Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Products are of excellent quality, price are the lowest in the market my keyboard price was a top deal the lowest price seen on the entire European market and more

De site werkt goed en ze hebben een uitgebreid assortiment. Ook hebben ze vaak mooie acties.

Ik heb 3 producten besteld die alle 3 op voorraad waren. Er stond ook tijdens het bestellen overal aangegeven dat de bestelling de volgende dag bezorgd zou worden. Ik neem speciaal een paar uur vrij zodat ik op tijd thuis zou zijn. Vervolgens hoor ik niks en wordt er niks bezorgd.

Ik kreeg voor mijn bestelling ook geen track en trace. Hiervoor heb ik ze gemailed. Volgende dag kreeg ik er wel een maar de klantenservice zelf reageert pas 7 dagen later op mijn mail. Daarop heb ik ook weer gereageerd omdat niet alles naar wens was (de stroomkabel van de speakers past niet in speakers). Op die mail heb ik tot nu toe nog steeds geen reactie gehad en dat is inmiddels al 6 dagen geleden.

Deze service ben ik van bax shop totaal niet gewend, maar helaas lees ik de laatste tijd steeds meer slechte ervaringen.

goede site en snelle levering van het bestelde product,het product was goed verpakt en er is niks mis mee

duidelijk keuzes, goede info (video's), correcte bestelprocedures, snelle levering en bestelling was prima verpakt en volledig

Het had een duidelijk en snel betaalproces, en de betaalbevestiging was ook zo goed als meteen binnen

Hij kwam de volgende dag nog binnen.

de levering was snel, de producten zijn van goede kwaliteit, ruime keuze op de website, precies wat ik zocht.

Snelle levering, geen schade.

Snelle en duidelijke site met perfecte zoekfunctie. Betalen ging erg eenvoudig.De dag na bestelling al in huis. Works like a charm! Prima geluid, eenvoudige bediening. I

Supersnelle en correcte levering. Had een ION bluetooth cassetteadapter besteld, de volgende dag in huis.

Nieuwe microfoon besteld, maar wat ik ontving was een defect B-Stock exemplaar. De verpakking was open geweest en de microfoon werkte niet.

Gewoon eenvoudig betalen met Ideal, zoals je dat tegenwoordig op de meeste sites doet. Snel en handig. Weet even niet of er andere betaalopties waren...

Product zat goed ingepakt, kwam netjes uit de doos. Levering binnen gestelde termijn.

Snel bezorgd als het in de schappen ligt en bijna elk zelf studio product verkrijgbaar.

Klantenservice was de dag dat ik het probeerde druk, dus een lange wachtrij voor de telefoon, maar prima toen ik eenmaal aan de lijn kwam.

Goede service! Bijvoorbeeld toen een product (een dj controller) defect was kon ik hem gelijk terug opsturen en kreeg ik een paar dagen erna gelijk een nieuwe! Prijzen zijn uiteraard ook goed en bezorg tijden ook.

WAARDELOZE ZAAK DIT. GEEN ANDERE WOORDEN VOOR. ONBESCHOFTE PER WHATSAPP EN PER TELEFOON VOELEN ZICH METEEN BEDREIGD ALS JE ZEGT DAT JE MORGEN DE SPULLEN WIL EN ANDERS HET GELD KOMT TERUG HALEN. JE WORD STEEDS VAN HET KASTJE NAAR DE MUUR GESTUURD EN HET IS ALLEMAAL NIET HUN SCHULD. BESTE MENSEN EEN OPROEP NAAR JULLIE ALLEMAAL BEDENK GOED VOOR JE HIER WEER WAT BESTELD. JE KRIJGT JE SPULLEN NIET EN DOEN ER ALLES AAN OM HET IN JOU SCHULD TE SCHUIVEN. KIJK MAAR NAAR ALLE REVIEWS HIER.

Komt niet aan en ze beloven van alles maar ik moet er maar achteraan blijven zitten.

Als je vraagt geld terug en ze daar moeilijk om doet en zegt dan kom ik me geld wel halen voelen ze persoonlijk bedreigd en krijg je te horen weet je wel wie ik ben?? Slaat nergens op echt een klote klantenservice.

Over het algemeen is de service van Bax wel goed. 60 dagen retourrecht etc. om vervolgens voor een lagere prijs (meestal maar een paar euro) Een B-stock model te kunnen kopen. Echter wordt er vaak niet aan de afpsraak 'voor 23:00 besteld, volgende dag in huis' gehouden. Dit is voor mij de 3e keer dat de bestelling vertraagd is. Jammer! Daar laat je toch je steekjes vallen, zet het dan niet op de website!

DDJ-400, pracht product.

