Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Gewoon goede service. Ook als het een keer niet gaat als gepland pakt de service desk van Bax dit goed, kundig en vastberaden op. Neemt ook volledig zijn verantwoordelijkheid voor de onkundigheid van DHL.

Meerdere producten besteld en allen in top conditie. Website is erg duidelijk dus je weet precies wat je in huis haalt.

DHL pakket kwijt gemaakt, en Bax stelde al vrij snel voor om bestelling opnieuw te leveren. Was uiteindelijk niet nodig, maar fantastische service.

Prima website, alles vlot te vinden. Bestelproces is makkelijk en overzichtelijk, voorraadstatus klopt en alle updates via e-mail keurig op orde.

Degelijk verpakt en op aangegeven datum in huis.

Bax was erg duidelijk met de voorraden heeft genoeg info op de website voor je bestellingen en gaf zelfs via social media tips en eventuele opties voor extra's(had een Rode PSA1 Studio Arm besteld)

Verzending was op tijd en snel geregeld! erg blij met de verzending.

Voordelig in prijs, meestal nergens goedkoper
Duidelijk in communicatie van bestelling tot levering
Snelle levering

Prima afhandeling van mijn bestelling. Productinformatie was ruim in orde en kwam overheen, productervaring is ook uitstekend.

Zeer fijne koptelefoon voor weinig geld. Ik gebruik hem thuis voor mijn midi drumstel en hij zit heerlijk op je hoofd. vanwege de dikke kussentjes zit hij zacht. je krijgt er een case bij waarin 2 kabels zitten (1 gekruld en 1 rechte kabel) en nog een set extra kussens. Het geluid is redelijk goed voor de prijs, maar hij neigt een beetje veel naar de midden tonen. Bas is voor mijn gevoel een beetje zwak, maar dat is alleen maar als je er echt opt let.

gewoon lekker simpel op zondag besteld en op maandag geleverd.

The best music shop in The Netherlands with brilliant customer service, good prices and fast shipping

De website is overzichtelijk. Door de filters kun je makkelijker zoeken wat je nodig hebt. Wat ik wel handig vond is dat je bij betaling ook gerelateerde producten te zien krijgt. Zo was ik eerst van plan een capo te bestellen, maar uiteindelijk heb ik ook een tuner en een setje plectrums besteld. Ook is het fijn dat je beoordelingen bij de producten te zien krijgt. Zo kan ik van te voren makkelijk producten van verschillende merken vergelijken met elkaar.

Ik kreeg na betaling gelijk een mail met tracker code en in de mail de tijd wanneer het bezorgd zou worden. De bezorging was optijd en het pakketje werd netjes afgeleverd.

7 Weken geleden een rookmachine teruggestuurd. Volgens de leverancier was er geen defect aan het apparaat, terwijl ik het heb teruggestuurd omdat er geen rook meer uit kwam. Kreeg na enkele weken een 'pakbon' gemaild, maar heb de machine dus nog steeds niet ontvangen. Na enkele weken contact, bleek dat Bax 50 euro aan onderziekskosten van mij verlangt, omdat ze vinden dat het retour sturen van de machine onnodig was.
Inmiddels dus 7 weken zonder rookmachine in mn cafebedrijf. Ook al heb ik ze gevraagd waarom ik een werkende machine uberhaupt terug zou sturen met als gevolg dat de sfeer in de zaak anders is dan gebruikelijk; stoicijns antwoorden met 50 euro onderzoekskosten.
Dus 'gijzelen' ze mijn eigendom al weken.
Vreemde chantagepraktijk, en ik vraag me af of ze mijn eigendom wel in bezit mogen houden.

Beste Baki,

Bedankt voor jouw bericht. Omdat we geen defect hebben gevonden, rekenen we de onderzoekskosten aan jou door. Onze leverancier test de rookmachine uitvoerig en langdurig op defecten. Tijdens het retourproces ga je er akkoord mee dat het kan dat de kosten aan jou doorberekend worden.
We hebben begrepen dat je een rapport van de leverancier hebt opgevraagd. Onze retour-afdeling is aan het kijken of ze deze aan je kunnen leveren.
Zodra je de onderzoekskosten hebt betaald, sturen wij de rookmachine naar je retour.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Ik bestelde een kleine monitor. Werd prompt geleverd, kon de monitor en de bijbehorende tas gelijk ophalen in amsterdam.

