Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Goede website met complete informatie waarmee je de producten goed kan vergelijken. Product is op tijd geleverd zoals werd aangekondigd en zat goed verpakt. Betaling verliep zonder problemen.

Product is op tijd geleverd zoals werd aangekondigd en zat goed verpakt

De betaling was gemakkelijk, ik kreeg gewoon een mailtje, klikte op de link en heb het betaald via die Bank App.

Was sneller dan verwacht geleverd en goed verpakt.

Ik was mijn wachtwoord vergeten dus belde de helpdesk en ze waren super vriendelijk + hebben mij geholpen mijn bestelling netjes te plaatsen.

"Even Baxen" en 'Gearswag" zijn veelgehorde termen in mijn kennissenkring en dat is niet voor niets.. De site werkt goed, het aanbod is groot. Betaling werd prima verwerkt en bij vragen werd ik snel geholpen door de telefonische helpdesk. Prima werk.

"schiet sneller dan zn schaduw" BAX zelf was zo snel, dat DHL t niet kon bijbenen. Kreeg mooi een bericht dat er bij uizondering geleverd zou worden op zondag (feestdagen rooster blijkbaar), had mn dag vrijgemaakt en de halve dag uit t raam gestaard. "we hebben u gemist" was het om 19u. Natuurlijk.. als je niet komt dan mis je mij zeker.. zucht. Dag later dus ook maar thuis gebleven. uiteraard toen wel pakketje ontvangen. Geen enkele blaam bij Bax dus!

Ik had een betaallink nodig per mail, dat werd per direct geregeld. Ik hing nog geen 20 seconden in de wacht en werd bovendien vriendelijk geholpen. Lijkt me prima.

Beste klant,

Bedankt voor jouw complimenten en feedback. Fijn om te vernemen dat je zo tevreden over ons bent. Hopelijk de volgende keer ook over de bezorging. Veel plezier met jouw bestelling en een fijne dag toegewenst.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Penny wise, pound foolish..
De levering van de bestelde items is prima verlopen, zij het met wat vertraging a.g.v. de black friday drukte.

Wel is storend dat op de website een code staat voor een korting die niet gestand wordt gedaan. Daarvoor ontving ik zelfs twee aparte mails vanuit de helpdesk van verschillende medewerkers waarbij als redenen voor het niet geldig zijn van de kortingscode worden vermeld:

Afwijzingsreden 1:
Je geeft aan een kortingscode ontvangen te hebben per e-mail. Ik heb dit voor je nagekeken en ik zie dat het is vervallen sinds 30 september. Deze kun je echter niet meer gebruiken.

Afwijzingsreden 2:
De kortingscode die jij voor ons hebt opgestuurd is geldig bij een aankoop van minimaal 150 euro, vandaar dat het niet is gelukt.
Je kunt de korting gebruiken bij de volgende aankoop.

Kortom: er wordt veel moeite gedaan door Bax-shop om onder een kortingkje van EUR 5,-- uit te komen. De bestede tijd van de medewerker om deze antwoorden te componeren zal ongetwijfeld meer hebben gekost...

'Penny wise, pound foolish'?

Het is enorm storend dat op de website een code staat voor een korting die niet gestand wordt gedaan. Sterker nog je kunt deze niet eens kwijt in het dialoogscherm op de site voor het afrekenen. Bij navraag kreeg ik zelfs twee aparte mails vanuit de helpdesk van verschillende medewerkers (!) waarbij als redenen voor het niet geldig zijn van de kortingscode worden vermeld:

Afwijzingsreden 1:

Afwijzingsreden 2:
Je kunt de korting gebruiken bij de volgende aankoop.

'Penny wise, pound foolish'?

Beste klant,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We hebben jouw review ook via Trustpilot mogen ontvangen. Je hebt via daar een reactie van ons ontvangen.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet, Bax Music

2e bestelling en de 1e na een half jaar geannuleerd en de 2e is tot nu een week te laat en geen idee of deze nog bezorgd word?.Wel weer gemailed met als antwoord dat er iets is mis gegaan maar geen idee of het nog wel word bezorgd?.

Nog niks ontvangen en geen idee of het nog wel bezorgd word of dat het nog aankomt of wat de nieuwe levertijd is het enige wat ik als antwoord kreeg was een track en tracé nummer die stil staat

1x gehad met m’n 1e bestelling die een half jaar te laat was en hun tegemoetkoming was hem te veranderen in een ander goedkoper gitaar die volgens hem wel leverbaar is maar zou er dan op achteruit gaan en voor hetzelfde geld bij een vertrouwd muziekwinkel een betere gekocht.

Beste Kevin,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Heb je jouw bestelling inmiddels al mogen ontvangen? Indien dit niet het geval is, neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat we de status van je bestelling kunnen nakijken. We horen het graag indien we je nog ergens mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Echt super tevreden met de prijs/kwaliteit en service! Elke keer flikken ze het weer! Echt blij met deze winkel ;-)

Elke keer weer: besteld voor 23:00 's avonds morgen in huis (zelfs rond Black Friday)!!!

Als je contact hebt met de klantenservice wordt je snel en vakkundig geholpen!

