Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Bax heeft een keurige site met goede productinformatie, kwaliteitproducten, snelle levering, goede afhandeling van klachten.

Snel, goed verpakt, op de afgesproken datum.

Klantenservice is heel persoonlijk/toegankelijk. Je wordt snel geholpen door mensen die (binnen de mogelijkheid) echt met je meedenken.

De bestelling werd snel geleverd en dat terwijl het rond de kerstdagen was. Ze hebben scherpe prijzen en een uitgebreid aanbod.

Netjes en goed verzorgd verpakt voor een deels kwetsbaar en kostbaar product

Bij eerdere bestellingen contact gehad met de klantenservice en die is gewoon goed. Geven antwoord op je vraag. Meedenken mag wat meer maar voor de rest echt gewoon goed

Product was makkelijk te vinden. Had het product de dag erna geleverd en was in goede staat!

Mijn product was goed verpakt en had geen schade en snel geleverd!

De klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.

Producten zijn goed te vinden maar de voorraad / levertijd weergave klopt van geen meter. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst blijft het doodstil en op support vragen krijg je na ruim een dag pas antwoord. Bestelling geplaats op 23 dec... Levertijd van 3 dagen naar een week, 2 weken en nu 5 weken verder zien schuiven op de site, maar vanuit Baxshop word ik niet op de hoogte gehouden.

Verzending had al moeten plaatsvinden, maar deze blijft helaas uit.

Je vraagt om een levertijd update met wat aanvullende vragen en ontvangt dan een geautomatiseerd mailtje met de nieuwe uitgestelde levertijd. Daarna vroeg ik maar of ze het dan als avondlevering konden versturen want de vakantie was voorbij en doordeweeks is niemand overdag thuis. Dat kon gelukkig wel... maar alsnog wordt er niets verstuurd. Er is een showmodel van het product aanwezig in winkel van Goes, maar ze zouden ook niet op het idee komen om deze dan als alternatief aan te bieden. Hier heb ik weer om gemaild maar zoals verwacht blijft het doodstil. Ben bang dat Bax een bedrijf is dat je telefonisch moet lastigvallen om iets voor elkaar te krijgen.

Edit:
Retour aangevraagd om de order te annuleren.
Iemand heeft daar rucksichlos mijn verzoek geaccepteerd zonder ook maar mijn opmerking te lezen.
Nu krijg ik dus een verzendlabel opgestuurd voor iets wat ik nog niet binnen heb.

Beste Remi,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de levertermijn van het door jouw bestelde product een aantal keer is verschoven. Qua levering zijn we afhankelijk van wat we binnen krijgen van de leverancier. Om die reden is de levertermijn altijd een indicatie en kunnen we nooit 100% garanderen.
Het aanvragen van een retour is niet een manier om een bestelling te annuleren. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Via social media reageren we doorgaans snel. Ook telefonisch kunnen we je snel helpen. Neem gerust contact met ons op indien we nog ergens mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Bax Music

fijne winkel, goede website
combinatie site en fysieke winkel bevalt mij zeer goed
ook al omdat de winkel vlak bij mijn huis zit, reuze makkelijk om daar de bestelde artikelen af te halen

duidelijk omschreven op de site, was precies wat ik nodig had

Bij Bax heb ik een aantal welen terug een Iq7 besteld ,
een kleinformaatbmicrofoon om de kwaliteit van mijn opgenomen
op straat beter uit de verf te krijgen .
Dat lukt .

Klinkt erg goed als je hem aansluit op de iPhone ..
maar ook als je een optreden opneemt .
Nadeel is dat je dan het geroezemoes van de omgeving ook letterlijk oppakt en dat wil zeggen hoe gevoelig de apparatuur is .
Je kunt beter je optreden ‘ live ‘ opnemen en zorgen dat de omgeving stil is .

Het is heel kwetsbaar ook de aansluiting . Ik adviseer om de iPhone met aangesloten IQ7 wel in een statief te zetten als je gaat opnemen . Als hij tijdens de opname verschuift hoor je dat ook terugkomen in de opname dat is jammer .
Je kunt deze microfoon goed gebruiken met GarageBand en StudioMini om meerdere partijen op te nemen .Dan gebruik ik er de koptelefoon van Devine bij met een bijbehorende splitter om de plug . Leuk ding ik ga er nog wel wat mee aanklooien , keileuk . om te zetten naar een miniplug
Maar ook op de iPad werkt deze prima .

Rond de feestdagen besteld en binnen een dag binnen .
Beschermd verstuurd in een doos die groot was in vergelijking met het microfoontje .
Het was ingepakt met veel vulsel met lucht als bescherming .
Strak en netjes verzonden en gekregen .

Meer besteld bij Bax maar altijd netjes en snel en met niet zo ‘n grote beurs voel ik me toch altijd serieus genomen . Daarom ben ik en blijf ik vaste klant .

Geen klachten gehad maar bij vragen over het product kom je snel bij de juiste persoon terecht ...

Prettig contact met klantenservice, maar helaas redelijk significant laat geleverd. De website vond ik duidelijk en fijn om te navigeren, en de informatievoorziening met behulp van tussentijdse e-mails waren prettig en correct.

Uiteindelijk ben ik wel erg tevreden en blij met mijn aanschaf: een nieuwe gitaarversterker.

Er werd geadverteerd dat als ik op zondag zou bestellen de versterker nog voor de kerst in huis zou hebben. Uiteindelijk werd het pas de week na kerst dat ik de bestelling mocht ontvangen. Ik heb enigszins begrip voor de feestdagen / eind december erg druk is maar de bestelling was ruim een week te laat. Of dit Bax is aan te rekenen of GLS (niet DHL zoals bij het plaatsen van de bestelling werd verteld) weet ik niet. Echter vind ik het kwalijk om op een dergelijke manier te adverteren als het niet waargemaakt kan worden.

