Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAltijd snelle levering met een groot assortiment voor uitstekende prijzen. Al meerdere bestellingen geplaatst en deze zijn altijd prima verlopen.
AlgemeenFijne webshop met overzichtelijke en prettig te navigeren website. Uitstekend aanbod tegen scherpe prijzen. Snelle verzending.
AlgemeenBestellen gaat altijd makkelijk bij Bax. Geen probleem. Nette website met een goede voorraad. Prima.
VerzendingGoed
AlgemeenSnelle bestelling en snelle levering. Altijd goed ervaring met Bax-Shop. Had deze Behringer 112D via de B-Stock pagina. In de bescrhijving stond dat er geen beschading was echter bleek er een grote scheur in de speaker vandaar een ster minder. Echter voor 66 euro is dit een no-brainer. De speaker doet het super en ik krijg er 3 jaar garantie bij dus al met al een super deal. Kom zeker vaker terug.
VerzendingZaterdag besteld, Maandag netjes geleverd volgens planning
AlgemeenVeel producten op voorraad, fijne website (zoeken, filteren, reviews), snelle verzending, goede prijzen, goede service.
VerzendingOptijd verzonden en kon met de verzendpartij (DHL) na bestelling nog levermoment aanpassen.
AlgemeenZe hebben een ruim assortiment, op zich normale prijzen maar ze zijn niet goedkoop, wel los betalen voor het (kansloze) verzenden. De website is wel fijn.
VerzendingKansloos. Ik wilde een avondlevering, en koos expres een dag later zodat er alle tijd was om de levering dan te doen. NIKS! DHL wist van niks, Bax wist van niks...
Tot hij een dag later in de middag bezorgd werd. En de bezorger wist ook van niks dat het een avondlevering moest zijn. Daarvoor kies je toch geen bezorgslot? Dus én niet op tijd, én niet in de avond.
Bel je ze op, geven ze aan dat ze je terugbellen. Bloedirritant, kost me weer een hoop tijd. Daarna lossen ze niks op, alleen een "sorry" maar geen compensatie voor de schade of wat dan ook. Teleurstellend.
Beste Cantago,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Jammer om te lezen over jouw ervaring betreft de avondbezorging. Inderdaad erg onhandig wanneer je voor levering in de avond kiest en dat het dan 's middags wordt geleverd. We kunnen het ons voorstellen dat je dit niet als prettig hebt ervaren. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music
AlgemeenIk heb vorige week bij Bax-Shop de RODELink Filmmaker kit gekocht. Het product is goed, maar dat wist ik al van reviews.
Ik had verwacht dat ik geen reviews zou schrijven want zoals bij elke webshop was mijn ervaring 'voldoende/goed, niks bijzonders'. Maar die ging naar 'uitstekend/ echt zelden meegemaakt' doordat ik een vraag had over één van de accessoires (het clipje bij de lavalier-mic) en ik een antwoord kreeg waar ik ook echt mee verder kon. De medewerker luisterde naar mijn vraag en ging dáár op in op het niveau wat ik nodig had, zonder eerst een reeks standaardvragen te moeten stellen van een script.
Het is echt heerlijk dat je, ook als NooB gewoon vragen kunt stellen en er dan ook serieus naar je geluisterd word en je geholpen word. Dat is vrij zeldzaam.
AlgemeenAls frontman van een indie-rockband is het essentieel om de juiste microfoon te vinden. Welke sound het beste bij je stem past kan een intensieve zoektocht zijn. Ik had mijn oog laten vallen op een effectenpedaal voor zang en een microfoon. De namiddag voor mijn aankoop heb ik nog gebeld met een medewerker van Bax-shop om advies te vragen. Ik werd uitgebreid geholpen door de medewerker in kwestie, die de door mij gewenste producten met mij langsliep. Ik was overtuigd van de juiste keuze en had die avond voor 23:00uur de producten gekocht. De volgende dag had ik alles netjes in huis.
Ik ben zeer te spreken over de service en producten van Bax-shop en durf met recht te zeggen dat zij mijn zang naar een hoger niveau hebben getild.
Ik had de producten bewust voor 23:00uur besteld om ze de volgende dag in huis te hebben. Toch was het een aangename verrassing om de producten die dag er op vroeg in de middag al in huis te hebben.
