Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Super snelle levering!! Altijd alles op voorraad!! Hele duidelijke productinformatie en uitstekende veelzeggende product fotos.

Heel verzorgt ingepakt netjes met bubbeltjesplastic ed. De verzend doosjes zijn heel herkenbaar.

Ik wordt altijd correct en snel geholpen,

Heel erg goede winkel,

Zeer overzichtelijke website en alles is snel en makkelijk te kopen.
Niks om op aan te merken

Personeel in de winkels is ook erg vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen als je hulp nodig hebt.

Verzending is altijd goed gegaan bij mij. Nooit problemen mee gehad.
Altijd netjes op tijd en goed verpakt.

Goede service altijd erg vriendelijk, en reageren zo spoedig mogelijk op je email.
der is niks om op aan te merken.

Geweldige winkel
Snelle levering, geen onzin producten en een lage prijs. Mijn lievelings muziek winkel is bax. Als je hier iets aanschaft weet je zeker dat je goed zit. Komt er een product kapot aan thuis? Stuur hem terug en je krijgt een nieuwe. Meestal als ik een product kocht op bax was hij de volgende dag binnen, nog voor 11:00! Bax is echt een aanrader

De levering was super snel

de usb elicenser is netjes verpakt en snel geleverd. Uitstekende service wederom van Bax. De dongle doet prima zijn werk

verzending was snel kon het pakket volgen en werd netjes op afleverpunt afgeleverd

geen contact nodig geweest voor deze bestelling maar als je Bax iets vraagt krijg je altijd netjes antwoord

De keuze om deze bestelling te plaatsten was eenvoudig door de andere positieve recensies die er waren over de gitaar. Achteraf een mailtje ontvangen met de vraag of ik tevreden was. Heel zeker!

De gitaar was uitstekend en heel goed ingepakt.

Het mailtje achteraf met de vraag of ik tevreden was, is wel leuk.

Eerlijke prijs en snel geleverd. Als je hardware of software nodig hebt wat met audio te maken heeft is dit echt een aanrader.

Heel goed, zoals altijd bij Bax. Alles is super strak geregeld en is heel overzichtelijk.

Hat pakket zou de volgende dag tussen 11.00 en 15.00 geleverd worden, dus ik heb beneden zitten wachten, maar hij werd niet bezorgd. Toen ik op de tracking site keek zij hij dat ik de bezorger gemist had. Ik heb geen briefje gekregen en twee dagen langer moeten wachten op het pakket. Dit is helemaal de schuld van DHL, en niet Bax.

Het is altijd erg duidelijk en ze reageren vrij snel. Geen problemen mee.

Geen enkel negatief punt te melden: ik heb de laatste maanden een aantal producten gekocht en de winkel in Amsterdam bezocht, en steeds dezelfde positieve ervaring: uitstekend!

Koop al jaren mijn muziek spullen bij Bax. Nooit problemen gehad en altijd een snelle levering

Snel en evt is de leverdatum aan te passen

Bestellen van keyboard ging normaal.
De levering uiteindelijk ook wel maar toen ging het mis.
De verpakking gaf aan dat er iets niet klopte.
Keyboard bleek al eens gebruikten en teruggestuurd geweest; zelfs de gebruiksaanwijzing was al flink doorgeworsteld.
Maar dan:
Eerst bellen,
Dan foto's mailen,
Dan niets meer horen,
dan weer bellen'
Dan geen tijd om terug te bellen want bij toeval zag ik een mail,
Er werd me 5% korting geboden!! voor een tweedehands apparaat.
Dan maar terugsturen.
Weer bellen voor retour
Krijg 2 bonnen voor drie pakketen,
Moet naar een speciaal UPS punt in Tilburg
1 pakket wordt niet geaccepteerd omdat ieder doosje een eigen label nodig heeft
Weer mailen voor een nieuw label
Weer terug naar UPS Tilburg.

Wat een bak met Bax
Nieuw apparaat bij Oostendorp besteld. Perfect.
Zelf ook nog een veel betere korting op accesoires

bellen foto's sturen email sturen geen reactie weer bellen enz

Beste klant,

Bedankt voor je beoordeling. We vinden het jammer om te lezen dat het keyboard niet zoals verwacht is en dat het retourproces niet vlekkeloos is verlopen. Onze oprechte excuses hiervoor!

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Bax Music

Snelle levering ook voor kleine dingen. PluggerZ gekocht voor concerten maar het product ging ook goed mee op de schietbaan. Al met al nog nooit gezever gehad met BAX.

