Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenUitgebreid assortiment, scherpe prijzen. Alles wat ik zoek op synthesizer gebied is er wel zo ongeveer te vinden.
VerzendingGekozen voor de gratis avondbestelling, in mijn geval gemakkelijker dan bezorging overdag.
KlantenserviceOmruilen defecte synthesizer was geen enkel probleem, levering van nieuwe was zelfs bijna 4 weken sneller dan oorspronkelijk aangegeven.
AlgemeenDe ene dag besteld en de volgende morgen was mijn pakje al aangekomen. Ik ben heel tevreden over mijn AirTurn Duo. Ik ben vriendelijk geholpen via messenger door de mensen van Bax_shop.
VerzendingZeer snelle en correcte levering. Ik had ook niet gedacht dat ik het al zo snel zou krijgen. En ik kon het pakketje meevolgen (track & trace)
KlantenserviceVriendelijk geholpen via messenger. Ik heb voldoende informatie gekregen die mij hielp om het juiste product te kiezen. Op alle technische vragen kreeg ik ook het juiste antwoord.
AlgemeenWat een top service !
Aankoop gedaan welke ik ook had gezien op een site nota bene een winkel in het buitenland voor een lager bedrag.
Na een telefoontje met Bax-shop werd ik super vriendelijk te woord gestaan, kreeg ik het artikel voor het zelfde bedrag aangeboden zonder problemen !
De volgende dag in huis, keurig netjes ingepakt, hier kom ik zeker terug.
AlgemeenBax heeft een overzichtelijke website die vlot navigeert. Het bestellen van producten werkt snel en is zeker geen vervelend proces. Een account is zo gemaakt, waar je ook je bestelling gemakkelijk terug kunt vinden.
VerzendingDe producten die ik tot nu toe bij Bax heb besteld waren goed en stevig verpakt, waardoor de kans op schade erg klein is. Wat snelheid van levering betreft is het ook zeker geen klagen, want met 1 tot enkele dagen staat de postbode voor de deur.
AlgemeenHet is makkelijk en fijne om een product op te zoeken, en altijd scherp geprijst!
VerzendingDe levertijd is echt super snel, daar kan je niet mee klagen. Alleen er is 1 keer voor gekomen dat ze inplaats van een nieuwe een B-stock product heb gekregen. Voor de rest echt super!
KlantenserviceKlantenservice is echt 10/10, super vriendelijke en helpt super goed! Je kan ze bellen voor elk probleem.
AlgemeenAltijd moeiteloze bestelling en bezorging. Meestal ook nog eens de voordeligste. Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis.
VerzendingVolgende dag ontvangen
KlantenserviceEventuele vragen worden snel beantwoord
AlgemeenAlles ging soepel, zoals altijd hij Bax, de betaling ging goed, het verwerken ging goed. Toppie
VerzendingZoals (bijna) altijd goed.
AlgemeenBax heeft levert Goede Service, Snelle reacties, nooit schade aan de opgestuurde pakketjes, professioneel met garantie!
VerzendingSnelle levering en nooit schade gehad
KlantenserviceSnelle Reactie
AlgemeenPrima website, navigatie duidelijk, je hoeft geen account aan te maken ook.
Normale betaling, Ideal of Creditcard was mogelijk. Tevreden over!
Op de website staat: voor 23.00 uur besteld = volgende dag bezorgd, mits op voorraad. Voor de aangegeven tijd 's nachts mail ontvangen dat de zending verstuurd is.
Helaas echter, DHL bezorgde nog weer een dag later, dus de belofte van BAX komt helaas niet uit.
Zending wel prima in orde ontvangen, alleen wel een heel erg grote doos voor een bladmuziekstandaard en een plugje. Kijken jullie in het verzendproces of dit nog te verbeteren valt?
Beste Marcel,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Onze excuses dat de bestelling later geleverd is dan gepland. En we zijn het met je eens dat de verpakking ietwat onhandig was. Bedankt voor het doorgeven hiervan! Wat betreft de muziekstandaard; Mocht je er toch niet helemaal tevreden mee zijn, dan kun je eventueel voor een omruiling kiezen via de volgende link: https://www.bax-shop.nl/retourneren.
Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag.
Giordano
Bax Music
AlgemeenBax Music is een betrouwbare, klantvriendelijke en overzichtelijke webwinkel. Elke bestelling wordt met goede zorg afgehandeld. Zeer tevreden over deze shop!
