Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProducten netjes binnen gekomen. Echter dinsdagavond besteld voor 23:00 en zou de volgende dag binnen zijn want alles was op voorraad. Helaas kwam het pakket pas op vrijdag binnen. Geen probleem verder maar ik hou van bedrijven die hun belofte nakomen.
VerzendingProducten netjes binnen gekomen. Echter dinsdagavond besteld voor 23:00 en zou de volgende dag binnen zijn want alles was op voorraad. Helaas kwam het pakket pas op vrijdag binnen. Geen probleem verder maar ik hou van bedrijven die hun belofte nakomen.
Beste heer/mevrouw,
Fijn om te vernemen dat de producten in orde zijn. Onze excuses voor de vertraging van de bezorging. We streven ernaar om alle pakketten de volgende af te leveren, maar door omstandigheden kan het soms wat later zijn.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Met vriendelijke groet, Bax Music
AlgemeenDe site is duidelijk en overzichtelijk. Je koopt natuurlijk iets van het internet dus je weet nooit hoe het product uitpakt. Ik vind dat voor zover het mogelijk is de plaatjes en de beschrijving erg duidelijk is en je weet waar je aan toe bent als je een product koopt. De prijzen vind ik wel mee vallen en het betalen verloopt ook goed.
VerzendingIk heb al een aantal dingen bij de Bax-shop gekocht (ukelele, ukelele tas, band voor ukelele en een snoer voor de versterker), alles werkt uitstekend en ziet er goed uit. De prijzen vallen me ook erg mee vergeleken met de kwaliteit. Bij de levering geeft de Bax-shop duidelijk aan wanneer het bestelde product geleverd wordt. Dat vind ik erg fijn omdat je hier dan rekening mee kunt houden. Bij al mijn producten zijn ze ook daadwerkelijk om deze tijden geleverd en zijn de producten mooi gebleven en goed verpakt!
AlgemeenSite werkt goed, geen problemen ondervonden.
Site werkt goed, geen problemen ondervonden.
Site werkt goed, geen problemen ondervonden.
Op de site staat levering volgende dag. Dat werd onaangekondigd twee dagen later. Plus een zondag plus een op maandag gesloten afleveradres maakte vijf dagen later. Geeft op zich niet, maar beloof dan niet ‘volgende dag’.
KlantenserviceOp een mail met de vraag waar het bleef werd pas een week later gereageerd
Beste heer/mevrouw,
Wat ongelukkig dat de bezorging pas vijf dagen werd en dat er niet tijdig op je e-mail werd gereageerd. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Fijn dat de website goed werkt. Hopelijk is je aankoop ook naar wens!
Met vriendelijke groet, Bax Music
AlgemeenIedere bestelling die ik al gedaan heb bij BAX-music ben ik content mee, een goede service en klantvriendelijk. De producten zijn altijd van mooie kwaliteit, en de prijzen zijn redelijk ervoor.
VerzendingLeveringen zijn goed, nooit iets beschadigd, de dozen zijn goed verpakt dat er niks kan gebeuren met het product. Ikzelf ben altijd bedient via GLS en die leveringen zijn altijd goed verlopen.
AlgemeenZeer gebruiksvriendelijke site, waar ik al meerdere malen dankbaar gebruik van heb gemaakt. Wat ik zoek als DJ toebehoren is vrijwel altijd meteen raak. Bestelpoces is vlekkeloos en bezorging nog nooit fout gegaan. Ook de vraag om feedback achteraf vind ik sympathiek. Bax wil graag beoordeeld worden om 'on top of the game' te blijven. Prettig!
AlgemeenIk ben altijd een fan geweest van Bax shop. Ik heb hier in het verleden vaker producten besteld waaronder mijn SHURE SE in-ear monitoren en nooit problemen gehad. Goede producten en snelle levering. Mijn vertrouwen in dit bedrijf heeft echter wel een kleine deuk opgelopen.
Ik schrijf deze review dan ook als 'Tweaker' aan mede tweakers om te benadrukken na te denken over nazorg en de waarde die 'jij' er aan hecht, wanneer je dure apparatuur besteld en bij een defect de verwachting hebt dat je kunt vertrouwen op snelle afhandeling van reparatie of indien nodig vervanging. Tevens om wellicht een signaal naar Bax shop af te geven dat hier nog een puntje van verbetering ligt.
Allereerst wil ik zeggen dat iedereen die ik tijdens herhaaldelijke telefoontjes gesproken heb bij de helpdesk, mij altijd vriendelijk te woord heeft gestaan en ik er van overtuigd ben dat zij ook gedaan hebben wat ze konden om mij van enig informatie te kunnen voorzien.
Waar ik mij zorgen om heb gemaakt is de contact met de RMA Reparatie & Retour afdeling, en met name het gebrek aan contact intern. Wanneer medewerkers van de helpdesk zelf al zeggen dat ze al enkele weken geen contact hebben kunnen leggen met een 'eigen' afdeling, dan stelt mij dat niet gerust.
Mijn product was een Limited Edition Gold Reloop MKII Turntable. Een speciaaltje waar er voor het 20 jarig bestaan van Reloop een beperkte oplage van 1000 stuks zijn gemaakt.
