Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Al meerdere malen producten besteld bij Bax Music. Wat een super bedrijf. de levering, qualiteit van de producten en de klantenservice is uitstekend. zeker een aanrader!

De levering is uitstekend verlopen. je kunt zelfs kiezen voor levering in de avond. Helaas de laatste keer geen track and trace code ontvangen. maar dat heeft de klantenservice netjes opgelost.

Ik werd goed en snel geholpen toen ik geen track en trace code had ontvangen bij mijn laatste bestelling.

Eenvoudig te bestellen op een overzichtelijke website, snelle afhandeling en levering, gewoon een topzaak, een aanrader voor iedereen

De ene dag besteld en de andere dag al in huis, werkelijk zoals ze beloofd hadden

Goede nazorg over de geleverde artikelen

De site heeft een goeie zoekfunctie, als je begrippen niet kent of iets niet snapt kun je het vaak vinden via een zoekhulp. Dit is zeer behulpzaam

Ik bestelde laat in de avond en had mijn pakketje de volgende middag al in huis.

De informatievoorziening op de webshop is super chill ik heb geen klantenservice nodig gehad.

Zoals gewend van de Bax-Shop, alles netjes geleverd.
Ik had een Focusrite besteld, de 2i4, wat een fijn en simpel apparaat, geweldig, heel blij mee!

Product werkt perfect!

Prima shop en producten. Er was een fout in de levering, maar dat werd snel en naar mijn tevredenheid opgelost.

Ik beveel deze shop aan.

Hoewel er eerst wat fout ging in de verzending, werd dit snel en goed opgelost.

Communicatie met de klantenservice via Facebook Messenger ging goed.

Product was makkelijk te vinden, en de site is zeer duidelijk.
Ook de prijs is mooi.

Product word goed geleverd zonder schade.
Zeer tevreden over de verzendkosten.

Zeer vriendelijk en reageren zeer snel.

Leverantie product eerst een week opgeschoven, daarna nog een week en vervolgens niet leverbaar. Creditfactuur die binnen een week betaald zou worden is niet binnen die periode betaald. Incomplete leveringen en slechte bezorging (DHL) En ja daar kan Bax wel wat aan doen door een betere koerier te nemen en de prijzen 2 euro te verhogen.

Bax gebruikt DHL, meer hoef ik denk ik niet te zeggen. De helft van de problemen die bij TrustPilot te lezen zijn komen voort uit problemen met DHL. En dan toch DHL blijven gebruiken alleen omdat men de prijzen niet met 2,3 euro kan/wil verhogen.

18 minuten wachttijd bij de telefoon, schijnt nog mee te vallen als ik de verhalen op TrustPilot. Email ? Twee dagen wachttijd staat er op de site, ik wacht nu 3 dagen op een antwoord als ik er al één ga krijgen. Ik kende het bedrijf tot een maand geleden niet eens en ben na 15 jaar weer gitaar gaan spelen. En heb direct de Full Monty gekocht ter waarde van 1900 euro. Heb er weer veel lol in en ga nog veel meer dingen aanschaffen, maar niet bij Bax.

Naar aanleiding van deze review ben ik gebeld en mijn creditnota is met een spoedbetaling betaald. Verontschuldigingen zijn aangeboden en geaccepteerd, ik ben blij met dit persoonlijke contact en heb meer vertrouwen in Bax gekregen. Men weet blijkbaar ook problemen op te lossen en daar gaat het om. Verder zitten ze lekker dichtbij mijn huis in Amsterdam.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jouw review. Jammer dat je deze ervaring met ons en de bezorging hebt gehad. Zoals we begrijpen ben je nog aan het wachten op een antwoord per e-mail. We doen onze uiterste best om alle e-mails zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Mocht er nog iets zijn wat we voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Bestellingen worden snel bezorgd maar ook zeer belangrijk degelijk verpakt!
Een bezoek aan de winkel is ook de moeite waard, heerlijk rondkijken. Enthousiast en deskundig personeel die je met alles kunnen helpen.

Snel geleverd en goed verpakt

Dit is gebaseerd op een bezoek aan de winkel (in A'dam). Deskundig en enthousiast personeel

De Adam T5V monitoren werden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden, prima verpakt en snel verzonden. En ze klinken ook nog eens uitstekend. Happy costumer :-)

Ik antwoord op de email van Bax hoe ik mijn inmiddels ontvangen bestelling bij hen heb ervaren. Helaas is het al meer dan een week geleden en heb ik nog steeds niks ontvangen. De bestelde speakers zijn bij de vervoerder zoek geraakt blijkt en Bax weigert om mij andere op te sturen. Ik moet wachten totdat ze terecht zijn. Mijn geld staat natuurlijk wel al meer dan een week op de rekening van Bax. Heel teleurstellende klantenservice en daarom tevens de laatste bestelling. Jammer...

Het product is nog steeds niet geleverd, dus ik kan niks zeggen over de levering en de staat er van.