VerzendingGoede kwaliteit wordt gegarandeerd, en mocht er toch nog iets fout gaan, gewoon even een belletje plegen of mailtje sturen en het wordt snel opgelost!
KlantenserviceBax Music heeft een fijne en duidelijke klantenservice, die makkelijk toegankelijk is en er alles aan doet om de vragen of klachten goed af te handelen.
AlgemeenWeet je nog toen je als kind naar de intertoys mocht om te kijken voor cadeautjes voor je winkel; vanaf je 15 gaan die kriebels over naar Bax-Shop. En dan heb ik niet alleen over de vlinders die ik voel als ik mijn ogen uitkijk in de winkel, maar ook als ik eindelijk de bestelknop heb durven in te drukken. Je bestelling is er bijna altijd binnen een dag waardoor je de volgende dag met grote ogen voor de raam kan gaan zitten.
VerzendingEn dan heb ik het grootste voordeel van bestellen bij Bax nog niet besproken; namelijk, ken je het probleem dat ze zeggen dat je bestelling de volgende dag tussen 11:00 en 15:00 komt, en dat je bestelling dan eindelijk aan komt zetten rond een kleine 5 minuten voor de eindtijd. Bij Bax is het nog nooit voorgekomen dat mijn bestelling enorm laat in de middag aankwamen. Altijd klantvriendelijk, zijn altijd bereid om te helpen en weten veel van hun producten af. Dankjewel Bax voor alle mooie momenten die we de afgelopen jaren al hebben gehad en nog gaan meemaken; 10/10 beste winkel die er is.
AlgemeenBax-shop maakt zijn beloftes waar. Correcte informatie, snelle service, klantenservice weet waar ze het over hebben.
Bestellingen worden correct geleverd. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is goed.
De door Bax-shop opgegeven productinformatie is correct. En het apparaat werkt ook zoals het hoort. Goed en degelijk verpakt. Met een snelle service. Al bestel je last minute. Het komt altijd goed.
KlantenserviceZe weten waar ze het over hebben een kunnen zich ook goed in de situatie van de klant verplaatsen.
AlgemeenService is Bax Music middle name!
Allereerst was ik bijzonder verrast hoe goed de webshop werkt.
Je wordt heel goed begeleid en het aanmaken van een account was een eindje.
Nadat ik had besteld en betaald kreeg ik keer op keer een update hoever de order was verwerkt tot en met uiteindelijk dat de zending zelfs eerder werd geleverd dan oorspronkelijk aangegeven.
Mijn instrument kwam keurig aan. Omdat het voor mij een nieuw instrument betreft had ik nog een beetje uitleg over.
Blijkt de telefonische helpdesk tot 11:00 ‘s avonds nog bereikbaar.
En de personen die ik sprak super enthousiast.
Dat maakt dat ik nu meer en meer in de muziek aan het rollen ben.
Medewerkers van Bax Music, jullie zijn geweldig!
Het proces is helder , duidelijk en bij elke stap krijg je een update
KlantenserviceHet was bijzonder om de mensen bij Bax music aan de lijn te hebben.
AlgemeenZoals altijd bij Bax, prima service en snelle levering en als het nodig is, wordt je prima op de hoogte gehouden.
VerzendingDe Pocket Operators van Teenage Engineering doen precies wat ze beloven.
Algemeende producten zijn makkelijk terug te vinden op de overzichtelijke website en bestelling verloopt vlot
Verzendingeen dag later gekregen dan vermeld maar lag blijkbaar aan de post
Klantenservicegoede service, vlug antwoord op mijn email
AlgemeenIk had een voeding voor een 2e hands mengpaneel nodig, Bax had deze op voorraad. Tevens kabeltjes en verlooppluggen meebesteld. Alles kwam de volgende dag netjes verpakt binnen.
AlgemeenDuidelijke produktomschrijvingen op de website, scherpe prijzen en snelle levering. Zeer tevreden over de produkten en de levering. Top.
AlgemeenJe hoeft in Nederland maar op één plaats te zoeken indien je als muzikant iets nodig hebt en dat is bij Bax. Makkelijke bestel- en betaalmogelijkheden. Snelle en correcte levering.
VerzendingNetjes verpakt en op tijd geleverd.