AlgemeenMijn bestellingen worden altijd zeer vlot geleverd en keurig degelijkgoed! verpakt. Bij mijn laatste bestelling zou de levertijd 7 dagen zijn, maar had het pakket 2 dagen later al binnen. Uitstekende service als ik bestellingen wil anuleren of terugbrengen. En de prijzen zijn ook nog eens
VerzendingMijn bestellingen worden altijd zeer vlot geleverd en keurig degelijkgoed! verpakt. Bij mijn laatste bestelling zou de levertijd 7 dagen zijn, maar had het pakket 2 dagen later al binnen. Uitstekende service als ik bestellingen wil anuleren of terugbrengen. En de prijzen zijn ook nog eens
KlantenserviceIk heb geen klacht, maar bel wrl regelmatig de llantenservice! Altijd goed bereikbaar en zeer behulpzaam personeel!
AlgemeenBestelling was gemakkelijk te plaatsen. De prijzen zijn eerlijk. Voor audiokabels is het in ieder geval een goede zaak.
VerzendingVerzending was goed en snel. Producten waren veilig en netjes ingepakt.
AlgemeenGoeie service en je wordt snel geholpen via de mail. De bestelling was precies op tijd geleverd .
KlantenserviceJe wordt snel toegesproken over de mail.
AlgemeenSinds mijn 17de speel ik basguitaar. Mijn eerste 4snaarige Eko kocht ik in 1976 van een vriend voor fl. 250. Heb ermee opgetreden op passagierschepen. Jaren niets meer mee gedaan. En nu dankzij goede en betaalbare assessoires van Bax Music weer in een band. Het brengt muziek terug in mijn leven zoals ik het niet meer had verwacht.
VerzendingBestellingen komen zsm binnen. Gesplitst als het een wel en het ander niet op voorraad is. Goed geregeld.
KlantenserviceLaatst een product gemist. Helpdesk stelde geen vragen maar stuurde gelijk een vergelijkbaar product.
AlgemeenBax heeft vrijwel alles wat ik nopdig heb op het gebied van licht en geluid. Ze zijn soms niet de allergoedkoopste, en de winkel in Amsterdam is vrijwel altijd druk, maar de serive is altijd erg goed en doordat ze om de hoek zitten voor mij kan ik er last minute meestal wel terecht voor datgeen wat ik nodig heb.
VerzendingAltijd op tijd, altijd goed verpakt.
KlantenserviceWord altijd snel geholpen. Kennis van de medewerkers is op peil. Wel moet je de juiste medewerker te pakken krijgen. (Wat logisch is, niet iedereen heeft overal verstand van.)
AlgemeenBetalen voor je bestelling werkt goed, maar of je dan zonder verdere moeite ook aankrijgt wat je besteld hebt is een ander verhaal...
VerzendingDit was de 2e bestelling op 2 weken tijd die niet compleet aankwam in strijd met de pakbon. Bij de vorige bestelling was er een kabel te weinig - deze keer had ik 2 dezelfde 19 inch schuiven besteld, slechts eentje gekregen.
De externe verpakking was ruim genoeg voor beide schuiven, de interne doos was sterk beschadigd (zoals meestal bij Bax tegenwoordig) maar de schuif was ok.
Kleine week later 2e schuif aangekregen - hier was de verpakking ok, maarja - met delay en extra moeite - is zeer lastige situatie - een mens twijfelt om te bestellen omdat je vreest voor de administratieve rompslomp om gewoon te krijgen wat je initieel vraagt.
AlgemeenZondag aangeklikt en maandag in huis. Prima verpakt. Zou zo weer bestellen. Genoeg promoties om bijna altijd wel iets van korting te krijgen.
Algemeentop wegshop, eerlijke informatie over levertijden, geen loze beloftes. service verder helemaal prima en goed verpakte verzending
AlgemeenFijne website, Bax houdt altijd goed de prijzen in de gaten en gaat daar net onder zitten.
VerzendingZondag besteld, maandag in huis. Top! Alles verliep weer lekker vlot en zonder problemen
AlgemeenGoede winkel. Als je vragen hebt beantwoorden ze die gewoon. Goeie prijzen. Goeie beschrijving van de producten op de site.
VerzendingSnel bezorgd, volgende werkdag in huis. Goed verpakt.
KlantenserviceZeer behulpzaam en netjes.
AlgemeenPerfect. Product netjes verpakt en de volgende dag al in huis. Kan niet beter! Perfect
VerzendingTop service. Besteld en de volgende dag in huis, en dat tijdens deze drukte.