Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestellen gaat prima. Ik heb hun in een mail gegeven om te kijken waar een eventuele kortingscode ingevoerd kan worden. Daar wordt naar gekeken.
VerzendingNetjes verpakt. Niets op aan te merken
AlgemeenIk bestel niet vaak bij Bax, maar als ik het doe, dan ben ik nooit teleurgesteld. Snel en duidelijk bestelproces, gewoon goed.
AlgemeenNa lange tijd weer iets bij Bax-shop besteld. Altijd positieve ervaringen gehad met Bax, zowel bij het bestellen, eventuele vragen en de bezorging. En ook deze keer was alles weer top.
Altijd fijn om te shoppen bij Bax gezien het ruime assortiment en duidelijke site.
Zelfs nu iedereen thuis zit en alles moet bestellen was mijn bestelling super snel geleverd. Goed en veilig ingepakt, maar niet te overdreven qua grootte dozen en inpak materiaal. Gewoon precies goed qua stevigheid en ook uit ecologisch oogpunt.
KlantenserviceHad een korte vraag over een track & trace en werd binnen een kleine 20 minuten al geholpen via Facebook chat.
AlgemeenIk bestel al mijn audio apparatuur bij Bax. Altijd op tijd geleverd en uitstekende prijzen.
VerzendingDe levering via DHL is altijd op tijd. Vaak wel pas in de avond maar dat is prima want dan ben ik in ieder geval thuis.
AlgemeenIk heb veel en grote bestellingen gemaakt bij bax-shop.
Ze bieden goede keuze, en bij de bestelling die ik had gemaakt waren levertijden gefragmenteerd.
Ik kon er voor kiezen om alvast dingen te laten leveren die beschikbaar waren, en dat is allemaal netjes verlopen.
Ook de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam!
De reden dat ik vier sterren geef, is omdat één keer (ik heb vaker contact gehad) er een personeelslid aan de telefoon was die er duidelijk niet zo'n zin in had.
Deze vroeg niet door maar probeerde het telkens af te kappen, waardoor ik hem moeat onserbreken omdat ik nog vragen had.
Producten werden netjes naar hun levertijd geleverd, ook bij gemengde levertijden bestelling.
KlantenserviceVriendelijk, duidelijk en behulpzaam op een enkele keer na.
AlgemeenIn de winkel eerst gewezen op de site voor veel extra informatie en bredere keuze. Online een Core1 besteld en snel geleverd. Bij ontvangst bleek doos reeds geopend geweest en de Softwaresleutel reeds geregistreerd. Via helpdesk een nieuwe sleutel ontvangen binnen een week.
VerzendingSnelle levering. Geen controle geweest op verzegeling van verpakking.
KlantenserviceSnelle reactie en uitstekend, zonder aanvullende vragen een nieuwe softwaresleutel ontvangen.
AlgemeenNaalden en elementen besteld voor mijn platenspelers. Het was ook Snelle service en een prima product.
VerzendingWel een dag later ivm het corona virus, maar dit was prima vermeld
AlgemeenDoor de jaren heen diverse producten besteld. Bax-shop had nooit de goedkoopste artikelen, maar wel de merken waarvan ik uiteindelijk merkte dat daarvan de kwaliteit duidelijk beter was dan andere aanbieders van eenzelfde functionaliteit van een product. Liever een aankoop die iets duurder is maar waarvan de kwaliteit van het geleverde product dat is wat er geadverteerd wordt. Kwaliteit wint altijd! Voor mij iig.
Ik kijk nu wat BAX-shop heeft en gebruik dat als een eik-waarde. Is het iets? of niet? Daardoor zijn ze een betrouwbare partner in mijn ogen :-)
Gewoon goed. Geen poespas.
AlgemeenDiverse zaken, die ik behoorlijk snel nodig had, zijn via Bax-shop snel binnengekomen zodat ik er ook nagenoeg direct mee aan de slag kon. Bax-shop zal ik ook in de toekomst als eerste raadplegen als ik weer wat nodig heb op muziekgebied.
VerzendingDe producten voldeden volledig aan mijn verwachtingen en werden supersnel geleverd middels DHL. Gewoon top.
AlgemeenAfgelopen maanden heb ik meerdere producten bij BAX-shop gekocht. Geen grote uitgaven maar zo af en toe wat klein materiaal voor mijn gitaar uitrusting. Wat opvalt is dat BAX-shop veel aandacht besteed aan het checken of je als consument tevreden bent met je product, maar net zo belangrijk; of de bestelling goed en naar wens is verlopen. Je weet niet altijd zeker of een product je zal bevallen als je het online besteld. Maar de juiste en goede service van BAX-shop draagt bijzonder veel bij aan het vertrouwen wat je als consument krijgt om steeds weer opnieuw te kiezen voor BAX-shop.
