Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDuidelijke productomschrijvingen, makkelijk bestellen, goede ocmmunicatie en fijn dat je in de winkel kan afhalen. Bestel al jaren bij Bax. Kan het alleen maar aanraden.
VerzendingIk heb gekozen om de bestelling af te halen in de winkel
AlgemeenRcf 712 mk4 besteld bij baxshop.
Voor mij de enigste internet shop die goed en correct werkt.,zowel met de afhandeling (snel en duidelijk) als ook met evt klachten of garantie...alles gaat top.
Daarop had ik doormidden van de ,,bundelprijs,, de goedkoopste prijs voor deze speakers gekregen van alle concurrenten op internet.
Voor 22:00 uur besteld de dag erna thuis.
Mits er geen vertraging in zit bij DHL....maar ook dan wordt je prima geïnformeerd.
Vorig jaar tot 2 keer toe een defecte dj controller gehad....dit werd super opgelost door hun klantenservice....meedenken en handelen in het belang van de klant..top.
AlgemeenBax levert meestal op tijd en heeft af en toe leuke acties waar ik graag gebruik van maak. Eventueel retour gaat ook prima, hoewel je er soms nog wel eens achteraan moet bellen. Zijn behulpzaam, wel traag in reageren op email dus bellen is beter (ook al is er een wachtrij). Al jaren klant naar tevredenheid. Check wel van te voren de site van de fabrikanten voor specs van wat je koopt want dat is niet altijd helemaal accuraat op de website. Better safe than..., all in all , goed assortiment en top service
AlgemeenProfessional and very clear! Simple to follow the directives, no misunderstandings possible! I wish to congratulate you!
VerzendingFaster then expected!
KlantenserviceAs it should be, no problems!
AlgemeenPrijs/kwaliteitverhouding uitstekend. Perfect geluid voor in je studio/kamer. Zeer tevreden. Diepe bass en heldere klanken. Voor deze prijs een hele goede speaker set.
VerzendingSnel geleverd en verzending was goed te volgen.
AlgemeenIk vind Bax Music (www.bax-shop.nl) een geweldige winkel om te kopen.
Het bestellen via internet gaat super makkelijk en je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling thuis af te laten leveren (ook in de avond als dat beter uitkomt) of in een Bax Music winkel naar keuze.
Ik had ervoor gekozen om mijn bestelling in de winkel in Amsterdam op te halen.
Dit is een super leuke winkel waar je onder het genot van een kop koffie of thee allerlei instrumenten of apparatuur kan testen.
Er is ook zeer kundig en vriendelijk personeel aanwezig die alle vragen beantwoord en helpt met het inladen van de bestelling.
Voor mij een absolute aanrader!
Mijn bestelling omvatte een aantal kleinde producten. Alles werd keurig in een doos geleverd zodat ik alles netjes bij elkaar had.
KlantenserviceAfgezien van de controle of echt alles in de doos zat zodat ik thuis meteen kon beginnen, hebben ze me ook geholpen met alles in de auto laden.
AlgemeenI purchased a bunch of stuff online with Bax-shop.nl - audio interface, cables, guitar strings and picks - it was straightforward and smooth experience with quick delivery via DHL, no issues at all.
VerzendingThe only downside of Bax-shop.nl is that the free delivery starts from 50 euros. So if one wants to buy something small (e.g. cables or strings) they should pay 4 euros for the delivery which is quite expensive. In those cases I'd use bol.com whenever it's possible - they always deliver for free.
AlgemeenPrima winkel. Mocht een artikel niet naar behoren werken kan je ze gewoon bellen en het artikel omruilen/repareren. De retour procedure duurt wel wat lang maar dat is logisch omdat het vaak naar het buitenland moet worden gestuurd voor reparatie
VerzendingDe levering word gedaan door DHL, bezorgers gaan heel voorzichtig om met de goederen.
KlantenserviceZijn erg vriendelijk en helpen je goed
AlgemeenDe producten die ik kocht werden erg mooi getoond en kwamen ook zeker over met de werkelijkheid. Het betalen was makkelijk. De site is erg overzichtelijk en ook is het aanbod heel groot. Ik ben enorm tevreden.
VerzendingIk had besteld op donderdag rond 1600 volgens mij, omdat dit voor 2300 is zou het product de volgende dag in huis zijn. Helaas was dit niet het geval en kreeg ik het dus pas maandag binnen. Dit is de enige reden waarom ik qua verzending geen 5 sterren geef. Het was goed en veilig verpakt en ook kreeg ik van te voren al mailtjes zoals de track-en-trace en de pakbon, dit vond ik fijn.
KlantenserviceIk kreeg mailtjes over mijn product die mij voldoende informatie gaven. Verder heb ik geen gebruik gemaakt van de klantenservice.
AlgemeenSuper goede microfoon, klasse kwaliteit voor een goede prijs! Je stemgeluid is zeer goed en je hoort weinig tot geen achtergrondgeluid
AlgemeenOverzichtelijk en vriendelijk ogende webshop.
Ruim assortiment. maar wat lastig zoeken naar het juiste artikel.
De voorraad bleek helaas niet te kloppen.
Drie items in bestelling geplaatst die alle drie op voorraad waren. Netjes de betaling gedaan en verwacht dat de spullen met een paar dagen in huis waren. Pas na een aantal dagen kreeg ik te horen dat twee artikelen toch niet op voorraad waren en voorlopig ook niet meer leverbaar zouden zijn.