Ben zeer tevreden met de aankoop,gebruik hem voor mijn keyboard,zeer goed draagkomfort,zeer goed geluid en natuurlijk snelle verzending en goede prijs van baxshop,thx guys.

Gewoon super

Heb nog geen klachten behandeling gehad dat heb je niet nodig bij een goede shop.

donderdagmiddag 21 november 2019 bestelde ik bij Baxshop een Bstock digitalemixer, de Behringer X32 compact van € 1257,00. Die zou de volgende dag (morgen in huis) bezorgd worden. Dat moest ook, want ik had maandag er een productie mee. Toen ik vrijdag zag dat deze nog niet aangeboden was aan de vervoerder, belde ik op of daar een oplossing voor was. Die bestond er uit dat ik zaterdag maar naar Amsterdam moest rijden, daar hadden ze nog wel de kleinere producer, dan kon ik me daar zondag nog op inwerken: "De Compact kun je weigeren aan de deur, die komt dan weer terug bij ons". Op maandag is de mixer rerour gegaan en dinsdag bij Baxshop bezorgd zag ik in de Treck and Trace. Deze hebben ze donderdag na een dringend telefoontje van mij ingeboekt en een creditnota gemaild.
In plaats van daarna snel mijn geld terug te storten om de slechte ervaring wat te compenseren, vertelde de medewerker dat ik nog gematst werd, omdat ze eigenlijk 30 dagen de tijd hebben om mijn geld terug te storten en dat nu na zeven (werk!)dagen doen, geteld vanaf de dag dat ze de retour helemaal verwerkt hebben. Als je het echter over een wettelijke termijn hebt, is dit binnen 14 dagen vanaf de dag dat ik aangegeven heb het artikel niet meer te willen, dus vanaf 22 november.
Ik had tegelijk bij Fritz-events een case besteld voor de compact en teruggestuurd, waarvoor ik de 26ste november een credit nota kreeg en het geld op 28 november bijgeschreven op mijn rekening. Het kan dus wel.
Nu hebben ze misschien wat extra rente van de klanten waarvan ze het geld zo lang mogelijk vast houden, maar een goede klant kwijtraken levert geen geld meer op.

"vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis" is in werkelijkheid vandaag besteld, we staan over vier dagen voor de deur. Niet omdat de vervoerder steken laat vallen, ze bieden het later aan.

Geven verkeerde informatie over wettelijke termijnen, denken niet mee naar een oplossing, beweren het één, (het geld staat op uw rekening, gaat u maar kijken en trekken dat later weer in).

Beste klant,

Bedankt voor jouw review. We hebben deze review ook via Trustpilot mogen ontvangen. We hebben je inmiddels van een reactie voorzien.
Indien we nog iets anders voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Ons acoustische drumstel ingeruild in de winkel bij Bax Amsterdam voor een B-stock electronisch drumstel. B-stock is een ooit geretourneerd artikel. Goed advies gekregen en direct de nieuwe drumkit in de winkel besteld.
Helaas hebben wij betaald voor een volledig drumstel, maar hebben we een half drumstel gekregen. De drummodule miste en de complete stellage.
De klantenservice claimt dat dit in de winkel is misgegaan, dus vandaar de lage beoordeling, ondanks het goede advies.

Direct na het ontvangen van het incomplete drumstel de klantenservice gebeld. Deze was tot 23:00 bereikbaar, wat erg fijn was in dit geval. Pluspuntje.
Daarna ging het mis. Bij het nakijken van de bestelling had de klantenservicemedewerker bepaald dat wij inderdaad een compleet drumstel besteld hadden. Dit kon hij ook zien in de (inmiddels niet meer voor klanten toegangkelijke) winkelpagina op de website. Er is toen een onderzoek gestart naar de missende onderdelen.
Na twee weken en zes dagen (na herhaaldelijk aansporen van onze kant via Twitter en telefoon) kwam het antwoord dat wij een incompleet drumstel hadden besteld en dat het daarom zo ver was afgeprijsd. We konden het wel retourneren voor ons geld terug. Nu was het stel helemaal niet zo goedkoop en ging dit antwoord in tegen wat er in de winkel in Amsterdam en door de klantenservice eerder gemeld was. Nadat wij hierover reclameerden bij de klantenservice dat er ons toch echt door Bax zelf een volledig drumstel was verkocht, zou men kijken wat er te doen viel.
Een volle week later belden wij Bax weer en dit keer hingen wij niet op totdat er een redelijk antwoord kwam. Wij vonden het onredelijk dat er geen schuld werd bekend en dat men bleef suggereren dat wij gewoon het verkeerde besteld hadden. Uiteindelijk, nadat de klantenservicemedewerker drie keer naar zijn manager was geweest, hebben we er nog 50 euro korting uitgekregen op een nieuw drumstel en zijn we hoogstpersoonlijk naar het magazijn in Goes gereden om onze incomplete set daar om te ruilen voor een nieuwer model (het model wat wij besteld hadden was niet langer leverbaar). Het vertrouwen in een goede afloop als wij er niet zelf bij waren, was helaas weg.

