Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijk kunnen vinden en bestellen. Enige vreemde is dat ik goedkoper uit was met het kopen van een doos ipv. een download code en daarmee meteen verder kunnen... Beetje gek, want die enorme door zat in een andere nog grotere doos met luchtzakken en het enige wat er in zat was een boekje (pdf had ik prima gevonden) en een sticker met code... Kortom, als ik de foto had gekregen was het mij ook best 😉
VerzendingHet pakket was netjes ingepakt en kwam uiteindelijk netjes en heelhuids aan, maar...
Had gekozen voor avond bezorging van DHL. Dat zou vanaf 17:30 zijn, échter krijg ik de volgende dag om 15:59 een e-mail met de melding dat ze vanaf 16:03 kunnen komen. Dan ben ik al geïrriteerd... Vervolgens ben ik gelukkig op tijd aanwezig, geen briefje dus ik dacht ik zit goed. Krijg ik om 17:37 een e-mail dat ik er niet was, terwijl ik als een brave burger naar mijn pakketje zit uit te kijken. Best wel balen want ik kijk er niet voor niks naar uit... Uit mijn deurbel rapportage lijkt het erop dat er om 11:15 een bezorger heeft gepoogd te bezorgen (en ik koos die dag niet toevallig voor avond bezorging 🤦♂️). Mooie boel, weer een dag vertraging... Mijn 2e pakket (andere bestelling) is ondertussen 5 dagen onderweg, hopelijk wordt het morgen bezorgd...
Na drie dagen nog geen antwoord gekregen op een email. Nog gebeld en na een wachttijd van 14 minuten werd mij een order nummer gevraagd. Vervolgens werd ik in het kader "even de gegevens erbij pakken" nog 6 minuten in de wacht gezet. Kreeg vervolgens de melding dat mijn vraag werd doorgezet naar een andere afdeling en kon mij niet verteld worden wanneer ik antwoord ging ontvangen per mail. Zojuist zag ik wel dat mijn 2e pakket weer in actie komt en morgen aangeboden zal worden 🤞
Edit: ondertussen is het 2e pakket heelhuids aangekomen dus daar ben ik dan wel weer hardstikke blij mee ;-)
Hallo Lometje,
Wat vervelend dat de bezorging en het contact niet zo soepel is verlopen. Gek inderdaad dat een doos goedkoper is dan een download code. We zullen je feedback doorgeven om onze service te verbeteren. Hopelijk gaat de bezorging morgen de volgende keer wat soepeler en verdienen we weer 5 sterren.
Veel plezier met jouw nieuwe product!
Bax Music
AlgemeenProducten zijn allemaal goed, alleen de klantenservice reageert niet op mailtjes van producten die in de doos missen.
Verzendingligt aan DHL bij deze, al meerdere keren (3x op een rij in 4 dagen tijd ook) gehad dat DHL afvinkte 'je was niet thuis' omdat ze het niet konden vinden
Klantenserviceklantenservice reageert niet op mailtjes van missende producten uit de doos.
Beste Cyriel,
Bedankt voor jouw review. Zojuist hebben we het voor je opgelost. Het ontbrekende product wordt nagestuurd. Onze excuses dat we nog niet eerder op jouw e-mail hadden gereageerd.
Indien we nog iets anders voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music
AlgemeenKwaliteit webshop voor audio apparatuur, muziek instrumenten of toebehoren. Heb hier een zeer goede microfoon en studio arm gevonden voor een thuis-studio.
AlgemeenIk had een studio 26 interface van presonus waar ik al erg tevreden over was. Helaas ging daar een kanaal van stuk. Ik mocht een andere uitzoeken omdat de 26 niet meer leverbaar was. Ik koos ervoor on uit te breiden naar de 1824.
Het duurde wel erg lang, zo’n twee maanden, voordat ik van Bax shop het bericht kreeg dat dat mijn 26 niet meer te repareren was. Ik ben zelf maar eens gaan informeren omdat ik niets hoorde. Dit kan natuurlijk ook aan de reparateur (presonus??) liggen. Dat weet ik niet. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.
De preamps klinken super zoals ik gewend ben vd presonus interfaces. De zero latency monitoring werkt fantastisch. Ik kan niet wachten om mijn band er mee te gaan opnemen.
Toen ik betaald had - ik moest een bijbetaling doen omdat ik een duurdere interface heb uitgekozen - werd hij een paar dagen later verzonden.
KlantenserviceWanneer ik een mail stuurde, kreeg ik keurig, binnen enkele dagen een mail terug. Ook de Facebook chat werkte lekker vlot en duidelijk mee.
AlgemeenBax heeft een goede service. Ze hebben goede producten. En ik heb er meerdere bestellingen gedaan.
AlgemeenBestelling digitale piano en accessoires.
