Bax-shop.nl | Bax Music

Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music

Product makkelijk te vinden op de website, ruim aanbod en simpel te bestellen. Bax heeft redelijke prijzen voor SD-geheugenkaartjes.

Vlotte levering en netjes afgehandeld. Vandaag besteld, morgen in huis. Wordt keurig afgeleverd in enveloppe, met gratis sticker en pen van Bax er bij.

Een goed gedocumenteerd ruim assortiment met onder meer ook veel aandacht voor de beschikbare hulpmiddelen voor een muziek instrument .

Gisteren besteld en de volgende dag al vlot geleverd met een tracking code.

Bij het aanschaffen van muziek- en audiogerelateerde producten hoef ik eigenlijk niet te twijfelen, maar kom ik automatisch bij Bax-shop terecht. Goede levertijden, 3 jaar garantie en leuke kortingsacties. Tot nu toe enige minpuntje is dat er €2,95 aan extra kosten gerekend wordt voor het betalen via Afterpay, maar alle overige pluspunten maken dat ruimschoots goed. Ook voor spullen van Apple ben je hier aan het juiste adres.

Bij mijn laatste bestelling van Apple EarPods kreeg ik er een gratis splitter bij. Ook zat er bij eerdere bestellingen rondom sinterklaas een zakje kruidnoten in de verpakking. De bestellingen zijn tot nu toe altijd prima verpakt bij me afgeleverd.

Ik heb wat betreft de klantenservice een goede ervaring met het retourneren van producten. Binnen een paar dagen stond het geld van het geretourneerde product al op mijn rekening. Ook krijg je degelijk advies bij een telefoontje naar de klantenservice.

Prima shop, goede levering! Met kwaliteit.
Ik zou mensen de shop zeker aanbevelen, vanwegen ruime keuzes etc

Geen op of aanmerkingen over de geleverde artikelen!

Goede service,

Het is een goede winkel met snelle levering en goede producten. Het product is al binnen 1 dag in huis

Zeer zeer snelle levering de volgede dag al in huis

Heldere website en betalingsproces met veel betalingsmogelijkheden en erg veel producten op voorraad. Zeker een aanrader!

Prijzen zijn redelijk en ook de levering is prima verlopen. Alleen afhandeling van reparaties door aftersales is een drama.

01-12-2015

Inmiddels al een paar keer besteld bij Bax en leveren kunnen zij prima (hier kan je mijn inziens ook niet veel verkeerd aan doen). Op het moment dat er producten vanwege een defect retour gestuurd moeten worden gaat het helemaal mis.
Ik heb mijn Byerdynamic One Pro vanwege een defect oorkussen retour moeten sturen. Omdat het verwisselbare oorkussens zijn had ik dit prima zelf kunnen doen, dus heb ik Bax verzocht of alleen het oorkussen vervangen kon worden. Helaas wenste Bax toch de gehele hoofdtelefoon retour.
Nadat ik de koptelefoon bij de winkel retour heb gebracht en een medewerker van deze winkel mij veel succes wenste met de after sales van BAX (nu weet ik waarom) heb ik Bax een aantal weken de tijd gegeven om de reparatie uit te voeren. Na 5 weken niets gehoord te hebben toch maar eens contact opgenomen met Bax. Na 3 dagen later een mail retour dat het vervangen van het oorkussen nog zeker 2 weken zou gaan duren. Hierover natuurlijk mijn ongenoegen geuit, waarop zij vervolgens voorstelde dat de salesafdeling contact met mij op zou nemen voor een alternatief.
Helaas loze beloftes, want tot op heden ondanks dat ik ze hier nogmaals aan herinnerd heb en inmiddels ook de 2 extra weken welke de reparatie zouden duren, heeft Bax niets van zich laten horen.
Klanten scoren is makkelijk, maar voor je klanten zorgen op het moment dat deze service verwacht, is voor Bax een brug te ver.

01-12-2015
Inmiddels mijn review iets aangepast. Zojuist ben ik gebeld dat de leverancier akkoord heeft gegeven voor het omruilen van de koptelefoon. Bax stuurt mij vanavond nog een vervanger en omdat deze niet meer op voorraad zou zijn, wordt er een opvolger en duurder toestel verstuurd.
Het heeft erg lang geduurd en ik ben van mening dat er intern even naar de afspraken gekeken moet worden om de klanten een "eerlijke" service te kunnen verlenen. Maar uiteindelijk wel blij dat dit toch is opgelost.

