Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

De producten worden altijd goed afgeleverd en bezorgd! Altijd netjes op tijd, van goede kwaliteit en goed verpakt! Altijd tevreden met Bax-Shop, ik zou niks anders willen! 😊

Altijd goed ingepakt, goed stevig, natuurlijk met leuke kortingsbonnen erbij en boekjes on even door te bladeren. Ook zijn de producten altijd top en van goede kwaliteit. Ik bestel nergens anders meer mijn spullen!

De bax-shop heeft een hele leuke klantenservice die altijd paraat staan en die heel erg klantgericht en vriendelijk zijn. Ik heb laatst met een medewerker wel 10 minuten gepraat en alles was op en top! Hele goede sfeer en behulpzaam voor elke klant! Chapeau 👍🏼

Lovely service enjoying the site alot. they have alot of stuff i can choose from

they deliver when they say they deliver so i can plan they havent been too late yet

teriible im always in the wait for 30 mins and its Always going to be 45 mins they dont respons to my mails or anything. currently still waiting..

Bax-shop reageert niet op support verzoeken. Als ze na een extra verzoek om te reageren eindelijk iets laten horen, krijg je een half antwoord en negeren ze je vervolgens opnieuw. Ze zijn onbeschoft, laten hun klanten stikken en verwaalozen hun verantwoordelijkheden.

Het handelen van het postbedrijf, heeft niks te maken met het handelen van Bax-Shop.

Wat doet Bax-shop wanneer zij je geld in hun zak hebben en je verzoekt om support? Ik heb 2 weken zitten wachten en heb niks gehoord! Ik heb hen verzocht te regaeren, ik krijg een slappe smoes en een half antwoord en als ik reageer blijft het weer ijzig stil. Na weer 2 weken, nogmaals verzocht om te reageren en of ik volgens de fatsoensnormen behandeld zou kunnen worden. Een week later krijg ik weer een laffe smoes, weer een half antwoord en als ik reageer wordt ik weer genegeerd. Ik zit vanaf toen inmiddels bijna 2 maanden te wachten en heb niks meer gehoord, ook niet na mijn 3e verzoek om te reageren! Bax-Shop heeft gewoon niet eens het fatsoen om hun klanten te woord te staan als er problemen met de producten zijn. En dit is ook niet de eerste keer dat ik dit meemaak bij Bax-Shop. De klant mag dan koning zijn, maar bij Bax-Shop ben je wat ze onder hun schoenen vandaan schrapen, na een wandeling door het hondentoilet. Geen service, geen support, geen garantie!

-Goede levering
-Ruim aanbod
-Goede hulp bij vragen.
-Duidelijke foto's op de site bij de producten.
-sommige producten hebben rieview filmpjes van de bax music zelf

Verschillende producten besteld.
Het is fijn dat er veel reviews staan bij de producten.
Dit helpt mij bij het maken van keuzes.

gebeld met de klantenservice ivm aangepaste levering door de feestdagen.
Hier goed geholpen en duidelijkheid gekregen.

Goede producten, telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk, pakketje was snel in huis. Er was een probleem en dat hebben ze snel en goed opgelost. Zou deze webshop zeker aanbevelen!

Het product werd binnen 1 werkdag geleverd, was erg goedkoop (helemaal de prijs kwaliteitverhouding, het is namelijk een perfecte slipmat voor mijn draaitafel, van een goed en degelijk merk), en waar ik ook erg over te spreken ben is de uitstekende verpakkingsmethode die bax-shop hanteert. soms als je online iets besteld krijg je je product wel eens in een verpakking waarbij je denkt dat "nou dat is gelukkig ook maar net heel overgekomen". Mijn product bij baxshop was helemaal ingepakt met bubbeltjesplastic, en zat helemaal strak in de door, waardoor beschadigen eigenlijk volledig uitgesloten was. vandaar dat mijn waardering voor bax shop Uitstekend is!

Erg snel geleverd (binnen 1 dag), en goed verpakt waardoor het product in geen enkel geval kon beschadigen

Product was goed te vinden, duidelijke specificaties, product was volgende dag in huis. Goede prijs voor het product.

Handige overzichtelijke website, bestel-, levering en aankoopnta krijg je netjes een mail van. Mooi zeer groot assortiment. Alle vertrouwen in deze shop en ik zal er zeker nog een keer wat spullen gaan bestellen.

