Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen. Goede communicatie betreft facturen pakbon track en tracé.

Producten goed verpakt geleverd gekregen en binnen de getoonde levertijd.

Prima, keuze uit meerdere bezorgdiensten

site is goed te navigeren en heel overzichtelijk. Hopelijk veranderen ze er niks aan. Enige wat voor verbetering vatbaar is, is het verwaarloosbare verschil in prijs tussen een nieuw artikel en een b-stock artikel.

snelle levering, en hoewel het hoogstwaarschijnlijk standaard is bij de meeste winkels, is het toch fijn dat de artikelen in een doos van de winkel worden geleverd, zodat de inhoud niet voor iedereen zichtbaar is.

Een hele fijne en overzichtelijke webshop. Betaling met creditcard ging niet zoals het hoorde helaas maar IDeal werkte prima.

De verzending is erg snel en alle producten zijn goed en veilig verpakt. Helaas is de bestelling te laat geleverd maar dit waarschijnlijk door het postbedrijf.

Bax-shop is de winkel waarbij ik al mijn muziek gerelateerde aankopen doe, omdat de service goed is, de infrmatie die je krijgt is erg duidelijk en er zijn meestal reviews op de site zelf die je kunt lezen. Ik raad het aan om je producten bij Bax-shop te kopen.

Wij hebben sinds kort een slagboom bij ons studentencomplex en daardoor zijn de bezorgerd geneigd om niet daar voorbij te lopen. Toen heb ik DHL geneld em hebben ze mijn pakket geleverd bij een afleverpunt. Goede service en snel geregeld.

Al jaren klant bij Bax Shop. Ik ben een kritische koper, kijk eerst goed rond op Ebay, marktplaats en Google maar de prijs van Bax wordt zelden onderboden. De service is uitstekend. Ik kan ze alleen maar aanraden. Top shop!

Goed verpakt, niet volgestort met van die schuimwormpjes maar efficient met luchtkussenfolie en vaak de volgende dag al afgeleverd met DHL.

Goede webshop, scherpe prijzen, nette winkel in Goed met veel keus.
Winkel in Rotterdam minder gevarieerd maar deze is dan ook kleiner.
Personeel in de winkels zijn helaas vaak erg druk met zich zelf.

Klantenservice doet waarschijnlijk zijn best binnen wat mogelijk is.
Op- en aanmerkingen wordt volgens zeggen doorgespeeld maar of hier ook echt wat mee gedaan wordt is niet duidelijk.

Ik raad iedere muzikant de Bax-shop aan.
Waarom Bax-shop:
- Zowel online als in de winkels, een goed en duidelijk overzicht van de producten
- Online goede uitleg over het product
- In de winkel goede en professionele hulp bij vragen over je aan te schaffen product
- Mocht het zo zijn dat er iets is met het product (in mijn geval het verkeerde product besteld) dan is het in no-time geregeld en is het juiste product alweer onderweg voor bezorging
- Goede prijs - kwaliteit verhouding
- Perfecte B-stock aanbiedingen
- Online een zeer snelle afhandeling van je bestelling en de volgende werkdag het product in huis

Dus do i need to say more.......Ga voor de Bax-shop

Verzending is snel, goed verpakt dus producten komen ongeschonden aan

Professionele en snelle hulp bij klanten / klachten service

De bestelling was makkelijk te vinden en te plaatsen. De prijzen worden
volledig en goed getoond. De betaling ging makkelijk.

De bestelling kwam helaas in de orginele verpakking zonder een witte boxshop doos. Wil liever niet dat mensen zien wat er aan mijn deur wordt geleverd.

Ik had via de website een product gereserveerd, om dit later op te halen in de winkel. Bax-shop boodt het aan met de beste prijs binnen redelijke levertijd.

Het artikel stond op tijd klaar in de winkel, en ik werd netjes geholpen.

Erg snele levering in winkel, kan in de winkel worden opgehaald om verzendkosten te mijden. ook hier snel en bijzonder aardig geholpen

Artikel dat ik had besteld was echt perfect. Super netjes en ook precies wat ik zocht. Zeer goede kwaliteit ook.

Snel en goed geleverd.

werd goed op de hoogte gehouden en het kwam goed en optijd binnen ben er erg blij mee

Super bedrijf met snelle en correcte levering met artikelen van goede kwaliteit

Super snelle levering volgens afspraak

Snel geleverd, goede service én goed verpakt. Helemaal top!

Super snelle levering en goed verpakt.

Ik heb de klantenservice niet eens nodig gehad.

Alles weer prima voor elkaar bij Bax Music.
Zowel de web-site, de bestelling, de bevestiging, en de betaling, en de communicatie daarover is duidelijk en goed.
De retourprocedure ziet er ook goed uit, hoewel ik daar geen gebruik van heb gemaakt.
De twee B-stock artikelen voldeden aan de B-stock beschrijving : de verpakking is wat minder, en een aantal zeer lichte gebruikssporen.
De B-stock kortingen rechtvaardigingen deze tekortkomingen in voldoende mate.
Kortom : tevreden.

Ongelofelijke snelle levering.
21:00 uur besteld, de volgende dag om 15:00 uur afgeleverd aan de andere kant van Nederland, op een lastig te vinden adres.

Het assortiment is uitstekend, Alles is goed overzichtelijk en dus heel duidelijk wat je allemaal moet doen. Veel mogelijke batalingsopties

Dat is het enige nadeel want soms wordt er bijvoorbeeld verteld dat je pakettje morgen binnenkomt alleen wordt dat soms door DHL voor een paar dagen uitgesteld.

En als je een vraag hebt beantwoorden ze hem vriendelijk via het hulp desk.

Alles is op de site gemakkelijk te vinden en te bestellen, ook goed dat je de voorraad per winkel kan zien.

Mijn pakketen zijn altijd zorgvuldig ingepakt geweest, laatste bestelling was echter geleverd met een dagje vertraging maar dat was geen probleem.

Bij laatste bestelling ging iets mis via Paypal betaling. Meneer aan de telefoon heeft mij toen uitstekend geholpen en toen is de betaling alsnog gelukt.

niks bijzonders gewoon makkelijk.

Goede kwaliteit en snelle levering.
Gewoon super!

Beste online muziekwinkel
Levering altijd snel en nooit slechte ervaring gehad, top-winkel voor alles wat je voor muziek nodig hebt.

Uitstekend! De avond ervoor besteld, de volgende ochtend al in huis. Geweldige website, makkelijk in omgang! Eenmaal betaald, kun je makkelijk via de track and trace service je gekochte spullen volgen totdat ze bij jou thuis worden bezorgd! Bax-shop is zeker een aanrader.

De bestelde producten konden makkelijk via de track and trace systeem gevolgd worden. De producten werden op tijd geleverd helemaal tot aan de deur!

Als er iets mis gaat nemen ze contact met je op totdat dit opgelost wordt.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music