Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe bestelling was telefonisch omdat mijn oorspronkelijke bestelling ineens 44 weken (!!!!) levertijd had. Daarom heb ik hem omgezet in een ander artikel. Op zich liep dat prima, de medewerker was vriendelijk en beloofde me dat ik de bestelling de dag erna zou ontvangen.
VerzendingHelaas bleek de dag erna dat deze belofte (die ook op de site breed wordt uitgemeten) niet was waargemaakt. Na telefonisch contact bleek er iets mis te zijn gelopen wegens problemen in het magazijn; er liep wel meer mis volgens deze medewerker. Op zich was de medewerker vriendelijk maar hij kon niets oplossen.
AlgemeenIk kon een gitaarversterker uitproberen in de winkel, en daarna heb ik hem online besteld. Dat verliep erg prettig.
VerzendingIk had de versterker na 2 werkdagen in huis. Dat is vrij snel, zeker voor dit soort producten.
KlantenserviceIn de winkel werd ik prima geholpen en kreeg ik ruim de gelegenheid om verschillende versterkers uit te proberen. Ik werd me rust gelaten, en kon de versterkers uitproberen zoals ik zelf wou. En het personeel was zeer hulpvaardig en deed zijn best om me direct een exemplaar mee te geven. Dat lukte niet, maar nadat ik hem online had besteld had ik de versterker binnen twee werkdagen in huis. Dat is behoorlijk snel!
AlgemeenSnelle bezorging, alles goed ingepakt, en een gratis sticker en pen in het doosje 👌
VerzendingEr zat geen extra bescherming in de doos maar dat was ook niet nodig, snelle levering en op tijd.
AlgemeenPrima duidelijke website. Maar zodra je hebt gekocht is de afterservice waardeloos. Geen reacties waar je iets aan hebt en belangrijker, je product is heel lang weg in een zwart gat. Geen verantwoordelijkheid bij de service-medewerkers. Jammer, het kan zo mooi zijn. Lees ook positieve ervaringen, maar die van ons is: think before you buy here.
VerzendingGoed verpakt en conform afspraak
KlantenserviceZie hierboven. Helaas is onze ervaring met de Service afdeling van Baxshop een echt waardeloze. Ze zijn hard gegroeid, maar dit is echt niet op orde. Spijt van onze aankoop.
AlgemeenAls relatieve leek heb ik diverse artikelen bij Bax-shop besteld. De uitgebreide product- en aanvullende informatie op de website hebben mij enorm geholpen bij het maken van voor mij juiste keuzes. Van leek tot pro, voor ieder wat wils aan producten en begeleidende informatie. En iedere keer is de bestelling netjes, compleet en snel bezorgd. Bij een van de producten stond als verwachte levertijd 7 werkdagen. Maar toch was het binnen 48 uur binnen. Da's nog eens fijn!
VerzendingNetjes verpakt, snelle levering. Laatste keer zelfs binnen 48 uur i.p.v. de levertijd van 7 dagen, zoals vermeld op de website.
AlgemeenIk bestel al een paar jaar al mijn muziek apparatuur bij Bax. Ik heb er meerdere keren gitaren, synthesizers, koptelefoons, speakers, en allerlei kabels gekocht. De service in de winkel is goed en wanneer je je spullen laat bezorgen wordt alles uitstekend ingepakt. Al met al een aanrader als je nog een plek zoekt om nieuw muziek spul te kopen
De bezorging is altijd binnen de vooraf aangegeven levertijd. Helaas zijn bepaalde pakketten wat ruig behandeld in de post, maar gelukkig pakt Bax daarom altijd goed in.
AlgemeenFijne winkel! Goed aanbod en goede prijzen. Service kan iets beter. Lange wachtrij en bij vertraging van product een matige oplossing.
AlgemeenAlles gaat vlot en snel, veel betalingsmogelijkheden. Ook is bestelling snel geplaatst. Enkel was niet de dag erna,
VerzendingDe verzending gaat snel, altijd met bpost en ook kost niet te veel.
Het is meestal zelfde tijd als aangegeven staat:
AlgemeenGitaarsnaar was geknapt, heb hier al vaker besteld dus nu ook weer gelijk. Nieuwe gitaarsnaren waren volgende dag netjes op tijd in huis.
AlgemeenAltijd goede service in mijn ervaring. Ooit een keer een stel monitoren besteld die niet voorradig bleken en ik mocht zonder bij betalen een duurdere variant uitkiezen. Tevens snelle levering en een eventueel retour is ook zo gepiept
VerzendingAltijd goede service in mijn ervaring. Ooit een keer een stel monitoren besteld die niet voorradig bleken en ik mocht zonder bij betalen een duurdere variant uitkiezen. Tevens snelle levering en een eventueel retour is ook zo gepiept
KlantenserviceAltijd goede service in mijn ervaring. Ooit een keer een stel monitoren besteld die niet voorradig bleken en ik mocht zonder bij betalen een duurdere variant uitkiezen. Tevens snelle levering en een eventueel retour is ook zo gepiept
AlgemeenMakkelijk besteld en snelle levering. Gitaar week in kleur iets af van de foto, maar is wel naar tevredenheid
VerzendingGoed verpakt en de volgende dag in huis
AlgemeenSuper goed geholpen. Nadat de bestelling geplaatst was nog telefonisch te woord gestaan door een medewerker. Super goed geholpen met de vragen die ik nog had. Super snel geleverd ook nog!