Bestelling uitstekend behandeld. Vragen werden door het webcareteam snel en adequaat opgepakt. De geleverde items voldoen volledig aan de verwachting
Het webcareteam reageert snel en lost vragen en problemen op
AlgemeenErg fijne site, je kan er genoeg vinden. Met al die reviews is het ook wel fijn selecteren
VerzendingAlles was netjes verpakt en supersnel binnen
AlgemeenBax-shop is dé muziekwinkel waar je alles kunt vinden. Na uitstekend advies heb ik er mijn nieuwe digitale piano gekocht. En ook allerlei kabels en losse apparatuur, ze hebben gewoon alles wat je maar kunt verzinnen! Goede bediening en mensen met hart voor muziek, ga zo door!
VerzendingVorige keer om half elf 's avonds besteld en de volgende dag al in huis! Maar ook bestellen en afhalen in de winkel gaat prima, het is zeker geen straf om langs te komen in die goed gevulde muziekzaak.
KlantenserviceGoed geholpen toen ik per ongeluk de verkeerde kabel had besteld. Gewoon weer terug kunnen geven en samen de juiste uitgezocht. Ook de Ukelele van mijn dochter bleek achteraf niet de juiste en om kunnen ruilen voor een betere bariton ukelele.
AlgemeenHet bestelde product is goed te vinden omschreven met een duidelijke specificatie, afbeeldingen en een duidelijke prijs.
VerzendingVerzorgd ingepakt en snelle levering maar dat ben ik wel gewend van de firma BAX
KlantenserviceReactie, via de mail, over het bestelde produkt zoals: is het goed aangekomen, tevreden bent over het bestelde.
AlgemeenBax heeft een goed prijs / kwaliteit verhouding.
Het assortiment is zeer uitgebreid en ze hebben zelfs een eigen productlijn (Devine) dat goede kwaliteit is.
Wat ik zou verbeteren is dat er een app wordt ontwikkeld want dat zou een stuk prettiger winkelen zijn.
Het product komt goed verpakt alleen was de bezorger veel te laat.
KlantenserviceKlant is hier koning, ze doen niet moeilijk over retournen.
AlgemeenEnorm fijne winkel. Altijd netjes en verzorgd bezorgd en goeie kwaliteit / prijs verhouding. Fijne tijdige levering, een dagje later als je het net voor 23 uur besteld, maar dat begrijp ik heel goed want dat is niet te doen.
Al met al bestel ik graag bij bax muziek spullen, want allround is de combinatie van service, prijs en kwaliteit top
AlgemeenMakkelijk en snelle levering . Ben er al vaak geweest, goede service en knowhow.
Aardige en behulpzame mensen!
goed verpakt ( rookvloeistof 5ltr
AlgemeenEen goede site, een snelle levering, meestal (afhankelijk van prijs) prima producten, telefonische service prima.
AlgemeenSnel in huis, goed verpakt, goed product! Een tactile transducer besteld en werkt geniaal. Aanrader!
AlgemeenDe website is makkelijk en snel. Goede weergave van de voorraad van de producten. Betaling ging ook prima en snel. Geen klachten
Prima! de volgende dag heb ik alles ontvangen. Goed en veilig verpakt.
AlgemeenEen vlotte, directe afhandeling van een aankoop, die duidelijk omschreven en getoond werd online. De productomschrijving was helder, de stappen om tot de betaling over te gaan uitermate helder en snel te doorlopen. Een groot verschil met enkele concurrerende online aanbieders.
VerzendingBinnen 24 uur bezorgd, geen overbodige dozen om verpakkingsdozen en een nette factuur erbij.
AlgemeenGoede ervaring. Alles snel en naar behoren geleverd. Ik zou zo weer via Bax bestellen.
AlgemeenDe Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm was goed verpakt en op afgesproken tijd geleverd. Wat mij als eerste opviel aan deze koptelefoon is hoe comfortabel hij aanvoelt in gebruik. Erg lightweight, en fijn afgewerkt. Geluid is goed, fijn en crispy. Niet teveel low-end, zoals bij mijn KrK's het geval is. Uiteraard moet ik de koptelefoon nog even leren kennen, maar ik ga er vanuit dat ik hier heel solid op kan mixen voor de komende jaren. Aanrader!
VerzendingNiks op aan te merken! Zoals afspraak en goed verpakt
AlgemeenHet gehele proces gaat vlekkenloos. Waarom ik geen 5 sterren geef is omdat er altijd ruumte is voor verbetering. Niet altijd kan ik dit inzien maar in het geval van Bax-Shop zou ik zeggen stuur wat minder emails met wat minder tekst. Verder super!!
VerzendingDuurde wat langer dan normaal maar verder prima!
KlantenserviceIn principe n.v.t. maar de mails waren duidelijk en vol met informatie
AlgemeenSpullen worden snel opgestuurd. Wel opletten, als je niks opgeeft wordt alles in 1 zending gedaan en moet langer wachten als 1 artikel langere levertijd heeft.
Prijs waarde verhouding is goed. Scherpe prijzen in de markt.
Bax heeft een breed assortiment, zodat je veel keuze hebt in veel instrumenten en apparatuur.