Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenMakkelijk bestelling geplaatst, kon zelfs over prijs worden gepraat. Ik kreeg van de website en klantenservice een hoge verwachting van de winkel en ze hebben ook zeker daaraan voldaan! Nette levering en service.
KlantenserviceIk heb voor het gekochte product een tijdje de prijs gevolgd en merkte dat deze opeens steeg. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice, kon ik het product nog voor de oude (lagere) prijs krijgen en heb ik het de volgende dag nog ontvangen! Fantastische service!
Zeer eenvoudig bestellen, prima en snelle levering, goed verpakt. Precies zoals beloofd op de website.
VerzendingStandaard de dag ne bestelling in huis. al vaker hier besteld en indien producten als voorradig staan aangegeven in de webshop altijd netjes de volgende dag bezorgd.
KlantenserviceMocht iets niet helemaal zijn zoals verwacht, dan probleemloos omruilen of retourneren met goed werkende en duidelijk op de site uitgelegde procedures en voorwaarden.
Bax shop doet precies wat een goede muziek winkel moet doen.
Groot assortiment,Snelle Levering,Uitgebreid aanbod voor zowel beginnende "zolderkamer producers",professionals,Muzikanten,componisten en zo kan ik nog wel even doorgaan.
We hebben voor onze zoon zijn eerste elektrische gitaar gekocht.
aangezien we wilden opteren voor een starterskit, kwamen we uit op de Ibanez IJRG200 reeks (zwarte uitvoering).
De link is:
Mijn vragen werden accuraat en snel beantwoord door Bax-shop (zowel telefonisch als via mail).
De levering was zoals afgesproken en alles zat heel goed verpakt.
De gitaar zelf is ook een aanrader!
Deze gitaarset is compleet voor de beginnende gitarist. Dit is een zeer leuke gitaar om mee te starten, aangezien alles voorzien is (gitaar, tremolo, gitaarzak (gigbag), versterker met bijorende kabels, plectrums).
De website is erg duidelijk. Je kunt alles makkelijk vinden en je wordt op een klantvriendelijke manier naar de betaling gestuurd. Niks op aan te merken, gewoon top!
VerzendingDe producten worden zeer stevig verpakt en dan wel op een zodanige manier dat er vrijwel geen schade aan de producten kan worden toebracht door het transport. Zo bestelde ik kort geleden nog demp ringen voor mijn drumstel en zelfs die waren ingepakt met een aantal van die luchtkussens. Goede service! Daarnaast heb je je pakket al gauw in huis.
KlantenserviceDe klantenservice is prima! Je wordt overal prima geholpen.
De website is duidelijk. De productinfo was duidelijk. Het doen van de bestelling en de betaling gingen prima.
VerzendingBax geeft op de site en in de bevestigingsmail aan dat het de volgende dag geleverd wordt (met de datum erbij). De track info bleek onzinnig, want geen pakket maar envelop. Op de betreffende dag kwam niets binnen (wel van een andere leverancier trouwens) Product werd een dag te laat geleverd.
KlantenserviceOp mijn mail met de melding dat het niet de beloofde dag werd geleverd kwam tot nu toe geen enkele reactie.
Mijn ervaring is tot nu toe alleen maar goed geweest.
In 2013 een statief en micro besteld, midden Juli een nieuwe mixer, mic en een popfilter waar ik tevens een paar fouten in de bestelling had gemaakt, product was al onderweg op de zelfde dag (Top service als ik niets verkeerd had besteld) en dus gewoon aan de deur geweigerd, Paar dagen later netjes het geld gestort gekregen en mijn bestelling opnieuw gedaan, volgende dag in huis en tot nu toe nog steeds geen spijt
Zoals altijd netjes en correct geleverd. Het bestellen via de webshop is een fluitje van een cent en de producten zijn heel netjes verpakt. Er zat ook een pen bij.
