Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruiksvriendelijke Website , goede aanbiedingen , snelle levering en veel keuze .
Meerdere malen al producten besteld voor mijn hobby(gitaar) en tot nu toe nar geen problemen gehad.

Wat bax voor mij anders maakt dan andere winkels is het feit dat dezelfde producten van 10-20 eu goedkoper zijn dan bij de concurrent en de levering is altijd spot on. Het whammy pedaal verdiend ook een dikke 10

Letterlijk binnen 1 dag in huis

Ook toen ik eens een reperatie moest laten uitvoeren op mijn versterker een paar maanden terug werd dit zeer vlot afgehandeld

Microfoonhouder en verloopstuk via de website besteld, ging eenvoudig al was het even zoeken naar de juiste houder van een Røde Videomicro op een boomstick van een andere winkel. In de winkel netjes toelichting gekregen over de verschillende draadmaten, onze bestelling was correct.

We hadden geen klacht, slechts een vraag over de evt. verloopstukjes tussen microfoonhouder en statief/boomstick. Deze is ter plekke beantwoord.

XLR-Jack-kabels via de website besteld en in de winkel in Rotterdam opgehaald. Bestellen gaat eenvoudig als is de automatische zoek-aanvulling wat traag en werken de filters niet helemaal feilloos. Met wat geduld en creativiteit kom je er wel. Het personeel is wat koeltjes maar voldoende deskundig.

sávonds besteld en een dag later alles voor de deur. Alles werkt perfect en is zonder moeite geinstalleerd. Hardware en software.
Top service.

Snel geleverd.

Onlangs hele fijne Daddario snaren(EJ26-3D) gekocht met een warm geluid. Snaren zijn allemaal netjes afzonderlijk van elkaar verpakt met duidelijke kleur labels. Snelle levering en goede service. Zeer tevreden!

Het was enorm makkelijk om een bestelling hier te plaatsen en gelijk de volgende dag binnen en goed verpakt en bezorgd. Ik ben enorm blij met dit bedrijf want ze hebben van budget naar dure instrumenten, de reviews helpen heel erg zodat ik een mooi instrument kan halen en zeker weet dat het goed is. Ik vind dit bedrijf zo goed dat ik mijn vrienden er over heb verteld en hun gaan hier ook bestellen.

De levertijd is echt fijn dat het de volgende dag goed binnen is. Het word netjes afgeleverd en zat en leuke brief er bij in en een kortingscode wat altijd handig is.

Goed personeel, helpt je gelijk en komt enorm vriendelijk over waardoor ze me beter helpen.

Ik heb een WSM03 MKIII 1500 Watt rookmachine waarbij geen afstandsbediening bij zat, op marktplaats gekocht. Bax adviseerde mij om eens de afstandbediening van de nieuwe versie uit te proberen. Werkt prima! Snel geleverd!

Goed en duidelijk contact. Reageren netjes!

Duidelijk, overzichtelijk, goede informatie en product-specificaties. Goede prijs-kwaliteit. Ook voor beginners goede info en betalingswijze.

Snelle levering en in goede conditie ontvangen.

Uitgebreid aanbod, snelle levering en zeer goede webshop. Alles dat je wilt aanpassen in de methode van levering is mogelijk.

Bij de selectie van het door jouw gezochte product kun je goede filters toepassen.

Regelmatig leuke aanbiedingen en even 'snuffelen' in de opruimhoek.

Pas laat in de avond besteld en de volgende dag keurig bezorgd. De bezorgdienst (in dit geval DHL) hield me op de hoogte waar mijn pakket was.

Ik ben al jaren klant en een enkele keer de klantenservice nodig gehad, maar alle keren keurig en correct geholpen. En altijd is het probleem opgelost.

Shopt stuff doesn't know the products. This results in terrible mistakes, like me being given a short-scale set of strings instead of regular for bass. The guy said "not my department" (means he only knows guitar stuff, and bass is too hard or what?). Service was not helpful. Wasted time, money, nerves :(

Customer service did nothing to help and told me they need a paper check from the shop, but the bank receipt was not enough.

Dear customer,

Thank you for your review. We're sorry to read about your experience with Bax Music. Did you already had contact with our customer service to discuss this? We're happy to help. Let us know if there is anything we can do for you.

