vond ik in dit proces zeer waardeloos aangezien ik namijik 2 keer het pakket mis gelopen heb terwijl ik gewoon thuis was. Nou is het wel zo dat de intercom kapot was, maar dan kunnen zij best een alternatief verzinnen, in beide gevallen was mijn huismeester thuis dus dit had makkelijik via mijn huismeester kunnen lopen. Daarbij schat ik in dat een DHL medewerker zelf probleem oplossend moet kunnen nadenken en dan een ander geschikt alternarief moet kunnen vinden als er een storing is in de intercom of als de bel het niet doet.
KlantenserviceOmdat DHL parcel Mij een beetje liet zitten wat betreft de situatie koos ik er maar voor contact op te nemen met baxshop aangezien dit de afzender was en is. Ik heb daar voornamelijk gevraagd wat ik moet doen als een pakket ontraceerbaar is en niet goed in de PDA van de bezorger is ingevoerd maar ik dit pakket wel nog verwacht.
Beste klant,
bedankt voor je mooie woorden over Bax Music. Wat tof om te horen dat je al veel bij ons hebt aangeschaft.
Het is wel jammer om te lezen over jouw ervaring met de vervoerder. We verzamelen alle klachten die wij ontvangen over onze vervoerders. Gezien je contact met ons hebt opgenomen, hebben wij ook zeker jouw klacht doorgezet. Mocht je nog een keer zo'n ervaring hebben, neem dan gerust weer contact op met onze klantenservice: https://www.bax-shop.nl/contact
Mochten wij nog iets anders voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Een fijn weekend toegewenst!
Amanda
Bax Music