Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Zodra ik iets nodig heb bestel ik altijd via deze site, altijd perfect!

Kan niet beter naar mijn mening.

Binnen 1 dag al thuis!

Je word altijd overal over geïnformeerd!

Monitorstand gekocht bij Bax-shop. Was defect. Moest behoorlijk lang wachten in hun winkel. Verder wel goed geholpen.

Bax-shop stuurt ongevraagd marketing sms-jes. Reden voor mij om nooit meer zaken te doen met deze partij.

Beste heer/mevrouw,

onze excuses dat we nog niet eerder op jouw review hebben gereageerd. In de SMS staat een link waarmee je je kan uitschrijven voor onze SMS'jes. We sturen deze alleen naar klanten die zich voor deze reclame-uitingen hebben ingeschreven.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Bedankt voor de reactie, maar ik heb mij nooit ingeschreven voor SMS-berichten.

Goeie zaak, heb er een gitaar tas besteld. Kwam netjes geleverd. In een stevige doos met luchtkussentjes om de tas op zijn plek te houden en veilig vervoer.
Ik bestel er ook altijd mijn gitaarsnaren en andere benodigdheden.
Nooit problemen gehad met de winkel.
Ook de prijzen goed te doen.
Een fijne webshop die ik met regelmaat aan anderen aan kan raden!

De producten die ik in deze winkel aanschaf worden goed en stevig verpakt.
Zelfs al zijn het producten waar weinig mee kan gebeuren.

Duidelijke categorieën, goede zoekfunctie en handige filters. Het is bij Bax eigenlijk nooit een probleem precies te vinden wat ik zoek.

De verzendtijden kloppen eigenlijk altijd, en ze hebben ook een bestel-deadline die zich kan meten met bol.com. Dat zie je niet gauw bij een specialistische webwinkel.

Al vaak besteld via Bax. Ze hebben een enorm assortiment en zelfs als je ‘s avond besteld krijg je het de volgende dag nog in huis. Ze zijn vaak veel goedkoper dan de reguliere muziekwinkel, al kan je daar meestal wat afdingen op de prijs en kan dat online natuurlijk niet. Deze keer had ik 4 dingen besteld en ik had een enorme doos verwacht, zoals ze eigenlijk altijd sturen. Maar ik kreeg het heel bescheiden in een klein doosje waar alles precies in paste. Pluspuntje!

Voor een zeer goede prijs, zeer goede producten. Ook een snelle levering, zonder beschadigingen. Sinds mijn eerste aankoop erg tevreden. Sindsdien al mijn muziek gear bij Bax shop aangeschaft.

Om 20:00 uur besteld en volgende middag speelde ik al op mijn nieuwe elektrische gitaar. Wauw

Geen contact mee gehad

Het product was makkelijk te vinden. Het afrekenproces was duidelijk. De volgende werkdag geleverd. Geen beschadigingen.

Fijn dat het klein verpakt was en daardoor door de brievenbus paste. Het komt bij andere webwinkels te vaak voor dat onnodig een te grote verpakking wordt gebruikt, waardoor het pakket niet door de brievenbus past.

het is makkelijk om de produkten te vinden en om er meer over te lezen ... betalen kan op verschillende manieren maar ook duidelijk en goed

er stond dat de helicon na 3 tot 4 weken zou worden bezorgt, maar hij was er na een week ,en in beschermende doos goed verpakt

Buiten dat ik hier een prijs voor kan winnen, wil ik gewoon even zeggen dat bax-shop echt een goede winkel is. Als je problemen hebt kan je gewoon een mailtje sturen en dan heb je meestal de zelfde dag nog een mail terug, gewoon super goede service!

De volgende dag netjes in huis.

Overzichtelijke winkel met goede concurrerende prijzen. Bestelling plaatsen was erg gemakkelijk en dus zo gedaan. Ook als je er geen account hebt.