Precies zoals verwacht, 2 inox speaker stands en 2 Pioneer DJ speakers en later nog een keer een Phantom power voeding t.b.v. een microfoon. Ik gebruik nu nog een wat oudere Pioneer DDJ-SB Performance DJ controller, maar het volgende exemplaar zal ik gewoon lekker bij Bax bestellen....

Nog geen ervaring mee, maar vorige week wel getracht om mij telefonisch te bereiken, waarschijnlijk om mijn aankoopervaring te vragen. Maar ik heb zeker vertrouwen in deze shop. Top !

Betaling ging gied. Product in goede staat ontvangen. Wel een wat grote doos voor weinig.

Bestelling plaatsen is heel eenvoudig en snel. Levering is net zo eenvoudig en net zo snel! Verpakking zijn ietwat aan de grote kant, dus met het oog op het milieu kan dat wel wat minder. Verder heel tevreden met de service en de producten.

Verzending boven de €50 is gratis, dus dat is al een pro. Ook de snelheid van de levering is geweldig. Voor al mijn producten had ik een verzendtijd van 24 uur!

Alles is netjes overzichtelijk aangegeven in meerdere emails.

Zoals de site van Bax altijd netjes de voorraadstaten aangeeft, en als het product op voorraad is dan heb je het product de volgende dag in huis. Top producten!
Mede dankzij de uitgebreide informatie van Bax over de producten krijg je altijd precies wat je zoekt. Dank U!

Verzending met DHL. Door de mail en DHL zelf word je goed op devhoogte gehouden wat betreft status van het pakket. Uiteindelijk kreeg ik een window van 2 uur, en dat is ook gehaald.

Goede algemene indruk. Zelf niet te maken gehad met deze kant van logistiek.

Bax-shop is geweldig voor muziek apparatuur, ik kan me geen een ander bedrijf voorstellen die op deze manier dingen zo snel verzend.
Je hebt zo veel keus, voor alles kan je goed terecht bij bax-shop en dit meen ik echt!
Als jij die dit nu leest ooit iets van studio apparatuur nodig hebt bestel het bij bax-shop!

Ik betaal het krijg netjes een mailtje dat het pakket verzonden is, netjes met een traxk en traxe en het komt altijd op tijd aan, kort verwoord.
TOP!

Alles was erg duidelijk. Het was overzichtelijk.
En wist precies wat je moest aanklikken.
Dus was erg goed.

Geweldige winkel.
Netjes geleverd en precies wat we voorstelde.
Mijn zoon is er erg blij mee.
In de toekomst ga ik zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Niet nodig geweest maar zal uiteraard net als de andere vragen goed zijn.

Bax heeft een overzichtelijk webshop met alles goed in categorieën ingedeeld. Deze gitarist kon dus snel naar de linkshandige gitaren en kon de verschillende modellen goed vergelijken. Daardoor een Fazley Strat besteld. En hier ben ik zeer tevreden mee.

De levering was zoals ik gewend ben, heel snel en correct. Alles wat ik besteld was is bezorgd en keurig verpakt met PostNL meegegeven. Complimenten van deze vaste klant.

Bestelling verliep geheel goed dus had en heb nog geen beroep hoeven doen op de klantenservice.

Weer bij bax besteld vanwege de prijs voor een specifiek product. Een paar keer eerder hier besteld en nooit problemen gehad. Site en product informatie etc. zijn over het algemeen gewoon goed. Product werd geadverteerd als "morgen in huis" en bonus punten voor optie voor avond levering, waar ik dan ook graag gebruik van heb gemaakt..

Product werd niet geleverd op de volgende dag zoals afgesproken.
Inmiddels 2 dagen na bestelling en het is nog steeds niet verstuurd, dus ik vrees dat er minstens nog een dag vertraging aankomt. Een tijdje wachten zou niet zo'n probleem zijn mits ze dan ook niet adverteren met "op voorraad" en "morgen in huis". Ze scheppen een verwachting die ze niet nakomen. Zo raak je mijn vertrouwen kwijt, helaas

