Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Ik had een bestelling geplaatst, maar omdat het me niet lukte om een correctie aan te brengen in de bestelling heb ik de bestelling niet doorgezet en een nieuwe bestelling aangemaakt. Ik kreeg daarna een mail met de volgende tekst '' Op 2019-11-03 om 20:51 heeft u de bestelling xxxx gedaan. Wij hebben hier helaas nog geen betaling voor ontvangen.U kunt door op onderstaande link te klikken uw betaling alsnog uitvoeren. '' ik heb bax om opheldering gevraagd. Het bleek een reminder te zijn of ik nog interesse had in dat product. Ik vind de strekking van die mail niet zo vrijblijvend klinken. Maar wel keurig te woord gestaan en excuses gekregen voor het ongemak.

Geleverd zoals verwacht

De vraag over een onduidelijke mail werd keurig beantwoord met excuses erbij

Hallo Knakie,

Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. Tot de volgende keer!

Bart | Bax Music

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit. De service is erg goed. De levering is ook heel goed.

Ik kreeg het snel binnen. dus ik vind de levering echt geweldig

als je een vraag heb kan je gewoon een vraag stellen en dat is fijn je krijgt snel reactie

Hallo Jesse,

Bedankt voor jouw review, veel plezier met jouw nieuwe producten!

Bart | Bax Music

De bestelling was heel makkelijk te bestelen zeker als je een account aan maak hoef je maar 1 keer je gegevens in te geven
Zeker ook makkelijk voor de volgende bestelling
Bestelling die ik dee ging super bestelde een mengpaneel op 2 min was dit besteld
En de volgende dag had ik deze in huis. Super service vind ik dit
Ook is de bestelling heel goed verpakt want de doos van de mixer zat innemen grote doos met bescherming in zo dat je bestelling niet kan beschadigd kan worden top vind ik dit van Bax

Bestelling ging heel rap
Verzending ook In de avond besteld
In de ochtend geleverd bij me
Werd heel goed verpakt

Snelle service want bestelling doen voor 23:00 volgende dag geleverd
En als er een probleem is kan je snel en makkelijk alles vragen aan Bax
Je kan contact nemen met telefoon e-mail of via Facebook
Dat gaat allemaal snel ze geven op de klanten en houden iedereen te vreden

Hallo Studio gvk,

Bedankt voor jouw review!

Bart | Bax Music

Prima bestelprocedure en bezorging. Een vette min vind ik de ongevraagde in plastic verpakte stapel reclame van derden die aan de bestelling was toegevoegd 🤔.

Hallo Larssonke,

Bedankt voor jouw review. We snappen dat dit vervelend is. Stuur even een privé berichtje via Facebook met jouw klantnummer en jouw klacht, dan helpen we je snel verder.

Bax Music

I ordered a guitar as a birthday present for an 8 y.o. kid. The order was placed and paid 6 weeks ago. Still nothing. They confirmed sending another one, with the same delivery company (DHL) and still nothing... They are openly lying on rating websites and refuse to accept their responsability. Very very bad webshop. I wish I never bought so much things in the past years. Life is too short to financially support comoanies which have no interest and care about their customer, except for their money....

Very bad organisation. They advertise "before 23:00 ordered, tomorrow at home". It never happens. Count minimum 3 days to receive a product, IF you receive it...

One of the worse customer service you could find. They take 2 weeks to answer emails, you cannot reach them by phone, they answer many times the same thing and he takes them a month to start searching what is the problem. On top of that, they answer BIG LIES on the customers reviews : on a review I posted on trustpilot, they simply answered : "we are sorry for the issues you met with the order process. You received you guitar couple days later (????) and we hope that you are happy with your purchase. Amanda". Let's be clear here : I still never received anything, the order is done and paid A MONTH AND HALF AGO and they started investigation 3 times (according to the emails they sent, sometimes...). So VERY VERY VERY BAD customer service.

Dear customer,

We are sorry to read you still haven't received your guitar. Can you please get in touch with our customer service so we can check what is going on? Our apologies for the inconvenience.