Pakket was snel geleverd en goed ingepakt.

duidelijk snel en makkelijk. De stappen zijn vlot te doorlopen en overal staat duidelijk vermeld wat het gaat kosten

na een paar dagen alles in één pakket geleverd zoals gevraagd.

Kreeg helaas het product in een oude doos, een vieze lichtbak. Tweede hands, blijkt nergens uit de omschrijving op de website

Zelf schoon geschrobd met een schuursponsje. Het was een kadootje dus maar zonder doos gegeven.

Slecht tot zeer slecht. Eén bonus ster vanwege de scherpe prijs.

Hallo Henk.

Wat vervelend dat je een 2e hands model hebt gekregen terwijl deze nieuw had moeten zijn. Heb je dit al doorgegeven aan onze helpdesk? We kijken graag hoe we je hiervoor kunnen compenseren. Je mag een mail sturen naar helpdesk@bax-shop.nl of contact met ons opnemen via facebook/twitter.

Met vriendeljik groet,

Hank

Alles is bij Bax-shop makkelijk te vinden, van begin tot einde met goede productinfo. Ik ben zeer tevreden over deze webshop en zal er nog vaker gaan bestellen.

Levering is perfect. Via de webshop is de bestelling met track and trace heel makkelijk te volgen. Top. Ik ben zeer tevreden!

Zeer simpel bestel proces. De verzending ging erg snel en was de volgende dag in huis. Ook is de kwaliteit van Bax Shop altijd er goed.

Zeer snelle verzending. Wel was de bezorger vergeten te vragen naar een handtekening, deze heeft hij achteraf zelf ingevuld (beetje vreemd).

Zeer snelle levering. (Binnen 24 uur)
Duidelijke omschrijving van het product met goede afbeeldingen. Heb inmiddels veel gekocht daar en ben altijd zeer tevreden over de service.

Zeer goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijke site. Goede service, maar soms wel lange wachttijden als je belt. Ook met mail hebben ze het op dit moment druk merk ik. Maar ik kan altijd terecht in de winkel met vragen en er is veel op vooraad of snel bezorgd. Top winkel!

Snelle verzending.

Ik denk dat er te weinig mensen zijn, want zowel de mail reactietijd als wachttijd bij bellen zijn lang.

Het klopt inderdaad dat we te weinig mensen hebben op de helpdesk. We zijn hard aan het werk met het trainen van een nieuwe groep zodat we deze problemen kunnen oplossen. Bedankt voor je review.

Bestellen gaat erg makkelijk. Er is ook veel informatie over het product te vinden. De levering was erg snel en goed verzorgd. De producten waren ook erg goed verpakt. Ik ben al jaren klant bij BAX en erg tevreden. Als je vragen hebt, wordt je altijd goed geholpen.

Ik heb voor een zeer goede prijs D'Addario snaren gekocht en een aantal plectrums. De producten zijn uiteraard goed en het is met een noodvaart verstuurd. Elk aspect van mijn bestelling is uitstekend, behalve de verpakking. De drie plectrums waren elk los verpakt in een plastic zakje van ongeveer 12x6cm, dit is milieutechnisch een ramp, aangezien de zakjes gelijk de bak in gaan.

Verder zeer tevreden. ;)

Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Bestelling gedaan bij Bax voor wat nieuwe basgitaar acecoires.
Dag na bestelling gelijk op te halen in de winkel in Amsterdam.
Ook in de winkel snel geholpen. Helemaal tevreden met deze bestelling. Alle producten werkten naar behoren en waren als verwacht. Zou anderen Bax-shop dan ook aanraden.

Het product was gelijk de dag na bestelling op te halen.

Werd in de winkel snel geholpen bij het ophalen van mijn pakket.

Goede (beginners) mixer, momenteel wordt hij gebruikt als een pre-amp voor een oude platenspeler. En aangezien een pre-amp best duur is kocht ik dit en het werk verbazingwekkend goed!

Besteld en binnen een paar dagen netjes in een verpakking afgeleverd, alleen was de doos relatief té groot voor de mixer.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music