Nu is het uiteindelijke resultaat redelijk, hoewel vanwege de lengte van het proces, het onbegrip van onze situatie en emoties daarbij en de vasthoudendheid die wij hebben moeten tonen, verdient Bax toch geen hoge beoordeling voor de klantenservice.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. In de review komen we geen klantgegevens tegen, dus we kunnen niet exact nakijken in je account wat je hebt aangeschaft en wat er is gebeurd. We vinden het jammer dat je niet tevreden over ons bent. Hopelijk ben je toch tevreden over de geboden oplossing en is het drumstel dat je nu in huis hebt in orde en naar wens.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Ik gebruik deze nanokontrol2 voor het geluid te regelen op mijn twitch stream. Icm de op internet te vinden nk2tray werkt deze echt super! Per applicatie het volume regelen zoals de game die ik speel, teamspeak en bijv muziek volume op de stream. Brengt je stream meteen naar een hoger level!

Heb het pakket de volgende dag afgehaald bij het filiaal van bax.

Prima geholpen door de medewerker met de overige producten die ik ter plaatse heb bijgekocht.

Bedankt voor jouw review!

Goede overzichtelijke webshop. Bestelling plaatsten en betaling is allemaal ok. Tot en met de betalnig is er geen probleem

Bestelling was goed verpakt, enkel werd maar de helft geleverd. Er was ook geen aanwijziging op een nazending

Antwoord op mail ging niet heel snel maar was wel vriendelijk. Enkel werd geen enkele belofte nagekomen. De rest van mijn bestelling nooit gekregen en op de vraag voor een terugstorting van het resterend bedrag krijg ik geen antwoord.

Beste heer/mevrouw,

Wat onhandig dat je een deel van jouw bestelling nog niet in huis hebt. We begrijpen dat je ons ook een e-mail hebt gestuurd en gevraagd om meer informatie. Je kan ons eventueel ook een bericht via social media (Whatsapp, Facebook, Twitter) sturen. Daar reageren we doorgaans sneller.
We horen het graag indien we nog iets voor je kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Doen altijd precies wat ze beloven. Verzending is snel, producten zijn van prima kwaliteit. Eigenlijk geen minpunten te vinden.

Ik heb vaker besteld bij Bax. Tot nu toe altijd goed gegaan! Zal het absoluut vaker doen.

Nette en snelle verzending.

Een bestelling maken gaat makkelijk en snel. De bevestiging had ik ook snel in mijn mail.

Het was erg netjes en veilig ingepakt

Hallo Carola,

Bedankt voor je review!

Bart | Bax Music

ik bestel geregeld bij Bax-Shop. Gewoon een goeie duidelijke webshop voor de muzikant en/of hobbieist.

Goed

Goed

Heb nu een aantal keren ervaringen met Bax. Elke keer goede ervaringen.
Webshop is overzichtelijk en de prijzen zijn scherp. Daarnaast hebben ze veel filmpjes over de producten die ze verkopen. Dat spreekt mij erg aan.
Levering komen elke keer goed aan zoals afgesproken.

Producten zijn goed verpakt. Zeker omdat het over gevoelige audioapparatuur gaat is dat heel fijn voor mij.

Hallo SteHe, bedankt voor je review!

Good service and quick delivery, 60 days return policy - nice! Also the quality of packing is at it's finest, the boxes where sealed and safely packed

very fast, tomorrow at home

asking additional questions about quality making sure that all went well

Hello Milan,

Thank you for your nice review!

Kind regards,

Bart | Bax Music

Een fijne en snel werkende website. Makkelijk bestelling plaatsen en vervolgens goede en snelle bezorging volgens afspraak.

Netjes en stevig verpakt. Wel een erg ruime verpakking in verhouding tot de geleverde spullen Levering op afgesproken dag en tijdstip.

Ik heb een professionele geluidsstudio en installeer soms ook AV ter plekke. Zodoende heb ik al heel wat besteld bij Baxshop en mag ik spreken uit ruime en al langere ervaring.
Qua producten, staat waarin ze verkeren, service, ruil en/of terugname heb ik alleen maar positieve ervaringen.

De bezorging (verschil in bezorgdiensten) wil wel eens in kwaliteit variëren, maar ik weet natuurlijk niet of dit Bax zelf aan te wrijven is. Hierdoor komt het wel eens voor dat de levertijd anders wordt dan beloofd.

Wanneer het gaat om zeer product specifieke informatie en/of techniek is het wel eens gebeurd dat iemand mij terug belde die hier in gespecialiseerd was (lijkt mij uitstekend). Voor algemene vragen hadden zij altijd een antwoord klaar en werd waar mogelijk hulp geboden. Wel lange wachttijden soms.

Hallo Warning Studios,

Bedankt voor jouw mooie review, we hopen dat we je nog lang van goede kwaliteit gear kunnen voorzien!

Bax Music

Groot assortiment en prima levering! Ook handig afterpay aanwezigheid zodat je niet op je geld hoeft te wachten mocht het product niet naar wens zijn.

Volgende dag geleverd.

Werd goed op de hoogte gehouden van de order en levering.

Hallo Etiem,

Bedankt voor jouw review!

Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music