Hele snelle levering en wanneer levertijden niet waargemaakt konden worden ben ik altijd netjes gecompenseerd.

Heb 1x problemen gehad met een levering waar ik extra betaalde voor een snellere levering. Door een storing bij BAX konden ze dit niet waarmaken, na een telefoontje ben ik keurig gecompenseerd. In eerste instantie wilde ze een cadeaubon geven maar ik had liever het bedrag retour gestort. Na wat intern gevraag was dat ook helemaal prima!

Scherp geprijsde producten tijdens een sale of door middel van b stock producten. Verder vaak super snel verzonden en heel degelijk ingepakt. Thumb up voor bax!

snel verzonden en heel degelijk ingepakt.
Eenmalig een keer een vertraging meegemaakt, maar meestal ook gewoon netjes op tijd

Bax levert altijd snel, goed en voor de juiste prijs.
Via het web altijd goede product info, met handige videos als instruktie of demo.
Top!

Roland Mx-1, Prachtige mixer van Roland gekocht, stevige behuizing, veel opties, lekkere workflow. en ook nog eens te gebruiken als een top geluidskaart/audiointerface.

Ik heb de Pioneer DDJ-1000 in de showroom uitgeprobeerd. ik besloot hem mee naar huis en deels contant en deels via pin betaald.

Veelzijdig aanbod aan apparatuur , snelle levering van de bestelling en vriendelijke helpdesk voor vragen met betrekking tot de zending

Bezorger is niet binnen het aangegeven tijdvak langs geweest om te bezorgen

Vaker iets bij Bax besteld... altijd netjes snel geleverd, goed verpakt en de prijzen zijn ook prima :).

Aantal bestellingen geplaatst. Met een ruim assortiment heb ik het meeste wat ik zocht in één winkel kunnen vinden. Met reviews bij de meeste producten kan je snel een indruk krijgen van de kwaliteit.

Verzending wordt snel gestart als alles op voorraad is. Hier komt ook automatisch bericht van, het hele proces is goed te volgen. Alle spullen zijn tot nu toe bij mij onbeschadigd aangekomen.

Die ene keer dat het mis ging met de iDeal transactie ben ik uitstekend telefonisch te woord gestaan. Later per mail alles netjes geregeld

Degelijk pedaal met beschermingskapje voor een zeer redelijke prijs, schakelbaar voor de diverse piano merken.

Volgende dag op tijd geleverd

De levering ging perfect.
Voor 23:00 uur besteld de volgende dag in huis, echt top.

De Samson SR850 is echt geweldig.
Bij pc gaming i.c.m. het programma Hesuvi is echt een ware surround ervaring. Ook films en muziek klinken echt geweldig. Ik hoor dingen die in de muziek die ik nooit eerder hoorde. Zang, ademhaling, reverb geluiden echt fenomenaal voor een koptelefoon van €27,-. De koptelefoon heeft naar mijn idee een klank die bas en hoge tonen iets meer laat horen dan het middentonen gebied maar nog steeds kun je de details echt goed horen. Voor gebruik onderweg is hij minder handzaam. Het snoer is lang, de stekker is groot en de koptelefoon kan de oorschelpen niet draaien dus kun je hem niet echt om je nek leggen. Het uiterlijk van de koptelefoon is erg strak maar ikzelf vind dit juist een voordeel. De bouwkwaliteit is gewoon dik in orde. Gewoon stevig zonder poespas. Het draagcomfort is ook helemaal top al vind ik hem iets aan de strakke kant.

Score :

Geluid 8
Draagcomfort 8
Mobiliteit 6
Surround ervaring gaming en films 9
Muziek geluid 8
Waar voor je geld 10

Voor 23:00 uur besteld de volgende dag in huis, met track and trace

Duidelijk over de levering.

Geweldig service van BaxShop opnieuw mogen ervaren. Had een B-stock stage Piano Roland RD-300NX gekocht, echter toen die geleverd werd bleek de powersupply te ontbreken.
Na contact me BaxShop helpdesk team werd zonder mankeren direct een nieuwe vervangende originele powersupply kostenloos nagestuurd.
Ga zo door BaxShop, prima service!

De B-stock Stage Piano was zonder originele doos. Hij werd afgeleverd verpakt in bubbel-plastic. Gelukkig wel via een speciale vervoerder en niet via gewone pakketpost, waardoor hij toch onbeschadigd is overgekomen.

Er werd zonder mankeren kostenloos een nwe originele powerSupply nagezonden toen deze bij aflevering van de Stage Piano bleek te ontbreken.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music