Update:
2 dagen later, in de avond, is het pakket doorgegeven aan DHL. Dus, de dag erop zou het dan eindelijk bezorgd worden. Helaas door grote pech was er toch net nog niemand thuis op het moment dat de grote vriendelijke bezorger voor de deur stond, omdat iedereen die hier woont, inclusief ikzelf, toevallig een klein beetje later thuis was dan gewoonlijk.
"De volgende werkdag na 18u kunt u het afhalen bij de dichtstbijzijnde afhaalpunt" wordt er vermeld in de email. Waar ligt dat punt? Letterlijk een paar huizen verder op, dus ga ik er van uit dat ze het daar direct alvast hebben afgeleverd, de bezorger stond nota bene 100 meter van dit afhaalpunt toen hij voor mijn lege deur stond.
Maar nee, DHL vind het praktisch om dan maar om te keren naar het sorteer centrum en pas een dag later terug te komen naar de service point. Lekker efficiënt. Dit gebeurde volgens de Track & Trace blijkbaar op een onhandig tijdstip want de DHL website geeft aan dat ze *mij* weer gemist hebben. Jammer, want gisterenavond vlak na de poging tot aflevering was de service point wel gewoon bemand, ik ben er zelf nog langs geweest om te zien of het pakket er al lag.
De volgende dag gaan ze het nog een keer proberen, maar elke dag dat dit zo doorgaat sterft de hoop in mij een beetje.
Dit is natuurlijk niet meer de schuld van Bax, maar ik moest het toch even kwijt.

Ik werd niet op de hoogte gehouden dat er een vertraging was opgelopen.
Whatsapp service reageert traag en alleen met een standaard bericht van "je bestelling zit nog in de verwerking". Ja goh, daar heb ik wat aan. Waarom dan? Wanneer kan ik de bestelling dan wél verwachten? Hopelijk alsnog vanavond natuurlijk, maar voor hetzelfde geld duurt het nog 2 weken...

Bestellen van producten is gemakkelijk! Verzending gaat snel, en als dit niet "sneller" mogelijk is, wordt je via de mail goed op de hoogte gehouden van de actualiteit van de bestelling. Website is overzichtelijk en toegangelijk. Top!

Zoals eerder vermeld gaat de verzending uitstekend. Ben erg blij met de afhandeling en de vermelding van de actualiteit.

Heb eerder een keer contact gehad met de klantenservice. Werd snel geholpen en vriendelijk behandeld.

goede web site alles goed te vinden. bij een vraag krijg je goede infotmatie.
je kunt ook makkelijk een vergelijking doen.

alles komt netjes aan

je moet soms lang wachten voor je een antwoord hebt zowel via de whats app als email.

Snel bezorgd, en een prima microfoon en een stevige standaard.
Gewoon Top,. Meer hoef ik er niet over te zeggen

Microfoon en standaard voldoen aan alle verwachtingen

Het was gemakkelijk om te bestellen, het waren logische stappen en ook de betaling verliep soepel.

Product voldoet aan de verwachtingen.

Duidelijke website en de winkel in Rotterdam heeft voldoende showroom modellen om iets uit te proberen.

Snel geleverd, maar niet op de afgesproken tijd.

Ik heb bij Bax een drumstel gekocht voor mijn 15-jarige zoon. Mijn zoon had een paar dagen nodig om alles in elkaar te zetten en liep uiteindelijk tegen een probleem aan met zijn drumkruk. De hoogteverstelling werkte niet goed. Ik heb dit toen gemeld bij Bax en de kruk met een RMA nummer teruggestuurd. Toen begonnen de problemen. Na 5 weken vakantie kwam ik thuis zonder enig bericht van Bax. Via de email kreeg ik vervolgens doodleuk te horen dat ze de kruk hadden ontvangen, maar zaten te wachten op de "rest". De kruk was onderdeel van een 5-delige set en ze wilden dat mijn zoon z'n hele drum set uit elkaar zou halen (3 enorme dozen met basedrum/snaredrum/toms etc. waar allemaal niets aan mankeerde). Ik heb ze toen geprobeerd te bellen, maar op elk moment is de wachttijd 20+ minuten. Toen maar een boze email gestuurd en ze verzocht (als ze de kruk niet los wilden vervangen) om de kapotte kruk gewoon terug te sturen, zodat ik zelf een oplossing kon zoeken. Dit werd direct geaccepteerd, maar 2.5 week later heb ik nog steeds geen kruk. Ik heb al meerdere keren gevraagd om een update, maar ook mails worden niet (meer) beantwoord. Een van mijn slechtste ervaringen in jaren.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music