03-12-2015
Wederom mijn review aan moeten passen. Na de toezegging dat er dezelfde avond een vervangend toestel toegestuurd zou worden helaas niets mogen ontvangen. De hele dag voor Jan mer de korte achternaam thuisgezeten. Geen verzend bevestiging en ook geen koptelefoon.
Ik weet niet waar dit mis gaat maar voor het vertrouwen is dit geen goede zaak.

5-12-2015
Na per mail contact opgenomen te hebben met Bax ben ik door de supportdesk teruggebeld. Ze wisten zeker dat ze mij een nieuwe koptelefoon hadden toegestuurd alleen konden zij ook niet meer zien waar hij was gebleven. De medewerker stelde voor om nog een item toe te sturen en direct deze nacht een bericht ontvangen met Track&Trace code dat deze ook werkelijk was verzonden.
Het heeft erg lang geduurd maar uiteindelijk dus een nieuw exemplaar ontvangen. Ben dan ook erg blij dat ik hem weer kan gebruiken.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat uw reparatie zo lang heeft moeten duren. Dat is natuurlijk erg vervelend en ook niet de service die wij willen bieden. Fijn dat er een nieuwe koptelefoon naar u is opgestuurd! Ik hoop dat u deze inmiddels al heeft en wil u er veel plezier mee wensen. Mocht ik nog iets voor u kunnen doen, dan hoor ik het graag.

Bax-shop

I write ukulele reviews for various UK ukulele websites and blogs as well as other English speaking ukulele websites. I feel really luck to live in the Netherlands where we have a Bax Shop as I make frequent use of their products and services. What makes them the best? Well, for starters their prices are very good besides also having a low price guarantee. If you're going to shop around for a ukulele on the net, make sure you look to the Bax Shop website as your first and last web search as you can see how good the prices are in comparison to other companies. They also have a good selection of great ukuleles for the beginner to the more advanced. Their line of Ohana ukuleles is fantastic! What really sets them apart is their service. A 60 day return policy is unheard of here in the Netherlands! This service is second to none and they really go out of their way to make sure you are satisfied. I've had nothing but good experiences with their customer service, and I've heard the same from those who've been referred to them via my reviews. I always mention the Bax Shop in my ukulele reviews as the store to go to when buying a uke. They also have a store in Kent, England for you UKers. As you can see, I really like them and for your musical needs you will too.
Cheers!
R.W. Philippo

Various ukuleles.

My experience is is that at Bax Shop they really go out of their way to make their customers happy.

Hier recentelijk meerdere malen een bestelling geplaatst, gaat snel en simpel en alles is erg duidelijk.
Wat erg fijn is dat je keurig op de hoogte wordt gehouden van de bestelling en status.

Producten zijn er bijna allemaal een dag later, een keer is het te leveren product iets vertraagd, echter werd dit keurig gemeld

Een besteld product voldeed niet aan de verwachtingen die ik had, terug sturen en een ander product besteld. Dit gaat allemaal erg vlot en netjes en binnen enkele dagen de andere producten in huis gekregen.

Ik vind de webshop van Bax-shop.nl erg overzichtelijk. De bestelling was gemakkelijk geplaatst, en was zoals aangegeven, de volgende dag bezorgd.

Een erg fijne webshop. Snelle levering, goede service. Denken goed mee met vragen en hebben (tot dusver) altijd een oplossing kunnen bieden. En bijna altijd de goedkoopste!

Netjes ingepakt en op tijd geleverd.

Af en toe contact gehad over vragen, goed geholpen.

het is een super goede site. Heel klant vriendelijk en een helen snelle bezorg service. het is mooi goed en stevig ingepakt. en het is nooit beschadigt geweest.
daarom verdiend bax-shop.nl van mij de verdiende 5 sterren.

ze hebben een goeden en snelle levering en stevig verpakt. Bij mijn bestelling was er geen spraken van schaden.

de service is uitstekend en de klanten service ook.

Bax-shop heeft een goede snelle levering.
Ik heb al vele spullen daar gekocht en over alles 100% tevreden.
Alles werd goed bezorgd en was naar wens.

conclusie
Bax-shop is Top!

Als het op voorraad is en voor 20:00 besteld, Altijd de volgende dag in huis!!

Ze helpen je graag en goed als je de klantenservice belt.

