Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTop service toen ik ik een vraag had en top levering alles goed verpakt met plastic
VerzendingAlles goed verpakt en net geleverd
KlantenserviceTop klantenservice toen ik een vraag had
AlgemeenZowat alles wat je nodig hebt wordt verkocht bij de Bax-shop. Hele snelle levering, goede prijzen en fantastische producten. Ik heb deze maand zowat een hele home studio besteld en heb alles super snel binnen gekregen (de volgende dag) Alles werkt goed en heb het ook nog eens voor een mooi prijsje. Top!
VerzendingVolgende dag in huis, geen geintjes
KlantenserviceHad een bestelling waarbij de track&trace niet werkte, dus een mailtje gestuurd met de vraag of de bestelling wel goed gegaan was. Werd netjes geholpen en het probleem werd opgelost.
AlgemeenLevering altijd de dag later zoals beloofd. Goede beschrijving van het product, prachtige gratis catalogus erbij. Gewoon zoals het hoort; "what you see and pay for is what you get!"
Verzendingdirect na aankoop heldere bevestiging en belofte z.s.m. leveren, liefst binnen een dag. En zo loopt het ook.
KlantenserviceNiets op aan te merken. Na verschillende aankopen altijd zoals het hoort. Misschien heb ik gewoon mazzel? Ook kans om een review te schrijven via een simpele link.
AlgemeenDe site is netjes en toegankelijk ook het bestellen was geen probleem. Ook de aansluiting naar ideal betaalprogramma ziet er niet vaag of onduidelijk uit
VerzendingMooie verpakking. Snelle levering op afgesproken datum/tijd. Ook kreeg ik netjes bericht dat de bestelling later kon zijn dit was niet het geval maar toch heel fijn om bericht te krijgen daarover
AlgemeenGroot voordeel tegenover hun concurrent Thomann (die soms inderdaad ietsje goedkoper is) is dat ook echt de volgende dag geleverd wordt. Prima customer-support overigens.
AlgemeenGoede winkel. Je hebt snel je product en de producten werken prima. Daarnaast zijn de producten altijd van zeer goede kwaliteit, voor een scherpe prijs
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was erg gemakkelijk. Ikzelf ben technisch niet de sterkste, maar het was ook voor mij erg gemakkelijk om te bestellen. Bij je winkelwagen staan ook onwijs handige tips over welke producten je eventueel erbij zou kunnen bestellen, die relevant zijn voor het product dat al in je winkelwagen staat. Voor mijn ukelele werden er bijvoorbeeld een stemapparaat, opbergtas, etc. aangeraden. Erg handig, want zo hoef je ze er zelf niet meer bij te zoeken, of word het even tot je aandacht gebracht als je er zelf nog niet aan had gedacht!
VerzendingHet pakketje werd binnen 2 dagen geleverd in een erg ruime doos, netjes opgevuld met luchtzakjes om eventuele schade te voorkomen. Het pakketje is netjes naar binnen gebracht en moest worden afgetekend, dit was erg prettig aangezien ik meerdere ervaringen heb met bezorgers die pakketjes gewoon bij de deur achterlaten zonder überhaupt te kloppen of aan te bellen.
Gelukkig was dit bij Bax-shop absoluut niet het geval! Hij werd netjes naar binnen gebracht, en er was geen stootje te zien aan de doos.
Ook de klantenservice was erg prettig. Wegens een storing bij DHL was er wat gedoe met de Track & Trace code, en mijn vragen met betrekking hiertot werden netjes beantwoord en er werd heel vriendelijk gereageerd! Kortom fantastische service!
AlgemeenDe Shure SM7B microfoon stond al heel lang op mijn verlanglijst. Ik ben net begonnen met het inrichten van mijn eigen thuisstudio en na best lang sparen heb ik besloten om deze bij Bax te bestellen. Meteen het duurste item van mijn hele studio.
Bax heeft veel producten en is eigenlijk gewoon de beste audiowinkel van Nederland. De prijzen zijn goed, het assortiment is groot, en men heeft veel expertise. Ook is de levertijd in de meeste gevallen uitstekend — en je krijgt zonder mitsen of maren de gelegenheid om je order te wijzigen, te annuleren, of terug te sturen. Zelfs als de order al verzonden is mag je, als je deze toch liever wilt wijzigen, aan de postbode weigeren.