VerzendingEr ging iets mis met de verzending en dit is super snel en perfect opgelost! Dit serviceniveau kom je zelden tegen.
KlantenserviceTelefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijk personeel. Ik ben heel netjes te woord gestaan.
Zeer duidelijke en goed georganiseerde website met een ruim assortiment. Bestellen gaat makkelijk en snel. Zo kan je zelfs al tijdens het scrollen door de producten meteen items toevoegen aan je winkelmand zonder een nieuwe pagina te moeten openen!
Verzending is 999/1000 op tijd geleverd. Plus dat je een ruime keuze aan leveringsmethoden hebt.
Producten worden zeer goed en stevig verpakt en netjes bezorgt.
KlantenserviceKlantenservice is heel goed bereikbaar, ook wordt je goed geholpen bij problemen en oplossingen worden snel gemaakt.
De bestelling is eenvoudig te plaatsen. De website is duidelijk en er zijn tal van betalingsmogelijkheden. Verder is het uitleveringsproces goed te volgen met track en trace en berichten van Bax-shop zelf.
VerzendingIk heb het artikel als test aan mijn surroudsetje gehangen en er was een duidelijk belevingsverschil van het geluid. Super geluid voor die prijs! Lekker laag en diep geluid.
Ik had 's avonds een bestelling geplaatst en de volgende dag kwam het netjes per post binnen. Dit is mijn eerste bestelling bij Bax-Shop.nl en er zullen er vast meer volgen.
---
Geen contact mee gehad maar de afhandeling ging uitstekend
De Transcent 1tb shockproof voelt degelijk aan. De usb kabel is dik en stevig, wel vrij kort. Over duurzaamheid kan ik nog niets aangeven
Het was makkelijk en ik had 4 dingen en die zijn gelukkig allemaal in 1 dag de volgende dag bezorgd.
Ik had meerdere dingen besteld. Alles werd meteen de volgende dag bezogrd. Kortom, zeer tevreden.
Het product is zoals omschreven op de site.
De levering is snel, de eerste werkdag na bestelling. Goede track and trace.
snel en conform afspraak. Ik verwachtte de levering eigenlijk een dag later.
Vroeger was ik niet zo van het online shoppen. Ik vond het onduidelijk en ongrijpbaar. Met Bax-shop is dit volledig verleden tijd. Zelfs de levertijd is iets om overheen te komen. De levertijd die vaak maar 1 nachtje is. Een lachertje eerlijk gezegd.
De produkten zijn duidelijk weergegeven, de voorraad klopt en je krijgt overal netjes een update van. Ik raad ze ondertussen aan al mijn muzikale vrienden aan.
Ik heb diverse spullen gekocht. Van een bassdrum vel tot een sample pad. Alles zat netjes in de verpakking en was voorzien van voldoende opvulling. Daarnaast ook duidelijke instructies mocht het product niet naar wens zijn.
Ik heb er verschillende dingen gekocht, en het is en blijft een super winkel, zeker met met goede kwaliteit en service! Weinig winkels zo goed als deze!
VerzendingSnel en geen schade!
KlantenserviceToen ik vragen over een statief had, kon ik het meteen melden en inruilen! heel handig en snel!
super service ik heb in het totaal al misschien wel 40 dingen besteld bij bax
elke keer weer een goede service, in de winkel is het personeel ook heel klant vriendelijk en kunnen je goed helpen bij het maken van een keuze, bax shop is de beste muziek winkel die ik ken in een woord: super
ga zo door bax-shop
Tweede keer dat ik bestel bij Bax-shop.nl en het was beide keren een soepel proces. Duidelijk bestelproces en een snelle levering. Alles in orde.
VerzendingSnelle levering, goede verpakking. Ik heb op een vrijdagavond een MicroSD kaart besteld en deze kwam, als pakket, in een bubbel-enveloppe de volgende dag (nog geen 24 uur later) bij mij thuis terecht.