With kind regards, Bax Music

We hebben het hier over het beste schroefdraad dat ik tot nu toe in handen had. Ik kan niet anders dan iedereen die een verloop nodig heeft van 3/8 in naar 1/4 inch aanraden dit item te kopen. Want het gaat van precies 3/8 inch naar exact 1/4 inch. Werkelijk wonderlijk hoe het past op het schroefdraad van zowel het statief als de recorder die op het statief moet staan.
Het mannelijk deel staat fier overeind en is dubbel zo lang als in mijn geval nodig; dat is evengoed niet al te bezwaarlijk.

Zoals beloofd geeft het reliëf aan de buitenzijde prettig grip op de zaak.

Het is natuurlijk wel een exorbitant duur ding, gegeven de minimale functionaliteit van dit item.

Verzending naar de eigen winkel. Belofte op de website: het ligt er voor 10:30u de volgende dag. In werkelijkheid lag het er niet de volgende dag, maar nog een dag en vier uur later.
Vervolgens kreeg ik een irritant "U heeft uw bestelling nog niet opgehaald"-mailtje en pas op of we annuleren de order! Het was feitelijk juist dat de bestelling niet was opgehaald, maar dat had te maken met de veel te late aflevering bij het filiaal. Kleine, onnodige irritatiefactor.

Mensen in de winkel waren vriendelijk en enigszins behulpzaam, maar konden verder niet zoveel doen

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn dat je het beste schroefdraad in huis hebt! Mooi dat het zo goed bevalt. Wel jammer om te lezen dat de bestelling een dag later in de winkel werd geleverd. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Hopelijk kunnen we je de volgende keer weer verblijden met een snelle levering.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Ik had een beamer besteld bij Bax-shop. De levering was snel, conform de opgegeven levertijd. Helaas kwam ik er al snel achter dat de beamer niet naar behoren werkte. Daarom een RMA aangemaakt.

Er werd zeer snel een vervangende beamer geleverd.

Toen kwam ik er achter dat ik last had van het zogenaamde rainbow effect dat dlp beamers bij sommige mensen kunnen geven, heb hem daarna teruggestuurd voor geld terug. Voelde me daar wel iets bezwaard bij, immers waren er twee beamers opgestuurd en geopend en vroeg ik nu mij geld terug.

Vanuit Bax was het echter geen probleem, het geld stond een week later weer op mijn rekening. Zeer netjes!

Ik kon de producten goed vinden. Spullen zagen er netjes uit. Niets op aan te merken. Precies volgens vraag.

Snelle levering en goed verpakt.

Bedankt voor je review Susanne!

Microfoon + Accessoires besteld. Website is erg overzichtelijk, al moet je soms wel vaak doorklikken om bij de juiste categorie te komen. Bestelling was snel geplaatst en factuur kwam later netjes binnen via de mail.

Producten waren netjes verpakt en werden op tijd geleverd. Doos zelf was wel beschadigd (waarschijnlijk door bezorgdienst). Gelukkig waren de producten zelf nog intact.

Hallo LukasvH_1,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat je tevreden met onze service.

Bax Music

Wanneer ik informatie vraag over een bepaald product word ik zeer goed geholpen. Ook in de winkels word ik door vriendelijk personeel geholpen.

Zeer snelle en verzorgde levering

Ik word altijd goed geholpen als ik om informatie vraag. Ook in de winkels word ik door vriendelijk personeel geholpen.

Bedankt voor jouw review Luwouters, fijn om te lezen!

In de afgelopen tijd vier bestellingen geplaatst waarbij geen een goed is gegaan:
* Ongelofelijk slechte levering door DHL
* Leveren van gebruikte spullen als nieuw
* Leveren in abnormaal grote dozen met meter aan plastic vulling terwijl product onbeschermd en klein in omvang

DHL heeft tot nu toe geen een keer op tijd geleverd.

Totaal geen inleving met een uit de hoofd geleerd zinnetje: Wij kunnen er helaas niets aan doen.

Onderstaande reactie onderstreept mijn verhaal. Dit antwoord heb ik tig keer voorbij zien gaan.

