Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNetjes, snel, goede kwaliteit producten en een goede prijs. Ik koop al jaren bij Bax en het is altijd prima in orde! Wat wil je nog meer?
AlgemeenFijn met i deal betaald kon alles goed vinden
Duidleijke emails gehad meg de gegevens
Er ging iets mis maar het is heel netjes opgelost
KlantenserviceGoed geholpen met mijn leveringsprobleem
AlgemeenBij Bax-music krijg je goede kwaliteit, snelle levering en ze doen wat ze beloven echt top
AlgemeenZeer breed assortiment, prijzen zijn uitstekend, veel betaalopties. Site is duidelijk en makkelijk te gebruiken.
VerzendingSnelle levering, ook gratis verzending boven 50 euro.
AlgemeenDe site van Bax Music is erg handig en overzichtelijk. Ze hebben een ruim assortiment en hebben bijna altijd combinatie aanbiedingen. Dit is ook erg interessant. Mijn aankoop (subwoofer 18 inch met 2x krk rokit 6 g3) was extreem snel geleverd. Ben erg blij met deze winkel. Ik zal zeker vaker terug komen om mijn aankopen te doen op het gebied van muziek.
VerzendingVerzending was snel en gemakkelijk. Heb al meerdere producten besteld en bij geen van die waren er problemen.
KlantenserviceTot nu toe was al het personeel zeer klantvriendelijk.
AlgemeenEr is niks slecht aan de bestelling. De bestelling was op tijd en het product werkt goed en doet alles wat het moet doen.
Verzendinghet product werkt goed
AlgemeenBestel je een product, direct uit de verpakking werkt het niet, kan gebeuren natuurlijk.
Stuur je het direct terug omdat je het gewoon nodig hebt. (20 nov.)
Kan je vervolgens 12 weken wachten op een vervanging terwijl ze gewoon op voorraad zijn. Nog steeds is het niet verzonden, ik wacht nog steeds....
Als het nou een gebruikt apparaat is onder garantie, begrijp ik dat je deze laat repareren ipv een nieuwe terug sturen. Maar niet met iets wat nieuw is. Ze houden geen rekening met het feit dat je die spullen misschien ook gewoon nodig hebt om te kunnen werken.
Met verkopen zijn ze heel snel, maar de service daar achter is niet goed.
Dit niet meer....
Stuur je het direct terug omdat je het gewoon nodig hebt. (20 nov.)
Met verkopen zijn ze heel snel, maar de service daar achter is niet goed.
Dit niet meer....
Beste klant,
zojuist heb ik ook een reactie geschreven bij jouw andere review. Ik ben bezig om dit op te lossen voor je en zal spoedig contact met je opnemen.
Amanda
Bax Music
AlgemeenGroot assortiment, goede levertijden en goede prijzen. Bestel hier regelmatig, en het gaat vrijwel altijd goed.
VerzendingAltijd snel geleverd.
Levertijden kloppen meestal prima, dat is wel eens anders.
Eén keer een productcode issue, is prima opgelost.
AlgemeenWat een geweldige web shop is dit toch. Een zeer gebruiksvriendelijke website alles makkelijk te vinden. Wijze van betalen gaat super makkelijk en een goede garantie.Levertijd is echt snel en goed. Laats wat besteld via een kortingscode i.v.m. zoveel jarig bestaan maar had ik waarschijnlijk zelf niet goed gedaan, dit gemeld bij Bax en de korting werd alsnog geregeld. Gewoon een fantastische betrouwbare webshop.
VerzendingVersturen tegenwoordig met DHL in plaats van Post NL maar DHL levert altijd 1 of 2 dagen later. Post NL was altijd op tijd. Dit licht dus niet aan Bax-shop maar aan DHL.
KlantenserviceGewoon een uitstekende ervaring mee toppers.
AlgemeenHet eerste item die je besteld is makkelijk in je bestelmandje te krijgen, maar daarna kan het wat omslachtig zijn om een ander artikel te vinden.
Uiteindelijk alles kunnen vinden en bestellen.
Alles is op voorraad en kan dus snel worden geleverd.
Ik wilde de bestelling op een andere dag ontvangen en door een mailtje van de bezorgdiensten leek alsof het een dag eerder zou komen. Later bleek dat er gewoon op de gekozen dag werd geleverd.
KlantenserviceBij ontvangst van mijn artikel bleek er een beschadiging/defect te zijn van een knop. Ik heb de klantenservice gebeld en deze stonden mij vriendelijk te woord. Afgesproken dat ik een foto van het defect zou mailen en dat zij het probleem gaan oplossen.