KlantenserviceVeel ging er automatisch mis. Uiteindelijk wel vlot mijn geld terug gekregen.
AlgemeenGoed, snel, zoals altijd Ik koop al jaren bij Bax. Ook reclamaties en reparaties worden goed vriendelijk en snel behandeld.
AlgemeenUitstekend! Top webwinkel en snelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn product. Top kwaliteit!
VerzendingUitstekend! Top webwinkel en snelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn product. Top kwaliteit!
KlantenserviceUitstekend! Top webwinkel en snelle levering. Ik ben heel erg blij met mijn product. Top kwaliteit!
AlgemeenAlles was helemaal top! Alles was duidelijk en alles ging vlot, too service voor deze.
VerzendingHet product kwam netjes in tact aan, en zoals beloofd was het dd volgende dag in huis.
KlantenserviceZe reageren meteen en helpen je op de juiste manier.
AlgemeenIk heb de stofkap die ik besteld heb goed kunnen vinden en het process was erg gemakkelijk en eenvoudig. Ik ben tevreden.
VerzendingDe levering was in mijn geval bij een ophaalpunt. De keuze was goed en volledig vrij waardoor ik dichtbij waar ik het product wilde hebben kon laten bezorgen.
AlgemeenDoor het grote assortiment waren alle producten die ik zocht aanwezig, met ruime keuze uit merken en in verschillende prijsklassen. Bestelproces verloopt soepel.
VerzendingProducten in goede orde ontvangen en de levering was binnen de gestelde termijn. .
AlgemeenIk heb mijn gitaar + voetenbank + stemapparaat in 10 minuutjes besteld en betaald. Ideaal dus dat dit niet veel tijd in beslag heeft genomen. Al snel kon ik uitkijken naar de levering.
VerzendingMijn geleverd product kwam op de dag toe die ik zelf had gekozen. Ik kon trouwens ook mijn pakje volgen, wat gemakkelijk was. Er was niets van schade aan mijn product noch aan de verpakking.
KlantenserviceIk heb de klantenservice niet nodig gehad maar ben wel zeer tevreden over de snelle bestelling / levering. Drie dagen na mijn bestelling kon ik mijn eerste les gitaar al volgen, top!
AlgemeenAlwéér gaat het mis bij Bax, de zending is nooit verstuurd en hun backoffice heeft een week nodig om het uit te zoeken.
Men kan zich afvragen hoeveel verkeerde zendingen Bax verstuurd als je een week moet wachten op antwoord.
Zelf heb ik de vervoerder direct gecontacteerd en ij zeiden vanaf de 2e dag dat het pakket nooit aangeboden was.
Alweer gaat het mis bij Bax Music.
Enkele maanden geleden, (die de eerste keer ook nog niet eens fysiek aangeboden werd bij de vervoerder), een incomplete zending ontvangen .
Nu weer eens geprobeerd en wat denk je?
Zending is weer niet aangeboden, de vervoerder gaf aan dat ze het pakket niet hadden meegegeven aan hun en daarom wordt de T&T code niet ge-updated.
Bax reactie hierop: 'We hebben de T&T code nagekeken en we gaan er van uit dat het morgen geleverd wordt'.
Deze reactie maakt duidelijk dat Bax niet communiceert met haar vervoerder(s) en haar beste tijd heeft gehad, er is blijkbaar niemand die vanuit zijn/haar bureaustoel eens de vloer op gaat om te kijken of het pakket wel het magazijn verlaten heeft.
Na een week !! eindelijk bericht dat er idd iets mis is gegaan bij Bax zelf (ben tussentijds maar zelf gaan navragen bij een GLS pick-up point of mijn pakket geleverd was, echter zij bevestigde dat er niets geleverd was, ook was de mw zo vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met GLS waar het verhaal bevestigd werd).
Nu wordt mij ook nog vrolijk medegedeeld dat het geld over 7 werkdagen (1,5 week) teruggestort wordt.
Mijn verzoek om dit per direct te doen wordt gewoon genegeerd.
Bax heeft in dit hele proces niet één keer een gebaar van goedmaken getoond, ze strooien royaal met woorden als 'Vervelend, Sneu en wat rot voor je' en daar mag je het mee doen.
Persoonlijk raad ik iedereen aan niets te bestellen bij Bax, er zijn gelukkig nog andere alternatieven die niet alleen goedkoper zijn maar ook een betere/snellere service hebben.
Bax, zo goed als je was 5 jaar geleden, zo slecht ben je nu.
Voor mij hebben jullie definitief afgedaan.
Zijn niet bereid om een handreiking te doen ondank het geblunder, en weigeren om mijn geld direct terug te storten.
Volgens Bax moet je 7 werkdagen wachten op het terugstorten van je geld, en kunnen ze het niet eerder doen.
Wat een klinklare Bullshit van deze waardeloze zaak.
AlgemeenBax Music heeft bijna altijd wat ik zoek op voorraad en levert dit snel tegen concurrerende prijzen. De service is altijd goed. Het is dus ook dé shop die ik kies wanneer ik iets nodig heb op gebied van audio.
AlgemeenDe producten worden uitermate goed verpakt. Nooit een beschadiging aangetroffen. De prijzen zijn altijd scherp en de producten kwalitatief goed. Snelle verzending.
VerzendingRazend snelle bezorging. Al mijn bestellingen kwamen op de aangekondigde dag binnen.
KlantenserviceZeer vriendelijk/behulpzaam