Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Alles goed verlopen. Duidelijk proces van bestelling tot en met de betaling.
Keuze van verzenden thuis of op afhaalpunt ook fijn.

Bestelde spullen op tijd en netjes verpakt.
Ideaal dat je op een afhaalpunt in de buurt kunt laten bezorgen.

Alles is perfect. Hij zit lekker. Geweldige kwaliteit muziek. Heel handig plug in systeem van de draadjes. Heel stevige koptelefoon.

Goede website, goede prijs. snelle levering. (Post.nl tracking gaf helaas levering tussen 08.30 en 20.30. Dat is wel erg ruim, maar neem aan dat dat probleem bij post.nl thuis hoort.

Ook op zondag bereikbaar! Goed en duidelijk antwoord opmijn vraag

Bax-Shop.
Een fantastisch goeie fijne grote winkel, maar ook een uitgebreide fijne web shop.
Vooral staat deze winkel bekend aan hun uitleg over alle producten en surface.

Vandaag besteld morgen in huis. en vanaf dat ik daar alles bestel is het ook echt zo. Vandaag besteld en morgen in huis. En niet goed of tevreden is geld terug!

In het verleden ging ik vaak naar diverse muziek winkels maar nu niet meer. bestel er alles. en waarom? omdat alles tot de puntjes geregeld is. De previews, acties, kortingen, ervaringen en noem maar op.

Ook in de winkel kan en mag je uitgebreid alles testen, en staat het niet in de winkel laten ze het vanuit het magazijn het in de shop binnen komen, zodat je weet wat je koopt.

vandaag besteld morgen in huis. super dus!

fantastische klantenservice. als telefonisch en in de winkel zelf!

Ik had op zaterdag avond 2 producten besteld, rond een uur of 10. De volgende middag ( op zondag ) wordt er lekker optijd al aangebeld door BAX om m'n bestelling te bezorgen!

Ik had een prigamma gekocht, en kreeg een cd geleverd. Ik heb geen externe disc-drive en heb ze vervolgens een mailtje gestuurd.
Gelijk reactie met een aantal links waar ik alles kan downloaden aan de hand van mijn serie nummer.

Samengevat:
Fantastische Service

Samengevat:
Fantastische Service

Gelijk reactie!

Onlangs heb ik meerdere producten besteld bij Bax-shop. Ten eerste de website, die is goed gemaakt. Hij is overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en bovenal, bij alle producten staat een tamelijk uitgebreide omschrijving met bijbehorende specificaties.

De service van bax-shop is ook briljant. Vandaag bestelt = morgen in huis of als je op tijd bestelt vanavond al in huis. Dat is erg handig als je bijv. Moet draaien op een feest die avond maar je realiseert dat je nog een kabel mist.... Even bestellen en hij is er zo!!

Daarbij komt nog dat het bestellen ook makkelijk verloopt. Dus bij iedere stap wordt goed uitgelegd wat je moet doen zodat er gewoon geen verwarring ontstaat.

Kortom, de website, service en bestel ervaring van Bax-shop zijn uitstekend en daar valt niets op aan te merken!

De shop is overzichtelijk met ruime informatie over de producten. Bij elke bestelling is deze bij mij ook zoals aangegeven de volgende (werk)dag geleverd. De scherpe prijzen zorgen er daarnaast voor dat ik regelmatig uitwijk naar Bax-shop.nl

De website ia handig er is goede service snelle verzending en het personeel is erg vriendelijk en klantgericht

Het leveren gebeurt bijna altijd de volgende dag van al mijn bestellingen heb ik nu 1 keer gehad dat ik bet niet binnen 1 dag kreeg maar 2 dagen maar ik kreeg netjes een mailtje met daarin excuus kortom prima levering

De klantenservice is geweldig ik het nu 1 keer gehad dat een product nier goed was maar het personeel van bax shop zoekt dan samen met jou naar de juiste oplossing ook dit vond ik fantastisch

Goede prijs, heel veel direkt op voorraad envoor 22:00 besteld betekent onomstotelijk, volgende dag geleverd!!.
Gewoon een uitstekend en betrouwbaar bedrijf.

Goed verpakt, inclusief kleine extra attentie niets mis mee!!!

