Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKeuze ging gemakkelijk, kreeg ook opties om producten erbij te kopen. Veel betalingsmogelijkheden om uit te kiezen.
Website werkt soepel. Merk wel dat de keus beperkter is om uit te kiezen maar dat is begrijpelijk.
Was zoals verwacht met 1 dag bezorgd. Geen omhulsel, wordt in zijn originele doos overhandigd.
Kleine schade aan de doos
Wel lang moeten wachten in de winkel om mijn product mee te kunnen nemen.
Een issue met het product ontdekt en de klantenservice and winkelpersoneel gaan hier tot nu toe heel goed mee om.
AlgemeenUitstekende service! Snel geleverd en goede kwaliteit! De bestelling verliep volgens plan en alles was snel behandeld.
VerzendingVolgende dag gelijk binnen in een goed gevulde doos.
KlantenserviceBestelling gaat heel soepel.
AlgemeenDe bezorgingsdienst (DHL) is volstrekt onbetrouwbaar. al meerdere keren iets besteld en niet op de afgesproken tijdstippen bezorgd. Wat moet ik dan? Ik zit gewoon thuis voor het raam. ik andere afspraken afgezegd. Dan maar een andere leverancier b.v. Thomann die heeft de bezorging wel op orde.
VerzendingGewoon niet op tijd komen. Terwijl je er uitdrukkelijk voor kiest. Dat is toch niet van deze tijd. Ik heb uren voor het raam zitten wachten, voor niks.
KlantenserviceKlantenservice gebeld. Maar die kan niks doen. contactpersoon werkt alleen door de week. Tja...
Beste klant,
Bedankt voor het schrijven van je review. Onze excuses dat het pakket niet volgens afspraak is bezorgd. DHL gaf aan dat de ontvanger niet thuis was, maar dit was dus wel het geval. Naar aanleiding hiervan hebben we ook een officiële klacht ingediend bij DHL, want dit is niet onze manier van werken. We zien dat je er nu voor gekozen hebt om het pakket op een andere dag te laten bezorgen.
Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag.
Bax Music
AlgemeenSuper assortiment en enorm snelle levering. Meerdere dingen besteld in korte tijd en de ervaring is consistent, echt TOP!
VerzendingEcht snel!
AlgemeenIk vindt bax-shop een erg goede site waar ik geen problemen mee had. Alles verliep goed.
VerzendingHet pakketje zou tussen 9:00 en 13:00 maar om 15:30 was het pakket er nog steed niet.
AlgemeenAlles is gewoon goed geregeld bij bax-shop en gewoon een (te) snelle levering, top Bax-shop!!!
Verzendinggewoon de volgende dag in huis (kan gewoon niet beter)
KlantenserviceAls ik gewoon een vraag had kreeg ik altijd dezelfde dag of een dag later een antwoord en tot nu toe waren het nuttige antwoorden die ik kreeg
AlgemeenOverzichtelijke zoekfunctie, binnen het brede assortiment, waardoor het product snel gevonden was. Betaling gaat snel en soepel
VerzendingProduct op tijd geleverd, in prima staat.
AlgemeenDuidelijkheid over voorraad, prijzen, bestelprocedure, verzending en betaling. Alles gaat probleemloos. Ruim assortiment tegen zeer concurrerende prijzen.
VerzendingAltijd snelle levering en goed verpakt.
KlantenserviceVragen per mail worden snel en accuraat beantwoord.
AlgemeenSnelle levering, goede service!
Ik heb al meerdere producten via Bax-shop gekocht. Ook bij een retour of manco is de service uitstekend!
Ik bestel al jaren bij Bax-shop en heb nog nooit een probleem gehad.
Ook voor vragen en service/support is het wat mij betreft een uitstekende keuze.
Verzending is altijd snel, retour zending is makkelijk en vervangend artikel indien nodig is er meestal ook binnen een dag.
KlantenserviceOok voor vragen over producten of support ben ik al meerdere malen uitstekend geholpen.
