Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenDuidelijke website, goede zoekfunctie, het bestellen en het betalen prima in orde, Bestelling snel afgerond.
VerzendingOp tijd, binnen aangegeven tijdspanne, goed ingepakt. prima
KlantenserviceNiet nodig gehad tot op heden....
Het proces vind ik helemaal goed. Alles is duidelijk en het gaat snel. Dat is altijd fijn.
VerzendingDe levertijd is top. Alles wat ik besteld heb was binnen een of 2 werkdagen geleverd (als ik op de juiste tijd bestelde maar toch).
KlantenserviceDe klantenservice vind ik ook goed. Ik had een keer perongeluk 2 dezelfde gitaren besteld waar ik niks van wist en dit werd heel netjes opgelost. Voor de rest als je verdere informatie wilt dan helpen ze je er goed mee.
Prima winkel, goed aanbod en goede prijzen. Altijd vriendelijk en snel geholpen, nooit problemen mee gehad.
VerzendingZe verzenden met DHL, als je niet thuis bent leveren ze niet aan buren maar zetten ze het in een ophaalpunt ergens (voor mij) vrij ver weg.
Pinksteren, defecte installatie, niet meer te repareren. Woensdagochtend nieuwe installatie nodig (BOSE L1). Dinsdagavond binnen (met een reactie van een keurige helpdesk).
ze hebben een zeer overzichtelijke en duidelijke site! en het bestellen en afrekenen gaat ook vlekkeloos!
Verzendingsupersnelle levering van de bestelde produkten! gewoon binnen 24 uur, mijn complimenten hiervoor!
Mooie webshop, ik had wat vragen en die werden heel goed beantwoord en gaven advies over de combinatie van welke audioapparatuur bij elkaar konden werken.
VerzendingOp tijd geleverd bij een afhaalpunt.
Nette herkenbare verpakking, goed beschermd tegen beschadiging.
Wat beter kan is de snelheid waarmee vragen beantwoord worden. Dat duurde enkele dagen. Dat is in webwinkeltijd best wel een eeuwigheid
heb een headset, boxen en microfoon hier besteld. Dit is allemaal gegaan zonder problemen, een aanrader.
Snelle levering en als je vragen hebt kun je appen of bellen. Dit is heel duidelijk aangegeven op de site.
VerzendingSnelle levering
KlantenservicePrima want je kunt op veel manieren bax-shop bereiken
Maschine Studio is really a powerful machine for music producers and live performance. Features like quantize notes, step sequencer, browsing sounds and plugings, sampling, editing notes, chords, duplicate pattern/group/samples etc. are easy to do through this piece of hardware. Also two big color screens helps in giving all details of the current action. Got komplete 11 select free with its purchase.
VerzendingI was able to track the shipment through tracking url. I requested to pick up from the lockers and it was an easy process to pick up. Great service.
KlantenserviceBeing an old customer of Bax-Shop I am happy with the purchase.
Prima webshop! Snelle en complete levering. 's Avonds besteld, volgende dag netjes ontvangen! Pakketje goed en stevig verpakt. Niets op aan te merken!
de website is erg overzichtelijk het is een fijne ervaring om daar te shoppen.
en dan heb je ook nog eens de optie om live te chatten/bellen met een medewerker die echt weet waar hij/zij over praat en dat maakt Bax boven de rest uitsteken dus 5 sterren
ik heb nooit geen problemen gehad met mijn orders dus ik kan niet anders dan 5 sterren geven ere wie ere toekomt.
Klantenserviceik wordt altijd erg blij van Bax hun hulp en hun expertise is voor mij een grote reden om altijd terug te komen naar bax
Erg duidelijke site die alles netjes op tijd verstuurd. Ook de return policy is erg goed. Verder vind ik het aanbod van artikelen ook ruim en divers. Goede webshop!
VerzendingDe producten waren goed ingepakt en in goede staat bij ontvangst.
KlantenserviceIk had een product besteld dat toch niet juist was voor mij en kon het heel eenvoudig en kosteloos terugsturen.
De site van Bax Music Nederland vind ik erg overzichtelijk en je kan er erg gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Ook de betaling verliep erg soepel en je werd via emails erg goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling. Erg fijn!
VerzendingDe verzending was erg snel en binnen de aangegeven tijd. Ook was mijn product erg goed verpakt zodat het niet beschadigd zou raken tijdens de verzending.
KlantenserviceIk ben erg tevreden over de klantenservice. ik heb maar zelden meegemaakt dat ik zo goed op de hoogte werd gebracht van de status van mijn bestelling!
Op Hemelvaartsdag (donderdag) heb ik een koffer voor mijn keyboard besteld en op zaterdag werd hij al geleverd. Ik had de bevestigingsmail met factuur nog niet ontvangen (dat kwam omdat ik een typefout had gemaakt bij mijn email adres) en nadat ik met de winkel had gebeld kreeg ik direct alsnog de bevestigingsmail en factuur; ik werd keurig te woord gestaan. De koffer is helemaal zoals ik had verwacht, stevige kwaliteit, ik ben er erg blij mee. Ik zou dus zeker Bax Music shop aanraden aan anderen!
VerzendingHet product werd binnen de afgesproken tijd geleverd op mijn huisadres.
KlantenserviceIk werd heel netjes te woord gestaan door de medewerker in de winkel toen ik belde met een vraag.
De website werkt goed en er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast is het betalingsproces simpel en foutloos verlopen. Het assortiment is (desoriënterend) groot.
VerzendingMijn pakket kwam een dag te laat, maar wel op het juiste tijdstip.
KlantenserviceDe klantenservice is prima. Verbeterpunten zijn het sneller reageren op mails en het uitgebreider voorlichten van leken die om informatie vragen.
Gemakkelijk uitgekozen door middel van de zoekfunctie.
Apparaat toelichting was voldoende en duidelijk.
Gemakkelijk betalen met IDeal
Geweldig apparaat gekocht: 1x aansluiten en het werkt.
KlantenserviceGeweldige service, snel bezorgt.
Al me al zeer tevreden !
Super! Snelle levering, transparante behandeling, scherpe prijs. Materiaal is ook telkens goed verpakt. Hartelijk dank!
VerzendingNext day delivery in België, fantastisch.
KlantenserviceNog geen nood gehad aan contact met de klantenservice, wat op zich een pluspunt is. Daarnaast is de website erg gebruiksvriendelijk.
Goede kwaliteit en snel geleverd, product was tevens in de aanbieding en qua omschrijving voor mij duidelijk wat ik zou krijgen
Ik ben zeer tevreden over Bax! Tot nu toe geen problemen gehad met mijn bestellingen. Ook worden producten van goede kwaliteit geleverd wat natuurlijk erg prettig is!
VerzendingDag erna in huis!
Excellent service, fast delivery and a very large collection of A brands products available to buy from!