Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenTop Web shop, alle in de reclame aangekondigde boodschappen - beloftes stroken compleet met de waarheid.
Super snelle levering, alle goederen aan de scherpste prijzen, TOP.
Gaat zelf nog sneller dan werd verwacht.
Bax-shop.nl is een weergaloze webshop - de menu's zeer klantvriendelijk, heerlijk om een webshop te zien waar men echt heeft nagedacht over de selectieprocessen van de consument: zoekfuncties werken uitstekend, en men kan creatief omgaan met de handige filters om zo snel mogelijk alleen de voor hen relevante producten op een lijstje te krijgen.
Een genot om mee te werken, daarnaast heel scherp geprijsd en lekker snel bezorgd - nog nooit langer hoeven te wachten dan 2 werkdagen op mijn bestellingen.
Dit is nou een goed voorbeeld van een werkende webshop. Kunnen sommige sites nog veel van leren.
Razendsnel, altijd in orde, niks op aan te merken.
Duidelijke webshop, heeft veel op voorraad en kan daarom ook altijd snel leveren. Daarnaast hebben ze hele nette prijzen, vertrouwde shop!
Verzending's avonds besteld, 's nachts een verzendbevestiging en de volgende werd het bezorgt. Super snel!
Bij de aankoop van diverse artikelen is de algemene mening dat Bax-shop een zeer betrouwbare partner is. Prima advies en duidelijke afspraken geven een vertrouwd gevoel waardoor wij als media bedrijf de steeds opnieuw de keus voor Bax maken.
Pakketje zag er goed uit. Ik kreeg helaas wel een mail dat vanwege een fout het pakketje niet de volgende dag, maar een dag later werd bezorgd. Op zich geen drama natuurlijk. Prima spul voor een lage prijs.
Was op zoek naar de djpre2 voorversterker en was makkelijk gevonden via google voor de laagste prijs ook nog. Ook gelijk een 2rca kabel besteld. Betaling ging via ideal en ging zoals het hoort.
VerzendingIk had om 21:30 besteld en kreeg dezelfde nacht nog een e-mail met een werkende track&trace. Bestelling was zoals beloofd de volgende middag binnen. Ook was het zeer goed verpakt, misschien een beetje te zelfs. Deze winkel is zeker een aanrader en een voorbeeld voor andere winkels.
Had een Line 6 JM-4 Looper besteld, welke ik de dag er op al binnen kreeg, het geluid van het apparaat viel me tegen en heb hem daarom de volgende dag nog teruggezonden, de hele retour transactie was inclusief terugbetaling binnen één week geregeld.
VerzendingLine 6 JM-4 Looper is een leuk apparaat, maar helaas niet helemaal voor mijn doelstellingen geschikt, hem daarom zonder problemen teruggezonden.
KlantenserviceSnelle reactie op een foutje in het Track and Trace nummer.
Bax-Shop is dé authoriteit in Nederland wat betreft muziekspullen. Ook de laagste prijs garantie wordt echt nageleefd: de prijs wordt in no-time aangepast door de sowieso al erg vriendelijke en behulpzame klantenservice.
VerzendingSnelle levering, vandaag besteld is echt morgen in huis. Daarnaast fijn om van tevoren te horen wanneer het pakket wordt geleverd.
Mooie site, goedkoop, groot aanbod. Er staat niet veel reviews bij de producten, maar daar zijn ze volgensmij aan het verhelpen.
VerzendingNetjes verpakt in een grote doos met voldoende beschermend materiaal.
KlantenserviceSnelle reacties via mail en telefoon. Heel netjes, beleefd en behulpzaam. Kan niet beter!
Ik koop dure software alleen maar bij winkels die bewezen hebben, dat ze een goed oog hebben, voor service en ondersteuning. Bax-shop.nl heeft zich al meermaals bewezen. Zij bieden die goede service en zijn tegelijk meestal de goedkoopste aanbieder, van alle muziekspullen die ik wil bestellen. Die combinatie van service en scherpe prijzen zorgt ervoor dat ik steeds weer bij Bax-shop bestel en zal bestellen.