AlgemeenDeze bundel van Native Intruments bevat vrij veel producten voor een relatief lage prijs. Ik gebruik zelf niet alle producten in de bundel maar over degenen die ik wel gebruik heb ik geen klachten. Een echte aanrader dus als je niet alle producten van de ultimate editie wilt, of als je wilt beginnen met daw's
VerzendingHet product is geleverd op het aangegeven tijdstip en kon het paket volgen via de trackingcode, prima 👍
AlgemeenIk heb al heel veel producten besteld bij bax-shop. Ze hebben een goede service en alles komt netjes en optijd aan. Kortom een perfecte winkel/site.
VerzendingHet product wordt de volgende dag al bezorgd echt een top service.
KlantenserviceDe service is heel goed. Bijna alles is op voorraad.
AlgemeenAl jaren klant. Overzichtelijke website, snelle levering en meestal scherpe prijzen. Op zondag kan ik altijd terecht in Rotterdam.
VerzendingPrima verpakt en via DHL verstuurd. Af laten leveren bij een pick-up point. Ideaal
KlantenserviceIk had nog wat vragen voor dat ik wilde bestellen. Werd heel vlot te woord gestaan en kreeg alle info, zelfs extra info waar op te letten.
AlgemeenTelefonisch bereikbaarheid en ondersteuning was erg goed. Na het stellen van vragen een goed advies.
VerzendingLevering van het bestelde product op tijd en volgens planning. Op de wijze van verpakking kun je merken dat Bax-Shop aandacht heeft voor haar producten.
AlgemeenEcht een super winkel, echt een super service en ik ben echt goed geholpen, ook toen en stemapparaat van mij het begeven had kreeg ik een nieuwe teruggestuurt.
VerzendingSuper snelle levering, alleen de verzendkosten zijn heel hoog
KlantenserviceIk had een vraag dus heb ik gebelt met de klantenservice en je werd echt super geholpen
AlgemeenBestelling was heel makkelijk te plaatsen, duidelijke informatie via de site. Product voldoet geheel aan de beschrijving via de website. Ik ben zelf zeer verrast door goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerzendingVerzending wordt keurig gecommuniceerd via de mail. En product is netjes aangekomen en goed verpakt. Ben heel erg tevreden. Zeker een aanbeveling voor een ieder.
AlgemeenVia de overzichtelijke webshop van Bax heb ik voor een goede prijs een B-stock item gekocht. Deze was niet van nieuw te onderscheiden en werkt helemaal naar behoren.
VerzendingIk heb het product opgehaald in het filiaal in Amsterdam. Deze was gelijk de volgende dag na de bestelling af te halen. Omdat ik zelf pas op een later moment kon was later ophalen geen probleem.
KlantenserviceBij het ophalen ben ik goed en snel geholpen door het personeel in de winkel.
Algemeensnelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding. zeer goede service. wordt voort verteld aan vrienden en kennissen
AlgemeenNa gevraagd advies bij de Bax-shop helpdesk kwamen we op dit product uit. Het doet en werkt naar wens.
VerzendingSnel
KlantenserviceKwam met de juiste info.
AlgemeenGeweldig winkel goede service van vak mensen en een uitstekent assortiment.Ook de verzending is uitstekend.
VerzendingProducten die je besteld zijn vaak de volgende dag nog in huis of zelf de zelden dag nog. ook bij het retoure nog nooit problemen gehad.
KlantenserviceLaatst heb ik een niet werkende Cadeau bon gehad. Wat natuurlijk best vervelend is, Maar na 1 belletje en een mailtje met de foto's van de kaart een goede oplossing kunne vinden om zo het tegoed toch te kunnen gebruiken. Dank zij de snelle en vriendelijke klanten service van Bax's
AlgemeenGoede snelle levering. Groot assortiment. Makkelijke bestel service, Veel betalingsmogelijkheden. Uitgebreide bestelinformatie via mail. ook de informatievoorziening voor verzending via mail is prima.
VerzendingGoede snelle levering.
KlantenserviceGoede snelle levering. Groot assortiment. Makkelijke bestel service