Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

spullen weer goed verpakt en ook weer heel snel ontvangen, prima service en retourservice is ook prima

Ruim assortiment; Prompte levering; Prima verpakt; De website geeft een duidelijk overzicht van het assortiment met kwaliteitsartikelen. Keuze uit alle beschikbare varianten.

Prima aanbod en levering, zoals altijd.

Fijne uitgebreide shop met veel keuze wat geluid/instrumenten betreft. Bestelling verliep vlotjes en ook het bestelde product was zo thuis.

Netjes en veilig verpakt, ook was het product snel bezorgd.

Het was makkelijk te bestellen, eenvoudig te vinden. Betalen was zo gebeurd. Gisteren besteld en vandaag was het al binnen! Goede service en alles goed verpakt!!

Zeer net bedrijf, altijd keurige leveringen gehad. Een keer vanwege een storing een probleempje gehad en toen keurig gecompenseerd. Top!

Producten goed verpakt, netjes en beschermd met grote luchtzakken.

Een keer een levering gehad waar ik extra voor had betaald die vanwege een storing niet goed door kwam. Keurig dat extra geld terug gekregen en dan maar een dagje later binnen.

De bestelling was makkelijk te vinden en de productinformatie was duidelijk. Ook is het vanaf het betaal overzicht er duidelijk en overzichtelijk. Ook zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om te betalen.

Het bestelde pakket kwam heel en netjes aan. Ook was het pakket er met de afgesproken tijd. Niks op aan te merken.

Website van BAX shop werkt snel en gemakkelijk. Het was triviaal om het product waar ik naar opzoek was te vinden. Groot assortiment en hebben eigenlijk alles wel wat ik nodig heb.

Wel moeten ze hun automatisch email systeem klein beetje op orde krijgen, heb verschillende order nummers en emails van 1 verzending. Wellicht een probleem bij GLS, aangezien ik het pakketje niet traceren kon via chrome of safari, maar wel de ingebouwde preview van apple mail.

GLS werd als zender gebruikt, en de website van GLS werkt extreem slecht. Pakketje moeilijk te traceren en tijds aanduidingen zijn erg breed.

Product goed vindbaar. Makkelijk te vergelijken op de site. Genoeg keuze in betaal opties. Ruim assortiment.

Snelle levering. Prettige tijden.

Prima webshop , nooit problemen mee gehad , prima service en helpdesk , een voorbeeld voor velen .

Netjes ingepakt in een ruime doos .

Het is een overzichtelijke site waar je makkelijk vind wat je zoekt. De bestelling ging vlot.

Ik kreeg vlot het product wat ik wilde hebben toegestuurd in goede staat.

Leveren altijd goed en snel, producten kloppen altijd met wat je hebt besteld. Er wordt wel veel plastic gebruikt bij het inpakken, dat vind ik wel zonde. Voor de rest goede klantenservice ook!

Ik had de afgelopen twee weken een aantal zaken bij Bax besteld en ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten en de snelheid van leveren. Ook heb ik vorige week een product geretourneerd en binnen twee dagen was het geld op mijn rekening bijgeschreven. Aangezien ik afgelopen donderdag en vrijdag mijn voorstelling had, gaf het mij veel rust, dat ik zo snel over de benodigde apparatuur kon beschikken. Ook in het verleden heb ik niets dan positieve ervaringen met de kwaliteit van de producten en de snelheid van levering van Bax gehad.

De headsets waren voorzien van verschillende adapters, waardoor ze probleemloos op mijn zenders aangesloten konden worden.

Ik had eerst een headset besteld en betaald, die niet aangesloten kon worden op mijn zenders. Ik heb deze op dinsdag geretourneerd en donderdag was het aankoopbedrag al op mijn rekening bijgeschreven.

Bax-shop reageert altijd snel en correct op emails en telefoon. In ieder contact is een klantgerichte vriendelijkheid merkbaar

Mijn micro-sd card ging binnen 2 jaar , 2 keer defect. RMA insturen en status opvolging werkt goed en duidelijk. Een paar mails over en weer zorgden voor een nette oplossing..

Ik vind bax-shop een echte aanrader!

aantal parren met flightcase en bekabeling bestellen en een dimmerpack voor de showtec par 56. heb dit besteld om 9 uur savonds en heb deze de volgende dag binnengekregen. super service !!

zeer snelle bezorging. Alles goed verkoopt. Wel even checken of ze echt de goedkoopste zijn.

Item makkelijk gevonden, bestellen was ook een eitje en ik had het zo in huis. Ik had snaren en een kabel besteld en ze zijn allebei van goede kwaliteit.

Goed stevig ingepakt en mooi op tijd aangekomen, helemaal zoals het hoort en zoals je kan verwachten bij Bax-Shop.

Goede informatieve website. Snelle levering tegen een goede prijs. Origineel product geleverd. Correcte adminstratieve afhandeling.

Snelle levering binnen 24 uur.

Goede service en snelle levering. Nette prijzen. Bax zou ik zeker aanraden bij anderen. Hepdesk kan in mijn ogen iets beter en sneller antwoorden.

Mooi en degelijk verpakt

Prima bedrijf, helpdesk kan in mijn ogen alleen wat beter

Beste Andries,

Bedankt voor het schrijven van je review. Jouw feedback nemen wij uiteraard mee om onze service te verbeteren op de helpdesk.

Mocht je nog vragen of tips hebben, dan horen wij het uiteraard graag.

Bax Music

Producten waren snel leverbaar en het bestellen van de producten liep ook prima ik kon een gewenste levering datum aanklikken en ik wist al snel dat het product op een pallet werdt geleverd en dat de pallet niet mee terug genomen werdt zo wist ik goed hoelaat en wanneer ik thuis moest zijn

Goed verpakt, ik was zelf niet thuis maar aangezien het regenden en mijn zus thuis was wilde de man wel even helpen met het uit pakken van de pallet en even in de gang zetten. Top service

Had de 2e zending een track en trace code ontvangen en die werkte wel alleen op de pagina zag ik niks staan, lag niet aan Bax maar ik heb ze gebeld en kreeg gelijk iemand aan de telefoon die GLS opbelde over waar het pakket zich bevond en wanneer het aan kwam, Hij was vriendelijk en correct, 5 minuten later stondt de bezorger met de pallet voor de deur!

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music