Ik heb een mail ter bevestiging ontvangen. Probleem is nog niet opgelost. Artikel niet op voorraad.
AlgemeenBax-Shop is gewoon een hele fijne webwinkel. Leuk aanbod, prima prijzen, snelle levering, goede klantenservice met vaak leuk/gezellig personeel. Vergeet niet de vele leuke acties die ze doen. Ik ben echt dik tevreden over deze muziekwinkel
VerzendingUitstekend optijd geleverd zoals ik gewend ben van de bax-shop. Besteld voor 22.00 u betekend de volgende dag in huis ;-)
KlantenserviceLeuke mensen die je oprecht willen helpen.
VerzendingVoor 22.00 u besteld betekend altijd dat het de volgende dag al binnen is. Top dus
KlantenserviceIk krijg altijd vriendelijke en gezellige mensen aan de telefoon. Proberen je ook echt te helpen en zoeken altijd mee naar oplossingen.
AlgemeenPrettige site met duidelijke informatie. Goede vergelijkingsmogelijkheden waardoor de keuze duidelijker te maken is. Snelle service met een prima verpakking die ervoor zorgt dat materiaal onbeschadigd bij de ontvanger belandt. Veilig betalingssysteem met voldoende keuzemogelijkheden en een goede emailcommunicatie over ontvangst order, betaling en verder verloop. Aftersales is ook in orde. Op deze manier ben je niet alleen een klantennummer maar heeft men echt interesse in de klant met als oogpunt het assortiment, de keuze, de service nog verder te verbeteren. Dit was niet mijn eerste aankoop bij BAX dus kan ik stellen dat de kwaliteit van dit bedrijf constant is met veel oog en oor voor de klanten. Ga zo door!
AlgemeenSnelle levering, fijn product en goede infomatie! De decksaver past perfect op de Pioneer XDJ RX2
VerzendingSnelle levering, zaterdag besteld en maandag al in huis!
KlantenserviceGoed op de hoogte gehouden!
AlgemeenSnelle levering, goede communicatie en de aftersales/garantieafhandeling was buitengewoon: twee dagen nadat ik mijn product opstuurde ter garantie, had ik al een gloednieuwe vervanger van ze ontvangen.
AlgemeenIn tegenstelling tot andere online muziek winkels heb ik met Bax Music nog nooit problemen gehad. Het is een snelle en betrouwbare service. zeker een aanrader! Bestel al enkele jaren van deze site en ga ook naar de winkels.
Verzendingsnel en zonder problemen bezorgd
AlgemeenVeel online bestellingen gedaan (bijna geen winkel ervaring). Aan de telefoon vriendelijk en altijd naar tevredenheid geholpen!
VerzendingBij exact dezelfde producten (de Pocket Operators) die wat fragiel zijn, worden deze ene keer in een bubble-wrap enveloppe gestopt, terwijl bij een andere verzending een doosje gebruikt wordt.
KlantenserviceVriendelijk en tot nu toe altijd goed geholpen.
AlgemeenWat een service, tijdje geleden in de winkel in Rotterdam geweest om mijn nieuwe subje op te halen. Ik was al heel lang benieuwd naar de EV ETX 18SP, maar kon het nergens horen. Toen ik bij bax vroeg of ze hem aan konden zetten vertelde ze dat hij niet aangesloten stond, waarop de medewerker rustig de subwoofer weghaalde een paaltje en een topje pakte en even aansloot. Goede info gekregen! Echt top! Al jaren klant. En dat is niet voor niets! Bax Bedankt.
Zo vader, zo zoon
Al jaren klant bij Bax en nog geen een keer probelemen gehad met verzenden. Een keer de grill van een speaker kapot. Mocht m kostenloos retourneren en kreeg daarna weer een nieuwe!
KlantenserviceWord goed naar je geluisterd, alleen mogen de e-mails wat vaker bekeken worden en beantwoord
AlgemeenThe purchasing process was nice and informative. The selection in the shop and description is very good.
VerzendingI wanted to change delivery one hour after ordering and unfortunately that was not possible.
KlantenserviceI wanted to change delivery one hour after ordering and unfortunately that was not possible.
AlgemeenGewoon goed, betrouwbaar zoals een goede webshop hoort te zijn. Nooit geen problemen mee gehad.
VerzendingKan soms een dag later zijn dan aangegeven. Wetende hier rekening mee te houden, is het noodzakelijk om op tijd te bestellen. Ik weet niet of het aan bax of de bezorgings dienst ligt.
KlantenserviceBij vragen of onduidelijkheden altijd binnen 1 of 2 dagen reactie op de mail. Telefonisch geen ervarings mee gehad.