Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle levering, goede omschrijving van het product. De doos was ruim voor de producten, waardoor er voldoende isolatiemateriaal kon worden toegevoegd.
AlgemeenIk ben qua prijsverhouding heel tevreden over de gitaar. De frets hadden aan de zijkanten ietsjes meer mogen worden afgerond (blijf daar nog wel eens op steken) en de fabriekssnaren zijn mij net iets te zangerig (kwestie van smaak denk ik), maar hé het is geen gitaar van een paar honderd euro's. Mooie en fijne gitaar voor die prijs. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat er teveel plastic als verpakkingsmateriaal werd gebruikt (ik had de gitaar online besteld), sorry maar dat zijn toch dingen waar ik ook op let.
AlgemeenBij BAX shop een Gator Cases G-Mixerbag-1306 flightbag gekocht.
Ik heb bij BAX-shop een Gator Cases G-Mixerbag-1306 flightbag gekocht.
Voor Bax een simpele bestelling maar ook deze werd weer prima uitgevoerd!
Op de juiste tijd geleverd en goed verpakt.
Meer dan tevreden!
Kan iedereen aanraden bij BAX-shop te bestellen.
Op de juiste tijd geleverd en goed verpakt.
AlgemeenIk ben heel tevreden en makkelijk betalen het fijn dat zo winkel heeft dat makkelijk kon betalen
AlgemeenPrima ervaring in verband met aanbod, bestelling en levering. Geen op of aanmerkingen zoals het hoort.
AlgemeenPiano snel besteld, inclusief service om het bij mij te installeren. maar sinds mijn aankoop resterende 6 dagen niks gehoord behalve standaard mailtjes met factuur enz. Voor een aankoop van 1300 verwacht je wel enige communicatie, aangezien het mijn eerste keer was bij Bax shop.
Proberen contact op te nemen, maar ook dit ging erg moeizaam. ten eerste is de reactietijd binnen werkdagen en daarnaast moest ik minimaal 30 min wachten wil ik een medewerker aan de lijn gekregen.
Tot slot was het geleverd en geinstalleerd, dat vond ik wel goed gaan (was bedrijf Br8). Toen de heren weg gingen heb ik nog water gespeeld en daarna de schuifbalk over te toetsen gedaan en toen zag ik een kleine beschadiging aan deze balk. Dat vind ik dus niet kunnen. Eerste en laatste aankoop bij Bax shop!
Hoewel de service goed was, heb ik toch een lichte schade op mijn nieuwe product
Klantenserviceslechte communicatie, nemen zelf niet initiatief om je gerust te stellen dat we bezig zijn of iets. Ik moest zelf contact opnemen en zelfs dat ging niet omdat ze zo moeilijk te bereiken zijn
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor jouw review. Zo te lezen heb je flink wat moeite moeten doen om de piano in huis te krijgen. Dat is natuurlijk niet zo fijn gezien online bestellen gemakkelijk moet zijn en je alleen thuis hoeft te wachten op de bezorging van het pakket. Is het inmiddels al gelukt om contact met ons te krijgen? Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op.
Met vriendelijke groet, Bax Music
AlgemeenIk ben zeer tevreden met de aankoop die ik gedaan heb bij de Bax-Shop. De klantvriendelijke experts in de winkel hebben mij uitstekend geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het zoeken naar de geschikte oplossing.
AlgemeenOverzichtelijke website, duidelijke levertermijn en een duidelijk proces van afrekenen.
Het zoeken naar een product op de Bax shop website is gemakkelijk en er valt binnen de categorie makkelijk te filteren. Bij ieder product staat beknopt maar wel nuttige informatie over het product.
Snel verzonden en duidelijk gecommuniceerd in welke status de levering was.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. Ook kon ik gericht zoeken op de website van Bax Music. Bij elk gekochte product verliep de betaling goed.
Helaas was de levering bij de afgelopen gekochte goederen niet goed gegaan, omdat DHL te laat leverde.
Soms zijn de producten op tijd geleverd maar wanneer Bax Music de producten laten leveren door DHL dan komen de producten laat aan of dan doen ze alsof ik niet thuis was.
AlgemeenOverzichtelijke website. Ze houden je goed op de hoogte met de status van je pakketje.