Hallo Mcaran,

Wat jammer om te lezen dat jouw bestellingen niet naar wens zijn aangekomen. We begrijpen je frustratie, het is uiteraard niet de bedoeling dat dit zo gebeurd.
Mocht je nog niet geholpen zijn, stuur dan even een privé-bericht met je klantnummer en verhaal, dan kijken we met je mee en kijken we naar een passende oplossing. Daarnaast zullen we jouw feedback meenemen om onze service te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak.

Bax Music

Versterker voor de zaak gekocht bij Bax vanwege een ruim assortiment, vertrouwde naam en goede voorwaarden (60 dagen retour sturen, 3 jaar garantie)

Snelle verzending, goed verpakt

Ik had een (niet perse spoedeisende) vraag m.b.t. een LED die ging branden bij inschakelen. Ik heb op donderdag om 11:00 gemaild en ik kreeg op maandag om 14:30 een reactie terug. De reactie was inhoudelijk goed en afdoende, maar het had misschien wel iets sneller gemogen.

Hallo Chic de Friemel,

Bedankt voor jouw review, we zullen de volgende keer proberen nog sneller te reageren!

Bax Music

een ontzettend fijne plectrum zeker als je opzoek bent naar eentje die niet teluid aanzet

Bedankt voor jouw review Jarno!

3 weken na de bestelling wordt ineens gezegd dat je artikel niet meer leverbaar is. Daarna zeggen ze dat ze je geld terug gaan storten, dat gebeurt niet. Inmiddels een week geleden mailde een medewerker letterlijk: "Ik heb het openstaande bedrag zoals verzocht teruggestort op het opgegeven rekeningnummer.", maar helaas is het tot op de dag van vandaag nog niet bijgeschreven.
Koop hier niks!

Random losse creditnota's die vervolgens niet uitbetaald worden voor je er om vraagt, en dan vanaf het moment waarop ze zeggen dat het teruggestort is moet je blijkbaar nog 7 werkdagen wachten. Complete onzin!

Hallo Daan,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je op je terugbetaling aan het wachten bent. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Stuur even een privé berichtje met je klantnummer en verhaal. Dan helpen we je snel verder en kijken we wat er aan de hand is.

Bax Music

Ik kocht voor mijn jongste dochter een B-Stock Guild D120 gitaar. Deze werd in perfecte staat geleverd, geen krasje te zien en klinkt zoals verwacht: heeeel mooi.

Gitaar werd in originele hoes en doos verpakt en verzonden en zeer snel afgeleverd op afhaaladres.

Bedankt voor je review Andreas, goed om te lezen. Veel plezier met de nieuwe gitaar!

Bax Music heeft uit mijn ervaring de beste zoekfunctie van elke online gitaarwinkel. Ook verliep mijn ervaring met het online bestellen erg soepel

De levering was ruim op tijd en het verliep erg soepel via dhl

Bedankt voor je review Timon!

De site is goed georganiseerd, het is makkelijk om alles te vinden. Ook zijn de prijzen bijna altijd het goedkoopste van Nederland.

Alles was netjes in gepakt. En niks was beschadigd. Een van de producten was niet meteen beschikbaar, maar het duurde echt niet lang. En je kon zelfs kiezen of je dan de producten apart wilde hebben.

Bedankt voor je review Simon, fijn om te lezen!

fijne mooi klinkende gitaarsnaren alleen vind ik het een beetje onduidelijk beschreven welke snaren nou welke zijn

was er ontzettend snel helemaal top

Webwinkel is overzichtelijk en bevat een groot assortiment.
De fysieke winkel in Amsterdam heeft veel spullen, maar voor vragen moet je vrij lang wachten. Eenmaal aan de beurt wordt er wel genoeg tijd besteed om je zo goed mogelijk te helpen.

Levering normaal gesproken zoals aangegeven op de website, ook bij levering naar de winkel in Amsterdam zoals aangegeven.

Bij hulp in de winkel is meestal een vrij lange wachtrij, eenmaal aan de beurt krijg je wel volledige aandacht en hulp.

Bedankt voor je review Jasper. Het is soms wat druk in de winkel inderdaad, maar we proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Tot de volgende keer!

Top service, goede prijzen en snel in huis. bij deffect product direct een omruiling. top

super snelle levering

snel contact gehad via facebook

Goed om te lezen Bo!

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music