VerzendingBinnen 24 uur had ik de bestelling in huis.
KlantenserviceAls er iets is, neem je contact met ze op en ze regelen de afhandeling gelijk.
In plaats van zich te verschuilen zoals bel-ons-niet, mail-ons-niet webshops, wordt je bij Bax-shop altijd geholpen door echte mensen, die het in orde voor je willen maken als er iets is. En dat maakt het bestellen persoonlijk en prettig. Want je staat er niet alleen voor, als er iets niet werkt of onderweg naar je huis beschadigd is geraakt.
De producten waren eenvoudig te vinden door de uitgebreide filters en vervolgens met voldoende betaalmethodes af te rekenen.
VerzendingEen van de twee bestellingen 's avonds besteld en de volgende middag in huis. Een levering was helaas een dag later.
KlantenserviceEen levering stond niet aangemeld als verzonden. Goed te woord gestaan door se klantenservice die het hebben uitgezocht en me 's avonds hierover hebben terug gebeld. Op dat moment had ik de levering al in huis
Helemaal top - zoals altijd bij Bax: snel verzonden, goed verpakt, vriendelijke & bekwame klantenservice. Kan niet beter.
Fantastische gedaan Bax! besteld en de volgende dag al in huis! Op Zaterdag!
ik ben daarover dan ook heel tevereden. Bedankt bax!
De levering was de dag na dat ik besteld had! Op zaterdag!
Prima prijs, kwaliteit en levering. Ook nog iets uit de B-stock besteld. Prima verpakt gelerd.
SD-kaart besteld, maar de volgende dag een envelop zonder kaartje ontvangen. Kan gebeuren, foutjes zijn menselijk. Na 1 telefoontje is direct per koerier het kaartje alsnog opgestuurd, en dat is de zelfde dag nog geleverd. Precies op tijd voor vakantie. Prima service!
Heb er verschillende producten gekocht en nog nooit een defect product ontvangen. De levering is ook perfect en is meestal de volgende dag al geleverd.
VerzendingSnelle levering! Meestal de volgende dag al binnen
Bax shop is toch een van de beste webshops/winkel!
Ik heb al meer dan 30 dingen bij baxshop besteld en ik heb nog nooit problemen gehad!
Altijdt netjes optijdt en zeer goed verpakt!
Al 3x een pakket de zelfde dag laten bezorgen en dat was ook altijdt goed gegaan!
Ook behoorlijk grote en zware pakkete gehad zoals luidsprekers/versterks/gitaar enz, en dat ging ook allemaal goed en goed verpakt!
Ook een keer iets retour gestuurd wat ik toch niet nodig was en de studio en kreeg netjes me geld de volgende dag trug.
Baxshop is echt een aanrader!!
Baxshop bedankt!!!
Product was optijdt
Product was zeer goed verpakt
Product was goed geleverd
Een keer iets retour gestuurd en dat ging probleem loos en vlot zonder kosten.
Geld de volgende dag al trug!
Dus super!!
Via e-mail een berichtje gehad dat BAX nog wat restjes microfoonkabel had liggen tegen een leuke prijs, direct besteld, twee dagen later in huis.
VerzendingVoor 22:00 besteld, de volgende dag in huis hebben ze niet gehaald, het werd een dagje later. Maar goed, we geven gewoon PostNL de schuld.
Goede kwaliteit spullen en betrouwbaar! Duidelijk overzicht van de geboden items en daarbij een fijne uitleg.
VerzendingSnelle en probleemloze levering.
KlantenserviceBij vragen een duidelijk antwoord. Vriendelijk en klantgericht.
Zeer goede en duidelijk webshop en grote winkel (Antwerpen/Goes) met een zeer groot aantal artikelen op voorraad. Ook op de site staat al veel relevante info zoals nieuwe dingen, koopjes. Het beste vindt ik dat deze shop initieel een muziekshop lijkt maar in werkelijkheid alles, wat met audio te maken heeft, levert. Studio nodig ? Je hebt de juiste firma gevonden.
VerzendingLaat de bestelling op mijn eigen gekozen leveringsdatum aankomen en dat werkt.