Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede informatie en een redelijk groot assortiment in allerlei categorieën. Geen problemen bij de bezorging en informatie over de order is goed voor gezorgd.
AlgemeenEr zijn hele rare dingen aan de hand bij Bax Shop. Ik ben al drie maanden bezig met de afhandeling van een beschadige/defect geleverde piano. Het gaat om bijna 3000 euro. Echt alles is tot nu toe dramatisch verlopen. Ik heb ook nog steeds mijn geld niet terug.
Beschadigd en defect geleverd. Terwijl ik bijna 50 euro extra had betaald voor hun eigen extra bezorgservice.
KlantenserviceHelpdesk was altijd al dramatisch. Wachttijden van een uur, e-mail wordt nooit beantwoord. Het vreemdst van alles is dat nu de complete telefonische helpdesk is opgeheven en de mensen die je aan de lijn krijgt komen met een heel vaag verhaal dat dingen nu 'anders gaan' en de volledige helpdesk nu 'heel moelijk te bereiken is' en dat het 'niet duidelijk is wanneer dat verandert' Ik heb sterk het gevoel dat Bax op randje van faillissement zit o.i.d. Dus WEES GEWAARSCHUWD!
AlgemeenBij Bax-Shop kan je terecht voor een heel uitgebreid assortiment aanmuziekinstrumenten, DJ materiaal, licht en geluid en alle aanverwante producten. Er steeds een grote stock zodat je nooit lang moet wachten op de levering van je producten of je kan ze meestal meteen meenemen bij een bezoek aan de winkel. Aankopen in de winkel heeft het grote voordeel dat je steeds deskundig en professioneel advies krijgt. Er wordt steeds gevraagd waarvoor je aankoop moet dienen en het personeel denkt actief mee na over alternatieven die goekoper zijn of die beter bij je gebruiksvoorkeuren passen. Ik heb zo al verschillende keren een miskoop vermeden en ben steeds te vreden over het aanbod.
VerzendingSnelle levering en de producten zijn steeds goed ingepakt en beschermd voor het transport.
KlantenserviceZeer goede klantenservice omruilen en wijzigen van bestelling verlopen vlot en worden met de grootste zorg uitgevoerd. Personeel geeft steeds deskundig en professioneel advies.
AlgemeenNetjes en snel geleverd , voldoet geheel aan mijn verwachting
zit erg lekker op het hoofd !!!
1 dag gewacht zoals aangegeven en netjes verpakt in een stevige doos
KlantenserviceHeb wel eens wat te vragen en krijg hier altijd antwoord op .bv over welk microfoon ik het beste kan gebruiken
AlgemeenOverzichtelijke site, gemakkelijke bestelprocedure. Goeie en fijne klantenservice en weinig gedoe als iets retour moet. En dit zeg ik niet eens omdat ik iets kan winnen met deze review.
AlgemeenDe site is zeer fijn om te gebruiken omdat hij goed overzichtelijk is, ook is het makkelijk om iets te bestellen .
VerzendingHet product was precies zoals omschreven en speelt geweldig!
KlantenserviceJe wordt snel en goed geholpen
AlgemeenAltijd de laagste prijs gecombineerd met de allerbeste service maken Bax mijn go to muziekwinkel. Levering is altijd op tijd, ruilen is nooit een probleem, bij vragen krijg je altijd een deskundig iemand aan de lijn. Ik weet niet hoe dat kan als de prijs ook nog eens zo goed is.
VerzendingZelfs ondanks corona komen mijn pakketten van Bax ook deze periode gewoon de volgende werkdag aan. Super!
KlantenserviceIk werd snel te woord gestaan en kreeg adequaat antwoord van iemand die wist waar hij het over had. Dat heb je niet overal.
AlgemeenErvaren mensen die goed adviseren over mooie muziekproducten! Levering van producten komt bij je thuis zoals beloofd. Ook in lastige tijden!👍
VerzendingZie hierboven
KlantenserviceHad wat advies gegeven over voorraad producten. Deze werd serieus bekeken en behandeld!
AlgemeenZoeken van product gaat makkelijk, volledig en duidelijke beschrijving en prijs. Plaatsen bestelling gaat ook snel en makkelijk. Geen ervaring met de klantenservice, in dit geval is geen sterren een goed teken.
VerzendingZending was volgens afspraak en zorgvuldig ingepakt
AlgemeenBij Bax is het aanbod zeer gevarieerd. Ook is de zaak mooi ingedeeld en is er een goede sfeer. Echter de service zou zeker beter kunnen. Via de website heb ik een mooie gitaar besteld, waarvan een melding kwam dat deze de volgende dag in de winkel in Rotterdam zou liggen. Helaas was er een verkeerde gitaar geleverd. Nieuwe gitaar zou pas na 13 werkdagen geleverd kunnen worden. Na twee dagen kreeg ik weer een email dat de gitaar nu wel aanwezig was. Helaas bleek ik weer voor niets naar Rotterdam te zijn gereden. Na de derde keer was de gitaar in de winkel aanwezig. De doos werd overhandigd en ik kreeg het gevoel dat ik het verder eigenlijk maar mocht uitzoeken. Dus zelf maar om een mesje gevraagd om de gitaar uit de doos te halen. Bij thuiskomst sprong bij het stemmen de dunne snaar. Ik had niet het gevoel dat ik de snaar te strak had aan gedraaid, maar ik hou het maar op mijn onkunde. De dag erop weer langs de winkel voor een nieuwe snaar. Helaas viel dit niet onder de service (ook al waren dit niet de kosten). Verder wel netjes geholpen door servicemonteur, die de nieuwe snaar weer gemonteerd heeft. Al met al heb ik aan de service geen positief gevoel overgehouden.