Bax is een gewoon een hele goeie shop met hele prima prijzen.
Vandaag besteld, morgen in huis. Fijn! Goed verpakt ook.
KlantenserviceIk heb ooit contact gehad met de klantenservice om een order te wijzigen. Dit was geen enkel probleem. Ik had ook nog wat extra vragen en die werden uitstekend beantwoord. Mijn bestelling werd iets goedkoper dan wat ik al betaald had, en ik moest even inloggen op internetbankieren om het rekeningnummer te wijzigen. De medewerker die me hielp was erg geduldig en dat was erg prettig. De wachttijd voordat ik iemand aan de telefoon kreeg was wel een beetje lang (ongeveer 30 minuten), maar ik ben een geduldig mens, en het was ook net rond de feestdagen dus het zij ze vergeven.
AlgemeenDuidelijke site, proces is makkelijk te volgen. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden via mail.
VerzendingProducten waren goed verpakt en werden conform afspraak snel geleverd. Voordeel is ook dat ik kon kiezen wanneer (dag, tijdstip) de producten werden bezorgd.
AlgemeenTop webshop! Goede producten voor een goede prijs! Daarnaast snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden over de status van de levering. Verder ook veel informatie op de website te vinden, bijvoorbeeld over de keuze van een nieuwe pa-set. Fijne winkel waar ik zeker weer zou bestellen als ik iets nodig heb voor mijn pa-set of nieuwe verlichting!
VerzendingHet pakket is goed verpakt, ook de artikelen hadden geen enkele mogelijkheid om te schuiven of te beschadigen tijdens het transport. Ook was de verzending op tijd en geen hinder ondervonden.
KlantenserviceSnelle klantenservice, snel geholpen bij een telefonische bestelling
AlgemeenBestelling kwam kwam met slechts 1 van de 4 producten. Andere 3 waren vergeten op depot. De levering ervan kon niemand mij een datum van vertellen en bestond geen track&Trace voor. Uiteindelijk een week later pas bij de buren.
Conmunicatie met Bax was belachelijk. Tot op heden na 11 dagen nog geen reactie per mail(5 stuks incl herinneringen). Telefonisch ruim een uur in de wachtrij voor een ongeinteresseerde medewerker die geen antwoorden kon geven en mij voor overige vragen(verwerking van kortingscode achteraf) erop wees dit per mail te doen.
Ik neem mijn audio zaken voortaan wel naar Thomann.
Zonder melding in 2 delen waarvan de 2e deel niet traceerbaar was en later kwam bij de buren.
KlantenserviceOnbereikbaar per mail, meer dan een uur telefonische wachtrij voor geen antwoorden em doorgestuurd worden naar mail contact.
Beste heer/mevrouw,
bedankt voor jouw review. We begrijpen dat alle producten niet tijdig zijn geleverd, je niet naar tevredenheid bent geholpen aan de telefoon en nog wacht op reactie op jouw e-mails. Door drukte lopen we ongeveer een week achter met het beantwoorden van de e-mails, dus naar verwachting zal je inmiddels al wel een reactie hebben ontvangen. In principe kunnen alle vragen ook telefonisch afgehandeld worden, dus het is vreemd dat je naar de e-mail bent verwezen.
Namens Bax Music onze excuses voor het ongemak. Indien we nog iets anders voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music
AlgemeenSnelle service
Wel veel stof op het pakketje leek dat het over de grond was geschoven.
Verder goed verpakt
Snel binnen
AlgemeenDe website had een ruim assortiment aan producten die evengoed gewoon betaalbaar waren en snel geleverd konden worden.
AlgemeenSuper website, duidelijke en snelle checkout functie. Ook het betalen ging zonder problemen. Veel betaalopties.
VerzendingZelfs tijdens de feestdagen binnen 1 dag geleverd! En zat een hele stevige omdoos omheen met genoeg beschermend materiaal
KlantenserviceGoede respons van de helpdesk!
AlgemeenMicrofoon en standaard besteld.