VerzendingWas de volgende dag al in huis, was goed verpakt. Niks op aan te merken
KlantenserviceNa het plaatsen van de bestelling had ik nog een aantal vragen, had eerst de verkeerde besteld. Hiervan kreeg ik snel een t&t gestuurd. Deze kon ik bij de deur weigeren. Uiteindelijk beide gitaren gehouden. De andere aan moeders gegeven.
AlgemeenVeel producten, veelal prima prijs en prima shop dus hierover geen klagen, verder geen bijzonderheden.
VerzendingPrima, snel.
KlantenserviceService... slecht.
Microfoons besteld daar maar werkten niet zoals ik had gehoopt. En eigenlijk klopt de beschrijving van het product niet. Daarover geprobeerd te bellen maar met een wachttijd van 15min toch maar voor een mail aan de klantenservice gegaan in de hoop dat ik iets fout doe met het product of dat er iets anders aan de hand is. Want deze microfoons zouden wel een mooie oplossing voor mij zijn.
Helaas na 4 dagen nog geen reactie. Nog een mailtje... 24uurlater nog niet... dan toch maar door die telefonische wachtrij heen... 20 min.
Helaas kon de medewerker mij niet helpen, een expert zou de volgende dag terugbellen.
Uiteraard gebeurt dat niet. Wel nog een dag later een mailtje van "de expert" met de vraag wat er aan de hand is (lees mijn mailtjes dan joh!).
En een link naar de handleiding. Duh, 1, daar staat niet veel in, en 2, die had ik natuurlijk zelf ook al lang geprobeerd.
Ik gereageerd dan maar op de mail maar ook daarop blijft een reactie uit.
Klaar mee, producten gaan terug en heb een alternatieve oplossing gevonden die we lekker elders gaan halen! (nog goedkoper ook).
AlgemeenWebsite is makkelijk doorzoekbaar. Mogelijke combinaties met het product worden overzichtelijk getoond. Ik heb snel en eenvoudig mijn bestelling kunnen plaatsen. De prijs (van mijn artikel althans) wisselt redelijk vaak, dus hield ik die via Tweakers in de gaten. Uiteindelijk via een mooie korting iets meer dan een tientje kunnen besparen
Het is prettig om aan te kunnen geven wanneer ik mijn bestelling wil ontvangen (welke datum en in de avond of niet). Zoals gewenst ontving ik mijn bestelling keurig de volgende dag. Mijn doos was goed verpakt in een omdoos met luchtbescherming.
AlgemeenAltijd alles optijd en netjes verpakt. Je krijgt altijd wat je word beloofd en vind die zekerheid gewoonberg fijn. Soms met een sticker erbij, soms met n Senseo kopje. Leuke toevoeging.
AlgemeenRode NT1 microfoon. Ik geniet van de kwaliteit voor die prijs! Tevreden klanten bij opnames en zelf ook een tevreden klant van baxshop!
VerzendingZe hebben de juiste verzend bedrijf gekozen!
KlantenserviceIk heb voor me bestelling even telefonisch contact gehad en heb antwoorden op al me vragen gehad.
AlgemeenBestellen was heel makkelijk, snel bezorgd en een hele mooie prijs. What you see is what you get, mooie producten. Ik zal zeker weer bij Bax-shop bestellen!
AlgemeenBijna al mijn muziekale spullen komen van Bax vandaan. Mijn gitaar heb ik bij Bax gehaald en ben daar heel vriendelijk en professioneel naar een hele fijne stratocaster geleid.
VerzendingVersterkers en onderdelen die ik in via webshop heb besteld zijn altijd snel bezorgd, en qua prijzen zijn ze consistent goedkoop!
AlgemeenHeb al diversen b-stock producten gekocht bij Bax en dit is een prima mogelijkheid om wat duurdere producten voor een iets scherpere prijs te kopen. Helemaal top!
VerzendingSnel, maar op de Texel niet op zaterdag. Das wel jammer.
KlantenserviceStaan altijd open voor aanpassingen aan je bestelling. Reacties op mail duurt wel een aantal dagen.
AlgemeenDe afgelopen weken heb ik gezocht naar de beste audio interface en studiomonitoren binnen mijn budget. Daar heeft Bax-shop mij uitstekend bij geholpen, door via de helpdesk-mail advies te geven en in de winkel te adviseren. Daarbij heb ik goed gebruik gemaakt van de '60-dagen terug' garantie. Ik heb producten thuis gestuurd gekregen, altijd snel en op tijd en goed verpakt. Ook de retourservice was uitstekend.
Hoewel dit over de webshop gaat, kan ik het niet laten om te onderstrepen hoe aantrekkelijk hun fysieke winkels zijn!! Ik kom er graag, met goede service en veel afluistermogelijkheden.
De reactietijd van helpdesk-mail zou overigens wel wat sneller kunnen.
Snel, goed verpakt, op de afgesproken bezorgdatum.
KlantenserviceInhoudelijk uitstekend, maar de wachttijd van bijna een week is wel een beetje lang.
Door de goede service en prettige wijze van afhandeling maakte dit voor mij veel goed.