Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Super snelle levering en een Top product met een A-klasse afwerking. Geweldige prijs. Daar hoef je geen duur merk voor te kiezen

Prima online te volgen.

Super snelle levering zoals ik gewend ben van Bax Shop. Ze hadden ook nog 10 procent korting, dat scheelde flink in de aanschaf van een synth!

Snel en goed

Bij Bax wordt het in principe altijd snel geleverd en de spullen worden goed ingepakt. Heb in het verleden wel eens problemen gehad met het tijdig leveren van- en doorgeven wanneer de levering zou plaatsvinden door DHL. De laatste bestellingen die ik gedaan heb, heb ik hier geen last van gehad.

Dik ingepakt, dus dik in orde!

Geen contact mee gehad.

Ze hebben een redelijk groot assortiment dus dan grijp je niet snel mis, en de meest gangbare spullen hebben ze zelfs op voorraad.

De producten waren in een nogal grote doos verpakt met veel plastic-luchtbel strook vulling er omheen. Prima bescherming tegen hardhandige (on)bezorgers.

Heb helemaal geen gebruik hoeven te maken met de klantenservice.

De website is heel overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk vind wat je zoekt. Daarnaast wordt de bestelling uiteraard snel geleverd. En als laatste het zijn gewoon goede deugdelijke producten die er worden verkocht.

De levering is goed verpakt, dus de kans op beschadiging minimaal... Ook voor breekbare producten wordt hier goed rekening mee gehouden!

Bij klachten wordt je vriendelijk te woord gestaan en uiteraard goed geholpen!

Super goede productinformatie zowel online als telefonisch gekregen over hoofdtelefoons, bestellen online is overzichtelijk en eenvoudig.

Snelle levering, zoals beloofd

Bij klantenservice weten ze waar ze het over hebben, geen halve verhalen

Overzichtelijke website, groot assortiment, makkelijk bestellen en uitstekende levering. Keurig op tijd, zoals beloofd. Zoals gewoonlijk!

The Innox IVA MON-01 monitor stands are the cheapest stands available on bax-shop.nl. For a little over 50 euros you get maybe not the most rock solid stands but a product that is perfect for a small home studio. The bolt connections are firm and for a light-weight stand they are perfect for 5-7 inch studio monitors. They're equipped with cable clips so that they don't hang loose as well as two sets of legs for different surfaces with possibility of height adjustment to level the stand.

Very fast shipment. Also, I could check the shipment status at any moment.

I got all the info I needed. I am happy with the customer service.

Snel en probleemloos geleverd. Product voldoet aan de verwachting. Ondanks de B-stock aanschaf zag het product er uit als nieuw.

Snel en probleemloos geleverd. Bestelde apparaat werkt uitstekend.

Geweldige webshop met een groot asortiment en goede prijzen. Indien mogelijk bestel ik headphones/instrumenten bij Bax.

Verzending gaat eigenlijk altijd perfect, altijd de volgende dag binnen indien de producten op voorraad zijn.

Bij mijn laatste bestelling contact gehad met de klantenservice, ik ben hierbij goed geholpen en ben tevreden met het resultaat.

Geweldig!

Ik bestel alles wat ik nodig heb voor mijn gitaar bij bax-shop voor de laatste 2 jaar en heb nog nooit aan een verbeteringspuntje gedacht. Iedere maand bestel ik snaren en soms ondertussen ook nog andere dingen en het komt altijd perfect op tijd aan in een perfecte staat,
gewoon echt een top winkel, Zeker weten een aanrader

Perfect op tijd en in een perfecte staat, kan niet beter!

Ik heb de klantenservice nog nooit nodig gehad dus ik kan hier geen mening over geven

Makkelijk te vinden producten, volledige specificaties, geen onverwachte extra kosten, duidelijke communicatie.

Met andere woorden, mocht ik iets nodig hebben wat met muziek/recording te maken heeft dan zal ik zeker bij Bax kijken. Ze hebben een breed scala aan producten tegen een scherpe prijs.

Mijn bestelling was vliegensvlug verwerkt en had hem, zoals beloofd, de volgende dag ook al binnen.

De communicatie van ontvangen bestelling, verwerking ervan en het opsturen van mijn product is bijzonder fijn. Ik zou zo niet weten wat ze beter konden doen!

Ik ben heel erg blij met bax! Het is een van de weinige muziekwinkels die er nog zijn. Ze leveren enorm goede kwaliteit en service!

Zeer makkelijk te gebruiken website. Weinig clicks nodig om datgeen wat je wilt bestellen te vinden, selecteren en af te rekenen.

Zelfs het kiezen van een avondlevering behoorde tot de opties, en dat zonder bijkomende kosten. Vlak voor de daadwerkelijke levering ontving ik een berichtje dat de bezorger onderweg was.

Gelukkig was het niet nodig om contact te zoeken met de klantenservice...

Of je nu een consument bent of een professional: de winkel is groots en biedt volgens mij al het denkbare op het gebied van en voor muziek.
En de bediening is persoonlijk en er wordt de tijd genomen om je goed te helpen. Hier kom ik nog eens terug en raad mijn vrienden ook aan om naar toe te gaan!

Op zondag rond het middaguur heb ik een bestelling geplaatst en aangegeven dat ik het wil ophalen. Dezelfde middag ontving ik al een bericht dat ik het product kon ophalen en gelijk gedaan.

duidelijk, overzichtelijk en snel.
ik kon gemakkelijk vinden wat ik wilde hebben en de bestel procedure is helder en soepel.

gratis avondlevering. erg handig als je overdag niet thuis bent :)

geen problemen = geen contact met klantenservice

De speaker kon ik bij Bax het goedkoopst vinden. Ik had er al vaker besteld en ook deze keer was het de volgende dag in huis, helemaal heel en geen verdere problemen. Het enige vervelende vind ik dat hij was verpakt in 3 dozen waarvan er een minstens 3x de maat was van de eigenlijke speaker. Beetje zonde.

Zoals ik al zei, te veel verpakking. Verder prima op tijd.

Top service! Net voor 23:00u besteld en de volgende middag al in huis. En netjes informatie via de e-mail over de status van mijn bestelling.

Op tijd bezorgd. Voor 23:00 besteld en de volgende dag al in huis.

Ik Heb nog een originele EELA SBM 80 mengtafel die voorzien is van XLR in en uitgangen,. Daar soldeerwerk echt niet (meer) te doen is met mijn ogen, heb ik kabels besteld , goed en goedkoop, de usb microfoon voldoet meet dan uitstekend en de kabel binders zijn ook echt uitstekend !!!!!Alleen maar lof, meer kan ik er niet van maken !!

Alleen maar lof, meer kan ik niet van maken !!!!!!

IK had een XLR kabel (dubbel contra naar tulp nodig, maar kon die niet vinden met behulp van een medewerker had ik hem gevonden,

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music