Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenDuidelijke website waarin ook goed staat aangegeven wat er voorradig is. product omschrijving is prima
VerzendingDuidelijke afhandeling van de levering van het bestelde product. super!
De site zag er netjes uit. Het bestellen en de betaling ging verder ook zonder problemen.
VerzendingLevering was zoals was aangegeven. Netjes op tijd.
Ruim assortiment, eenvoudig bestellen, goede prijzen en snel geleverd. Echt een goede webshop.
Over de klantenservice kan ik niets zeggen, want het verliep probleemloos.
Snelle levering en goed verpakt. Handig dat kan worden gekozen voor leveren op een PostNL-afhaalpunt.
Een zeer ruim aanbod aan betalingsmogelijkheden zorgt voor een bijzonder vlot verloop van de bestelprocedure! Voorbeeldig!
VerzendingRonduit voortreffelijk! Vandaag besteld, is morgen in huis! Ook de communicatie omtrent de levering is 100% in orde! Je wordt over elke stap in het leveringsproces per e-mail geïnformeerd tot en met een track & trace code voor de uiteindelijke levering via bPost!
Wat je nodig hebt kan je heel makkelijk vinden in de zeer uitgebreide webwinkel van Bax-Shop. Verder staat alles netjes aangegeven hoe je de stappen moet doorlopen (kies product tot aan de betaling.)
VerzendingGoede snelle levering! Vandaag besteld morgen in huis is bij Bax-shop altijd zo.
KlantenserviceGoede klantenservice vriendelijke mensen bereid om de klant echt te helpen en incidenten worden zeer goed afgehandeld
duidelijke website , met te veel mooie spullen
je gooit snel meer in je mandje
dus perfect.
de volgende dag geleverd super
Kwaliteit van de producten is zeer goed en ze doen wat ze beloven.Alles op tijd binnen.
VerzendingAlles is goed beschermd tegen beschadiging.
Bax-shop levert een snelle en betrouwbare service voor een prijs van hetzelfde niveau als andere grote Europese muziekwinkels
Geen problemen gehad, helemaal goed, betaling ging goed, pakketje was op tijd binnen, alleen de bezorger was niet echt klantvriendelijk, maar dit heeft niets met jullie te maken.
VerzendingIk werd ingelicht zodra het bezorgt werd, de producten waren in goede staat.
Bestellen gaat soepel, levering ging goed. Goed assortiment. Kun je zeker bij bestellen. Geen probleem
Binnen afzienbare tijd geleverd, super producten, Binnen een paar dagen geleverd. Zeker een aanrader. Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerzendingBinnen een paar dagen geleverd
In het afgelopen jaar heb ik meerdere aankopen bij Bax-shop gedaan. Niet alleen online, maar ben ook regelmatig naar de winkel in Goes gegaan. In woon er een half uur vandaan, dus dat is goed te doen. Daarnaast heb ik ook de winkel in Antwerpen enkele maanden terug bezocht.
Wat ze allemaal gemeen hebben is het uitgebreide assortiment van apparatuur. Ik was iedere keer op zoek naar een ander product en zoals verwacht, hadden ze dat in huis. Op mijn ma na is iedereen muzikaal in de familie. Zij is dan ook de enige die nog niet in de winkel is geweest. Zonde, want er zijn veel feestdagen en bijvoorbeeld demo's van bekende artiesten.
Ik heb zowel A-merken als goedkope merken gekocht. Ook wel eens gebruik gemaakt van de b-stock, want die zijn beduidend goedkoper. En laatst heb ik voor het eerst het huismerk van Bax geprobeerd: Devine. Dat is zeker een aanrader voor de mid-range producten. Zoals je mag verwachten is de prijskwaliteitverhouding hoog. In Amerika zouden ze much bang for your buck zeggen.
Waar ik het meest zou aanprijzen is de garantie die ze bieden: voor 22:00 besteld = morgen in huis. Als ik een nieuwe kabel nodig had, was deze de volgende dag al in huis. Dat heeft me regelmatig uit de brand geholpen!
Als je in de buurt woont van een van de winkels, raad ik zeker aan een keer langs te gaan.
Ieder product dat ik heb besteld is heel en op tijd aangekomen. Er is ook wel eens een product kapot gegaan. Deze viel nog binnen de garantie en heb toen voor hetzelfde geld een ander product mogen uitkiezen. Ben nog steeds erg blij met die keuze.
je wordt via mail constant up to date gehouden over de behandeling van je aankopen
Verzendingcorrecte verzending
VerzendingMijn laatste bestelling is niet compleet geleverd. Klantenservice heeft na 2 emails nog steeds niet gereageerd.
KlantenserviceMijn laatste bestelling is niet compleet geleverd. Klantenservice heeft na 2 emails nog steeds niet gereageerd.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Jammer dat uw bestelling niet volledig is geleverd. Ik hoop dat u deze inmiddels in goede orde heeft ontvangen. Mijn excuses voor het ongemak en dat er niet op uw e-mails was gereageerd. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan kunt u mij bereiken via webcare@bax-shop.com.