VerzendingVia de website heb ik een mooie gitaar besteld, waarvan een melding kwam dat deze de volgende dag in de winkel in Rotterdam zou liggen. Helaas was er een verkeerde gitaar geleverd. Nieuwe gitaar zou pas na 13 werkdagen geleverd kunnen worden. Na twee dagen kreeg ik weer een email dat de gitaar nu wel aanwezig was. Helaas bleek ik weer voor niets naar Rotterdam te zijn gereden. Na de derde keer was de gitaar in de winkel aanwezig.
KlantenserviceGeen postief gevoel overgehouden aan de verleende service van Bax-Music.
AlgemeenBestelling kwam na 2 weken nog niet aan, Klantenservice blijkt onbereikbaar en ik kreeg alleen de receptie van de winkel in Goes aan de lijn, terugbel afspraken werden niet nagekomen en als klap op de vuurpijl na telefonische klacht hierover werd gewoon lomp de verbinding verbroken. Waardeloos!
Edit:
Uiteindelijk na social media klacht toch opgelost.
AlgemeenWebsite is duidelijk en bestelling plaatsen makkelijk. Snel geleverd en prima verpakt. Product voldeed aan verwachting.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt.
Algemeenaltijd goeie ervaring met bax gehad. heb 2een kapot gekregen en toen werd er helemaal niet moeilijk gedaan over het product ruilen. al met al een top winkel.
Verzendingnooit problemen gehad met bax
Klantenservicegeen moeite met nieuwe product opsturen
AlgemeenCorona tijd. Hierdoor iets minder tevreden over de levering en de communicatie. Maar, alles is netjes aangekomen.Leuke combi deal speakers gekocht, echter zaten er geen kabels bij de speakers. Dit stond zeer onduidelijk op de website waardoor ik een 2e bestelling moest plaatsen. De prijzen die bax hanteerde zijn goed en rechtvaardig.
Ik zou zeker weer bij bax bestellen als ik wat nodig heb.
Corona tijd, hierdoor werden de spullen slecht geleverd door DHL. gekozen voor avondlevering ivm werk. Echter kwam 1 pakket overdag zonder aankondiging. de 2 speakers kwamen een paar dagen later, ook overdag. Nu kan er gezegd worden, i.v.m. corona is de levertijd vertraagd, maar dan moet je niet op je website vermelden dat wat voor 23:00 besteld wordt, morgen in huis is.
KlantenserviceCommunicatie BAX kan sneller en iets minder kortaf over de mail. (zo heb ik dit ervaren).
AlgemeenU denkt misschien dat elk bedrijf worstelt tijdens de lockdown vanwege Covid 19 en u heeft gelijk. Maar als een consument die zwaar online bestelt, niet naar één winkel maar naar concurrenten die ik ook ken, kan ik je vertellen dat de Bax-winkel slecht faalt: het had al eerder problemen en deze worden erger tijdens de lockdown. Zes weken proberen een item vol te krijgen dat in voorraad zou moeten zijn, uren aan de telefoon om te proberen te begrijpen wat er aan de hand is, veel excuses maar uiteindelijk ... Niets geleverd! Ik zal begrijpen of het een eenmalige slechte gebeurtenis was, maar het is niet ... Weet dat uw tijd waardevoller is dan de 30 of 50 euro die u denkt te winnen.
AlgemeenVoor al mijn studio behoeftes kan ik terecht bij Bax-Shop. De website is overzichtelijk, er is veel keus en de prijzen zijn concurrerend! Regelmatig hebben ze kortingacties op het hele assortiment, waarmee ze vrijwel altijd de meest voordelige optie zijn in hun branche, terwijl er niet wordt ingeleverd op service en kwaliteit!
VerzendingHet bestelde product was voorradig en werd, goed en stevig ingepakt, geleverd op de door mij vooraf gekozen bezorgdatum. Tevens vind ik het erg klantvriendelijk dat ze je de mogelijkheid geven om tussen drie verschillende transporteurs te kiezen, te weten DHL, GLS en UPS.
KlantenserviceDeze keer heb ik geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar in het verleden heb ik ze wel nodig gehad en hebben ze mij elke keer met respect en heel klantgericht geholpen.
AlgemeenWat kun je ervan zeggen.
Goede spullen, snel geleverd!
Kom er steeds weer terug voor mijn spullen, groot of klein!
Goede spullen, snel geleverd!
AlgemeenDiverse keren iets gekocht bij Bax-shop en steeds tevreden. Ze komen de afspraken na en de bestelling komt op de beloofde dag (meestal één dag later) tenzij het bestelde artikel niet op voorraad is. Ook de prijzen liggen over het algemeen gelijk met andere leveranciers. Best tevreden.
VerzendingSnelle levering, over het algemeen één werkdag na de bestelling
AlgemeenService en verzending is erg goed. Ook zijn ze vaak de goedkoopste. Ik bestel er regelmatig en het gaat altijd prima.