Snel en betrouwbaar. Ik heb al meerdere keren afspraken met medewerkers gemaakt voor uitleg over div producten. Hiervoor wordt dan altijd RUIM de tijd genomen. ook zijn de dan aangewezen medewerkers behoorlijk op de hoogte van de producten en hebben ze bijzonder veel kennis van zaken. Ik mis dat vaak bij andere winkels. Dit maakt een gepland bezoek aan Bax echt bijzonder. erg informatief, en helt altijd bij het maken van de juiste keuze. buiten dat is het altijd even een dage uit onder zeer mooie artikelen en presentaties. Bax laat zien dat ze hun klanten waarderen. Er is ook altijd even ruimte voor pauze en een lekker kopje koffie. Ik ben daarom erg positief en adviseer Bax graag aan anderen.

snelle levering en altijd goed verpakt,

Wordt altijd netjes te woord gestaa. Wel worden de wachttijden aan de telefoon langer. Terugbelopdrachten worden niet altijd snel uitgevoerd, soms ook wel vergeten. Hier zou men nog verbetering aan kunnen brengen.

Beste heer Wienands,

Bedankt voor uw review en uw mooie woorden. Wat betreft de langere wachttijden voor de telefoon; dat klopt inderdaad. Het is de laatste tijd erg druk waardoor we momenteel wat minder goed bereikbaar zijn. We zijn hier hard mee bezig en hopen dat u ons in de toekomst beter kunt bereiken.

Bax-shop

De bestelling was makkelijk, snel en top! ik ben heel tevreden over Bax-shop vandaar bestel ik er altijd. De service is ook top!

Het is heel snel binnen altijd en het is altijd veilig verpakt

Ze reageren op alles het is niet 5 sters omdat het soms lang duurt voordat er reactie komt, maar meestal is het top!

Beste heer van Dijk,

Bedankt voor uw review. We gaan ons best doen om in de toekomst sneller op u te reageren. We zijn hier momenteel hard mee aan de slag. Mocht ik nog iets voor u kunnen doen, dan hoor ik het graag.

Bax-shop

Geen problemen alleen moet je geen vragen stellen want dan hebben ze het te druk.

In mijn geval stond er bij het artikel levertijd 4 werkdagen en daar maakte ik mij zorgen om, omdat ik het artikel dan ook echt niet later moest hebben. Het was wel in het andere filiaal op voorraad, maar kreeg geen antwoordt op mijn vraag hierover. Artikel was er wel na 1 dag al.

Altijd te druk. Wanneer je iemand aan de lijn krijgt hebben ze geen antwoordt en beloven ze dat je teruggebeld wordt, maar dat wordt je dus niet. Ook niet na meerdere telefoontjes en twee mailtjes. In mijn geval zat er geen factuur bij de levering en ook niet bij de mail waar deze volgens de tekst in de bijlage zou zitten. Ook op de website werkt het linkje factuur downloaden niet. Dit allemaal gemeld maar na twee weken nog geen factuur ontvangen. Daarop maar een print screen gedaan en deze met wat knippen en opslaan als pdf in mijn boekhouding gedaan. Zo hoort dit niet natuurlijk!

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u niet goed in contact met ons kon komen en dat er geen reactie op uw vragen is gekomen. Dat is natuurlijk niet netjes en niet de service die wij willen bieden. Mocht u de factuur nog willen hebben, dan kunt u mij mailen op webcare@bax-shop.com onder vermelding van uw ordernummer of klantnummer. Mocht ik verder nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik dat ook graag.

Bax-shop

Een overzichtelijke website met een groot assortiment. En een goede prijs en zeer snel geleverd, ook (tegen een kleine meerprijs) op zondag.

Ik bestelde een behringer mengpaneel qx1002usb, prima apparaatje.

Duidelijke productomschrijvingen en goede zoekfunctie. Prima werkende stappen van zoeken, selecteren tot en met betaling.
Goede prijskwaliteit in vergelijking met andere websites voor het gekochte product.

Prima op de hoogte gehouden van bestelstatus en verzending.
Levering volgens toezegging.

Inventaris prettig groot maar niet altijd overzichtelijk in te zien wegens obscure categorieboom en trage zoekfunctie. Dat zijn echter geen showstoppers en onder de streep is het een prima tent om je vermaak-gerelateerde voorzieningen bij te bestellen.

Erg fijn verpakt; geen kilometers tape, wel stevig.

Het keyboard was snel en zo als beloofd op tijd geleverd.
Werd van elke mutatie op de hoogte gehouden.

Zeer ruim verpakt !

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music