Beide voor bezorging overdag. Eén pakket kwam overdag, ik miste de microfoon nog. Ik heb de shop gebeld de wachttijd was vrij lang.
Ik ben wel goed en correct geholpen, dit maakt de wachttijd meer dan goed.
Het pakket werd dezelfde avond door DHL afgeleverd.
Al met al zou ik hier de volgende keer zeker weer mijn spullen bestellen.
Goederen tegen een concurrerende prijs en goede nazorg bij vragen. Alleen de wachttijd aan de telefoon is voor verbetering vatbaar.
Beide pakketten de volgende dag netjes afgeleverd, wel gespreid.
Dit komt door DHL.
Ik heb de shop gebeld de wachttijd was vrij lang.
Ik ben wel goed en correct geholpen, dit maakt de wachttijd meer dan goed.
Daarom goed i.p.v. uitstekend.
AlgemeenMijn speakerset is helaas al tweemaal kapot gegaan, ik ben 4 keer een uur richting Rotterdam gereden om mijn spullen op te halen. Bax medewerkers vonden het erg vervelend voor mij maar deden er alles aan om mij te helpen, graag bedankt ik Bax voor de goede services en de behulpzaamheid. Zodra ik een vraag had reageerde zei snel met goed advies en de spullen die ik heb aangeschaft zijn van goed materiaal en met een goede prijs! Graag zou ik deze winkel aanraden tot beste muziek speciaal zaak van Nederland. Op basis van garantie, behulpzaamheid en top producten met lage goede prijzen!
VerzendingHelaas bestelde ik mijn product tijdens kerst dus was het erg druk. Toch zette het personeel alles op alles om het optijd te bezorgen. Op 1 dag na is dat gelukt en was ik erg tevreden met de levertijd van mijn speaker.
KlantenserviceBax reageerde op mijn vragen erg snel en professioneel. De antwoorden waren erg nuttig voor mij en ze hebben mij goed geholpen
AlgemeenBestelling proces verliep prima!zonder enige vertraging of problemen en bestelde producten uiteindelijk besteld bij Bax shop na onderzoek.
VerzendingSlechte service en klantvriendelijkheid geen correcte informatie over levertijden en je wordt aan het lijntje gehouden. Review is na zeker 7 x meer dan een half uur in de wacht te hebben gestaan bij de helpdesk en allerlei valse beloftes die er worden gedaan over levering...
Omdat ik een bepaald soort gitaar wil,wacht ik op de levering anders had ik er al lang vanaf gezien...
Maurice Ummels
Maurice Ummels
Beste Maurice,
bedankt voor jouw review. We begrijpen dat je een tijdje op de levering van jouw gitaar hebt moeten wachten. Qua levering van backorders zijn wij afhankelijk van de leverancier. Daarom kunnen wij een levertermijn nooit 100% garanderen. Wij plaatsen dit ook op de productpagina. Het is zeker niet de bedoeling om je aan het lijntje te houden. Als wij niks binnen krijgen van onze leveranciers, dan is het lastig om de producten uit te leveren.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music
AlgemeenBestelproces ging gemakkelijk. De kabel is van goede kwaliteit. Ik gebruik hem als audiotoevoer voor mijn Libratone Lounge.
VerzendingProduct snel ontvangen, veilig verpakt.
AlgemeenDuidelijke website, goed bestelproces en de volgende dag af te halen in de verstiging bij mij in de buurt. En vriendelijk personeel.
AlgemeenProduct snel geleverd, zelfs nog voor Kerst wat ik niet had verwacht. Maar het product (een goedkope melodica) kwam met enkele 'krassen' uit de doos. Niet ernstig genoeg om te retourneren en te wachten op een nieuwe aangezien het prima functioneert, maar wel ietwat jammer. Ligt misschien meer aan het product dan aan de webshop, maar ik krijg niet het idee dat ik kwaliteit heb gekocht hier. Maar goed, daar is de prijs dan ook naar.
VerzendingProduct op 21 december besteld met een verwachte levertijd van ~13 dagen, en het kwam nog voor Kerst aan (als ik thuis was geweest). Leuke verrassing, maar ik had hem bijna overgeslagen vanwege de verwachte levertijd. Chapeau, in ieder geval!