Gebruikers over webshop Bax-shop.nl | Bax Music
Review toevoegenHet proces vanaf het bestellen tot ontvangen verliep uitstekend! Ik zou zeker nog een keer opnieuw bestellen bij Bax-Shop.
VerzendingGekozen om mijn producten af te halen bij een PostNL-Locatie. Dit ging vlekkeloos en ik kon deze de volgende dag al afhalen.
Ruim assortiment, duidelijke webshop, zeer scherpe prijzen. Kundige en vriendelijke helpdesk.
Levering van produkten ook op afwijkende dagen (zondag)
Top winkel in mijn ogen
Verzending snel en goed verpakt
er zat als extraatje een kortingsbon van zalando bij (top)
Prima service van Bax, je weet precies waar je aan toe bent.
De website is overzichtelijk en je ziet goed de voorraad status.
De bestelprocedure werkt ook prima.
Product word netjes aangekondigd via de email en de volgende werkdag is je product aanwezig.
KlantenserviceDoor middel van de mail word je exact op de hoogte gehouden van je bestelling.
Zeer overzichtelijke website, een prima service, zeer hulpvolle helpdesk, uitstekende prijs/kwaliteit. Zeer tevreden over de manier waarop bax-shop de klanten informeert via mail, duidelijke mails met enkel de essentie voor de klant!
VerzendingSuper om een aangeschaft product de dag erop al in huis te kunnen hebben! Vliegensvlugge service!
KlantenserviceNog nooit moeten een klacht melden maar ook bij simpele vragen staan de bax-shop medewerkers u graag te woord!
Super service, alles was heel goed verpakt en , zoals beloofd, vandaag besteld, morgen geleverd, top!
VerzendingSuper service, alles was goed verpakt en , zoals beloofd, vandaag besteld, morgen geleverd, top!
KlantenserviceSuper service, alles was goed verpakt en , zoals beloofd, vandaag besteld, morgen geleverd, top!
Heb op 4 december om 21.00 uur een gitaar voor mijn kleindochter besteld voor Sinterklaas.
De volgende morgen om 11 uur had ik hem binnen!
Echt Super!!!!!!
wilde de gitaar op 6 december voor haar stemmem, maar helaas sprong de E snaar ( had hem iets te sterk op gedraaid, mijn fout.
Belde de Bax shop op om te vragen welke snaren er op moesten omdat ik er eentje per ongeluk te hard had op gedraaid.
Na intern overleg kreeg ik een SETJE snaren op gestuurd voor niks....
Dat noem ik nog eens SERVICE!!!!
Had ze de volgende ochtend binnen en 's middags zat mijn kleindochter op gitaar les.
Super Bax.
super snel, en zeer goed verpakt.
Klantenservicena telefonisch contact, super goed en snel en professioneel geholpen.
Vorige week producten besteld bij Bax-shop.nl, de dag daarna binnen. Ik kwam er niet helemaal uit welke ik moest kiezen dus ik zocht contact met de helpdesk, supersnel reactie en een nuttig en eerlijk advies! Ik weet waar ik in het vervolg bestel, alles aan Bax-shop.nl is top!
VerzendingEen dag na het bestellen in huis bezorgd in een doos dat het niet kan beschadigen!
KlantenserviceKwam er niet uit, stuurde een mail en kreeg gelijk antwoord. Ook toen ik belde werd het gelijk uitgezocht. Top!
Makkelijk te vinden, heldere website, je kan ze zelfs gewoon bellen en dan krijg je een kundig iemand aan de lijn. Wat een verademing! Met dank aan mijn collega die mij op deze webshop attent maakte.
Verzendingbinnen een dag geleverd en ik kon achteraf betalen. Wel prettig na wat nare ervaringen met oplichters op het web.
KlantenserviceIk had een vraag over de harde schijf die ik wilde bestellen en kon die meteen stellen en ik kreeg ook meteen een ter zake kundig antwoord.
Nooit problemen en ik bestel er vrij veel. Altijd perfect verpakt en afgeleverd. Voor zover ik weet ook kloppende informatie over voorraad.
VerzendingJe krijgt wat je vraagt en zo snel mogelijk. Kortom perfect.
Bax-shop het beste wat er te vinden is in geluid, licht en natuurlijk muziekproducten.
Als gitarist is Bax-shop natuurlijk het beste wat er bestaat. Deze keer kocht ik nieuwe NYXL snaren voor mijn gitaar en wat spullen om de toets te onderhouden. Perfect spul uit het beste, mooiste en waarschijnlijk grootste assortiment aan muziek en techniek producten in Nederland.
Bij bedrijven als Bax-shop is het natuurlijk moeilijk om de producten op tijd te leveren. Maar ze weten het elke keer weer voor elkaar te krijgen. Het product is er altijd wanneer zei het zeggen, op zijn hoogst is de postbezorger een kwartiertje te laat. Maar dit is natuurlijk niet iets waar Bax-shop wat aan kan doen.
Met zijn snelle levertijd van topproducten en mega assortiment is Bax-shop een winkel waar ik altijd naartoe zal blijven gaan voor mijn muziekspullen.