Ik heb verschillende keren telefonisch contact opgenomen. Totaal zo’n uur daarvoor in de wachtrij gezeten. Uiteindelijk de garantie gekregen dat ik bestelling echt binnen een paar dagen zou ontvangen, maar nog niks gezien. Bax heeft zelf geen contact met mij gezocht. Ik heb zelf telkens navraag moeten doen.

Beste Pioel,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Hopelijk heb je inmiddels jouw bestelling al in huis. We zien in de review geen klantgegevens staan, dus kunnen de status niet voor je nakijken. Laat jet het ons weten indien we nog iets voor je kunnen betekenen?
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Betrouwbare webshop waar ik met enige regelmaat bestel. Nog geen vervelende ervaringen gehad. Mooi assortiment en enthousiaste houding. Wanneer er voorraad is volgende dag in huis.

Snel verzonden, onbeschadigd ontvangen.

Snelle levering nog geen ervaring met klantenservice gehad. Dus gaat alles goed en vooral zo door gaan!

Snel

Een TouchE besteld en persoonlijk afgehaald.

Deze TouchE is vanuit het Bax magazijn uit Goes op een Zaterdag verstuurd naar Bax in Amsterdam,en kon hem Zondag al ophalen.

Ben zeer tevreden met deze winkel.

Hebben veel direct op voorraad.
En als er iets niet is kan het snel worden nageleverd.

Het personeel is bij vragen over een instrument zeer behulpzaam en duidelijk.

Naast de winkel is een ruime parkeerplaats.
Deze was Zondag ook nog gratis

Peter.

Goed en gevarieerd aanbod, het is zeer gemakkelijk om te bestellen.
Ook is de site heel overzichtelijke en de zoekfunctie.werkt snel en goed.

Microfoonstandaard licht en toch stevig

Goed en deskundig advies
Goed en deskundig advies! Had wat moeite met de juiste instellingen te vinden. Even gebeld en alles werkt nu super! Microfoon is elke euro waard.
S'avonds besteld volgende ochtend in huis!

Zoals eerder aangegeven s'avonds besteld volgende ochtend in huis.
Netjes verpakt in een extra doos met veel bescherming/opvul materiaal.

Had wat moeite om de microfoon in te stellen. Klantenservice gebeld en hebben me telefonisch geholpen om de microfoon goed in te stellen.

Het bestellen was erg makkelijk, de website is helder en hoewel ik de productinformatie niet nodig had omdat ik die al elders gevonden had, stond alles er bij. Het was vooral de prijs die me over de streep trok.

Los van de trackinginformatie was de verzending verder wel ok. Het probleem was echter dat het linkje naar GLS niet werkte, en dit kon de klantenservice ook niet verhelpen. Wel konden zij me aangeven wat het tijdslot was waarin bezorgd zou worden, en dat bleek ook te kloppen.

Ik heb gebeld in verband met het trackingnummer dat niet werkte, en heb niet in de wacht hoeven staan. Jammer genoeg konden ze geen correct trackingnummer geven, maar mij wel vertellen wanneer het product geleverd zou worden.

De producten zijn makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen.
De kwalitijd is super en de levering super snel vamdaag besteld morgen in huis.
Bij Bax is de drempel online te bestellen daarom oom erg laag.
Bedankt voor het snelle leveren.

De producten zijn goed ingepakt en snel verzonden.

Heb ze niet nodig gehad dus niet van toepassing.

Zoals altijd weer snel en accuraat geleverd. Contact is ook altijd goed en to the point

Mijn V-Moda koptelefoon was snel binnen, meteen uitgepakt en getest met High-res bestanden. Ik ben onder de indruk, geweldig wat een weergave. Het laag is een mooi dragend laag zonder te dreunen. Ik hoor nu in mijn muziek dingetjes die ik nog nooit gehoord had. Alles bij elkaar een indrukwekkend goede koptelefoon. ALs je goed luisterd hoor je het verschil als je wireless of bedraad luisterd. Ik vind het een goede meerwaarde. Prijs/ kwaliteit is dik in orde.

Mijn V-Moda koptelefoon was snel binnen, twee dagen is een goede prestatie, De koptelefoon was netjes ingepakt.

Think twice before buying anything there!!! Very unprofessional attitude!

I bought a piano, but it had a defect, so I contacted the shop to fix it. After unsuccessful attempt to fix they kept silent and stopped responding to my emails. I had to come to the shop twice to clarify the next steps and every time they looked at me as if they saw me the first time and had no idea what happened, but twice promised to fix an issue and inform me about the next steps. Guess what? Nobody has contacted me afterwards. It has been 4 month (!) since I bought this faulty piano and it still stands in my room. Lots of emails and 2 visits didn’t help.
Very frustrating..

It took one month to ship the product. Initial shipping date was incorrect.

I couldn't find any responsible person in the shop. Nobody could solve my problem.

Dear customer,

Thank you for your review. We are sorry to read about your experience. Can you please contact our customer service so we can help you?

With kind regards, Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music