Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenZéér goede service! Voor 22u besteld, de volgende dag in huis (met B-post)! Wanneer je je bestelling hebt geplaatst en betaald, krijg je een verzorgde e-mail met de nodige documenten mooi in bijlage.
De bestelling wordt zeer snel verwerkt, en je hebt alle informatie die je nodig hebt, moest er iets mislopen. Hoewel je niet in contact komt met de medewerkers, voel je je heel goed op je gemak. De winkel straalt vriendelijkheid uit!
Zoals eerder vermeld, voor 22u besteld is volgende dag in huis! Topservice! Goederen goed verpakt!
De service die ze aanbieden is niet alleen goed maar ook snel ze reageren snel en denken graag met u als klant mee!
VerzendingEr waren wat problemen over de levering maar daarna door de goede service is alles goedgekomen
KlantenserviceSnel en denken goed met h mee
Ik kan er heel kort over zijn. Het is gewoon een top winkel. Ik kom er al sinds dat ze bestaan en bezoek de winkel meerdere malen per jaar. Het schoot als een paddestoel uit de grond, het groeide supersnel en is nu al internationaal bezig. Als je Bax-Shop moet omschrijven doe ik dat zo: "Topservice, klantvriendelijk, geïnteresseerd en een topprijs."
Product en toebehoren zijn precies zoals wordt beschreven op de website. Ook de verpakking was goed.
VerzendingHad het product besteld zodat het precies voor de vakantie binnen zou zijn. Kreeg het echter een week later toen ik al enkele duizenden kilometers verderop was...
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor uw review. Graag kom ik met u in contact om uw review te bespreken. Wilt u contact met mij opnemen via 0113-212703 of helpdesk@bax-shop.nl?
Bax-Shop
Bestel al jaren bij Bax. Duidelijk bestel proces, goede service, groot assortiment en goede prijzen. En uiteraard de bestelde producten snel in huis.
Ik had een pedal en een kabel besteld, deze producten hebben een goede prijs en is ook snel verzonden. Daarnaast waren de beschrijvingen ook erg gedetailleerd. Binnen een dag had ik ze al binnen. De producten waren heel erg goed verpakt. Dus ik ben zeer tevreden over Bax-shop en ik raad het ook zeker aan!
VerzendingZoals ik al eerder heb genoemd was de levering uitstekend. Ik kreeg mijn bestelling super snel binnen en ze waren ook nog eens goed verpakt. Er was tijdens de verzending niks beschadigd geraakt, dat is nog met geen van mijn vele bestellingen gebeurd.
KlantenserviceAls je een vraag/opmerking hebt, wordt hier snel op gereageerd.
Besteld maar niet volgende dag geleverd zoals geadverteerd en beloofd. Jammer. ik heb wel netjes en vooraf betaald...
VerzendingBesteld maar in 3 leveringen bezorgd terwijl op website stond dat het volgende dag geleverd werd
KlantenserviceGeen reactie na bellen met helpdesk, productkennis, punctualiteit, precisie en advies schort het ook aan.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor uw review. Graag kom ik met u in contact om uw bevindingen te bespreken. Wilt u contact met mij opnemen via 0113-212703 of helpdesk@bax-shop.nl?
Bax-Shop
Simpel is goed en dat is deze site . Prettig dat de garantietermijn duidelijk vermeld werd.
VerzendingLevering een dag later dan vermeld werd op de site. Hier netjes bericht van gekregen van Bax. Er was een storing in een van hun systemen daardoor levering licht vertraagd en niet binnen 1 dag, maar 2 dagen.
KlantenserviceDe preventieve uitleg over dag later leveren en de oorzaak kenbaar maken, is prettig.
In het proces tot en met de betaling zat een duidelijke lijn! Je kan op veel manieren betalen wat natuurlijk fijn is! Ik heb betaald via Ideal.
VerzendingBax was super snel met leveren aan PostNL! Alleen helaas was PostNL wat later (kleine 3.5 uur) dan de afgesproken tijd.
KlantenserviceAls je een vraag stelt aan Bax, krijg je een goed normaal duidelijk antwoord waar je iets aan hebt! Dat is bij andere wel is anders..
Geweldige service! Goed op tijd bezorgd zoals altijd. Betaling gaat makkelijk. En product is altijd in goede staat!!
