Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSuperwinkel, al meerdere malen besteld en echt ze helpen je altijd! Gebeld en word meteen alles voor je uitgezocht en meegedacht.
VerzendingHad hem om 22:00 betaald en volgende dag geleverd!
KlantenserviceLaatste bestelling toch de verkeerde versterker gekocht, gebeld en werd meteen geregeld nieuwe is besteld en ook nog eens 10% korting via de code via de mail die gelukkig achteraf nog kon worden toegevoegd.
AlgemeenBax-Shop super shop!
Ik koop hier all mijn spullen en heb nog geen 1 probleem gehad. Zelfs het telefonisch contact is super goed. Niet alleen de site is in orde maar alle winkels zijn dat ook, goeie klantenservices en goeie producten wat wil je nog meer!
AlgemeenErg fijne site. het product was makkelijk te vinden er zijn voldoende betaalopties. verder was de communicatie rondom de levering en bestelling uitstekend en was de levering ook snel.
AlgemeenUit eerdere ervaring met bax-shop heb ik weer besloten om een artikel hier aan te schaffen!
VerzendingDe levering was precies zoals gepland. Voor 23.00 besteld was de volgende dag in huis en dat was zeker zo! Ik heb het zelfs na kunnen tracken met een track en trace code
KlantenserviceZelf geen contact gehad met bax-shop, omdat ik geen problemen heb ervaren.
AlgemeenScherpe prijzen, groot assortiment, snelle levering! Recent twee keer wat besteld, beide keren snel geleverd en goedkoper dan branchegenoten.
AlgemeenIk kon de bestelling makkelijk via mijn telefoon plaatsen en betalen. De internet site voor de telefoon is even makkelijk begaanbaar als die die je op de laptop krijgt.
VerzendingHet product was er binnen 24 uur presies zoals ze belooft hadden op hun site. Ook zat er veel bescherming materiaal in de doos waar in het product werd vervoert zodat het geen schade kon oplopen tijdens het transport.
KlantenserviceIk was aan het twijfelen welke gitaar snaren ik wilden hebben en door de goede klanten service van bax heb ik mijn keuze kunnen maken. Ik ben nu uiterst te vreden met mijn keuze en jan weer lekker gitaar spelen.
AlgemeenSnel gevonden wat ik zocht en de neutrik kabeldelen M/V snel besteld tegen een mooie aanbiedingsprijs.
Dag later keurig in huis volgens afspraak en kon ik ze gaan monteren.
Verzonden in degelijke verpakking volgens afspraak.
AlgemeenPrima service! In de winkel uitstekend advies. Vandaag besteld, morgen geleverd.
Ik had na de aankoop van Led-pars enkele softwareproblemen (lichtstuurprogramma) op mijn computer. Zelfs daar heeft men mij in de winkel mee geholpen. Top!
Ik had gevraagd om mijn bestelling in de winkel in Antwerpen te leveren (omdat ik daar in de buurt werk en overdag nooit thuis ben). Alles stond netjes klaar bij het afhalen.
KlantenserviceIk heb een uitstekende uitleg gekregen over de werking van de producten. Men heeft me zelfs geholpen bij het kiezen en installeren van de juiste (free) software.
AlgemeenHet bestellen zelf ging makkelijk echter stonden er in de omschrijving en specifatie van dit product vermeldingen van aansluitkabels en een adapter die meegeleverd zouden worden. Eenmaal het product ontvangen zat dit er helaas allemaal niet bij.
VerzendingIngepakt in bubbeltjesplastic en incompleet ontvangen. Ik had het idee dat het product zo in de doos gemikt was en dat daarbij ook nog eens de toebehoren zijn vergeten.
KlantenserviceKlantenservice is niet in staat een oplossing te vinden die voor beide partijen afdoende is. Klant wordt voor de domme gehouden.
Beste klant,
bedankt voor jouw recensie. Gisteren hebben wij ook gereageerd op jouw bericht via Trustpilot. Nogmaals onze excuses voor de eventuele verwarring die is ontstaan.
Mochten wij nog iets anders voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Amanda Bax Music
AlgemeenUitstekende en snelle service! Mooie collectie! Ben goed te woord gestaan en geholpen toen dat een keer nodig was.
VerzendingWas op/voor beloofde tijd binnen
KlantenserviceGoed geholpen toen het nodig was.