Amanda
Bax-shop
makkelijke site en zeer toegankelijk van het selecteren van producten tot aan de betaling je loopt er lekker door heen.
site ziet er ook netjes uit.
snelle levering na bestelling online.
alles was netjes en zelfs dubbel verpakt.
en nog een extraatje bij de zending gekregen (we blijven Hollanders)
nee hoor prima en snelle levering
verder nog geen ervaring met de klanten/klachtenservice gehad dus kan daar verder niets negatief over zeggen.
Duidelijk info op de website, gemak van betaling - verschillende betaalmogelijkheden, kortom zoals het hoort.
VerzendingWordt op de afgesproken dag geleverd - steeds keurig geinformeerd
KlantenserviceBij een vraag snel antwoord
Ik heb eerder ervaringen met bax-shop gehad die louter positief waren. Echter bij mijn laatste bestelling is zo ongeveer alles fout gegaan. Ik heb 3 speakers besteld waarvan er 1 bij levering defect was. Op aanraden van de RMA afdeling (omdat er tijdsdruk bij gemoeid was) de speaker teruggestuurd en daarvoor het geld teruggevraagd en een nieuwe besteld. Vervolgens werd een speaker van het verkeerde type geleverd waar ik een dag van tevoren achter kwam. Een helpdeskmedewerker heeft mij toen geholpen door een koerier met nóg een nieuwe speaker toe te sturen. De verkeerde speaker is toen opgehaald. Dit alles is ongeveer 4 weken geleden gebeurd, nu is het geval dat ik het geld voor de éérste speaker die ik heb teruggestuurd nog steeds moet terugkrijgen. Ik heb in deze periode uren besteed om steeds speakers terug te sturen en eindeloos te bellen en mailen met verschillende mensen van de klantenservice. Over het algemeen een ZEER droevige ervaring, welke nog steeds voortsleept omdat ik nu weer achter mijn geld moet gaan aanbellen. Erg jammer.
VerzendingVerzending is tot twee maal toe verkeerd gegaan. Ik kreeg eerst een defect product aangeleverd (vanwege slecht verpakt), deze toen op advies van de klantenservice teruggestuurd en een nieuwe besteld. Voor deze bestelling kreeg ik vervolgens een verkeerd product geleverd. Uiteindelijk nogmaals gebeld en toen kreeg ik eindelijk het goede product per koerier.
KlantenserviceHet hangt er bij bax-shop heel erg vanaf wie je aan de lijn krijgt. De ene persoon heeft totaal geen verstand van zaken en is niet bereid om je te helpen, terwijl anderen juist heel erg je best doen om te helpen. Het is daarnaast enorm moeilijk iemand te spreken te krijgen. Je wordt vrijwel altijd doorverbonden met de 'receptie' die niets voor je kunnen doen behalve een terugbelverzoek aanmaken. Je wordt echter nooit teruggebeld.
Beste Sunnie,
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u deze ervaring met onze klantenservice heeft gehad. Dat is zeker niet de service die wij willen bieden. Ik begrijp dat u nog een bedrag terugkrijgt van ons. Kunt u mij mailen op webcare@bax-shop.com onder vermelding van uw klantnummer of ordernummer. Dan pak ik uw account erbij en kan ik u verder helpen.
Amanda
Bax-shop
Product makkelijk te vinden op de website, ruim aanbod en simpel te bestellen. Bax heeft redelijke prijzen voor SD-geheugenkaartjes.
VerzendingVlotte levering en netjes afgehandeld. Vandaag besteld, morgen in huis. Wordt keurig afgeleverd in enveloppe, met gratis sticker en pen van Bax er bij.
Een goed gedocumenteerd ruim assortiment met onder meer ook veel aandacht voor de beschikbare hulpmiddelen voor een muziek instrument .
VerzendingGisteren besteld en de volgende dag al vlot geleverd met een tracking code.
Bij het aanschaffen van muziek- en audiogerelateerde producten hoef ik eigenlijk niet te twijfelen, maar kom ik automatisch bij Bax-shop terecht. Goede levertijden, 3 jaar garantie en leuke kortingsacties. Tot nu toe enige minpuntje is dat er €2,95 aan extra kosten gerekend wordt voor het betalen via Afterpay, maar alle overige pluspunten maken dat ruimschoots goed. Ook voor spullen van Apple ben je hier aan het juiste adres.
VerzendingBij mijn laatste bestelling van Apple EarPods kreeg ik er een gratis splitter bij. Ook zat er bij eerdere bestellingen rondom sinterklaas een zakje kruidnoten in de verpakking. De bestellingen zijn tot nu toe altijd prima verpakt bij me afgeleverd.
KlantenserviceIk heb wat betreft de klantenservice een goede ervaring met het retourneren van producten. Binnen een paar dagen stond het geld van het geretourneerde product al op mijn rekening. Ook krijg je degelijk advies bij een telefoontje naar de klantenservice.