With kind regardsa, Bax Music

Heb over de jaren heen veel besteld bij Bax, maar tegenwoordig kijk ik er echt tegen op om hier nog te bestellen (soms zijn ze de enige optie).
Als ik de recente reviews hier lees twijfel ik sterk aan de echtheid daarvan.

Bij m'n laatste 5 bestellingen was er bij 3 daarvan wel "iets" aan de hand. Eentje was bijna een week onderweg en kwam dan aan met beschadigde verpakking (zeer spijtig want was de originele doos waarin het verstuurd was - tamelijk groot item), een andere (reeds apart gereviewd) kwam smerig aan en was duidelijk niet nieuw, nu bij de laatste zijn ze de helft vergeten - en er is geen platform waar je dit makkelijk kan melden.

Het zowieso niet leuk om de klachtenservice te moeten contacteren - maar bij Bax is het een administratieve hel.
Bel je naar hen, dan maken ze een Terugbelafspraak - deze hebben blijkbaar een manier gevonden om je simpelweg een "gemiste oproep" te sturen - ik zat op mijn telefoon wat te lezen en opeens kreeg ik een bericht dat ik een gesprek gemist had...
Als je dan mailt naar hen - krijgt geen bericht of je mail is ontvangen - geen case nummer ofzo.
Het enige dat wel werkt bij Bax is "Retour" - Bax lijkt wel Zalando van muziek instrumenten - environmental footprint houden ze geen rekening mee.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We zagen dat we nog niet op jouw review hadden gereageerd en vonden het wel netjes om dit alsnog te doen.
We gaan er van uit dat je inmiddels contact met onze klantenservice hebt gehad. Omdat we onze klantenservice aan het herorganiseren zijn, hebben we een tijdelijke receptie ingeschakeld en werken we met terugbelafspraken. We begrijpen dat dit geen wenselijke optie is en hopen dat je bij een volgende keer contact opnemen ons direct aan de lijn krijgt. We doen in ieder geval onze best om je zo snel mogelijk te helpen.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Gewoon prima service en altijd prima bezorging, alleen mogen ze wel minder plastic als bijverpakking gaan gebruiken in de dozen. #plasticwaste

Product wat ik nodig had en via Bax heb besteld werd de dag daarop geleverd en bevalt uitstekend.

Snelle afhandeling van 1 klacht/opmerking..

Bax levert, regardless
Altijd weer verrast dat Bax de gestelde termijn weet te halen, COVID-19 of geen COVID-19, Bax levert op tijd! Een fijne winkel is en blijft het.

Goed en ruim verpakt. Het betreft hier een koptelefoon dus heb ik er een hekel aan als de schelpen onder druk Kunnen komen te staan bij vervoer/levering. Daarvan was geen sprake. Alles keurig in takt ontvangen.

Eigenlijk zou ik geen mening ingevuld hebben maar ik heb een keer bij een eerdere levering wel een beroep moeten doen op de klantenservice. Dat is toen zeer correct afgehandeld door Bax. Kan niet anders dan uitstekend als rating op te geven

Mooie website, makkelijk om alles te vinden. Hebben ook alles van reparatie onderdeeln tot de duurste instrumenten

krijg altijd alles binnen voor de tijd die op de website staat

Goed en eerlijk advies over producten voor gebruik nu en in toekomst. Snelle levering. Top!

telefoonnummer achtergelaten en keurig dezelfde dag teruggebeld. Advies prima

Snelle levering, 's avonds mogelijk zonder bijbetaling.
Had meer korting verwacht aangezien er een kras op de zijkant van product zat.

Great service as always, professional specialists help you with every question you have.
Lots of Demos to tryout and listen to in the shop before purchasing.

Always arrives on time, packed tight with no room for mistakes.

Goede levering van de laatste DGX660 op voorraad.
Goede service en netjes afgeleverd met alles werkend.

Dag later dan gepland, maar daar werken ze aan.

Altijd een berichtje terug bij melden probleem en meestal snel een oplossing.

De website van Bax is erg overzichtelijk, dus een bestelling plaatsen was vrij eenvoudig. Ik had dit keer vrij weinig nodig en kon gericht zoeken (en vinden!). Verzending netjes op tijd en degelijk verpakt.

Levering was prima op tijd. Wel zoals gebruikelijk een vrij grote doos.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music