AlgemeenIk heb afgelopen week 2 producten gekocht. Binnen 24 uur had ik het in huis en het werkt precies zoals het werken moet. Ben zeer tevreden. De producten kwamen in een nette doos aan.
VerzendingHet kwam in een nette doos aan, was goed ingepakt en netjes binnen 24 uur geleverd.
KlantenserviceDe service is meer dan goed. Ze helpen je waar nodig en nemen je vragen serieus.
AlgemeenHet was binnen 24 uur en ik had het voor 23 uur besteld, je kon betalen met alles (behalve contant natuurlijk)
VerzendingDe verpakking was goed maar het doosje was aan de buiten kant wel helemaal kapot (komt waarschijnlijk door de bezorg dients)
AlgemeenEenvoudige bestelwijze. Vele mogelijkheden om te betalen. Verder gewoon eenvoudig om een bestelling te plaatsen!
VerzendingLevering volgende dag zoals bevestigd bij bestelling. Helaas kreeg ik de volgende morgen een email vanuit Bax dat de bestelling pas op maandag zou komen! Gelukkig was via de track en trace van GLS wel te zien dat het pakket op vrijdag bezorgd zou worden. Zorgt voor onduidelijkheid, zeker als je ervoor thuis moet blijven. Verder is mij niet geheel duidelijk waarom je kan kiezen tussen gratis verzending via GLS of DHL. Volgende keer kies ik voor DHL, omdat die ook op zaterdag bezorgen.
AlgemeenBax-shop helpt je bij het maken van de juiste keuzes op muziekgebied. De producten op de website worden duidelijk beschreven en voor aanvullende informatie kun je terecht op het blog (aanrader).
VerzendingDe levering verloopt volgens afspraak.
KlantenserviceDe communicatie over de bestelling is helder.
AlgemeenHet js een duielijke webshop met een breed assortiment dat goede informatie over de producten geeft.
VerzendingDe levering was erg snel (binnen een dag) en ze houden je voortdurend via de mail over de verwerking en vesturing van je product.
AlgemeenErg goede service en een snelle levering. Heb er al meerdere keren wat besteld en heb tot nu toe nog geen problemen gehad!
VerzendingErg snelle en nette aflevering!
KlantenserviceEnorm goede klantenservice!
AlgemeenIk heb een MXR Badass distortion gitaar pedaal bij BAX MUSIC besteld. Het was een uitstekende service, omdat ik de volgende dag het pakketje binnenhad en ik duidelijk te zien kreeg waar mijn pakketje was.
Over het MXR badass distortion pedaal kan ik alleen maar zeggen dat het een aanrader is voor iedereen.
AlgemeenOverzichtelijke webshop. Goed advies wat een keuze makkelijker maakt. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Levering supersnel.
AlgemeenGeweldig zowel online op de site als in de fysieke winkels . Heb mijn volledige dj installatie daar besteld en heb altijd alles de dag na de bestelling in goede staat alles ontvangen . De prijzen zijn de scherpste , maar de service is zelf nog beter . Twijfel je wat je wilt dan vraag je het gewoon aan een medewerker en zij zullen je met hun kennis verder helpen en ervoor zorgen dat je geen miskoop doet . Bij bestelling altijd direct een bevestigingsmail en de factuur en een track & trace code . Niet twijfelen , maar gewoon bij bax bestellen !
VerzendingNa bestellen direct een mail gekregen met de factuur . De dag nadien om 8 uur in de ochtend al geleverd . Zoals altijd goed verpakt en uitstekende service
KlantenserviceHeb je een vraag of twijfel je . Gewoon vragen aan een medewerker . Zij hebben genoeg know how over de producten en zullen je met raad en tand bijstaan voor de juiste keuze
AlgemeenIk heb een gitaar uit de b-stock besteld. Kreeg daar een goede korting voor. Bestellen ging allemaal prima. Ik krijg het om de een of andere reden alleen niet voor elkaar om het product te laten bezorgen op een afhaalpunt.
VerzendingPrima. Gitaar was B stock, met als omschrijving verpakking beschadigd en mogelijk een sporen van gebruik (hierbij moet je denken aan vingerafdrukken/stof). Dit klopte precies. Kwam tevens precies op tijd aan.