Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOver het algemeen ben ik behoorlijk tevreden over Bax en de bestelprocedure. De website functioneert goed, hoewel soms wat traag. De informatie over de aangeboden producten is soms wat voor de hand liggend maar wel consistent aanwezig, wat toch wel erg prettig is: je kunt vaak toch uit het verhaaltje precies de informatie halen waarmee je kunt bepalen of dit nou inderdaad het product is wat je zoekt en of het doet wat je hoopt dat het doet.
De website is dus wat traag en zeker als je nog een beetje zoekende bent is dat soms vervelend traag. Bovendien is het wel een beetje irritant dat je kunt filteren op maximaal 1 merk. Er zijn vaak een aantal merken die ik a priori uitsluit, en dat is dus erg lastig te doen op de website. Ook is de categorisering een beetje vaag soms waardoor je beter de zoekmachine kunt gebruiken om een vergelijkbaar product te vinden en op die manier de juiste categorie te vinden, in plaats van daadwerkelijk het navigatiemenu met categorieën te gebruiken (waarom is er niet gewoon 1 categorie “snaarinstrumenten” waar gitaren, bassen, violen, ukuleles en weet ik het allemaal onder vallen? Waarom gitaren apart?) Tot slot zijn de filters soms wat beperkt. Met startersets bijvoorbeeld zou het best nuttig kunnen zijn om te kunnen filteren op wat er allemaal bij zit (capo, plectrums, gigbag/koffer, etc).
Maar, dat zijn slechts kleine ergernissen met de website. Het is wel een complete website, met duidelijke informatievoorzieningen over de beschikbaarheid van hun producten en het winkelen is eenvoudig. Dus 4/5, want wel enkele verbeterpunten.
De verzending verliep heel goed, niets op aan te merken. De emails zijn duidelijk (en ook duidelijk in het onderwerp, waarvoor dank), en het product is goed verpakt in een grote omdoos. Verzending was ook snel en ik bestelde slechts minuten voor 23:00 en alsnog was mijn product de volgende dag binnen, dus slechts lof voor de verzending!
KlantenserviceDe hulp is goed, de emails worden snel beantwoord en de telefonische bereikbaarheid is heel aardig, al is de wachtrij vaak wel erg lang. Ik ben ondertussen wat anders gaan doen want ik heb uiteindelijk 40 minuten lang in de wacht gehangen voor een vraag die met 2 minuten verholpen was. Daarbij steek ik wel hand in eigen boezem want ik belde ook wel op een piek tijdstip.
AlgemeenBen al jaren klant bij Bax shop.
Bestel echt alles wat ik nodig heb altijd goed en geen gezeur
Het is 1x voorgenomen dat er iets is geleverd maar waar ik niet tevreden over was , contact opgenomen en meteen geregeld dat noem ik nou een nummer 1
AlgemeenGoede producten en snelle levering. Erg tevreden! Het is een fijne website om instrumenten te kopen
VerzendingErg goede producten. Mooi in elkaar gezet
KlantenserviceAls er iets is kan je direct bij de klantenservice terecht
AlgemeenBax shop professioneel bedrijf. Enorme sortering en voorraad. En echt een voorbeeld voor andere web shops
VerzendingBesteld en de volgende dag in huis. Zo hoort het !
AlgemeenZoals altijd was de ervaring met Bax Shop top. Makkelijk bestellen en producten mooi en goed verpakt binnen gekregen. Ook is het erg fijn dat je zelf al een afhaalpunt kunt selecteren bij het bestellen.
VerzendingProducten deden het naar verwachting.
KlantenserviceDe klanteservice is altijd in staat goede en duidelijke antwoorden te geven op je vragen.
AlgemeenBij binnenkomst word je altijd vriendelijk begroet. Als je bent aangekomen bij de afdeling die je zocht staat er altijd een specialist klaar om je te helpen bij een keuze. Advies is altijd gepersonaliseerd naar uw wensen, en je merkt dat ze weten waar ze het over hebben. Simpelweg top!
KlantenserviceIk had een e-mail gestuurd met een vraag over het vinden van het serienummer van mijn digitale piano. Snelle en duidelijke reactie, goed geholpen!
AlgemeenProduct de volgende dag al ontvangen; voldoet precies aan de online omschrijving. Goede prijs- en kwaliteitverhouding; prijs is t.o.v. de concurrenten meestal een stuk lager en goede aftersales service. Ook bij technische problemen worden deze vakkundig opgelost; al kost dit tijd. Ik bestel al jaren via Baxshop en blijft dit ook doen. Ik ben tevreden!
AlgemeenAltijd de volgende dag in huis en ook keuze in avondbezorging. Wel zo fijn.
Niet goed, geld terug en gratis retour. Heb al zoveel bij Bax besteld en af en toe gaat het wel eens mis maar Bax weet altijd wel raad en komt met een oplossing.
Kortom een heel tevreden klant van Baxshop
tot nu toe heel tevrden over welke bestelling dan ook.