AlgemeenZeer makkelijk te bestellen en de bestelling is ook TOP ondanks de Corona maatregelen. Klanten service ook goed op de site kan je zo goed als alle info vinden als je iets niet weet. bestel al een jaar enkel bij Bax en nog nooit problemen mee gehad
VerzendingZeer snel ook met Corona maatregelen
KlantenserviceAltijd stipt en goed verpakt tegen schade.
AlgemeenAltijd veel op voorraad en tegen scherpe prijs! en snel geleverd. Bax shop zou een App moeten uitbrengen, dan ging het allemaal nog makkelijker.
Verzendingde levering is altijd goed in orde!
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen, de levertijden zijn goed en er is veel op voorraad.
VerzendingIk had twee microfoon-statieven en dan is deze tas ideaal.
AlgemeenUitstekende, snelle service & levering, meerdere herhaalbestellingen gedaan bij Bax-Shop! Duidelijke communicatie en een strakke website! Goed geholpen met advies over bepaalde combinaties. Wat mij betreft de beste audio specialist.
VerzendingSnelle levering en duidelijke communicatie op de website met betrekking tot levering.
KlantenserviceAdvies gevraagd over een combinatie en hier perfect, snel en duidelijk antwoord op gekregen! Daarnaast staan ze altijd open voor vragen.
Algemeenbest audio shop in netherland, fast and professional
Every time i go inside i start to spend money in instrument i can try in the audio room
coffe is for free
price are the same in internet
best
AlgemeenIk vind de webwinkel prima, dat kan veel slechter. Info over het product is goed en in dit geval was wat ik bestelde ook een zeer scherpe aanbieding, uitstekend drumstel van oorspronkelijk ong. €1000 nu voor rond €300, geen B stock, geheel nieuw in verpakking (soms heeft Bax nogal vreemde afprijzingen, iets van een paar honderd euro voor een paar euro minder).
VerzendingVerpakking van oke (paar fabrieksdozen ingeseald), alleen GLS is niet denderend, ivm. corona wordt aangegeven op de site dat levering langer duurt (wat op zich geen probleem is) alleen de tracktrace klopt helemaal niets van, die staat gewoon op levering na een dag en wordt ook niet aangepast. Waar het pakket is wordt gelukkig wel aangepast alleen dat is zo onduidelijk dat het maar raden is wanneer het wordt afgeleverd. Tevens ook een klein onderdeel besteld en dit zit een doos die ongeveer honderd keer te groot is en voornamelijk gevuld is met plastic, dit kan echt beter. Wel netjes dat retourperiode nu 120 dagen is.
KlantenserviceVia Fb messenger een vraag gesteld die vrij vlot en netjes werd beantwoord (na een dag maar had de vraag ook na sluitingstijd gesteld). Vraag ging over levertijd maar dat was inmiddels al opgelost.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Bax, omdat ze een groot assortiment en meestal goede prijzen hebben. De service is goed en de website geeft heldere informatie en is goed opgebouwd.
AlgemeenFijne website ervaring en altijd optijd geleverd ik koop hier al mijn Muziek/audio producten en altijd zeer tevrede
AlgemeenUitgebreid assortiment en veel producten op voorraad. Duidelijke informatie is bij de producten aanwezig. Snel geleverd en goed verpakt.
VerzendingSnelle levering en alles keurig netjes ingepakt in een stevige doos, zodat kwetsbare producten goed aankomen.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. En ook het uitzoeken en uitleg over wat ik het beste kon kopen was makkelijk te vinden. Ook de betaling was makkelijk geregeld. En de set overtreft mijn verwachtingen, zowel de gitaar als de versterker.
VerzendingBij de levering was niet aangegeven, dat die in twee delen zou plaatsvinden op dezelfde dag. 's Morgens kwam de gitaar en toebehoren zonder aankondiging van Bax of van DHL en 's middags de standaard, de gigbag van Fazley en het stemapparaat met vooraankondiging van DHL. Gelukkig waren we 's morgens thuis. Dus is alles toch goed gegaan.
KlantenserviceMijn telefoontje werd goed behandeld en er werd de tijd genomen om uit te zoeken wat ik gevraagd had. Aangezien ik 's morgens alleen de gitaar en versterker met toebehoren kreeg, heb ik gebeld over de rest van de bestelling. Er werd me duidelijk uitgelegd dat die tussen 14.00 uur en 18.00 uur geleverd zou worden in een aparte zending. Dus probleem opgelost!!!