Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Het is gemakkelijk om producten te zoeken en te vinden op bax. Ook wordt de prijs duidelijk en helder weergegeven. Dat is heel fijn, want dan weet je dat er nooit extra kosten bij komen.

De verzending van de producten die ik bestel op bax is altijd top, ik krijg via de mail altijd een track and trace code. Soms komt het product iets later dan eerder aangegeven, maar dat kan altijd gebeuren.

Bax is een winkel, waar ik altijd met veel plezier naar toe ga. Ik ben tot nu toe in het filiaal Goes en Rotterdam geweest en in beide filialen was de service en het aanbod bijna overweldigend. In beide filialen was daarentegen wel af en toe te weinig personeel aanwezig om de drukte aan te kunnen en in die drukte ook klanten vragen te woord te staan. Behalve het tekort aan personeel is Bax een geweldige winkel!

He product kwam in een ruime kartonnen doos, met plastic zakken die gevuld waren met lucht in de doos en duidelijk vermelde instructies over de breekbaarheid van het product en welke kant omhoog moest op de doos. Ook producten die niet breekbaar zijn, zoals een gitaarband, werden op deze manier verpakt.

De Bax klantenservice, reageerde zo snel als ze konden en daar was niks mis mee. Het was de laatste tijd drukker dan anders. Helaas was mijn opmerking/probleem niet meteen duidelijk opgelost. Ik snapte hun kant, maar ik twijfel of zij mijn kant volledig begrepen. Ik kreeg ook reacties terug van verschillende medewerkers, wat de situatie niet verduidelijkte.

Wederom goede ervaring gehad bij Bax-Shop in Goes. Laatst een nieuwe gitaar aangeschaft, mijn eerste gitaar met een Floyd Rose brug erin. Prima uitleg gehad over de voor- en nadelen hiervan en op mijn gemak de gitaar mogen testen op verschillende versterkers. Nadat ik beslist had de gitaar te kopen werd deze keurig netjes afgesteld terwijl ik zelf kon genieten van een heerlijk bakje koffie. Prima service! Klantvriendelijk en erg professioneel!

Enige tijd geleden opnameapparatuur besteld voor thuis. Bestelproces verliep erg soepel, berichtgeving over de verzending en levering was tijdig en compleet. Apparatuur was erg goed ingepakt en werd binnen 24 uur geleverd, super!

Ik had een voorversterker nodig voor mijn platenspeler, via Google kwam ik al gauw terecht vanwege het ruime aanbod en goede prijzen.
Na wat info her en der verzameld te hebben, deze voorversterker besteld. Betaling en levering is zeer vlot gegaan.

Vanwege de corona crisis is de order een dag later geleverd, begrijpelijk. Alles was keurig verpakt, inclusief een klein presentje.

Snaren + plectrums waren snel geleverd voor een uitstekende prijs. Ook erg fijn dat het pakketje door de brievenbus paste.

Makkelijk om de producten te vinden die ik zocht. Prijs van het tweedehands product wat ik zocht was scherp en de kleine beschadigingen waren exact en duidelijk omschreven met goede foto's. Productkeuze was wel iets lastig(veel producten hadden op moment van bestellen een lange levertijd.

Verzending was snel, keurig ingepakt. Een klein nadeel was de letterlijke 80% lucht in de grote doos waarin het verzonden is. De vraag is of hier iets aan gedaan had kunnen worden met een lang en een klein item.

Ik had een vraag over tweedehands producten en daar werd erg snel(binnen 10 minuten) met een goed en (bijna overcompleet) duidelijk antwoord op gereageerd.

Betalen kon doormiddel van de ING app. Hierdoor hoefde ik geen wachtwoord og gebruikersnaam in te voeren.

Snelle en betrouwbare service bij Bax-shop. Meermaals hier besteld en alleen positieve ervaringen gehad tot nu toe.

De verzekering is altijd zorgvuldig verpakt en komt daardoor in goede staat aan.

Erg goed bedrijf ik bestel daar alles wat ik nodig ben goede kwaliteit en goede service en klantvriendelijkheid ik ben erg tevreden over de service ik kom zeker terug aanrader!

Goede verzending

Goede service erg behulpzaam kom zeker terug aanrader!!