Bax shop zegt zelf het volgende: Helaas is het ook geen 100% garantie dat dit lukt Daniel. We werken er keihard voor. Als we iets voor je kunnen doen dan horen we het graag.. Beetje raar als je met koeienletters boven je website zet: 'VOOR 23:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!'

Bestelling is makkelijk te plaatsen, site is heel overzichtelijk.
Je vindt er alles wat je nodig hebt.
Zowel de betaling als de levering liep enorm vlot en de pakjes komen goed verpakt en in uitstekende staat toe!
Enig minpuntje die ik zou kunnen noemen is dat de klantendienst niet altijd even snel is in hun antwoorden.

Heb al behoorlijk wat besteld bij hun en ng nooit moeten klagen. Alles was altijd in uitstekende staat en nog nooit ontbrak er iets. Het wordt in een leuke doos ingepakt met dan wat opgeblazen plastic om de producten te beschermen.

Ik werd soms pas 1 dag of 2 dagen erna gecontacteerd, wat ik een beetje frustrerend vond. Zowel via e-mail als via whatsapp. Maar dat is het enige negatieve dat ik over die site kan zeggen.

Het was makkelijk vinden omdat ik wist wat ik zocht. En de zoekmachine werkte naar mijn idee prima.

Hoewel Bax het product op tijd had aangeboden, bleek DHL de onbetrouwbare schakel n de keten te zijn.

Eerste keer kwamen zij niet opdagen vanwege overmacht en tweede keer kwamen zij ook niet opdagen maar beweerde dat ik niet thuis was, waardoor ik het produkt pas de volgende dag kon ophalen bij een servicepunt.

Dan heb ik nog liever een bezorging van PostNL (Die ook zeker niet vlekkeloos is) Maar ik heb een grotere kans dat ik het product binnen twee dagen in huis heb.

Prima contact gehad met de servicedesk. Aangegeven dat ik problemen had met de bezorger.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. De bezorging is zo te lezen een paar dagen later geworden. Onze excuses voor dit ongemak. Fijn dat je verder goed contact hebt gehad met onze klantenservice en dat je gemakkelijk hebt gevonden waar je naar op zoek was.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. We wensen je een fijne dag en veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Duidelijk, eenvoudig en snel. Zeer goed advies bij aankoop en mooie kwaliteitsspullen. Bax-shop, Bax Music is een topwinkel. Ik koop al mijn instrumenten en andere muziekspullen daar, tot grote tevredenheid.

Levering was sneller dan verwacht, en in prima staat.

Een van de beste webshops die we hebben…
Een van de beste webshops die we hebben , betrouwbaar goede service en prijzen. Groot fan van Baxshop en ja natuurlijk gaat er ook bij hun wel eens wat fout. Zoals onlangs met een cadeaubon die ik gekregen had. Nou één telefoontje naar de zeer vriendelijke helpdesk en de zaak was geregeld en kreeg mijn producten die ik besteld had een dag later. Het betrof een foutje in het bestelsysteem met de cadeaubon. Zeer tevreden en blijf bij Bax voor mijn muziekinstrumenten. Top zaak.

Goed

Doen goed hun werk

Goede prijzen en een zeer uitgebreid assortiment. De webshop is overzichtelijk en geeft de producten netjes weer. Bij elk product is een uitgebreide productbeschrijving aanwezig en je kunt in één oogopslag zien bij welke vestigingen het product op voorraad is.

Enig minpunt voor mij was dat de bestelling een werkdag later kwam dan beloofd. Ze adverteren met 'voor 23:00 besteld is morgen in huis', maar in de praktijk ging er nog een werkdag overheen.

Heldere website, duidelijke informatie. Leuk dat er veel videos aan de producten worden gekoppeld om de vergelijking op afstand net wat makkelijker te maken. Niet altijd de laagste prijs, maar het zit er nooit ver vanaf.

DHL heeft mijn stop gewoon overgeslagen en ik kreeg doodleuk een mailtje dat ik niet thuis was terwijl ik dat de gehele tijd was en de deur zowat uit mijn appartement heb gestaard. Dat ze hem over moeten slaan is tot daar aan toe, maar zo'n mailtje met een keiharde leugen erin van DHL (niet bax shop, maar wel hun partner) is gewoon waardeloos. Dat was met avondbezorging aangevinkt. Volgende dag een halfuur omgefietst om het bij het pakketpunt af te halen.

Reageren snel en adequaat.

Beste Tiemen,

Wat onhandig dat de vervoeder het pakket niet heeft afgeleverd terwijl je gewoon thuis was. Heb je hierover ook contact met ons opgenomen? Wij kunnen dan een klacht bij de vervoerder neerleggen. Hopelijk is jouw aankoop verder wel in orde. We willen je er nog veel plezier mee wensen.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Although the success of Bax-Shop means the death of the small business owners, I have to admit the service is tip-top. When they say something will arrive there and in this amount of time, it definitely will.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music