Voor mij dan ook een pronkstuk in de woonkamer waar ik erg zuinig op ben. Helaas vertoonde deze al vrij snel een klein defect waarbij zich een dip in het toerental voordeed. Gezien dit zich ca 2 a 3 keer per LP voordeed toch maar besloten dit onder garantie te laten repareren.
Bij Bax shop de aanmelding gedaan voor het reparatieverzoek en rond 24 mei de draaitafel zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Op donderdag 30 mei een bevestiging ontvangen van aftersales voor ontvangst en reparatie.
Rekening houdend met de gemiddelde 4 weken die vermeld staan op de website deze geduldig afgewacht. Toen er vervolgens zo'n 7 weken verstreken waren toch maar contact gezocht om te informeren.
Op emails zowel naar RMA als helpdesk geen reacties. Na telefonisch contact via de helpdesk vernomen dat ze hierover in het systeem nog niks terug konden vinden. Vervolgens geduldig gewacht.
Op 23 juli ontving ik een email met berichtgeving van een pakbon. Er vanuit gaande dat het product dan bij Baxshop binnen zou zijn gewacht op Track & Trace informatie. Na ca een week toch maar eens gebeld naar de helpdesk voor info hierover. Helaas kon men geen contact leggen met RMA maar ik zou hierover worden geinformeerd. (Geen feedback ontvangen) Opnieuw contact met helpdesk, vernomen dat men intern ook geen terugkoppeling of contact krijgen bij deze afdeling (reeds enkele weken) en er zou een intern onderzoek worden gestart. (bevestiging hiervan via email) Na 2 weken (de aangegeven termijn onderzoek) nog geen feedback ontvangen en weer gebeld. In het systeem niets bekend maar men zou het uitzoeken. Vervolgens op 14 Augustus (na weer bellen) per email een bevestiging dat de draaitafel terecht was bij de retourafdeling en spoedig verzonden zou worden. Uiteindelijk op 16 Augustus bezorging gepland via DHL.
Door gebrek aan enig info over waar de draaitafel zich bevond heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Reloop en deze hebben mij keurig gemeld dat de PCB motor vervangen is, dat zij op 5 juni de draaitafel hebben ontvangen en dat deze op 26 juni naar Bax shop retour is verstuurd.
Mijn conclusie hieruit is dat in de periode tussen 26 juni tot 16 augustus (ca 7 weken) de draaitafel ergens bij Baxshop in opslag heeft gelegen, klaar voor retourzending.
Dat hier intern geen info over geregistreerd staat, helpdesk geen reparatie geschiedenis kan inzien of kan traceren waar een product zich bevindt. Wat ik nog het meest zorgelijk vind is dat er weinig tot geen communicatie is tussen de verschillende afdelingen.
Tot slot de bezorging:
Op 16 augustus, draaitafel uitgepakt en er valt een los schroefje uit de doos! (iets wat je niet verwacht) Ondanks dat ik deze nog steeds niet kan plaatsen lijkt de draaitafel wel weer in orde.
Wat echter ontbreekt aan de doos is enige vorm van feedback. Geen begeleidende brief met info over de reparatie, wat er vervangen is, of er uberhaupt iets vervangen is. (gelukkig wist ik dit al via Reloop) Geen verontschuldiging over alle onduidelijkheid of vertraging van bijna 3 maanden, of ook maar een tegoedbon oid.
Al met al ben ik blij dat ik de draaitafel terug heb, maar ik heb een lange tijd gedacht dat ze het gewoon kwijt waren geraakt, dat men een reguliere als alternatief zouden sturen of simpelweg geld retour. Hoe dan ook heeft dit bij mij een bittere nasmaak opgeleverd en denk ik toch nog even na over mijn volgende bestellingen.
Resume:
31 juli bevestiging opstarten onderzoek [feedback geen]
Vrijdag 14 aug terecht, 16 Aug DHL bezorging
Reloop Support:
'5 juni ontvangen en 26 juni retour naar BAX shop. Motor pcb vervangen.'
Bezorging altijd goed, echter enige schriftelijke toelichting over reparaties en vertraging was wenselijk.
KlantenserviceKlantenservice altijd zeer correct
AlgemeenAlle producten die ik bij Bax-shop.nl besteld heb, waren snel binnen, en indien er iets niet correct was, werd dit snel en op een goede manier opgelost!
Ik ben zeer tevreden over deze online muziekwinkel met een ontzettend groot assortiment, ze hebben bijna alle denkbare instrumenten, en zijn zeer up-to-date, hebben ook een vakkundige helpdesk.
De aftersales is ook goed!
Betalen gaat ook altijd heel makkelijk en correct!
Kortom, mijn keus is gemaakt, Ik blijf vaste klant als het gaat om de aankoop van instrumenten en aanverwante artikelen.
Top Bax-shop ga zo door!
Produkten die je besteld bij Bax-Shop worden altijd stevig ingepakt.
Snelle levering van de produkten.
Retour is ook geen probleem met 60 dagen uitproberen, dat kan gewoon bij geen 1 online muziekstore, ze hebben ook fysieke winkels, waar je terecht kunt met al je vragen, en retourproducten.