VerzendingGeweldige service. Ik kreeg het paketje ruim op tijd. Ik kreeg het paketje vroeg in de middag terwijl de verwachting eind van de middag was. 1 woord geweldig
Snelle versturing, goede service en er was meer dan voldoende keus! Helemaal prima dus k
VerzendingSnel
Op vrijdagochtend een microfoon en usb verlengsnoer besteld. Die dag nog naar mij op de bus gedaan. Her had zaterdag binnen kunnen zijn maar postnl deed moeilijk. Bij nabellen werd ik keurig te woord gestaan
De tremolo van de gitaar werkt niet. Op Youtube is te zien hoe ik dit probleem kan oplossen, maar een oplossing via Youtube... Onbetrouwbaar...! Wat knullig allemaal.
Online Muziek School Gitaarles Basis Compleet is wat rommelig en alles gaat wat te snel voor een beginnend gitarist... Ik heb maar een boekje aangeschaft en dat gaat beter...
Een dag te laat, omdat het pakket een beetje groter is dan normaal... BAX, dat is toch juist jullie "winst"...!!!???
KlantenserviceAls je een bestelling plaatst voor een stekkertje van nog geen 1 euro krijg je pennen en stickers. Plaats je een bestelling van ongeveer 250 euro, is er geen pen of sticker te bekennen... Toch al een paar keer met volle tevredenheid kleine bestellinkjes geplaatst bij Bax, maar nu met een grote bestelling lijkt alles wat fout te gaan... Jammer ...
Beste Evdm,
Bedankt voor uw review. Graag kom ik met u in contact om uw review te bespreken. Wilt u contact met mij opnemen via helpdesk@bax-shop.nl of 0113-212703?
Bax-Shop
De website is netjes en overzichtelijk, ik had snel gevonden wat ik zocht door middel van de zoekbalk bovenin het scherm. Ook het bestellen ging snel en ik kreeg ook nog eens een waardebon vanwege het 12,5 jarige bestaan van de winkel, helemaal top!
Verzending's Middags bestellen en voordat je de volgende dag goed en wel op je werk zit is het daar al bezorgd. Gelijk proberen natuurlijk!
Probleemloos en snel. De on-line catalogus is overzichtelijk en het is gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. De reviews zijn ook welkom - al zijn we tegenwoordig gezegend met meestal uitstekende kwaliteit.
VerzendingHet lijkt of ik maar net het idee had om wat te kopen en dat het in huis was - geweldig.
Mijn produkten heb ik bij de baxshop tegen een scherpe prijs kunnen aanschaffen. De opmerkingen over de levering worden strikt nageleefd.
Persoonlijk vind ik dit nog belangrijker dan de totale prijs. Produkten zijn perfect verpakt, hierdoor zijn ze zonder beschadigingen bij mij aangekomen.
Kortom een uitstekende en betrouwbare partner om zaken mee te doen.
Zeker een aanrader
De levering was volgens afspraak dus op tijd en degelijk verpakt.
Goede webshop met ruim assortiment en deskundige omschrijvingen. Dan ook nog snel geleverd maakt het een prima webwinkel!
VerzendingGoed verpakt de volgende dag al afgeleverd, gewoon prima dus!
als je bestelt zijn ze snel met de levering geven een goede garantie en nemen direct contact op als er wat is en lossen dit zeer goed op ik heb al diverse gitaren snaar sets en andere dingen besteld bij bax en het valt me tot nu toe nooit tegen als er wat ontbreekt word dit zonder vragen en klachten direct verstuurd naar mij dus helemaal top
r de groot schiedam
je kan de leveringsdag kiezen en ze zijn snel
Klantenservicevriendelijk geen commentaar en ze doen er teminste wat aan
Bax-Shop staat bekend om zijn uitstekende klantvriendelijkheid en dat ga ik hier ook beamen! Altijd de goedkoopste prijzen en een enorm assortiment! Hoedje af voor deze geweldige (online)-shop en zeer verzorgde website.
VerzendingDe levering is verbazingwekkend snel en steeds in orde. Ik bestel al jaren producten bij Bax-Shop en heb zeker nog niet mogen klagen!
Het bestel proces is zeer eenvoudig. Heel veel keus, en de omschrijving bij de producten waar ik naar opzoek was kwamen goed overeen met de algemene beschrijvingen die ik op internet was tegen gekomen.