Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenHelemaal super dat ik vlak voor het betalen de waarschuwing kreeg dat ik per ongeluk een franstalig muziekboek had besteld. Het oranje Gitaarstarter boek is er in het nederlands maar blijkbaar ook in het frans, daar had ik helemaal niet op gelet. Vlak voor het betalen kon ik mijn bestelling nog wijzigen, top!
Duidelijke site, makkelijk bestelproces. De productomschrijving kan nog duidelijker. Nu was het nog zoeken naar wat er precies in de gekochte bundel zat.
VerzendingBestelling was snel en goed verpakt verzonden. Een mailtje/smsje met waarschuwing over het formaat van het pakket was helemaal top geweest.
Ongelofelijk vind ik het elke keer weer als ik iets bestel en het de volgende dag al in huis ligt. Ook als een deel van de bestelling niet op voorraad is wordt de order gratis gesplitst en nagezonden. Erg fijn.
Service of advies heb ik verder nog nooit nodig gehad dus kan ik niets over zeggen.
Volgende dag in huis, dus kon niet beter.
Duidelijke website en betalingssysteem. Ongeacht of je besteld vanaf PC, tablet of mobiele telefoon. In vijf minuten een complete bestelling rondgemaakt.
VerzendingIk maak meestal gebruik van de pakje gemak service. Ik haak mijn pakket dus elders op. Zo hoef ik niet thuis te blijven en heb ik mijn pakket toch snel in huis.
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Bax-shop. Goedkope prijzen voor goede producten. Voor 22:00 uur bestelling plaatsen en de volgende dag in huis. Dat vind ik een zeer nette service. Al met al hebben ze een nieuwe klant aan mij overgehouden.
Je kunt aangeven op welke dag je geleverd wilt hebben, vanwege de omvan kwam de levering in 2 dozen, eerste op afgesproken dag, 2e een dag later.
Ik heb voor mijn drive inn show bijna al mijn spullen bij Bax-shop gekocht en alles werkt perfect en als er iets is kan je ze altijd bellen voor advies en als er iets niet goed is aan je bestelling dan lossen ze het op ik vind het een top bedrijf ik raad het iedereen aan die iets nodig heeft
VerzendingBij heelveel producten vandaag besteld morgen in huis je kan er zelfs voor kiezen bezorging op zondag of dezelfde dag nog
KlantenserviceAls je ze belt dan helpen ze je uitstekend ik kan niets anders zeggen dan top service
Al Jaren een (kleine) klant bij Bax. Maar steeds de volgende dag alles compleet en goed verpakt geleverd. Gewoon top!
Zoals gewoonlijk weer topservice , lekker makkelijk- en snel besteld en in huis. Altijd ook een afhaallocatie in de buurt, want dat is wél zo makkelijk - hoef je niet thuis af te wachten. Uit ervaring weet ik dat terugsturen, mocht het nodig zijn, net zo makkelijk gaat en snel wordt afgehandeld. Prima zaak.
VerzendingNetjes en afdoende verpakt , Prima.
KlantenserviceAltijd vrij snel een respons en vragen of klachten worden snel en adequaat afgehandeld.
een bestelling plaatsen is zeer makkelijk en met laagste prijs garantie, is het altijd de goedkoopste.
VerzendingHet kwam in één dag met zeer beschermde pakje.
KlantenserviceOmdat ik elders goedkoper gezien heb, melde ik aan klantenservice en kreeg ik het verschil terug. Dus het kon niet echt beter!
Een bestelling plaatsen is zeer makkelijk en met laagste prijs garantie, het is de goedkoopste in iedere geval!!
VerzendingLevering is in binnen één dag, het komt in een heel goed beschermt pakje en ook zeer vriendelijk voor huisdieren!
KlantenserviceTot nu toe heb ik twee keer contact genomen met klantenservice. Eerste was over een versterker. ik zag een goedkoper nadat ik betaalde, ze betaalden het verschil terug! Tweede was over een plecturum set die niet kwam op tijd en ik heb gemeld, dan volgende dag was het in brievenbus! Dus klantenservice kan echt niet beter zijn!!
Alles in perfecte staat, perfecte bezorging. Er valt niet te klagen over baxshop! Mijn favoriete shop!
VerzendingWerd prima dag erna bezorgd
KlantenserviceWerd ook prima geholpen.
Wat een uitgebreide betaalmogelijkheden! Een zeer duidelijke site met veel opties als het kiezen van een bezorgdatum
VerzendingHelaas door een foutje een dag te laat geleverd, maar werd daar netjes van op de hoogte gebracht. Één nageleverd plectrum werd ook netjes in een pakketje bezorgd waar voor gerekend moest worden. Dat was wel iets overdreven
KlantenserviceNetjes op de hoogte gehouden van de hele bestelling
het was heel makkelijk de juiste product te vinden op de bax website
ik ben zeer tevreden over de levering tijd en de kwaliteit van de producten
Duidelijke overzichtelijke pagina. Je kan veel informatie, foto's en eventuele filmpjes vinden over het product. Betalen eenvoudig, verzenden gebeurd meteen zodat ik de volgende dag de lampen al in huis had.
Verzendinggoed verpakt, alles top
KlantenserviceIk heb meerdere keren bij Baxshop lampen enzo besteld altijd goede levering en duidelijke communicatie via mail. Nooit problemen gehad.
supersnelle levering (voor 10 uur 's avonds besteld, de volgende ochtend om 10.30 al in huis. Goede keuze, niet al te duur.
Ik wilde een spiegelbol array maken voor 70's feesten. ( een plaat met daaraan een aantal spiegelbollen versprongen in hoogte, optehangen midden boven de dansvloer). Spiegelbollen en motoren besteld. een type motor niet leverbaar, keurig mailtje ontvangen met advies voor een vervangende motor. Zo gedaan en ondanks de duurdere motor toch dezelfde eindprijs gehouden.
Top advies en klantvriendelijkheid.
Tino
Levering volgde na 2 dagen. Hetgeen probleem is, als je op tijd besteld dan heb je je spullen optijd. Dat rappaclappo gedoe over de volgende dag leveren is meestal nergens nodig voor.
KlantenserviceGoed meegedacht en order aangepast
Uitstekend dit moet vijftien woorden zijn dus Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend
VerzendingOp tijd, goed verpakt
Ik vind bax-shop een hele overzichtelijke site hebben. Ze hebben ook goede filters zodat je heel snel het product kan vinden wat je zoekt. Dit kan uiteraard ook met de zoekfunctie.
Als je een account hebt, dan kan je daar al je bestellingen zien, wat natuurlijk heel handig is. Ook kan je verlanglijstjes maken, zodat je het later meteen kan bestellen zonder eerst alles weer in je mandje te hoeven stoppen.
De levering is gewoon geweldig. Heel snel en goed verpakt.
Kortom een top winkel!
Het verpakkingsmateriaal van bax-shop zorgt ervoor dat er tijdens de verzending niks kapot gaat. Dit bespaart heel veel gedoe. Dit vind ik dus ook geweldig!
De producten waren makkelijk te vinden en de betalingswijze was snel en makkelijk. Al de gegevens staan duidelijk weergegeven.
VerzendingHet is ideaal dat je de datum van levering zelf kan bepalen. Mijn bestelling werd al vroeg geleverd de volgende dag. Erg goede service
KlantenserviceHet personeel van bax-shop is behulpzaam en kan je altijd helpen met jouw probleem