Altijd goed kunnen betalen via paypal. Geen gezanik om extra kosten die hierbij moeten komen. Daarnaast als het de volgende dag binnen moet zijn, dan kun je bij bax er wel vanuit gaan dat dit het geval is.
VerzendingVoor 22:00 besteld. Volgende dag in huis. Echt erg gemakkelijk en vooral noodzakelijk als je die spullen nodig hebt.
KlantenserviceDefect gehad met een trigger, deze kon ik zonder moeite terug sturen. In ruil voor een ander type, die uiteraard veel beter bevalt
Ik heb nu een aantal keren iets besteld bij bax-shop en de levering was prima vlot. Eenmaal heb ik informatie over een product gevraagd, had binnen korte tijd antwoord met een advies op maat.
VerzendingHeb een all in one mixer besteld, deze is de dag na bestellen binnen gekomen
KlantenserviceHeb eenmaal advies over een product gevraagt, had vlot een mail met beantwoording van mijn vraag en advies over wat voor mij passend zou zijn.
Super service en super producten tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben ze een klantenservice die altijd bereikbaar is en worden je bestellingen snel verzonden!
VerzendingGoede verzending, maar sommige bestellingen worden in een enveloppe verstuurd waardoor ze beschadigd aankomen. Dit is wel erg jammer, maar na een telefoontje wordt dit zo opgelost!
KlantenserviceSuper klantenservice, staan altijd voor je klaar!
Duidelijke stappen op de website, met keuze uit meerdere betalingsopties. Makkelijke betaling via Ideal, ging zonder problemen.
VerzendingSnelle levering, makkelijk te volgen met track&trace; al meerdere keren naar volle tevredenheid.
KlantenserviceKeurige follow-up nadat het (bij uitzondering) de Sinterklaasdrukte even wat lastiger was geweest de winkel te bereiken.
Bij bax-shop is het heel makkelijk om een bestelling te plaatsen. Je word door het menu heen gelootst vanaf je winkelmand tot de betaling. Heel makkelijk!
duidelijke shop, goed betaalproces en snelle bezorging. meerdere artikelen besteld die ik snel kon vinden voor een redelijke prijs.
Verzendingartikelen zijn goed verpakt en tijdig verzonden
Een paar onderdelen besteld voor een gitaar en een 6.5mm --> 3.5mm mono plug voor in de PC. Goede prijzen die erg laag zijn vergeleken met andere shops, maar ook een hoop C-merken waar weinig over te vinden is.
VerzendingVoor 22:00 besteld, de volgende dag thuis, althans dat is wat de website belooft. Ondanks het feit dat ik voor 22:00 besteld had (om 20:30) werd het niet dezelfde dag verzonden maar de dag erop. Alsnog erg snel, maar niet wat beloofd was. Verder kan ik voor 2,50 aan verzendkosten niet veel klagen, goedkoper dan de meeste andere plekken.
Bax doet niet wat ze beloven, er is duidelijk wat mis met de beloofde levertijd...
VerzendingIk heb in het verleden al vaak besteld bij Bax-shop.nl maar ik denk dat dit niet meer zal gebeuren in de toekomst. Mijn vorige levering is een week(!) te laat geleverd. Het pakket was, naar men me vertelde, tweemaal opgestuurd naar mij, niets ontvangen. Uiteindelijk is dit danvia een koerier geleverd. Voor de moeite en de vele tijd die ik hiervoor aan de telefoon heb gehangen was er geen enkele compensatie. Bon, volgende keer betere dan maar? Dit moet nog blijken. Woensdagavond een bestelling geplaatst, waarbij me werd verzekerd dat dit donderdag zou worden geleverd. Ik ben er speciaal voor thuisgebleven, geen levering. De helpdesk antwoordt me dat ze verwachten dat dit morgen zal worden geleverd, als dat niet zo is moet ik maar eens terugbellen? Als dit de leveringsservice is waarmee men reclame maakt, hoeft het voor mij niet meer. De opmerking van de helpdesk dat december een drukke maand is kan wel kloppen maar bij de bestelling werd in alle talen gezwegen over een langere levertermijn. Waardeloos...
Beste heer Gosse,
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen over uw ervaring met de levering. Normaliter gaan bestellingen dezelfde dag de deur nog uit. Ik weet niet waarom uw bestelling zo moeizaam verliep omdat ik niet beschik over uw ordernummer. Ik wil u mijn excuses aanbieden voor de onduidelijke communictie en de levertijden. Mocht ik nog iets voor u kunnen doen of heeft u nog vragen, dan kunt u mij bereiken op webcare@bax-shop.com
Amanda
Bax-shop
Overzichtelijke site, waarmee ik gemakkelijk heb gevonden wat ik zocht en het was ook gemakkelijk besteld.
VerzendingVolgende dag bezorgd, en dat vlak voor Sinterklaas
Ik echt geniet van de tijd met instrumenten die heb ik gekocht in Bax-Shop! Op tijd, snel proces en levering.