KlantenserviceHelaas reageren ze wat traag tov een tijd geleden...toen kreeg je dezelfde dag nog en zlefs binnen enkele uren een reactie maar nu kan het wel dagen duren. Da’s natuurlijk wel heel erg jammer!
AlgemeenGeen moeilijkheden en de bestelling was ook snel geleverd. Onze medewerkers zijn er blij mee. Graag tot de volgende!
VerzendingGoed verpakt in een ruime doos met ruim voldoende verpakkingsmateriaal.
KlantenserviceNog weinig nodig gehad tot nu toe maar er wordt snel gereageerd op mail en ook telefonisch altijd netjes te woord gestaan. Geen klachten.
AlgemeenMijn orders worden altijd optijd geleverd en de producten zijn goed geprijsd. Ook zijn ze bij de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenArtikelen zijn makkelijk te vinden. Er zijn ook specifieke pagina’s per merk, als je daar specifiek naar op zoek bent. Betaling gaat uiteraard gemakkelijk via iDEAL.
VerzendingHet artikel werd netjes in een net groot genoege omdoos verstuurd. Opgevuld met luchtzakjes.
KlantenserviceDenken mee met wat je zoekt. Reageren ook in het weekend.
AlgemeenSuper ervaring, duidelijke website, goede communicatie en het nakomen van afspraken. wat wil je nog meer?
VerzendingGoed verpakt en tijdig verzonden.
AlgemeenHele goede klantenservice! Verder zijn de producten heel en snel aangekomen (wat een verassing was i.v.m. corona) al met al een topwinkel. Heb heel veel lol met mijn producten.
VerzendingZoals ik al eerder zei was de levering echt geweldig! Hij was heel vroeg geleverd op de juiste dag en alles was heel.
KlantenserviceIk ben niet echt in aanmerking met de klantenservice gekomen, maar ik werd heel goed ingelicht over mijn bestelling.
AlgemeenHet EMC moderne piano cursus book 1 van John Thompson is een duidelijk leerboek. Fijn dat hij ook aandacht besteed aan wat muziek is. De cijfers voor het plaatsen van de vingers op de toetsen is niet altijd leesbaar, dat is jammer maar snel op te lossen door het er zelf bij te schrijven. Ik ben dik tevreden. Prijs ook redelijk.
VerzendingHet boek was de dag daarna, zoals beloofd op de site, bij mij thuis.
AlgemeenPrima product, goed beschreven, snel geleverd. Goede communicatie.
Ook goed verpakt. Fijne webshop, keep it up!
AlgemeenDe betaling verloopt altijd vlekkeloos en snel, ik kan het iedereen aanraden. Voor mij geen andere winkel meer.
VerzendingSnel en in stevige verpakkingen
KlantenserviceMeinl bass- en snare box met nog wat andere artikelen gekocht bij Bax-shop / Bax Music. Ik ben een zeer tevreden klant, de website is duidelijk, overzichtelijk en betrouwbaar. De instrumenten werden supersnel geleverd in stevige verpakkingen. Voor herhaling vatbaar.
AlgemeenBesteld met voor 23:00 besteld morgen in huis. Uiteindelijk duurde het 5 dagen en was het pakket niet te volgen.
VerzendingVerzending was erg slecht. 5 dagen lang geen enkel leven in de track&trace, ook Bax wist niet waar het pakket was gebleven, uiteindelijk toch geleverd maar niet zoals het hoort.
KlantenserviceKlantenservice vind ik een erg groot worden. Ze vinden eigenlijk dat je zeurt en gewoon maar moet gaan wachten, Ze reageren wel snel maar weten zelf eigenlijk niet wat ze moeten antwoorden.
AlgemeenIk had nog nooit gehoord van Bax Music maar ik zou er zeker weer bestellen. Zelfs in coronatijd had ik mijn bestelling binnen 24 uur nog in huis! Netjes geleverd in een doosje (niet zo mega groot, beter voor het milieu!!!) en goed beschermd. Bovendien kreeg ik op mijn koptelefoon 3 jaar garantie via Bax terwijl ik van het merk zelf 1 jaar kreeg. Helemaal top!
AlgemeenDeze software is echt een aanrader! Voor onder de 100 euri heb je de beschikking over professionele recording en editing DAW.
Vergeet alle andere DAW's. Probeer eerst eens Cubase Elements 10.5!
Eenvoudig opnemen, editen. Bordevol VST's. Tevens kan je Video's in je project importeren en het eindresultaat exporteren naar o.a. mp3, wav of mp4.
Ik kan hier eindeloos m'n creativiteit mee kwijt!
Met de welbekende scherpe prijs en snelle levering van Bax Music!
Snelle levering!
AlgemeenPrima webshop met een divers assortiment. Prijspeil is goed, een van de goedkopere muziekwinkels. Bestelling snel verzonden en degelijk verpakt.
VerzendingSnel geleverd, degelijk verpakt.