VerzendingEen RCA kabel gekocht voor mijn koptelefoon versterker en die werd de volgende dag al geleverd.
AlgemeenHet was onwijs makkelijk iets te vinden in de Bax music shop, de mede werkes wisten waar ze het overhadden wag meeste music shops niet weten.
En de producten daar Zjjn heel goed!
Ik haalde meestal wel het op, maar als ik moest lasten bezorgen was het altijd percies op tijd
KlantenserviceDe klantenservice was zelfs heel aardig
Iedereen had een goede vibe en ik injoyde dat echt
AlgemeenMakkelijk te bestellen en te betalen.De levering goed op tijd en goed verpakt.Het product voldoet aan de eisen die ik gesteld had.
VerzendingLevering correct. Op tijd.
AlgemeenDuidelijke omschrijving van het model en specs. Tevens snelle en complete levering in goede staat.
AlgemeenSnelle levering en prima product. Ook de mogelijkheid om te retourneren en de winkel die er is in Rotterdam voor live service is erg prettig!
AlgemeenDe Sire bass V3 is een waardig instrument, met veel klank eigenschappen van rock , soul , funk, tot slap ect.
Speelbaarheid na een persoonlijke afstel beurt als zeer prettig te ervaren! Elementen zeer goed, alhoewel moet men deze in ( mijn geval ) ff goed afstellen, de lage E was wat overmatig hard en diep vooral tijdens het slapen, maar dat is nu opgelost! ( is uiteraard afhankelijk van je aanslag en speelstijl! ) Al bij al een kwalitatief goed instrument, vooral in deze prijsklasse zul je zoiets niet snel tegen komen! vandaar dat de V3 kan aanbevelen voor de beginnende en gevorderde bassisten, voor de profs onder ons, een waardige back-up bass!
Zolas altijd snelle afhandeling en levering! Goed verpakt!!
AlgemeenIk ben altijd heel tevreden met Bax. Goede prijs/kwaliteit. Ook prettig dat ze fysieke winkels hebben. Ik ben erg tevreden met al mijn aankopen die ik bij Bax heb gedaan.
VerzendingAltijd goed verpakt en snel geleverd.
KlantenserviceAls je ze iets vraagt geven ze gewoon antwoord! Wow!
Vriendelijk winkel personeel ook.
AlgemeenDit is een uitstekende gitaar voor beginnend gitaristen en ik raad het zeker aan. Ik heb deze gitaar nu ongeveer een week en ik heb er geen problemen mee gehad. Goede kwaliteit en zeker voor de prijs. Echt een must have voor degene die zijn eerste gitaar wilt kopen
VerzendingDe levering was zeer goed ik had hem vorige week besteld en een dag later stod die bij mijn in huis. Ik had voor de avond bestelling gekozen want ik ben in de middag niet thuis. Het pakket zou tussen 18:00 en 21:00 aankomen en hij was er om 19:00. Kort samengevat de levering van mijn gitaar was goed en ik heb er geen problemen mee gehad
KlantenserviceDe klantenservice bij Bax is zeer goed. Ik had al eerder een gitaar gekocht bij hun, maar ik wilde toch eigenlijk degene die ik nu heb. Ik heb hun een mailtje gestuurd en er werd binnen een half uur geantwoord. Ze waren zeer vriendelijk en zeiden dat ik het geld binnen 7 werkdagen terug op mijn rekening zou ontvangen. Dat bleek uiteindelijk maar 4 dagen te zijn. Echt een top service en ik zou er zo meer spullen bij kopen
AlgemeenIk bestel nu al vele jaren bestellingen bij Bax, ook voor mijn werk, maar nooit problemen gehad. Noch met levering, noch met betalingen. Helpdesk ook prima
VerzendingDe hoes voor mijn versterker is op zondag besteld en maandagmiddag geleverd. Prima.
KlantenserviceIk heb niet zoveel hoeven te bellen met klanten/klachten service. Op zich is dat een goed teken. Voor mijn school wel een keer gebeld voor info, maar dat was prima.
Algemeenmijn bestelling ging eerst niet helemaal goed maar de mensen van bax hebben mij heel goed geholpen waar door het toch lukte
AlgemeenMooi en goede websites en een snelle levering hebben veel producten die je met elkaar kan vergelijken