Ik heb vooraf contact gehad met de klantenservice waarbij ik adequaat ben geholpen. Correcte en eerlijke productinformatie mogen ontvangen welke goed hielp bij het maken van een goede keuze.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en feedback. Fijn om te vernemen dat de gitaarversterker in orde en naar wens is. We kunnen ons voorstellen dat je wat teleurgesteld in de levering moet zijn geweest. Onze excuses voor het niet tijdig leveren van de bestelling. Aan de hand van jouw review kunnen we geen klantgegevens opzoeken, we weten dus ook niet exact wat de reden van vertraging is geweest.
Indien we nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Goede service en top producten! Ik koop al 6 jaar bij baxshop en altijd vriendelijk behandeld en als er problemen zijn worden ze netjes opgelost

Snelle levering

Goede service en top producten! Snelle levering en klantgericht en klantvriendelijk! Zeer te vreden!

Na inmiddels vele jaren klant te zijn waarin af en toe zaken wat stroef liepen met Bax moet ik zeggen dat de service inmiddels is gestegen naar een hoog level. Ga zo door Bax. TOP SERVICE!

Top!

Top!

Bestelling was makkelijk te plaatsen en betaling verliep verder ook soepel! Niks op aan te merken.

De oordopjes zouden net iets groter mogen zijn. Nou voelt het soms alsof ze te diep zitten en ik er dan moeilijk bij kan om ze uit me oren te halen. En het touwtje waarmee de oordopjes vast zitten van een iets steviger materiaal mogen zijn.

Overzichtelijke website, ruim assortiment, scherp geprijsd, snelle levering en vriendelijk behulpzame klantenservice, en leuke acties!

Super snel, er staat bij hoelang de levertijd is, dus mocht het langer duren dan zie je dat van te voren en weet je precies waar je aan toe bent!

De zoekfunctie in de klantenservice is erg handig, ook overzichtelijk met alle categorieën waar je uit kunt kiezen. Zelf vind ik de filmpjes met uitleg erg fijn die je bij een aantal producten kunt zien.

Erg fijne shop, filters werken goed, compleet aanbod, bij prijsvergelijking worden er ook altijd B-Stock opties geboden indien beschikbaar. Scherpe prijzen t.o.v. concurrentie.

Altijd snelle verzending indien op voorraad, staat goed op de site aangegeven. Meerdere malen besteld en nagenoeg altijd volgende dag in huis. Aanmelding bij de vervoerder en track & trace krijg je allemaal erg snel per mail. Gewoon top :-)

Goede muziek winkel. Het personeel is deskundig. Ruim aanbod aan artikelen. Snelle levering van de artikelen.

Voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis(stipt). Fijn!!

De klantenservice neemt de tijd om te luisteren naar de klant. Zij geven jou het gevoel dat zij echt willen helpen.

Heldere webwinkel en product werd snel en goed verpakt geleverd. Alles wat je van een moderne (web) winkel mag verwachten.

Altijd genoeg duidelijkheid en overzicht. Af en toe mogen producten wel aan wat meer zoekwoorden gekoppeld worden.

Ik krijg altijd pakketjes optijd

Heb nog geen problemen gehad.

Bax-shop levert altijd snel, reageert altijd snel op vragen die (ik via e-mail) aan de helpdesk stel en (allerbelangrijkst) ze zijn concurrerend in prijs. Ik heb er zo'n beetje al mijn instrumenten en toebehoren besteld en ben tot op heden zéér tevreden!

Er wordt duidelijk aangegeven of een product op voorraad is of niet. Wanneer een product niet op voorraad is, zal een indicatie worden weergegeven wanneer verwacht de verwachting is dat het product geleverd kan worden. Deze indicatie klopt meestal heel aardig. Producten waarbij wordt aangegeven dat ze direct leverbaar zijn, worden doorgaans ook de volgende dag daadwerkelijk geleverd.

1x contact gehad met de klantenservice vanwege een kleinigheid. Deze reageerde (via e-mail) kundig, adequaat en oplossingsgericht.

Ik ben zeer tevreden over deze webshop! De site is super duidelijk en je wordt erg goed geholpen! Alles is duidelijk wat het inhoudt, onduidelijkheden ben k niet tegen gekomen! Daarnaast ook nog snelle bezorging, zelfs rond de kerstdagen.

Ik heb een capo en een zet snaren besteld. Over het algemeen ben ik erg tevreden! Ik heb niet de aller beste gitaar (hij is tweede hands), daardoor komen de producten waarschijnlijk iets minder goed over dan dat ze daadwerkelijk zijn. Hopelijk kan ik binnenkort een nieuwe gitaar kopen zodat ik de volle ervaring krijg van de producten!

Ik kwam er laat achter dat ik een aantal spullen miste, top dat je dan kunt bouwen op een snelle levering

Het is gewoon goed als het bestelde de volgende dag binnen is.

Uitstekende service en levering. Meerdere keren iets besteld, altijd betrouwbaar. Duidelijke voorraad indicatie en wachttijd indicaties.

Delivery is delayed ordered today it will be delivered after a few days! extremely disappointed I came to bax-shop because of the fast delivery I had cheaper options with other resellers I will never order from bax-shop again !!

Dear customer,

We are sorry to read about the delivery. Do you already know the new date of the delivery? If not, please get in touch with our customer service so we can help you. You can also reach us at Facebook and Twitter.

With kind regards, Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music