Direkt hulp van een deskundige die weet waarover hij praat.
Even bij twijfel over welk product je uiteindelijk dient te bestellen b.v. en je krijgt eerlijk en objectief adviues!.

Service is zeer goed, direct telefonisch kontakt met verkoopmedewerker uitstekend. Via de web site bestellen is zoals je mag verwachten.

Levering is super snel, soms kan het de zelfde dag nog bezorgd worden. Track and tracé waarbij je de bezorg auto zelf kan volgen is vaak niet up to date. Er staat dan u bent de 10 e in de rij. Maar dan is hij vaak al direct onderweg naar mijn adres

Ooit een misverstand gehad over een verkoop prijs van een b- stock product.
Welke ik op zaterdag had besteld, zag zaterdag nacht pas de verkeerde offert. En kon gelukkig zondag bellen. Omdat ik aan het werk was kon ik er niet teveel tijd aanbesteden, situatie uitgelegd. De medewerker ging het voor mij uitzoeken, en belde na een uur terug, met excuses en de eerdere prijs afspraak wordt gehanteerd. Geen gezeur gewoon top geregeld.

Goede eerste ervaring. 3 verschillende producten besteld. In goede staat ontvangen en keurig verpakt. Prima kwaliteit voor prima prijs..

3 producten besteld en in erg goed verpakt in 1 pakket ontvangen. Snel ontvangen!

Bestellen bij bax-shop is super simpel, duidelijk en betalen gaat goed en veel mogelijkheden. Overzichtelijke website.

Waardeloos zeg. Heel mijn voorpret naar de knoppen. :-)
Op zaterdagavond een gitaar besteld en die zou dinsdag geleverd worden. Krijg ik maandag al een mail dat hij er 's middags al is. Weg voorpret MAAR dan begint de echte pret.
Nee geintje , helemaal geweldig hoe snel dit geleverd is, perfect ingepakt en goed gecommuniceerd. Top webshop.

Een review in een paar woorden, goed advies, snelle bezorging en algemeen een zeer goede service!

De bestelling werd direct de volgende dag op tijd bezorgd op het vooraf afgesproken punt, top!

Het vinden en vergelijken van producten in de website gaat goed.
De orderafhandeling is uitstekend.

Meerdere bestellingen gedaan en ik vind het een Fantastische webshop , levering was onwijs snel ( volgende dag) , zeer lage verzendkosten en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling .
Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling

Website is duidelijk. De prijzen waren aantrekkelijk en ik kreeg de volgende werkdag gewoon alles netjes binnen.

Verzenden ging prima. Vandaag besteld, morgen in huis komen ze goed na.

Goede prijzen, snelle verzending. Zo heb ik mijn webshops graag. Alles prima in orde verder.

Ik kijk altijd rond op bax shop en je vind heel snel je spullen die je wilt hebben.
ik had daar besteld het gaat heel snel en makkelijk

de doos waar je bestelling in zit is goed verpakt want, er zit nog een extra doos oom heen van bax-shop met lucht verpakkingen voorkomt beschadigingen

ik had bax-shop een keertje gebeld omdat ik een vraag had over mijn DJ controller ze reageerde snel op mijn telefoontje en het werd haar fijn uitgelegd!

Producten die op de site als voorradig staan worden niet allemaal de volgende dag geleverd.

Van de 4 producten die ik besteld had die alle op voorraad waren werden er maar 3 optijd geleverd. De nalevering van het laatste is pas in gang gezet nadat ik contact op nam.

Het lukte de klantenservice niet het adres van de nalevering aan te passen, waardoor het nog langer duurde voordat ik de nalevering in ontvangst kon nemen.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Uw product dat niet werd geleverd was een B-stock artikel en die was helemaal niet meer op voorraad. Jammer om te horen dat het ons niet was gelukt om het adres aan te passen. Ik hoop dat u inmiddels veel plezier van uw product heeft. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.

Amanda
Bax-shop

Alles is makkelijk te vinden in het assortiment van Bax-Shop! De betaling heb je zo afgerond en dan is je pakketje morgen al geleverd! In mijn geval dan he ;).

Ik vind het geweldig dat mijn pakketjes zo snel worden geleverd! Daarom kies ik voor Bax-Shop.

Ik had een keer een vraag gesteld over een koptelefoon. Ze reageren veels te snel haha :).

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music