Makkelijk om mijn producten te vinden. Bij de producten werden bijpassende producten getoond dit was nuttig als toevoeging voor mijn bestelling

De site is redelijk overzichtelijk met een groot assortiment en goede prijzen. De geodkoopste gitaar gekocht en deze klinkt boven verwachting goed.

Goed verpakt en op de afgesproken dag geleverd.

snelle levering, goed verpakt, top product. Handige website en je weet dat je goede spullen krijgt.

Netjes verpakt

Bax Music is een uitstekende webwinkel met goede zoekfuncties en aantrekkelijke promo’s. Bax Music had de ideale oplossing voor mij.

Product werd vlot geleverd in een degelijke verpakking

Er was even een issue bij het bestellen en betalen maar de klantenservice loste die snel en correct op.

Ik zocht een zeer specifiek product, dat bijna nergens te vinden is. Maar Bax had het ruim op voorraad. Van het zoeken, het in je mandje plaatsen, tot het starten van het afrekenproces is eenvoudig, gestroomlijnd en plezierig. Al vaker vragen gehad die op meerdere manieren te stellen zijn en ook altijd snel en vakkundig beantwoord worden.

Het is corona tijd, maar ondanks dat had ik de producten de volgende dag in huis. Terwijl ik pas tegen het eind van de dag besteld had. De producten waren breekbaar, maar zo zorgvuldig ingepakt dat ze onmogelijk schade konden oplopen.

Er ging aan mijn kant iets mis met de betaling, waardoor ik even niet meer begreep wat de status was. Kort belletje, vriendelijke persoon, snel geregeld. Altijd zeer tevreden over de medewerkers van Bax.

Veel producten, goede service, goede levering. Kon het product makkelijk terugsturen na fabricage fout. Aanrader!

Verzending via DHL is niet ideal. Maar alles is wel goed verpakt.

Ik kan alleen positief zijn over Bax Music. Mijn bestelde product arriveerde op de afgesproken datum en was prima ingepakt. Het projectiescherm zat in een stevige verpakking beschermd.ook de randen werden extra verstevigd. Met klantendienst heb ik geen ervaring, heb die ook niet nodig gehad.

De verpakking was perfect; stevige doos en het scherm werd op zich nog eens op zijn plaats gehouden met een kunststof. De randen van de verpakking waren nog eens extra verstevigd. Het kon wel een stoot verdragen.

Bax heeft een prima web site waar gewoon audio spullen te vinden zijn. Snelle en juiste levering. EN de Prijs..... zo ben ik ze nog niet ergens anders tegen gekomen. Zeer verrast in positieve zin.

Ze hebben geleverd op het moment dat ze het zouden leveren. Vind dat echt heel fijn.

Makkelijk bestellen want goede website. Betaling met alle standaard betaalopties, dus heel makkelijk. Goede communicatie.

Ondanks huidige Corona crisis situatie snel geleverd.

Geweldige producten voor een super mooie prijs! De service was, ondanks deze gestoorde tijden, echt perfect! Er was 1 dag vertraging en daar werd ik netjes over op de hoogte gebracht via de mail. De producten zelf die ik had besteld waren heelhuids aan gekomen en voor de prijs kon ik ze niet laten liggen! Kort om niks te klagen!

Het pakket werd snel verzonden. De levering was 1 dag te laat wat netjes was vermeld! Het pakket kwam binnen goed verpakt, Wel stak er één van de halsen van de standaarden door de doos maar dat was geen probleem ook verder geen beschadigingen. In de dos bevond zich met lucht gevulde lucht kussens. Alles lag er goed bij. Prima services en communicatie

Ik bestelde een Rode NT-USB microfoon. Makkelijke bestelprocedure en snelle levering. Bax-shop had de op een na scherpste prijs en de microfoon was direct leverbaar. Het bedrijf met de scherpste prijs had 7 weken levertijd.

Ik ben een van de presentatoren van ZFM Jazz, een radioprogramma van de lokale omroep in Zandvoort. Aangezien de studio i.v.m. het Coronavirus gesloten is maak ik mijn jazzprogramma nu thuis. De techneuten bij ZFM adviseerden mij daarvoor de Rode NT-USB te kopen. Het is een ideale plug&play microfoon met een zeer goede geluidskwaliteit. Ik ben er erg happy mee. Hoewel niet echt goedkoop is deze microfoon zeker wel "value for money".

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music