Prima bediend, moest helaas even wachten omdat een andere klant problemen had (en maakte). Fijn dat Bax ook de grote doos en het plastic verpakkingsmateriaal niet aan me meegaf

geweldige winkel met snelle service, producten worden snel geleverd en altijd een vriendelijke help desk

was snel bezorgd

altijd netjes tewoord gestaan

De artikelen zijn goed te vinden, het assortiment is ruim, de prijzen zijn redelijk, het proces is eenvoudig, kortom precies wat je van een goede webshop verwacht. let wel, zeker qua kleine artikelen allang niet meer de laagste, maar gebruiksgemak en betrouwbaarheid qua levering zijn ook wat waard.

Zoals gewoonlijk netjes verpakt, lege ruimte netjes opgevuld. kleine kanttekening, Ik begrijp dat er standaard doosmaten zijn, maar deze doos had wel veel lege ruimte, en dat is zonde, maar doet niets af aan de kwaliteit van verpakking. deze overleeft een groot deel van het "bezorggeweld" zonder problemen.
Avondlevering is een prima service die niet de buren belast.

In de winkel was er goede service ook toen ik eerder iets besteld had werd alles goed en vlot geregeld. Ik ben een tevreden klant van Bax-shop. In ieder geval een blijvende klant! Een aanrader voor muziek of audio producten.

Ik heb mijn basgitaar en toebehoren niet besteld, maar in de winkel gekocht. De kwaliteit is super, en was goed meegeven. Winkel in Amsterdam

Service in de winkel was UITSTEKEND! Snel, vriendelijk en soepel. Ik zal hier 100% al mijn volgende muziek en/of audio producten kopen. Winkel in Amsterdam.

Geweldig, ik heb een ukelele gekocht en ben er heel erg blij mee. Ik zit er elke dag wel op te spelen😊

1 dag nadat ik hem besteld had was die al binnen. Ook was de ukelele goed verpakt zodat die niet kapot ging tijdens het bezorgen👍

Overzichtelijke website, scherpe prijzen, bestellen zonder account aan te maken was mogelijk, en de levering kwam zoals beloofd de volgende dag binnen.

De levering was zoals toegezegd de volgende dag binnen en prima verpakt.

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen en de prijzen werden ook duidelijk aangegeven. Ook waren de producten die je wilde hebben makkelijk te vinden. Over het algemeen dus gewoon goed.

Ik heb 1 keer wat bij Bax besteld wat goed was bevallen. Ondanks de vertraging bij DHL had ik mijn bestelling toch nog binnen 4 dagen.

Prijs goed, contact goed, website goed maar slechte levering.

Op tijd besteld, NIET de volgende dag in huis.

Bax gooit zijn naam te grabbel door gebruik te maken van de onbetrouwbare pakketdienst: GLS. Die nemen het niet zo nauw. NIET de volgende dag in huis dus. Vervolgens LIEGT GLS dat ze wèl langs zijn geweest.

De klantenservice van Bax kon heeft geen invloed op de pakketbezorger. Hebben me wel correct te woord gestaan zonder resultaat.

Als je in deze tijd je logistiek niet in orde hebt dan ben ik geen terugkerende klant. Doei Bax, dag Thomann

Zeer vlotte afhandeling en vlotte respons. Goede ervaring met Bax Music. Bax Music kan ik gerust aanraden.

Zeer correcte levering

I am happy with the item I ordered and the updates I got since paying for it. The only thing I would like to call out is that maybe you should not put next day delivery as it did not happen, although 2 days after is not a big deal. The customer service rep I talked to was friendly and accommodated my request promptly, so all in all, still a pleasant experience. Thank you!

Instead of next day delivery, it was two days after payment but like I mentioned earlier, it is no big deal. It’s just that when they promise next day delivery, they should fulfill it.

Polite and promptly acted upon my request

Heb bij Bax Music een V-Moda CrossFade II Wireless gekocht. Was een B-stock exemplaar met, zoals in de omschrijving aangegeven, minimale gebruikssporen. Zoals gewend van Bax een snelle verzending.

Snel verzonden, goed beschermd ingepakt.

Werd uitstekend op de hoogte gehouden van het proces voor verzenden.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music