Goede en vakkundige helpdeskmedewerkers!
Geven goed advies en helpen je op correcte wijze.
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden op website en bestelproces verliep vlotjes. Ook kreeg ik keurig een bon via de mail.
VerzendingLevering werd beloofd voor de volgende dag, maar de bestelling verdween na betaling in een black hole en kwam dus nooit.
KlantenserviceNavraag naar niet geleverde bestelling levert geen antwoord op van de klantenservice.
Wel krijg ik na een verloop van tijd een mail met de melding met een vage technische smoes en dat het product opnieuw in bestelling gaat. En jawel, de volgende dag gewoon geleverd.
Sorry kon er niet af.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Onze excuses dat jouw bestelling niet de volgende dag is geleverd. Uit jouw review begrijpen we dat het een aantal dagen later is geworden. Hopelijk ben je desondanks de vertraging wel blij met jouw aankoop en we willen je er nog veel plezier mee wensen.
Met vriendelijke groet, Bax Music
Algemeen2tal artikelen besteld, deze zijn netjes geleverd en voldeden aan mijn verwachting. Ook de bezorging was precies zoals afgesproken. Verpakking was degelijk en artikelen waren te volgen middels track and trace.
AlgemeenBesteld, en niet alles was op voorraad. Wel binnen twee dagen twee keer geleverd gekregen. Service was netjes afgehandeld zoals op de site staat.
Spullen zien er goed uit voor een starter, en prijscategorie.
Prijs zeker niet duur.
Aanrader om een kijkje te nemen/ je spullen te halen.
Producten snel en goed geleverd
Algemeener stond volgende dag maar ik had vertraging verder nog nooit problemen met bax gehan je word goed geholpen en de producten zijn goede kwaliteit!
Verzendinghet werkt (zoals gewoonlijk) gewoon goed!
Klantenserviceik werd erg goed geholpen!
AlgemeenHet ging heel vlot, de betaling ging heel gemakkelijk via de bankcontact app. Ik vond het product zeer snel. Alles ging zoals ik het wou.
VerzendingHet verzonden-mailtje kwam pas de volgende avond aan, en de ochtend erna kwam het aan, terwijl het eigenlijk de vorige dag aan moest komen, maar het was nog altijd zeer snel.
AlgemeenZeer uitgebreide inventaris met scherpe prijzen. Maakt het zoeken naar een specifiek iets soms wel lastig.
VerzendingAltijd prima verpakt en op tijd geleverd.
KlantenserviceDefecte voeding ter reparatie retour gestuurd binnen de garantie. Product defect weer terug gekregen met een rekening voor de onderzoekskosten.
Algemeenduidelijke site met veel producten tegen uitstekende prijzen en de betaling was binnen 1 minuut gebeurd en ontvangen waarna het product de volgende dag al bezorgd werd!
Verzendinguitstekende bezorging en kon het zelfs in de avond laten bezorgen zonder extra kosten
AlgemeenBesteld voor 23:00 is morgen in huis. Helaas niet, de dag erna niemand te pakken gekregen, telefonisch ellendig lange wachttijden, via Facebook na twee dagen pas respons, via whatsapp nooit meer iets vernomen. Waardeloos.
Geen beloftes doen die je niet waar kan maken. Service is er ernstig op achteruit gegaan helaas, vroeger vaste klant, nu bestel ik liever elders.
Vermelde levertijden als beloofd op de website kloppen niet helaas. Nooit een verzendbewijs ontvangen kaar het pakket lag plots klaar op een afhaalpunt.
KlantenserviceOnbereikbaar op alle mogelijke manieren, telefonisch, whatsapp, Facebook, nergens gehoor.
AlgemeenDuidelijke communicatie dat het product niet op voorraad was en dat als deze binnen was, direct zou worden verzonden. Dat gebeurde ook. Goede stevige verpakking, absoluut geen klachten.
AlgemeenZeer ruime, duidelijke en professionele winkel met uitgebreide informatie over de producten. Bestelling plaatsen gaat eenvoudig met voldoende manieren tot betaling.
VerzendingVeel verschillende keuzes qua leveringstijden en tevens meerdere transportaanbieders. Product was zeer goed verpakt en geleverd op de afgesproken tijd!
AlgemeenBestellen is zoals altijd makkelijk en snel. Producten bijna altijd op voorraad en goede service.
VerzendingDe levering was sneller dan verwacht, dus altijd fijn en happy mee!
AlgemeenBestellen was eenvoudig, snel en makkelijk, goed overzicht en informatie over het product, de betaling via pay was, verbazingwekkend snel binnen.
VerzendingDe levering is iets waar heel veel bedrijven nog van kunnen leren.
Bestelling geplaatst in de middag, in de avond was het pakket aangeboden bij DHL, en om 11 uur in de ochtend had Ik het pakket in m'n handen.
Een snelle service, snelle levering, goede communicatie als je met vragen zit, er wordt altijd veel aandacht besteed op dat gebied.
Daarbij is het ook kwaliteit boven kwantiteit, al met al een super organisatie/bedrijf.